-
Ελα ντε!!! Δεν πηγαινα να δω Αερινες Σιωπες μετα να ηρεμησω!!! Κι αυτη η πατσαβουρα σημερα στο fb...!!!!-!!!
Νονε..........''.Κουφαλα νεκροθαφτη ποτε δε θα μας θαψεις!!!!''
-
το πολυ πολυ να σας τσιμενταρω..
-
Σε αγαλμα δεχομαι......
-
Ενταξει κουρε
-
https://www.youtube.com/watch?v=JjJpiLC9SZU
τί αλλο θά δούμε... -
ελεγα νά τό βάλω στήν ενότητα ζώα ζώα ζώα ...αλλά καταλάθος μπήκε εδώ
τελικά κυκλοφορεί παρα πολύ τρέλα στούς δρόμους ....
πάντως αυτή οπως φαίνεται πήγαινε γυρεύοντας ...κ μπράβο στούς ταρίφες πού δέν τήν πλάκωσαν στίς μάπες...
τόν νού μας αδέλφια μήν πέσουμε επάνω της...κ μετά τρέχουμε σέ αστυνομίες - δικαστήρια κλπ -
Γυναικα ηταν αυτό? Οι ταριφες εδώ στο βίντεο και γενικότερα με τις συνθήκες που κυκλοφορούν έχουν αξιοζήλευτη υπομονή. Ο τρίτος που ήρθε να τις υπερασπιστεί, τραγικός απλα.
-
Μολις επαιξε το video ο Παπαδακης στην εκπομπη του!!!! Ακου εκει λατζα.....
-
Κι εγώ μόλις το είδα στον Παπαδάκη. Άλλαξα κανάλι γιατί εκνευρίστηκα. Δεν συμφωνώ με τον τρόπο που της μίλησε, αλλά είναι εξίσου απαρέδεκτο να κάνουμε θέμα το 'λάτζα' και να αφήνουμε να περάσει στο ντούκου η καραμπινάτη παράβαση της 'κυρίας'.
Της καύλωσε να διπλοπαρκάρει ('έλα μωρέ 2 λεπτά θα κάνω' κλασικά δικαιολογία) και μετά ... σοκ και δέος ζητάει και τα ρέστα.
Συμπεριφορά δηλαδή κλασικού ελληνάρα, αυτή η συμπεριφορά που τόσα χρόνια κατακρίνουμε εδώ μέσα, την περάσαμε στο ντούκου και τα χώνουμε στον ταρίφα επειδή ήταν αυτός άντρας κι αυτή μια γυναίκα. -
Τι καργιολα....
Μετα θα μπλεξεις κιόλας αν της ρήξεις καμία μάπα. -
Και όπως λέει και ο 'σοφός' ... 'κυκλοφορούν ανάμεσά μας'...
Πάντως εμένα το βίντεο αυτό δεν μου κάνει εντύπωση. Το αντίθετο θα μου έκανε εντύπωση...
-
Για το παραπανω βιντεο: γυναικα που δεν πρεπει να χτυπας, ειναι αυτη που συμπεριφερεται σαν γυναικα. Αυτο το πραγμα που συμπεριφερεται σαν τραμπουκος που επιθυμει να παιξετε ξυλο, δεν εχει δικαιωμα δια να ομιλειν.
παλια τα ποστ, αλλα τωρα τα ειδα:
Ο χρήστης heras έγραψε:
Παρκαδοροι στο...Ψυχικο??? Ρε τι αλλο θα διαβασουμε !!Albion. Οπου μαλιστα απο νωρις το απογευμα απλωνουν κατι νομιμους καδους σκουπιδιων να εχουν 2-3 μετρα αποσταση μεταξυ τους, ωστε να πιανουν (οι καδοι) 20 μετρα δρομου. Και μετα μετακινωντας τους δημιουργουν θεσεις για να παρκαρουν τα αυτοκινητα των πελατων. Το ξερω γιατι πολυ απλα τους κανω ακρη απο μονος μου και παρκαρω .
