-
Το πιστευω αυτο!!!
Πως ειναι δυνατον να ειναι τελεια στις εξετασεις και εξω να αφηνει χρωμα σε προφυλακτηρες? Ομως.....
Επειδη κανω και εχω κανει πολλα οδηγικα χλμ και Αθηνα και επαρχια και παντου εχω καταλληξει στο συμπερασμα οτι η ψυχολογια της γυναικας και γενικα η φιλοσοφια της περι αυτοκινητου δεν την βοηθαει καθολου στο τιμονι.
Εχω κουβεντιασει με παρα πολλες και σε διαφορες ηλικιες και διαπιστωσα οτι ουτε λιγο ουτε πολυ ουτε καν τις ενδιαφερει αν το οχημα τους θελει συχνους ελεγχους για διαρροες η σε φρενα η αν ειναι φουσκωμενη η ρεζερβα η αν θα κανουν 1000χλμ και δεν κοιταξουν λαστιχα λαδια νερα φωτα κτλ.
Μαλιστα μου εχει κανει εντυπωση η κατηγορηματικη τους δηλωση οτι δηλ θα ερθουν να με παρουν αν μεινω στο δρομο και δεν χρειαζεται να ξερω ουτε που ειναι τα λαδια και τα νερα τα υγρα φρενων κτλ.
Μπαινω μεσα μου λενε και φευγω χαλαρα....Και αερα στα πανια μου σου λεει.....και μη βρεθεις στο δρομο μου....
Αν και τις αγαπω αν ημουν πρωθυπουργος θα εβαζα ειδικες ερωτησεις στα γραπτα σε γυναικες υποψηφιους οδηγους.
-
Σε ενα θέμα τις κατανοώ και ψιλό συμφωνώ μαζί τους.
Στην ανάγκη δήθεν φροντίδας του αυτοκινητου
Ειδικά στα νεα αμάξια με αισθητήρες πίεσης ελαστικών και safe mode και ιστορίες δεν χρειάζεται να κοιτάς τίποτα, μπαίνεις μεσα έβαλες μπρος και αντε γεια.
Εγω ούτε λάδια κοιτάω, ούτε αέρα (τσεκάρω βέβαια σε καθε διαδρομη τους αισθητήρες πιέσης) ουτε ρεζέρβα. Και να μείνω εχω οδικές να με πάρουν ....
Λιγότερα άγχη στη ζωή μας και οι γυναίκες το έχουν απο τη φύση τους αυτο γι αυτο και ζουν περισσοτερο.
Σίδερα ειναι και μεταφορείς πλέον τα αυτοκίνητα για πολλούς απο εμάς που μας νοιάζουν αλλα πράγματα καθημερινά.
Οι γυναίκες δεν έχουν αισθηση χώρου και γι αυτο τα γυναικεία αυτοκίνητα πρέπει να έχουν καλή ορατότητα και να ειναι φωτεινά και με πολλα ηλεκτρονικά βοηθήματα ειδικά για το πάρκινγκ. -
Σωστα μιλας.
Μακαρι να οδηγουσαν μονο τετοια αυτοκινητα. Δεν οδηγουν ομως. Οποτε ειναι αναγκη να ξερουν εστω τα βασικα στο αυτοκινητο μεσης τεχνολογιας που κατα μεσο ορο οδηγουν. Για τα παλιας δε το συζηταμε. Και φυσικα ειναι δικαιο γι αυτες να οδηγουν αυτοκινητα που σε προειδοποιουν για κατι επικινδυνο. Εδω εχω συζητησει και την περιπτωση που δουν ενα λαμπακι αναμμενο. Οι περισσοτερες δεν ξερουν τι να κανουν . Η πως να το αναγνωρισουν.
Ετσι ζουν περισσοτερο οκ.
Για τιμονι δεν κανουν ομως.... Με την ιδια λογικη ουτε ενας αντρας κανει. Δεν ειμαι μισογυνης. Τεσπα....Ποσες μα ποσες φορες γνωστες φιλες με παιρνουν τηλ και με ρωτουν ....τι ειναι αυτο το λαμπακι? Γιατι Αναβασε θερμοκρασια? Οποτε προσπαθω να εξηγησω και να βοηθησω και στο τελος ακουω ενα.....αααα καλα εχω οδικη....
