-
έχει μπει στα γρήγορα για μια ληστεία και δεν ήθελε να τον κλείσει κανείς.
-
ελτα εχει διπλα
ο ανθωπος πηγε στα γρηγορα να παρει το δεμα του.
ειμαι σιγουρος οτι προσπαθησε να παρακαμψει και την ουρα λεγοντας στη ταμεια οτι βιαζεται επειδη εχει παρκαρει περιεργα
εχω δει τετοιο σκηνικο αλλα οχι με μηχανακι,με νταλικα στην αθηνων! -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ελτα εχει διπλα
ο ανθωπος πηγε στα γρηγορα να παρει το δεμα του.
ειμαι σιγουρος οτι προσπαθησε να παρακαμψει και την ουρα λεγοντας στη ταμεια οτι βιαζεται επειδη εχει παρκαρει περιεργα
εχω δει τετοιο σκηνικο αλλα οχι με μηχανακι,με νταλικα στην αθηνων!εχει και κοκκινο φαναρι !!!Οποτε εκανε την δουλεια του οσο διαρκούσε το φαναρι!!
-
http://www.autoblog.com/2012/09/08/cana ... r-w-video/
Για τον οδηγό που παραλίγο να το παίξει ο χάρος βγήκε παγανιά.
Για τον ιδιοκτήτη του Hummer που δεν έδωσε σημασία στο γεγονός στα λεφτά ή δεν κοίταξε τη δουλειά του αλλά σκέφτηκε τη ζωή άλλων.
-
Έζησα επικές στιγμές σήμερα...
1η) Είμαι Γλυκά Νερά, και θέλω να περάσω κάθετα τη Λαυρίου, σε διάβαση πεζών και με το γρηγόρη αναμένο. Περνάω λοιπόν το δρόμο, και στο δρόμο δίπλα μου (κάθετο της Λαυρίου) ανάβει πράσινο για δεξιά και παλλόμενο πορτοκαλί για αριστερά (στη μεριά των οποίων είμαι εγώ). Οπότε μία πιτσιρίκα με μαύρο Ibiza αποφασίζει να περάσει από πάνω μου. Επειδή ήμουν αρκετά χαλαρός δεν την έβρισα και απλά τη μούτζωσα (συνήθεια). Πάω στη στάση του λεοφορείου λίγο πιο κάτω (μερικά μέτρα μόνο) και περιμένω το 308 (όποιος το ξέρει, ξέρει και τη άθλια συχνότητα του). Κανα δεκάλεπτο μετά βλέπω ένα ίδιο αμάξι να σταματάει δίπλα μου. Θεωρώντας ότι κάποιος θέλει πληροφορίες, κλείνω τη μουσική και προσπαθώ να καταλάβω. Και τελικά ήταν η ίδια κοπελιά που με ρώταγε γιατί τη μούτζωσα. Της εξήγησα ότι είχε παλλόμενο πορτοκαλί και τι σημαίνει αυτό, τίποτα. Της εξήγησα ότι εφόσων είμαι σε διάβαση πεζών ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ έχω προτεραιότητα, τίποτα πάλι. Έρχετε το λεοφορείο (από τις ελάχιστες φορές που δεν περίμενα πάνω από 15 λεπτά), οπότε της εξηγώ ότι έχω και δουλειές να κάνω, και βαριέμαι να περιμένω άλλα 45' γιατί δεν καταλαβαίνει βασικά πράγματα και ότι καλό είναι να το κόψει το χόμπι...
Χαλαρά την άδησα φουντωμένη...2ος) Αφού έφτασα Αγ. Παρασκευή, πήρα το 421 και κάθισα σε μία μονή θέση (απο τη μεριά του οδηγού, λίγο πιο μπροστά από τη μεσσαία πόρτα). Το λεοφορείο γενικά ήταν άδειο. Απέναντί μου ήταν άλλη μία μονή θέση, και απο πίσω της μία υπερυψωμένη λίγο φαρδύτερη, που όμως κοίταγε προς εμένα (άρα ανάποδα στη φορά του λεοφορείου). Εκεί κάθεται κάποια στιγμή ένας αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής γύρω στα 45 με 50. Μέχρι εκεί όλα καλά. Στο Χαλάνδρι μπαίνει στο λεοφορείο μία ηλικιωμένη (γύρω στα 70κάτι), και δεν υπάρχουν κενές θέσης. Αμέσως σηκώνομαι και της παραχωρώ τη θέση μου. Πετάγεται λοιπόν ο παραπάνω τύπος, χώνεται και κάθεται αυτός. Εγώ έχοντας γυρισμένη πλάτη τον είδα αφού είδα τη γιαγιά να μένει παγωτό. Γυρνάω και του λέω ότι δεν σηκώθηκα για να κάτσει αυτός, αλλά η ηλικιωμένη που το έχει και ανάγκη (και δεν θα ήταν εύκολο να κάτσει στην υπερυψωμένη), οπότε έπρεπε να σηκωθεί 'ΑΜΕΣΑ'. Ήμουν όσο πιο ευγενικός γινόταν στα πλαίσια των νεύρων που είχα (δεν έβρισα, αλλά ήμουν στην καλύτερη επιτακτικός). Αυτό σε συνδυασμό με το κοντοκουρεμένο μαλλί και το μαύρο μπλουζάκι (πρέπει να μοιάζω με Χρυσαυγίτη με look που είχα σήμερα ) ήταν αρκετά για να τσακιστεί και να ξεκουμπιστεί από μπροστά μου.
