-
Ναι μεν ο χρόνος αντίδρασης είναι μικρός και ίσως το ατύχημα να μη μπορούσε να αποφευχθεί αλλά εγώ δεν βλέπω τον οδηγό να φρενάρει και στην συνέχεια δεν πηγαίνει ευθεία αλλά στρίβει ελαφρά δεξιά για να βρει το αουντι στο πλάι και να το εκτρέψει.
-
Η περίπτωση του video μου τυχαίνει ανησυχητικά συχνά !
Μάλλον φταίει το yaris που δεν προκαλεί σεβασμό , εδώ δεν έδιναν στο mondeo σημασία ( και με τα xenon αναμμένα) μάλλον πρέπει να αγοράσω αυτοκίνητο με κύρος προσπέρασης.
Για την ώρα έβαλα μια δεύτερη κόρνα ...κάτι γίνεται και μαζεύονται στην λωρίδα τους γιατί για να τους εκ τρέψω αποκλείεται μάλλον εγώ θα εκ τραπώ!
-
Απερίγραπτο το τι συνέβη στον Κηφισό σήμερα. Ούτε να το αναφέρω δε μπορώ.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Απερίγραπτο το τι συνέβη στον Κηφισό σήμερα. Ούτε να το αναφέρω δε μπορώ.Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Δεν θέλω ούτε να φανταστώ.......για το επόμενο 20ημερο,οι μετακινήσεις θα πρέπει να περιοριστούν στα απαραιτητα,αλλιώς οπλιστείτε με ατσάλινα νεύρα και υπομονή!
-
Το ειδα την Πεμπτη το απογευμα,τρακαρισμα στο υψος Αχαρνων καναμε 45'γεφυρα βαρυμπομπη-ρενω,αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο,μαλλον το φυσιολογικο,το τι κυκλοφορουσε ειναι το ζητημα....ενα χαρακτηριστικο του τυπου αλλαζω λωριδα-δεν αλλαζω-μαλλον αλλαζω-μαλλον οχι-οχι αλλαζω-μπα αστο καλυτερα κτλ....γελασε ο καθε πικραμενος
...του χρονου παλι Αθηνα...και βλεπουμε... -
Προχθές, σε φανάρι με υποχρεωτική πορεία αριστερά μόνο, μόλις άναψε το πράσινο και ξεκίνησα μηχανάκι που κινούνταν στο πεζοδρόμιο αριστερά μου κατέβηκε στο οδόστρωμα μπροστά μου ! Ευτυχώς η ταχύτητα ήταν πολύ μικρή και δεν έγινε τίποτε. Βέβαια ίσως θεωρούσε ότι είχε προτεραιότητα γιατί κινούνταν αριστερά μου, αν και πάνω στο πεζοδρόμιο...
Για να μην αναφερθώ σε δύο ποδηλάτες με πλήρη αμφίεση που παραβίασαν μπροστά μου ερυθρούς σηματοδότες στην αρχή της Τσιμισκή... -
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
Για να μην αναφερθώ σε δύο ποδηλάτες με πλήρη αμφίεση που παραβίασαν μπροστά μου ερυθρούς σηματοδότες στην αρχή της Τσιμισκή...
Ποτέ δεν έχω δει ποδηλάτη να ακολουθεί τον ΚΟΚ, πόσο μάλλον να σταματήσει σε φανάρι. Ελέγχουν και φεύγουν. Δεν ξέρω αν είναι χειρότεροι αυτοί ή οι ντελιβεράδες. Μάλλον οι ποδηλάτες γιατί σου ζητάνε και τα ρέστα, οι δεύτεροι έχουν γνώση των μ@λ@κιών τους.
-
**
Μπράλος: ΙΧ έκαναν κόντρες και έβγαλαν εκτός δρόμου το βυτιοφόρο**......χωρις λογια...
-
Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας: Σάλος για τον άγριο ξυλοδαρμό υπαλλήλου από οδηγό αυτοκινήτου
http://www.eviazoom.gr/2017/12/ypsili-gefura-xalkidas-salos-gia-ton-agrio-xulodarmo-ypallilou.html
Βρισκομουν λιγο πιο πισω και ειδα ολο το σκηνικο ...για τον βιαστικο
-
Παιδιά, αυτές τις μέρες χρειάζεται απίστευτη προσοχή και ψυχραιμία! Βγήκαν όλα τα ΖΩΑ για ψώνια και γίνεται χαμός. Αν έγραφα μόνο τα σημερινά που είδα,θα χρειαζόμουν 2 σελίδες. Δεν μας έφταναν τα δικά μας,έχουμε και εισαγόμενα....ένας με Χ5 και αγγλικά νούμερα πήγαινε με πάνω από 180 στη Μουδανίων παίζοντας συνέχεια φώτα και κολλώντας σε όποιον δεν έκανε στην άκρη. Στην επιστροφή άλλος πάλι με αγγλικά νούμερα και με Volvo v60 έκανε σφήνες στο ύψος του Κόσμος....