Και το ποιο cool.......θα παρω τον Τακη Μακη Ακη να ερθει που ξερει..... Ακομα και λαστιχο?..... Ειδικα οταν πισσει λαστιχο!!!!!Γυναικοδουλειες και μπλεξιματα ακομα και στο αυτοκινητο.....Θα ζουμε με αυτες....ειναι γεγονος......
-
Καλημερα!
Πηγαινωντας σημερα το πρωϊ για δουλεια, πισω απο το μεγαρο του ΟΤΕ, βγαινει ενα μαυρο smart απο αριστερο στενο ανετα και χαλαρα, χωρις να τον απασχολει οτι εγω που ερχομουνα, ειχα προτερεοτητα. Δεν εδωσα σημασια γιατι ειναι κατι που το εχει κανει ο καθενας μας, και δεν ετρεχα για να πω οτι κινδινευσαμε να τρακαρουμε. Μπαινει λοιπον μπροστα μου και παει με 5 χλμ. και βλεπω οτι μιλαει στο κινητο. Του κορναρω και παταει αποτομα φρενο (σταματαω στο τσακ να μην τον τρακαρω απο πισω) και βγαινει εξω για τσαμπουκα και ξυλο, φωναζωντας και φερνοντας την μουρη του μες τη μουρη μου (ειχα βγει και γω εξω για παν ενδεχομενο). Του φωναζα και γω, λεγοντας του οτι μιλαγε στο κινητο ενω οδηγουσε, και κατεληξε οτι ειμαι κοτα και τι θελω και κορναρω αα, και οτι θα κανει οτι γουσταρει. Ομολογω οτι με επιασε στον υπνο και δεν μπηκα ποτε σε mood καυγα. Το θεμα ειναι οτι αυτος ο αρχιμ@λ@κ@ς δεν ειναι μονος του, υπαρχουν και αλλοι εκει εξω και εχουνε πληθυνθει. Και να θυμομαστε οτι μπορει και μεις να γινουμε αρχιμ@λ@κες σαν και αυτον, οποτε, οταν εχουμε αδικο μην προσπαθουμε να πλακοθουμε με αυτον που αδικησαμε.. -
Δε γνωριζω το χαρακτηρα σου,παντως θα σε συμβουλευα -ως παθων- να μην επιχειρησεις να επιτεθεις πρωτος σε παρομοια φαση,οσο κι αν σε προκαλεσει καποιος.Ασε να κανει εκεινος την αρχη και μετα κοπανησε τον.Ειναι αδυνατο να ξερεις τι μαλακοκαβλης ειναι ο καθε ενας στο δρομο και τι εχει στο μυαλο του.Ξερω παντως οτι ειναι πολυ δυσκολο να συγκρατησεις τα νευρα σου σε τετοιες καταστασεις...
-
Κατι τετοιοι πρεπει καμια μερα να τις φανε χοντρά μπας και βαλουν μυαλο.
Παντως ουδέποτε μπλέκομαι σε καβγα και θα ελεγα σε ολους να μη το κανουν. Ποτε δε κερεις τι τρελα κουβαλά ο αλλος. Μπορει να σε χτυπησει ασχημα, μπορει να βγαλει μαχαιρι , να σου κανει ζημια στ αμαξι και τα 1002.
Δεν εισαι κοτα αν δεν αντι μιλησεις , στη πραγματικοτητα η μαγκια αυτη ειναι ,να καλμαρεις τα νευρα σου & να δρας με το μυαλο σου.
Παντως ορισμένοι που δε καταλαβαίνουν καν τι κανουν ειναι άκρως επικίνδυνοι. Μου χει τυχει να βγαινει ο αλλος απο στοπ ετσι σε - που δε κινδυνέψαμε γιατι εγω τον ειχα δει- και αφου βλεπω οτι ειναι στο κοσμο του και κοιτα μονο μπροστα, να του κορνάρω κ τοτε να εκπλήσσεται. Σε φαση ωχ! Ειναι κ αλλος εδω!
