-
Κι αντί να φχαριστάς το Θεό που δε σου΄ πεσε ΠΑΝΩ στο αμάξι, τσαντίζεσαι κιόλας;
-
Επίσης, ατυχήματα γίνονται. Το ότι κάποιου του έφυγε ένα ποτήρι, που μπορεί να συμβεί στον καθένα, τον κάνει αυτομάτως ζώο;
-
Εγώ προσέχω σαν τρελός (και φωνάζω στην γυναίκα) να μην βλέπω οτιδήποτε μπορεί να πέσει κοντά ή (ακόμα χειρότερα) έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού. Δεν είναι ούτε τα κομματάκια που θα γίνει όταν πέσει πεζοδρόμιο, ούτε η μεγάλη ζημιά που θα προκαλέσει αν πέσει πάνω σε αμάξι αλλά το τι μπορεί να προκαλέσει όταν πέσει σε κεφάλι.
Τώρα, είναι τόσο ζώα όσο ζώα είναι όσοι οδηγούν αφηρημένοι στο δρόμο ή μονίμως επιθετικά. Το πόσο το αφήνω σε εσάς...
-
Επίσης, ατυχήματα γίνονται. Το ότι κάποιου του έφυγε ένα ποτήρι, που μπορεί να συμβεί στον καθένα, τον κάνει αυτομάτως ζώο;
Το γεγονός ότι γέμισε το αυτοκίνητο δισεκατομμύρια γυαλάκια και δεν το καθάρισε ή έστω να αφήσει ένα σημείωμα τον κάνει αρχιμαλάκα
-
Κάτω από το σπίτι μου είναι σταυροδρόμι 3 δρόμων όπου υπάρχουν κανονικά στοπ για τους ερχόμενους από αριστερά το οποίο σφάζεται συχνά πυκνά και έχουμε ατυχήματα.
Κλασσικά λοιπόν κοστουμαρισμένο ζώο με κουτίσιο Cherokee σφάζει το στοπ και κάνει πλαγιομετωπική με ένα Σαξο που ερχόταν κανονικά και του την έσκασε στον τροχό με αποτέλεσμα να σπάσει προφυλακτήρα φανάρια και φτερό το σαξο και το Cherokee να σπάσει και να γύρει το άκρο του και να αποκτήσει κάμπερ σχεδόν 45 μοίρες. Κατεβαίνουν 3 παληκάρια από το σαξο και ψύχραιμα λέει ο οδηγός που πας ρε μεγάλε έχεις στοπ μαμώ την τρέλα μου.
Εγώ που πάω ρε, εσύ πως περνάς έτσι μέσα στα στενά αφρενάριστος αν περνούσε κάνα παιδί πως θα σταματούσες?
Έχοντας δει το σκηνικό από την βεράντα φωνάζω κι εγώ ψιτ μεγάλε στοπ πέρασες μην το ψάχνεις! Δυσανασχετεί ο κοστουμάτος και λέει κάτσε να το κάνουμε στην άκρη και να σου κάνω δήλωση, κάνει να το τραβήξει το παληκάρι το σαξο και όπως ο άλλος πάει να παρκάρει το Jeep ξαφνικά σβήνει φώτα για να μην φαίνεται η πινακίδα και γκαζώνει και φεύγει με τον τροχό σχεδόν να κρέμεται. Μέχρι να το καταλάβουν τα παιδιά με το σαξο τι γίνεται χανεται ο άλλος και μετά άκουγα περιπολικά και ομάδα Δίας να σαρώνουν την περιοχή με φαρους και σειρήνες...
Ανασφάλιστος άραγε ή πιωμένος? Όπως και να έχει ελπίζω να το βρήκαν το ζώο... -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ανασφάλιστος άραγε ή πιωμένος?
Απλα κουραδομαγκας.Αυτοι ναι, θελουν πατημα στο λαιμο
-
Όταν υπάρχει εγκαταλειψει του σημείου ατυχήματος τι λέει ο νόμος
-
Για αυτό δεν κάνουμε στην άκρη πριν πάρουμε πινακίδα, αλλά και φωτό (σπάνιο πια το κινητό χωρίς υποτυπώδη έστω κάμερα).
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Όταν υπάρχει εγκαταλειψει του σημείου ατυχήματος τι λέει ο νόμοςΥπάρχουν ποινικές ευθύνες.
