-
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
Μια χαρα τα γράφουν κ τα μηχανάκια προχτές στην θυβον γράφανε για κράνος κ όση την κοπαναγανε τους κάνανε μπλόκο λίγο ποιο κάτω, πρέπει να γράψανε πάρα πολλά γτ κανείς δεν φόραγε κράνοςΗταν στα πλαίσια της εξόρμησης για το δώρο του Πάσχα μάλλον. Μόνο σε γιορτές βγαίνουν πια.
-
Μιλαμε για ΖΩΑ
http://luben.tv/stream/78628 -
σάββατο (ανοδος) λεωφόρου βουλιαγμένης από υψος lidl γλυφάδα εως σταθμός μετρό ηλιούπολης , 2 σαραντάρηδες + περίπου οδηγός συνοδηγός μέ καινούργιο λευκό yaris στήν μεσαία λωρίδα μέ 30 χλμ τό πολύ ... τό τί μούτζες κορναρίσματα βρισιές εφαγαν δέν γράφεται ... αυτό πού μού εκανε εντύπωση ηταν πώς ανταπέδιδαν μέ χειρονομίες ...περίμενα πιό πίσω νά δώ ποιός θά σταμάταγε κ θά τούς βούταγε ... αλλά τίποτα
-
Ωστε θαυμαστές του Παντελίδη, ε...;
Ω, βλακεία, ανίκητη... -
Πριν απο λιγο Θεσσαλονικη δυτικα μετα το Τιταν εξοδος δεξια για Ευκαρπια 2 ΜΑΛΑΚΕΣ με τζιπαρες αναποδα σε εξοδο για να βγουν Εγνατια οδο...Ο ενας του παιζω τα φωτα και το ανταποδιδει και συνεχιζει αναποδα ενω ο αλλος κανει οπισθεν γιατι καταλαβε την μακακια του....Ενα τεραστιο απαγορευτικο δεν το ειδες ρε κεφαλα??? Αντε κανεις το λαθος μην συνεχιζεις....Σε αυτες τις φασεις θα ηθελα να εχω το καντετ του πατερα μου να πας να πεσεις επανω του και να κλαιει ενα χρονο.....
-
μπορεί να κλάψεις και εσύ μαζί βέβαια...
-
Φυσικα αμα δεν τον δεις τον μαλακα...Εγω λεω να τον δεις οπως εγω και να πας εσυ επανω του αντε να αποδειξη το αντιθετο...
-
Δεν ξέρω τι μύθος είναι αυτό με τα παλιά αμάξια τα οποία δεν θα πάθουν τίποτα σε σύγκρουση... Μπορεί το νέο να πάθει μεγαλύτερη ζημιά στις λαμαρίνες με τις ζώνες παραμόρφωσης αλλά στην καμπίνα το θα πάθεις εσύ; Αν χτυπήσεις;
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Φυσικα αμα δεν τον δεις τον μαλακα...Εγω λεω να τον δεις οπως εγω και να πας εσυ επανω του αντε να αποδειξη το αντιθετο...θα σου πω μια λέξη, η οποία -μη σου κάτσει- θα σε ακολουθεί στα...δικαστήρια μιας και είπες για αποδείξεις κλπ.
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ο iceman θα σου πει περαιτέρω. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Φυσικα αμα δεν τον δεις τον μαλακα...Εγω λεω να τον δεις οπως εγω και να πας εσυ επανω του αντε να αποδειξη το αντιθετο...
θα σου πω μια λέξη, η οποία -μη σου κάτσει- θα σε ακολουθεί στα...δικαστήρια μιας και είπες για αποδείξεις κλπ.
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ο iceman θα σου πει περαιτέρω.Συνυπευθυνότητα.........ανάποδα σε μονόδρομο;;;
εννοείται οτι θα πεις ΔΕΝ τον είδα!!!!!!!!!!! -
Καλα χαλαρωστε λιγο...Δεν ειπα ποτε οτι με παλιο αμαξι δεν θα παθω τιποτα...Απλα οδηγωντας καθημερινα βλεπω μια Νεα κατηγορια οδηγων με χτυπημενα και παλια αυτ\τα να το παιζουν οι αρχοντες της ασφαλτου εχοντας μαλλον στο κουφιοκεφαλο τους οτι εγω με το καινουργιο θα πατησω πρωτος το φρενο...Οσο για το αν θα εχω και εγω ευθυνη αν ο αλλος εχει μπει σε δρομο με απαγορευτικο σε εθνικη οδο και τρακαρουμε θα φταιω και εγω ε τοτε μαλλον να κατσουμε σπιτι και να μην οδηγησουμε ξανα...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
θα σου πω μια λέξη, η οποία -μη σου κάτσει- θα σε ακολουθεί στα...δικαστήρια μιας και είπες για αποδείξεις κλπ.