Επισης σε φαναρι μεγάλης διασταύρωσης που ενας το περασε ετσι με κοκκινο ενω εμεις ειχαμε ξεκινησει, πηγα κοντα του και φρέναρα μονο και μονο για να χεστει πανω του.
Παντα να κόβετε ταχυτητα στα στενα ακομα κι αν εχετε προτεραιότητα... Εχω φιλο με σπασμένο χερι και 1 μηνα αναρρωτική , γιατι μια βγηκε απο στοπ ετσι.
Παντα μα παντα το νου σας στα στενα.....Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης 250 ce έγραψε:
Δε γνωριζω το χαρακτηρα σου,παντως θα σε συμβουλευα -ως παθων- να μην επιχειρησεις να επιτεθεις πρωτος σε παρομοια φαση,οσο κι αν σε προκαλεσει καποιος.Ασε να κανει εκεινος την αρχη και μετα κοπανησε τον.Γιατι;
-
Ο χρήστης 250 ce έγραψε:
Δε γνωριζω το χαρακτηρα σου,παντως θα σε συμβουλευα -ως παθων- να μην επιχειρησεις να επιτεθεις πρωτος σε παρομοια φαση,οσο κι αν σε προκαλεσει καποιος.Ασε να κανει εκεινος την αρχη και μετα κοπανησε τον.Ειναι αδυνατο να ξερεις τι μαλακοκαβλης ειναι ο καθε ενας στο δρομο και τι εχει στο μυαλο του.Ξερω παντως οτι ειναι πολυ δυσκολο να συγκρατησεις τα νευρα σου σε τετοιες καταστασεις...Συμφωνω. Ετσι κι αλλιως ο συγκεκριμενος π@Π@Ρ@ς βγηκε με τετοια επιθετικοτητα (λες και ειχε παρει ναρκωτικα πρωΪ πρωΪ) που με εβαλε σε αμυντικο mood αμεσως. Βγηκα απο το αυτοκινητο αμεσως μετα που βγηκε και το μ@υν@χυμα και ειδα οτι δεν κραταγε κατι, για να εχω χωρο να κινηθω και για να του δειξω οτι δεν φοβαμαι και περιμενα αν θα εκανε πρωτος κινησει. Εγω με την επιθετικοτητα που εδειξε δεν θα εκανα την πρωτη κινηση και τον αφησα να το καταλαβει. Δεν ηθελα να την κανει, αν την εκανε ομως το σιγουρο ειναι οτι δεν θα καθομουνα να τις φαω..
-
Ψυχραιμία ρε παιδιά. Ακόμα και μαλακια να έκανε ο άλλος αστον. Λες με το κορναρισμα να του βάλεις μυαλό; το σημαντικο είναι που ξεφυγες εσύ τον κίνδυνο...
-
Καλα,δικιο εχεις,βασικα εγω αναφερομουν σε επιτηδευμενη συμπεριφορα εκ μερους ορισμενων ωστε να επωφεληθουν απο καμμια σφαλιαρα που θα ριξεις πρωτος προσποιουμενοι διαφορα...τελος παντων,ψυχραιμια και καμμια φορα ας κανουμε οτι δε βλεπουμε...
-
Ο χρήστης 250 ce έγραψε:
Καλα,δικιο εχεις,βασικα εγω αναφερομουν σε επιτηδευμενη συμπεριφορα εκ μερους ορισμενων ωστε να επωφεληθουν απο καμμια σφαλιαρα που θα ριξεις πρωτος προσποιουμενοι διαφορα...τελος παντων,ψυχραιμια και καμμια φορα ας κανουμε οτι δε βλεπουμε...Συχνά παντως μάρτυρες δεν υπάρχουν οπότε ποιος έριξε πρώτος ποιος δεύτερος μικρη σημασία εχει;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Καλα,δικιο εχεις,βασικα εγω αναφερομουν σε επιτηδευμενη συμπεριφορα εκ μερους ορισμενων ωστε να επωφεληθουν απο καμμια σφαλιαρα που θα ριξεις πρωτος προσποιουμενοι διαφορα...τελος παντων,ψυχραιμια και καμμια φορα ας κανουμε οτι δε βλεπουμε...