-
Καλά ξεκινήσαμε τη χρονιά!!!
http://www.zougla.gr/greece/article/tro ... aftokinito -
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Παιδιά, αυτές τις μέρες χρειάζεται απίστευτη προσοχή και ψυχραιμία! Βγήκαν όλα τα ΖΩΑ για ψώνια και γίνεται χαμός. Αν έγραφα μόνο τα σημερινά που είδα,θα χρειαζόμουν 2 σελίδες. Δεν μας έφταναν τα δικά μας,έχουμε και εισαγόμενα....ένας με Χ5 και αγγλικά νούμερα πήγαινε με πάνω από 180 στη Μουδανίων παίζοντας συνέχεια φώτα και κολλώντας σε όποιον δεν έκανε στην άκρη. Στην επιστροφή άλλος πάλι με αγγλικά νούμερα και με Volvo v60 έκανε σφήνες στο ύψος του Κόσμος....Τέτοιες μέρες το αυτοκίνητο δεν κινείται εκτός αν είναι μεγάλη ανάγκη. Εκτός των κλασσικών ζώων Βγαίνουν οι οδηγοί του ΣΚ και αυτοί που πίνουν στα διάφορα τραπεζώματα/τσιμπούσια οπότε προσωπικά θεωρώ ότι τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα. Μπορεί να είμαι υπερβολικός ή φοβητσιάρης αλλά καλύτερα να χω το κεφάλι μου ήσυχο παρά να γίνει καμία στραβή.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
...Μπορεί να είμαι υπερβολικός ή φοβητσιάρης αλλά καλύτερα να χω το κεφάλι μου ήσυχο παρά να γίνει καμία στραβή.
ήμουνα με ένα φίλο μου εχθές, ο οποίος είναι γιατρός στον Ευαγγελισμό. οι περιγραφή του και οι εικόνες που περιέγραψε ,πίστεψε με ούτε υπερβολικό σε κάνουν ούτε φοβιτσιαρη...και μου μίλησε ΜΟΝΟ για την εφημερία της πρωτοχρονιάς...
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια καλή ιδέα θα ήταν να πηγαίνουν τους υπαίτιους ατυχημάτων -ειδικά θανατηφόρων- να προσφέρουν κοινωνική υπηρεσία στα εφημερεύοντα νοσοκομείου,πέρα από την ποινή τους φυσικά.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Μια καλή ιδέα θα ήταν να πηγαίνουν τους υπαίτιους ατυχημάτων -ειδικά θανατηφόρων- να προσφέρουν κοινωνική υπηρεσία στα εφημερεύοντα νοσοκομείου,πέρα από την ποινή τους φυσικά.+10000000!!!!!!
Πόσο σωστό! Ακόμη & όποιος συλλαμβάνεται να οδηγεί δίχως κράνος ή ζώνη, να τον περνάνε υποχρεωτικά από τέτοιου είδους νοσοκομεία / περιστατικά για κοινωνική υπηρεσία, στο πλαίσιο της ποινής (πέρα από την αφαίρεση διπλώματος & από το χρηματικό πρόστιμο).
Σε έναν ιδανικό κόσμο, το παραπάνω ίσως θα ήταν χρήσιμο ως προαπαιτούμενο για την έκδοση διπλώματος οδήγησης (ή έστω να περνάνε όλοι οι υποψήφιοι από αντίστοιχο σεμινάριο, όπου θα τους παρουσίαζαν αληθινές εικόνες από τροχαία ατυχήματα & το πώς κατέληξαν οι εμπλεκόμενοι...ναι μεν ωμό & άγριο, ωστόσο υπάρχει ΠΟΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ & ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ εκεί έξω). -
Εδώ δεν τους μαθαίνουν καν πρώτες βοήθειες,περιμένεις να τους πάνε στα νοσοκομεία πριν πάρουν δίπλωμα?
-
Είπαμε, σε έναν ιδανικό, φανταστικό κόσμο...
-
Μα αφού η εξέταση για το δίπλωμα είναι εντελώς τυπική. Στην ουσία μαθαίνεις κινούμενος σε διάφορες συνθήκες αφου το πάρεις το δίπλωμα, και αν σε σώζει κάτι είναι ο φόβος, η τύχη και ο άγιος σου (ή των άλλων...)
Δεν νομίζω πάντως ότι μπορεί να συνετιστεί αυτός που συστηματικά οδηγεί πιωμένος, ούτε ο έχων πολλά χρήματα και δυνατό αμάξι (μαζί με μια νοοτροπία άτρωτου), ο οποίος φέρεται σαν να του ανήκει ο δρόμος. Για να μην αναφέρω τους χιλιάδες που οδηγούν άνευ διπλώματος+ασφάλειας+ΚΤΕΟ κ.λ.π. και εύχεσαι να μην σε πετύχουν.
Πρόσφατα ζώα : δύο που σε διαφορετικές εξόδους της Εθνικής αποφάσισαν από το αριστερό να κόψουν απότομα την μεσαία και δεξιά λωρίδα για να βγούν στην έξοδο (ο προπορευόμενος από εμένα τα είδε όλα), έναν με μικρό (alto στην μεσαία της εισόδου Θεσσαλονίκης από Καβάλα που ήταν κινητό εμπόδιο, και τους δύο που μια μέρα μετά τα χιόνια στις στροφές στο Μαρτίνο, σε υγρό οδόστρωμα κολλούσαν και έπαιζαν φώτα στον ήδη κινούμενο αρκετά πάνω από το όριο στην αριστερή λωρίδα, ο οποίος και δεν είχε που να πάει γιατί δεξιά είχε άλλους. -
Από ανάρτηση φίλης στο fb...αν δεν κάνω λάθος, Δημητρακοπούλου και Σερρών εδώ στον Κορυδαλλό.
-
Άνετα του το βανδαλιζα.........
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]