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ο iceman θα σου πει περαιτέρω.Συνυπευθυνότητα.........ανάποδα σε μονόδρομο;;;
εννοείται οτι θα πεις ΔΕΝ τον είδα!!!!!!!!!!!Παιδια θα ρωτήσει ο δικαστής και εσείς κύριε τι κάνατε; Κόψετε, φρεναρατε; Κάνατε αποφευκτικο ελιγμό;
Αν απαντήσεις λάθος παίζει να τσιμπήσεις ποσοστού συνυπαιριοτητας αν Ομαλός κιόλας πει κανα πειστικό παραμύθι (χάθηκα, έτρεχα για επείγον περιστατικό π,χ υγείας κλπ) -
Οτι τον καθοδηγούσε ο ίδιος ο Θεός να πει,ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μοιραστεί η ευθύνη.Αν ήταν έτσι όλοι θα πήγαιναν όπως και όπου ήθελαν(οχι οτι δεν πάνε)και θα λέγανε παραμύθια για ανάγκες και τρεχάματα!
-
Μια χαρά υπάρχει η πιθανότητα να μοιραστεί η ευθύνη και η πιθανότητα ειναι ακόμη μεγαλυτερη αν αυτός που εκανε την παράβαση πεθάνει.
-
Για να κανουμε και λιγο πλακα....Θα απαντουσα:Τον ειδα την τελευταια στιγμη πηγα να τον αποφυγω αλλα ματαια επεσε επανω μου...Αστο καλυτερα δεν αξιζει να ασχολουμαστε πρεπει να προσεχουμε διπλα..
-
έχετε υπ' όψην σας ότι ο ΚΟΚ ρητά αναφέρει ότι και ο άλλος να κάνει κάτι στραβό, εσύ θα πρέπει να προβλέψεις να τον αποφύγεις και να έχεις εκ των προτέρων 'φτιάξει' μια πισινή. σε κάθε παράμετρο στην κίνηση του οχήματος.
πριν χρόνια μια κοπέλα παραβίασε STOP και με κάρφωσε -πετάχτηκε από κάθετο στενό σαν να μην υπήρχα. δεν παραδέχτηκε ότι έφταιγε, πήγαμε δικαστικώς και έπειτα από 2 χρόνια η απόφαση ήταν 50-50! σε μένα είχε γίνει ζημιά σε όλη την εμπρός δεξιά πλευρά και σε εκείνη απλά της κρέμασε η πινακίδα!
δεν το αναφέρω σαν θέσφατο, μιας και μια δικαστική απόφαση αποτελείται από 10άδες παραμέτρους και κάθε απόφαση μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική με την άλλη ακόμα και αν οι υποθέσεις μοιάζουν μεταξύ τους.
ωστόσο μην εκπλαγούμε αν πέσει και κάποιο φταίξιμο πάνω μας αν και θα φαίνεται μια εύκολη υπόθεση υπέρ μας. -
Εμενα ο πατερας μου ηταν νταλικιερης και ειχε φθασει μεχρι Ιραν με την νταλικα και δεν εχει τρακαρει ποτε του...Οταν αρχισε να μου μαθαινει να οδηγω ενα πραγμα μου ελεγε απο την αρχη:Πρεπει να προβλεπεις την μαλακια του καθενος....
-
α γεια σου
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Πρεπει να προβλεπεις την μαλακια του καθενος....+1 μεγαλη κουβεντα του αμυντικου οδηγου
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πρεπει να προβλεπεις την μαλακια του καθενος....
+1 μεγαλη κουβεντα του αμυντικου οδηγου
Θα συμφωνήσω και εγώ. Βλέποντας για παράδειγμα τα βίντεο εδώ βλέπεις άπειρα που θα μπορούσες να γλιτώσεις αν σκεφτόσουν «και αν ο άλλος κάνει την παπαριά;». Βέβαια, έχει και άλλα τόσα που και τύπου Next ικανότητες να έχεις δεν γλιτώνεις με τίποτα...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]