Συχνά παντως μάρτυρες δεν υπάρχουν οπότε ποιος έριξε πρώτος ποιος δεύτερος μικρη σημασία εχει;
Εκτός του να υπάρξουν (ψευδο)μάρτυρες....όποιος προλάβει και πάει και καταθεσει μήνυση με bonus εξέταση από το ιατροδικαστικο.
Been there, done so -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Συχνά παντως μάρτυρες δεν υπάρχουν οπότε ποιος έριξε πρώτος ποιος δεύτερος μικρη σημασία εχει;
Εχει και παραεχει...
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Εκτός του να υπάρξουν (ψευδο)μάρτυρες....όποιος προλάβει και πάει και καταθεσει μήνυση με bonus εξέταση από το ιατροδικαστικο.
Been there, done soΚι αυτο σωστο...
-
Ο χρήστης 250 ce έγραψε:
Εχει και παραεχει...
Εμπεριστατωμένη απαντηση
-
Εγω πάντως να ξέρετε οταν εχω τέτοιο περιστατικό το πρωτο που κάνω ειναι πατάω το κουμπί του κινητού που ξεκινάει η αυτόματη καταγραφή πριν βγω εξω
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Εγω πάντως να ξέρετε οταν εχω τέτοιο περιστατικό το πρωτο που κάνω ειναι πατάω το κουμπί του κινητού που ξεκινάει η αυτόματη καταγραφή πριν βγω εξωSent from my iPad using Tapatalk
Και αυτο παράνομο ειναι.
Το καλύτερο να μην ασχολείσαι με τον καθε πειραγμένο εκει έξω, -
Εκτός αν συντελείτε παράνομη πράξη και αποτελεί στοιχείο κατηγορίας
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ατελειωτα ζωα στη Κορινθου-Πατρων στο κομματι με τα κωλονακια που καθονται διπλα διπλα 2 αμαξια ανετα ,μεχρι και φορτηγο + αμαξι.. Αριστερα με 60-70 με πληρη ανικανοτητα να περασουν τον μπροστινο στα δεξια τους.. μας σπασατε τα νευρα.. ΖΩΑ Αλλος να κανει 'οχταρια' κει μεσα χωρις να μπορει να κρατησει μια μερια.. δε μιλαω για οδηγηση με γραμμες, μιλαμε για οδηγηση μεθυσμενου.. αλλοι να καθομαι δεξια με απλετο χωρο να με περασουν, ν αναβω μεχρι και δεξι φλας στιγμιαια να τους δειξω μεχρι και οτι τους 'φυλαω' να περασουν και να μενουν πανω στη γωνια του προφυλακτηρα μου κολλημενοι ν ακολουθουν, αμαξια με 150 αλογα+.. Ανικανα επικινδυνα κωλοζωα.-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ατελειωτα ζωα στη Κορινθου-Πατρων στο κομματι με τα κωλονακια που καθονται διπλα διπλα 2 αμαξια ανετα ,μεχρι και φορτηγο + αμαξι.. Αριστερα με 60-70 με πληρη ανικανοτητα να περασουν τον μπροστινο στα δεξια τους.. μας σπασατε τα νευρα.. ΖΩΑ Αλλος να κανει 'οχταρια' κει μεσα χωρις να μπορει να κρατησει μια μερια.. δε μιλαω για οδηγηση με γραμμες, μιλαμε για οδηγηση μεθυσμενου.. αλλοι να καθομαι δεξια με απλετο χωρο να με περασουν, ν αναβω μεχρι και δεξι φλας στιγμιαια να τους δειξω μεχρι και οτι τους 'φυλαω' να περασουν και να μενουν πανω στη γωνια του προφυλακτηρα μου κολλημενοι ν ακολουθουν, αμαξια με 150 αλογα+.. Ανικανα επικινδυνα κωλοζωα.-Πάρα πολλά τα ζώα none, είπαμε και στο θέμα για την προσπέραση. Κάποιοι δεν θα το καταλάβουν ποτέ, δεν χάνουμε τίποτα(μόνο κάποιες γραμμές στην οθόνη μας) να προσπαθήσουμε να δείξουμε σε κάποιους ότι γίνονται επικίνδυνοι.
Μπορεί να το καταλάβουν, μπορεί και όχι.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]