Θα σας έχει συμβεί σίγουρα.Σε δρόμο με δύο λωρίδες και λεωφορειολωρίδα χωρίς αποκλειστική λωρίδα για στροφή αριστερά στο φανάρι,θέλεις να πας ευθεία.Ακολουθείς τον προπορευόμενο,μιας και πιστεύεις ότι θα πάει και αυτός ευθεία,και ξαφνικά στο φανάρι σταματάει στο κόκκινο αριστερό βέλος.Πατάς κόρνα να φύγει,και ανάβει εκείνη τη στιγμή φλας για αριστερά...Θέλεις να φύγεις δεξιά και κανείς δε σε αφήνει.Χάνεις το φανάρι και περιμένεις...Και όταν του φωνάζεις,σε βρίζει κιόλας...Τόσο δύσκολο είναι να ανάψει το φλας λίγα μέτρα πριν να κανονίσει και ο άλλος τι θα κάνει;
Αν η λωριδα εχει ζωγραφισμενα βελη κατω, που δειχνουν αριστερα, εισαι λαθος. Παραδειγμα εδω:
https://www.google.gr/maps/@37.9423544, ... 56!6m1!1e1
εγω δεν βγαζω καν φλας, απλα του δειχνω το φαναρι. Αμα θελει να καταλαβει, καλως. Μονη περιπτωση να βγαλω φλας ειναι να εχει κινηση ο δρομος και τα ζωγραφισμενα στο δρομο βελη να μη φαινονται οσο πλησιαζεις το φαναρι, επειδη ειναι αυτοκινητα πανω τους.
Μου εχει τυχει περιπτωση να ειμαι απο πριν σταματημενος στο κοκκινο αριστερο φαναρι, 4 τα ξημερωματα με ολο τον υπολοιπο δρομο αδειο, και να φτανει απο πισω μου καποιος, να μη περναει απο τη δεξια λωριδα για να συνεχισει ισια, και να μου κορναρει να ξεκινησω. Νομιζα οτι ηθελε να περασουμε με κοκκινο γιατι δεν κυκλοφορουσε ψυχη, του δειχνω το κοκκινο αριστερο φαναρι και ΤΟΤΕ αλλαζει λωριδα και περναει απο δεξια μου συνεχιζοντας ισια.
-
Είσαι υποχρεωμένος να βγάλεις φλας τι σημασία ότι έχει βέλη κάτω??
Σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης πρέπει να βγάλεις φλας....Αλλά και μόνο για να διευκολύνεις τους πίσω σου βγάζεις φλας. Δηλαδή γουστάρεις να τους κάνεις γυμνάσια??
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης πρέπει να βγάλεις φλας....Αλλά και μόνο για να διευκολύνεις τους πίσω σου βγάζεις φλας. Δηλαδή γουστάρεις να τους κάνεις γυμνάσια??
Τα εχουμε ξαναπει. Σε εμας τους Ελληνες αρεσει το απροσδοκητο...
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Το οτι εχει βελη κατω, εχει σημασια γιατι αυτος που θελει να συνεχισει ισια απαγορευεται να ειναι σε εκεινη τη λωριδα. Οποτε το φλας μου του ειναι ασημαντο, αν κανει αυτο που πρεπει να κανει. Για την ακριβεια:
Eάν υπάρχει βέλoς επιλoγής στo oδόστρωμα, όπoυ αυτό είναι
χωρισμένo σε λωρίδες κυκλoφoρίας με κατά μήκoς διαγραμμίσεις, oι oδηγoί
υπoχρεoύνται να επιλέγoυν έγκαιρα τη λωρίδα, η oπoία φέρει τo βέλoς της
κατεύθυνσης την oπoία θέλoυν να ακoλoυθήσoυν και δεν μπoρoύν πλέoν να
πάρoυν άλλη κατεύθυνση.οποτε, το εβγαλα/δεν εβγαλα φλας, δεν (πρεπει να) τον αφορα και του κανει διαφορα στη πορεια του.
Και ναι, τους κανω γυμνασια να θυμουνται την επομενη φορα οτι ειναι σε λαθος λωριδα.