-
Επιστρεφοντας απο την ειδικη Μηκηνων στις 7 εχθες ειμαι δεξια... και πηγαινω φυσικα με τον ρυθμο των υπολοιπων.. στο υψος πριν την εξοδο για Ν.Περαμο.. βλεπω απο την αριστερη Μπρερα κοκκινη.. να 'κοβει'αποτομα την μεσαια με σκοπο να βγει στην εξοδο αλλα το σκεφθηκε καπως αργα... δημιουργει ενα κομφουζιο στην μεσαια και ετοιμαζεται για την δικη μου δεξια.. ημουνα πλεον πισω του και δεξια και φυσικα δεν τον αφησα... με κορνα τον απετρεψα... ηταν ηδη 20 μετρα μεχρι την δυνατοτητα να βγει... ετσι και οι αλλοι τον αναγκασαν να συνεχισει... προς την Ελευσινα... ..
-
Για το μπαλκόνι και το ποτήρι:
Εδώ κάποιοι θεωρούν το να πετάς στάχτες και γόπες από το μπαλκόνι νορμάλ
-
διαδρομη πειραιας-αλιμος με το τραμ!
αφου αποφασιστηκε δημοκρατικα οτι το αμαξι θα μας εκανε τα νευρα τσαταλια ειπαμε να παρουμε το τραμ..
μπηκαμε μεσα στο τριτο κατα σειρα χωρις να προσεξουμε οτι ερχοταν αλλο ( ) αφου χασαμε 10 χρονια απο την τρομαρα μας μπηκαμε ολοι μεσα και φυγαμε..
στο υψος του μοσχατου ενα ζωο με ξαρα ειπε να κοψει μεσα και να περασει το αποτελεσμα ηταν μια κοπελα μεσα στο τραμ να χτυπησει το κεφαλι της
μετα απο εκει φτανουμε στο τροκαντερο οπου μπαινουν μεσα 10-20 νεα ηλιθια παιδια 15-18 χρωνων και μας στριμωχνουν ολους σε μια γωνια και αρχισαν οι μικρες κατι κλωτσιδια στις γαμπες με αποτελεσμα να προσπαθουμε να κατεβουμε στου μπατση με τα πολλα και αφου ειπαμε 10.000 φορες συγνωμη φωναζω καντε στην ακρη να περασουμε ζωα με τα πολλα περναμε και ακουω μια μικρη να λεει
τον πουλο μαγκες γυρναει ο φιλος μου την τραβαει εξω και βγαινουν ολοι μαζι τον πουλο εμεις λεει αλλα και εσεις θα χασετε το τραμ και αρχισαν τα αγορακια να βγαζουν γλωσσα και μας εβριζαν και σε καποια φαση λεει το ενα καλα παρε την πατσαβουρα που εχετε για κοπελα και δρομο
και τον τρολλαρω και του λεω η πατσαβουρα δεν κωλοτριβιοταν μεσα στο τραμ και μου χουφτωνε τον κωλο οπως εκανε η δικια σου..
ε αρχισε να της τα χωνει μετα απο λιγο και αρχισαν να βριζουν ο ενας τον αλλον και εμεις την καναμε -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
διαδρομη πειραιας-αλιμος με το τραμ!αφου αποφασιστηκε δημοκρατικα οτι το αμαξι θα μας εκανε τα νευρα τσαταλια ειπαμε να παρουμε το τραμ..
μπηκαμε μεσα στο τριτο κατα σειρα χωρις να προσεξουμε οτι ερχοταν αλλο ( ) αφου χασαμε 10 χρονια απο την τρομαρα μας μπηκαμε ολοι μεσα και φυγαμε..