Δεν την παλεύει ο κόσμος...
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Μα δεν έχει αναβάτη άρα υποχρεωτικά είναι σταματημένο.You don't say!!!!!
where can i host image for free -
ποδήλατο με καθισματάκι για μωρό...
πόσο πιο ασφαλές μπορεί να νιώσει το μωρό
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ποδήλατο με καθισματάκι για μωρό...πόσο πιο ασφαλές μπορεί να νιώσει το μωρό
Ειδικα εαν το προηγουμενο βραδυ χτυπησες πιτογυρα και το μεσημερι εφαγες φασολαδα...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
ήταν αρκετά για να τσακιστεί και να ξεκουμπιστεί από μπροστά μου.Είδες ότι κάνουν δουλειά...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ποδήλατο με καθισματάκι για μωρό...πόσο πιο ασφαλές μπορεί να νιώσει το μωρό
Έχεις κάποιο σοβαρό/ρεαλιστικό επιχείρημα για το γεγονός ότι το έβαλες στα Ζώα;
-
Έλα ντε.
-
α) Τι θα συμβει σε ενδεχομενη πτωση (ή ατυχηματος με αλλο οχημα)?
β) Το ζωωδες του πραγματος πιθανως εγκειται στο οτι το να βγαζεις βολτα το μωρο/παιδακι με το ποδηλατο, ειναι επιλογη, αντιθετα με το πχ να το μετακινεις με οχημα. Εγω πχ δεν θα το εκανα ποτε.
-
Όλοι (και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ) οι Ευρωπαίοι το κάνουν. Μήπως σε λίγο να μην βγάζουμε τα παιδιά καθόλου από το σπίτι στην Ελλάδα μια και τα αυτοκίνητα έχουν καταλάβει όλα τα πεζοδρόμια;
-
Μη το γυρναμε παλι σε ολος ο κοσμος vs ΙΧηδες, σου εχω εξηγησει πολλες φορες οτι οταν μιλας με εμενα το παραπανω ειναι ακυρο (σημερα εκανα 3 ωρες ποδηλατο στους δρομους, οπως κανω εδω κ 20+ χρονια, κ καθε μερα κυκλοφορω κ με αυτοκινητο κ με μηχανακι).
Τι σχεση εχει το δευτερο που γραφεις με αυτα που λεω εγω, τα οποια δεν νομιζω οτι μπορεις να αντικρουσεις, ΟΣΟΙ ευρωπαιοι κ αν το κανουν:
Δεν ισχυει οτι ενα παιδακι ειναι απολυτα εκτεθιμενο εκει πανω, ειτε σε περιπτωση πτωσης, ειτε σε περιπτωση ατυχηματος με αλλο οχημα (τα οποια μερικες φορες συμβαινουν - κοιτα να δεις! - με υπαιτιοτητα του ποδηλατη)?
Δεν ισχυει οτι το να βγαζεις βολτα το παιδακι ετσι, ειναι επιλογη κ οχι αναγκαιοτητα, οποτε ειναι μια εκθεση σε κινδυνο που δεν υπαρχει κανενας λογος να γινεται κ μπορει να αποφευχθει?
-
Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι σε όλη την Ευρώπη τα παιδιά τους (και τα μωρά τους) δεν τα έχουν στην κατάψυξη. Τα παίρνουν μαζί τους, στο ποδήλατο, στο σκι, στην ορειβασία, στο parapente. Και ναι, είναι εκτεθειμένα.
