-
Αν καποιος χρειαζεται παρκαδορο για να του παρκαρει το αμαξι στην άπλα του Ψυχικου δεν πρεπει να τον θεωρουμε ιδιαιτερα ευφυη...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αν καποιος χρειαζεται παρκαδορο για να του παρκαρει το αμαξι στην άπλα του Ψυχικου δεν πρεπει να τον θεωρουμε ιδιαιτερα ευφυη...Δεν ειναι θεμα ευφυΐας αλλά θέμα μαλακιας!! Π.χ. Γυναίκες που βαριούνται να ψάχνουν για πάρκινγκ η να παρκάρουν 50-100 μετρά μακριά απο το μαγαζί και να περπατήσουν μέχρι εκει, ακόμα και κάποιοι άντρες που δεν θέλουν να τους πουν φτωχούς οι γκόμενες που συνοδεύουν το δίνουν στον παρκαδορο.
-
Σωστο, ειδικα στη συγκεκριμενη περιοχη που δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο. Ισως μονο να μη χαλασει το ''ιματζ'' των προαναφερθεντων κουτορνιθιων εκ β.π ορμωμενων....Οσον αφορα τα ''μαγαζια'' για ποια μιλαμε? Σαν εμπορικα μονο εχει καποια καλα
Το επομενο που θα δουμε θα ειναι παρκαδοροι στην...Πευκη και στο...Χολαργο για παραδειγμα??
-
Πόσα χρόνια μνημόνια χρειάζεται να περάσουν μέχρι να καταλάβει η πεζή μάνα με το παιδί της ότι το κόκκινο ανθρωπάκι είναι ο Σταμάτης και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διέλευση γιατί θα ανάψει πράσινο για τα αυτοκίνητα ;
Σύμφωνα με έναν άλλο κύριο που περιμέναμε μαζί στο φανάρι (επίσης πεζοί), τουλάχιστον αλλά 200 χρόνια...
-
Ποια μανα αγαπητε;;; Πριν μια ωρα περιπου στην οδο Κοκκινοπουλου στο Γουδι 100 μετρα πριν την διασταυρωση με την Κατεχακη γυναικα πιθανώς καθηγήτρια έκανε νόημα σε ομάδα παιδιών μάλλον του γυμνασιου να περάσουν με ΚΟΚΚΙΝΟ για τους πεζούς!!! Για αυτο ο Ελληνας δεν εχει παιδεία και ούτε πρόκειται να αποκτήσει ποτε γιατι δεν υπάρχουν δάσκαλοι και καθηγητές για να του την δώσουν
-
Συμφωνώ ότι πολλοί εκπαιδευτικοί δεν έχουν παιδεία, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι αυτή ξεκινάει από το σπίτι...αν περιμένεις από το σχολείο, σώθηκες.....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Συμφωνώ ότι πολλοί εκπαιδευτικοί δεν έχουν παιδεία, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι αυτή ξεκινάει από το σπίτι...αν περιμένεις από το σχολείο, σώθηκες.....πρέπει να συμβάλει ΚΑΙ το σπίτι,αλλά κύριο μέλημα του σχολείου είναι η ΠΑΙΔΕΙΑ και απο εκεί πρέπει να έχουμε απαιτήσεις!!!Είναι σαν να λέμε εν καιρό πολέμου,οτι σιγά μη περιμένουμε να μας σώσει ο στρατός.......ο καθένας απο ενα όπλο στο σπίτι!
-
Μην μπερδεύεις την παιδεία με την μόρφωση...η παιδεία αφορά εκείνες τις κοινωνικές δεξιότητες που σμιλεύουν έναν υπεύθυνο πολίτη με αρχές...δεν μπορεί να περιμένεις από έναν δάσκαλο -έναν ξένο ουσιαστικά- να κάνει αυτά που κάποιος γονιός δεν κάνει.
-
Εμεις εχουμε συνδεσει το σχολειο ΜΟΝΟ με τη μορφωση και κανουμε μεγαλο λαθος!
Αλλωστε και το αντιστοιχο υπουργειο λεγεται Παιδειας,οχι Μορφωσεως
Λεω τι θα επρεπε να γινεται......οχι οτι γινεται. -
εχουνε νά βγούνε στίς εθνικές οδούς τώρα στίς γιορτές κάτι 2ποδα ζώα τεραστίων διαστάσεων ...