στο υψος του μοσχατου ενα ζωο με ξαρα ειπε να κοψει μεσα και να περασει το αποτελεσμα ηταν μια κοπελα μεσα στο τραμ να χτυπησει το κεφαλι της
μετα απο εκει φτανουμε στο τροκαντερο οπου μπαινουν μεσα 10-20 νεα ηλιθια παιδια 15-18 χρωνων και μας στριμωχνουν ολους σε μια γωνια και αρχισαν οι μικρες κατι κλωτσιδια στις γαμπες με αποτελεσμα να προσπαθουμε να κατεβουμε στου μπατση με τα πολλα και αφου ειπαμε 10.000 φορες συγνωμη φωναζω καντε στην ακρη να περασουμε ζωα με τα πολλα περναμε και ακουω μια μικρη να λεει
τον πουλο μαγκες γυρναει ο φιλος μου την τραβαει εξω και βγαινουν ολοι μαζι τον πουλο εμεις λεει αλλα και εσεις θα χασετε το τραμ και αρχισαν τα αγορακια να βγαζουν γλωσσα και μας εβριζαν και σε καποια φαση λεει το ενα καλα παρε την πατσαβουρα που εχετε για κοπελα και δρομο
και τον τρολλαρω και του λεω η πατσαβουρα δεν κωλοτριβιοταν μεσα στο τραμ και μου χουφτωνε τον κωλο οπως εκανε η δικια σου..
ε αρχισε να της τα χωνει μετα απο λιγο και αρχισαν να βριζουν ο ενας τον αλλον και εμεις την καναμεΑρα δεν ισχύει το bold.
Sent from my phone using Οpera Mobile
-
ναι επρεπε να γραψω (ειρωνια ε?)
-
Μισο λεπτακι, για να καταλαβω. Μπηκε μια παρεα τσογλανων μεσα στο τραμ, ενοχλουσαν ολους επιτηδες (οπου ενοχλουσαν = σας στριμωξαν επιτηδες κ οι κοπελες σας κλωτσαγαν - πονταροντας στο 'δεν χτυπαμε κοπελες'?), δεν σας αφηναν να κατεβειτε εκει που θελατε κ οταν τελικα ( κ καθυστερημενα) τα ακουσαν, κατεβηκαν κ αυτα απο το τραμ για τσαμπουκα?
Οχι ρε σεις, δεν ειναι λυση η βια...
Πριν 16 χρονια (ημουν 15 χρονων, 1995), εκανα διακοπες στις Σπετσες. Τοτε ηταν οι εποχες που επαιζα πολο στο εφηβικο του Ολυμπιακου, που σημαινει δυο πραγματα. 1ον για την ηλικια μου ημουν ο ορισμος του 'φουσκωτου', κ 2ον κ σημαντικοτερο ειχα συνηθισει καθημερινα να τρωω ΠΟΛΥ ξυλο μεσα στο νερο, εξ'ου κ η απαθεια μου στην προοπτικη του να φαω ξυλο. Αυτα εχουν σημασια για αργοτερα*****.
Ημουν με ενα φιλο σε ενα θερινο σινεμα στις Σπετσες, σε κατι σοκακια πισω απο τον Ρουσσο. Εκει λοιπον ηταν μια παρεα απο αντιστοιχα 15-19χρονα, τα οποια επιτηδες ειχαν κανει ενα σινεμα ανω κατω. Ηταν το αντιστοιχο σκηνικο με αυτο που περιγραφει ο Cabala, με τσογλανια να ενοχλουν κοσμο που δεν τους εχει ενοχλησει, για να προκαλεσουν κ μετα να πουλησουν μαγκια. Τα τσογλανια αυτα γενικοτερα συμπεριφερονταν ετσι οπου πηγαιναν, τους ειχα μαθει πια αφου μεναμε στις Σπετσες 2 εβδομαδες συνεχομενα κ δεν υπηρχαν κ πολλα μερη να πας αν εισαι 15χρονο, κυριως τα ηλεκτρονικα (ελληνιστι 'μπλιμπλικια' ) στον Ρουσσο. Οπου κλασσικα επαιζε το σκηνικο 'μαγκια κλανια εξατμιση' απο τα ιδια τσογλανια.
Οπως καταλαβαινετε, στο σινεμα ειχαν αναψει τα λαμπακια μου,** ***κ δεν ειχα κανενα προβλημα να παιξω ξυλο κ με 5-6-7 ατομα, αντεχα. Αλλα σκεφτομουν το φιλο που ειχα μαζι ο οποιος δεν μου εφταιγε σε τιποτα να μπλεξει σε καυγα.