-
ΖΩΟ εγω... αφου Δευτερα βραδι τα επινα με παρεα και οδηγησα σε φαση 'κρατατε με' ετυχως μονος στο αμαξι και για μικρη αποσταση χωρις κινηση.
P.S. Σε καποια φαση οταν διαβαζα τα εμαιλ αντι για 'ζωα,ζωα,ζωα....' ειδα 'ζωδια,ζωδια,ζωδια.....' στην ειδοποιηση που ηρθε και ημουν ετοιμος να σιχτιρισω τα spambots αφου δεν ασχολουμαι με τ'αστρα...
Δε θα ξαναεπαναληφθει... γυναικα εφταιγε!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι σε όλη την Ευρώπη τα παιδιά τους (και τα μωρά τους) δεν τα έχουν στην κατάψυξη. Τα παίρνουν μαζί τους, στο ποδήλατο, στο σκι, στην ορειβασία, στο parapente. Και ναι, είναι εκτεθειμένα.Υπάρχει βέβαια μία ψιλοδιαφορά, ότι δηλαδή στην υπόλοιπη Ευρώπη υπάρχουν δίκτυα άνετων ποδηλατόδρομων που καλύπτουν μεγάλο μέτρος των πόλεων.. Τουλάχιστον στα σημεία αυξημένης κυκλοφορίας..
Εδώ, όσες φορές έχω προσπαθήσει να μείνω στον ποδηλατόδρομο (αυτούς τους ελληνικούς, που για να καβατζώσουν χρήμα οι εργολάβοι τους κάνουν πλακόστρωτους και αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς downhill για να μην πηγαίνεις σαν το κομπρεσσέρ), ή θα έχει παρκαρισμένα μηχανάκια-αυτοκίνητα, ή θα έχει κάδους, ή θα περπατάει ο άλλος ανέμελος και θα πρέπει να σταματήσω μέχρι να ξυπνήσει.. Συμπερασματικά, ακόμη και στα σημεία που υπάρχουν ποδηλατόδρομοι, είναι δύσχρηστοι και συχνά αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς το δρόμο..Άρα, τον τύπο δεν μπορείς να τον πεις και Ζώο..ίσως μπορείς να τον πεις, εναλλακτικό που έχασε το μέτρο και δεν προσαρμόζεται και πολύ καλά στις εκάστοτε συνθήκες.. Ζώα είμαστε όλοι οι υπόλοιποι, που ανεχόμαστε να βλέπουμε να συμβαίνουν τα παραπάνω που περιέγραψα στους ποδηλατόδρομους (όπου μας αξίωσε κάποια ανώτερη δύναμη να τους συναντάμε στις πόλεις μας)..
-
Το μωρό είνα δεμένο με ζώνες 4 ή 5 σημείων και το πλαστικό του καθίσματος καλύπτει πλήρως απο πίσω και τα πλαινά. Ακόμα και αν πέσει το ποδήλατο το μωρό δέν θα πάθει τίποτα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι σε όλη την Ευρώπη τα παιδιά τους (και τα μωρά τους) δεν τα έχουν στην κατάψυξη. Τα παίρνουν μαζί τους, στο ποδήλατο, στο σκι, στην ορειβασία, στο parapente. Και ναι, είναι εκτεθειμένα.Ναι βρε μαστορα, το θεμα ειναι αυτο που σου λεει κ ο απο κατω σου: εδω κινδυνευεις σαφως περισσοτερο, οποτε οτιδηποτε εχει να κανει με κινηση σε δρομο καλο ειναι να αποφευγεται.
Το μωρό είνα δεμένο με ζώνες 4 ή 5 σημείων και το πλαστικό του καθίσματος καλύπτει πλήρως απο πίσω και τα πλαινά. Ακόμα και αν πέσει το ποδήλατο το μωρό δέν θα πάθει τίποτα.
Ενταξει, τωρα κανεις πλακα μου φαινεται. Δεν μιλαω για σκηνικο 'ουπς γλυστρισα κ ακουμπησα με το πλαι στο δρομο, σηκωνω το ποδηλατο ξεσκονιζομαι κ ολα οκ'...
-
Θελω μια διευκρινηση για το τι λεει ο Κ.Ο.Κ για το παρακατω.
Εισαι στη Καβαλας και προκειται σε 400 μετρα στο φαναρι να στριψεις αριστερα, κινησε με 80χλμ/ωρα(δεν εχω ιδεα ποσο ειναι το οριο σε αυτον το δρομο). Για αυτα τα 400 μετρα καθεσαι αριστερα και οι γρηγοροι πισω ωρύονται, τι ισχυει?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]