-
Ο χρήστης aristos6363 έγραψε:
εχουνε νά βγούνε στίς εθνικές οδούς τώρα στίς γιορτές κάτι 2ποδα ζώα τεραστίων διαστάσεων ...Αν δεν ειναι στην μεση λγοι δουλειας, μου αρεσει νυχτα να ταξιδευω. Ησυχια....
-
Θα σας έχει συμβεί σίγουρα.Σε δρόμο με δύο λωρίδες και λεωφορειολωρίδα χωρίς αποκλειστική λωρίδα για στροφή αριστερά στο φανάρι,θέλεις να πας ευθεία.Ακολουθείς τον προπορευόμενο,μιας και πιστεύεις ότι θα πάει και αυτός ευθεία,και ξαφνικά στο φανάρι σταματάει στο κόκκινο αριστερό βέλος.Πατάς κόρνα να φύγει,και ανάβει εκείνη τη στιγμή φλας για αριστερά...Θέλεις να φύγεις δεξιά και κανείς δε σε αφήνει.Χάνεις το φανάρι και περιμένεις...Και όταν του φωνάζεις,σε βρίζει κιόλας...Τόσο δύσκολο είναι να ανάψει το φλας λίγα μέτρα πριν να κανονίσει και ο άλλος τι θα κάνει;
-
Θα μπορούσε να είναι μέχρι και στο carspotting ...
αν δεν έστριβε αριστερά ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ειναι να κυκλοφορεις αυτες τις μερες πραγματικα... υπνωτισμενα κοτοπουλα παντου και απεριγραπτη κινηση... τ αποφευγω οσο μπορω βγαινωντας μονο ακυρες ωρες με το αμαξι
-
Χρήστο εδώ πανω πλάκωσε η εσωτερική εορταστική μετανάστευση από τους γύρω νομούς. ΗΜΒ, ΚΙΖ, ΕΡΕ, ΧΚΒ, ΚΖΗ κλπ. Δεν μπορείς να φανταστεις οδηγική συμπεριφορά. Όχι ότι οι ντόπιοι είναι καλύτεροι βέβαια.
Θέλει πολύ υπομονή ... -
Παντως 05:00 ηταν απολαυση ολη η ΒΑ Αττικη.. 0 C ,ψιλοχιονακι,βεζουβιος καλοριφερ φρεσκοπλυμμενης zx ,usb ,ολα στολισμενα ,ανυπαρκτη κινηση και ολα πρασινο..
-
[quote='cosneo']Χρήστο εδώ πανω πλάκωσε η εσωτερική εορταστική μετανάστευση από τους γύρω νομούς. ΗΜΒ, ΚΙΖ, ΕΡΕ, ΧΚΒ, ΚΖΗ κλπ. Δεν μπορείς να φανταστεις οδηγική συμπεριφορά. Όχι ότι οι ντόπιοι είναι καλύτεροι βέβαια.
Θέλει πολύ υπομονή ...[/quoteΚάτι ΚΖΗ,ΚΒΖ,(πατρίδα)ΡΜΧ,ΚΝΤ,ΜΙΤ είναι πολύ καψούλια....δεν πιάνονται.... .....αλλά είναι και ορισμένα ΝΙΧ... .......
-
Με πινακίδα επαρχίας κυκλοφορώ και εγώ! Κάθε μ@λ@κι@ μου στον δρόμο, φαντάζομαι την χρεώνεται η πόλη της άδειας μου και όχι η πόλη που ζω! [emoji38]
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
10 και βαλε χρονια με την Αττικη Οδο τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβουν οτι στο Τεο pass δε πληρωνεις με μετρητα..;; Ουγκανοι ουτε μπροστα σας δε κοιτατε οταν οδηγατε..μπαχαλο ολα τα διοδια για ν αλλαξουν toll και προφανης ο κινδυνος ατυχηματος...
-
Ναι αυτό με τα διόδια πολύ σπαστικό....
Και στην εθνική τα ίδια.
Εγώ πιστεύω ότι σκέφτονται:
'Α να ένα άδειο ταμείο ας πάω εκεί εγώ ο έξυπνος γιατί οι βλάκες οι άλλοι περιμένουν στην ουρά'
Ούτε κοιτάνε πινακίδες ούτε τίποτα!!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]