Καποια στιγμη σηκωνεται απο το μπροστινο καθισμα ενα τυπακι, μικρων σχετικα διαστασεων (αλλα δεν το ελεγες κ παιδακι), γυρω στα 25. Γυρναει πισω του, κοιταει την παρεα κ τους λεει ενα ηρεμο 'τι θα γινει παιδες?'. Οπου εκει πεταγεται σαν ελατηριο, με περισσια μαγκια, ο ενας απο τα τσογλανια κ του φωναζει 'ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟ-'. Δεν προλαβε να πει την καταληξη -ΒΛΗΜΑ, ο τυπακος του αστραφτει μια σφαλιαρα με ανοιχτη παλαμη, που 1ον ξεκινησε με ολοκληρο το σωμα+χερι+ωμο (να εχει δυναμη), 2ον επιασε ολο το πλαινο του κεφαλιου κομπλε με μαγουλο, αυτι, κροταφο κ γενικα ολο το κεφαλι, κ 3ον προσγειωσε τον 'μαγκα' δυο καθισματα πιο περα.
Οπου εκει, παλι χωρις να σηκωσει τον τονο της φωνης του ο τυπακος, του απαντησε 'ναι εχω', κ γυρνωντας στους αλλους τους ειπε πολυ ηρεμα 'ή θα κατσετε φρονιμα να δειτε το εργο, ή θα φυγετε, ή 'θα σας φυγω' εγω'.
Κ μετα απολαυσαμε ταινια, ηρεμα κ ωραια.
ΥΓ Κ πιο μετα εμαθα οτι ο τυπακος αυτος ηταν ο αδερφος της γκομενας που 'παιζαμε' μαζι καθε χρονο οταν πηγαινα Σπετσες.
-
Καλά, αμέρικαν μπαρ θα το'χα κάνει το τραμ και ας μην είμαι βίαιος άνθρωπος. Ιδίως αν ήταν πιτσιρικάδες, θα με βγάζανε έξω οι μπάτσοι..
-
Εγώ μια φορά που ήμουνα μπλα μπλα μπλα και πάει να μου πει μπλα μπλα μπλα και τον σαπίζω στο ξύλο.
-
καλα λιγακι δυσκολο να χτυπαγαμε ανηλικα αλλα ολα τα λεφτα ηταν το τελος που διαολοστελνε ο μαλακας την γκομενα και η γκομενα αυτον που στην τελικη αυτο που ειπα δεν εγινε! ειχαμε πεθανει στα γελια
-
Ένα άλλο περιστατικό ένας μπλα μπλα μπλα του σκάω φάπα μπλα μπλα μπλα του ρίχνω μερικά μπουνίδια μπλα μπλα μπλα γενικά του έριξα πολύ ξύλο επειδή ειμαι ο ΤΟΝΥ ΣΑΠΙΖΟ
-
Μια αλλη φορα ηταν ο ΙΚΕ, κ νομιζε οτι ηταν αστειος.
Ειναι αποριας αξιο πως γινεται απο ολα τα παραπανω να καταλαβαινουν μερικοι οτι το ζητουμενο ειναι να νιωσει ή να δειξει οτι ειναι αντρας αυτος που αντιδρα κ να το παιξει 'γαμαω', κ οχι το να μπουνε στην θεση τους μερικοι μπαμπουινοι η συμπεριφορα των οποιων μονο τετοια αντιμετωπιση σηκωνει.
Γιατι στο παραπανω σκηνικο, οπου εχεις να κανεις με μπαμπουινους, τι επρεπε να κανει ο Cabala? Να τους πει 'παιδακια, δεν ειναι σωστο αυτο που κανετε κ σας ζηταω να σταματησετε'? Ή στο δικο μου σκηνικο οπου με το που μιλησε ΕΥΓΕΝΙΚΑ ο τυπακος, πεταχτηκε ο βλακας να το παιξει ο Αγριος των Σπετσων?
Επισης ειναι περιεργο οτι γινεται δεκτης ειρωνικων σχολιων οπως τα παραπανω αυτος που αποφασιζει να κανει κατι για κατι τετοια τσογλανια κ δεν δεχεται απλα να κατσει αμετοχος κ να υποστει τετοιες συμπεριφορες. Ισως γιατι εσεις που κοροιδευετε εχετε μαθει να κανετε ακριβως αυτο κ δεν μπορειτε να καταλαβαιτε οτι αυτος που αντιδρα δεν το κανει για να το παιξει αντρας αλλα γιατι πρεπει καποιος καποτε να αντιδρασει.
Βια, η πιο αμεση κ αποτελεσματικη λυση εντος της ζουγκλας.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]