-
Τα εν λογω βελη βεβαια,τα οποια βαφτηκαν πριν απο 10 χρονια στην πλειονοτητα των δρομων μας,βγαζουν ματι.........κυριως τις νυχτες!!!!!!
Σε δρομο που ξερεις τι παιζει,αποφευγεις να κινησε στην αριστερη και μετα να βριζεις για τα φλας των μπροστινων κτλ......εαν περνας πρωτη φορα,ε υπομονη! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
....Το οτι εχει βελη κατω, εχει σημασια γιατι αυτος που θελει να συνεχισει ισια απαγορευεται να ειναι σε εκεινη τη λωριδα. Οποτε το φλας μου του ειναι ασημαντο, αν κανει αυτο που πρεπει να κανει. Για την ακριβεια:Eάν υπάρχει βέλoς επιλoγής στo oδόστρωμα, όπoυ αυτό είναι χωρισμένo σε λωρίδες κυκλoφoρίας με κατά μήκoς διαγραμμίσεις, oι oδηγoί υπoχρεoύνται να επιλέγoυν έγκαιρα τη λωρίδα, η oπoία φέρει τo βέλoς της κατεύθυνσης την oπoία θέλoυν να ακoλoυθήσoυν και δεν μπoρoύν πλέoν να πάρoυν άλλη κατεύθυνση.
....
Όποιος δεν έχει δει μπροστά του να αλλάζουν 4 λωρίδες μονοκοπανιά στη ΕΟ Αθηνών-Πατρών στη διχάλα για Τρίπολη και Πάτρα, δεν ξέρει τι σημαίνει 'παραβιάζω λωρίδες με βέλη'
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
....Το οτι εχει βελη κατω, εχει σημασια γιατι αυτος που θελει να συνεχισει ισια απαγορευεται να ειναι σε εκεινη τη λωριδα. Οποτε το φλας μου του ειναι ασημαντο, αν κανει αυτο που πρεπει να κανει. Για την ακριβεια:
Eάν υπάρχει βέλoς επιλoγής στo oδόστρωμα, όπoυ αυτό είναι χωρισμένo σε λωρίδες κυκλoφoρίας με κατά μήκoς διαγραμμίσεις, oι oδηγoί υπoχρεoύνται να επιλέγoυν έγκαιρα τη λωρίδα, η oπoία φέρει τo βέλoς της κατεύθυνσης την oπoία θέλoυν να ακoλoυθήσoυν και δεν μπoρoύν πλέoν να πάρoυν άλλη κατεύθυνση.
....
Όποιος δεν έχει δει μπροστά του να αλλάζουν 4 λωρίδες μονοκοπανιά στη ΕΟ Αθηνών-Πατρών στη διχάλα για Τρίπολη και Πάτρα, δεν ξέρει τι σημαίνει 'παραβιάζω λωρίδες με βέλη'
και να είναι νταλίκα που το κάνει
Ο χάρος βγήκε παγανιά. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τα εν λογω βελη βεβαια,τα οποια βαφτηκαν πριν απο 10 χρονια στην πλειονοτητα των δρομων μας,βγαζουν ματι.........κυριως τις νυχτες!!!!!!
Σε δρομο που ξερεις τι παιζει,αποφευγεις να κινησε στην αριστερη και μετα να βριζεις για τα φλας των μπροστινων κτλ......εαν περνας πρωτη φορα,ε υπομονη!να εισαι σιγουρος οτι θα το εχω δει και συνυπολογισει (το αν φαινονται), οπως ηδη εγραψα πχ για τη περιπτωση που ηδη πανω τους ειναι σταματημενα αυτοκινητα και αρα δεν θα μπορουσε να τις δει ο απο πισω ερχομενος.
-
Οδηγός μηχανής παραβίασε κόκκινο με υπερβολική ταχύτητα και το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο.
Το βάζω εδώ γιατι συνεπιβάτης στην μηχανή ήταν η εγγονή του η οποία ευτυχώς δεν έδειχνε σημάδια σοβαρού τραυματισμού...Sent from my iPhone using Tapatalk
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]