-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Εγω δεν το κοιταζω μονον απο την πλευρα του ποσο αλλαξε το να μπορεις να κανεις ποδηλατο με ασφαλεια μεσα στην πολη. Κοιτω που παρκαρουν χωρις να τους νοιαζει τους οδηγους. Βλεπουν τα ζωα ολοκληρο παρκινγκ και πανε και παρκαρουν μπροστα του. Πανε σε διαβασεις πεζων και βαζουν το αμαξι τους και δεν εχω δει μια φορα μια κληση. Οταν η αδιαφορια της πολιτειας επιβραβευει αυτο το καφριλικι τοτε υπαρχει θεμα. Φοραω κρανος οποτε παιρνω την μηχανη. Υπαρχουν διαστηματα που φαινεται θελουν να μαζεψουν κανενα φραγκο και σου στεινουν μπλοκα παντου για κρανος. Μετα εξαφανιζονται. Λες και τους καταπιε η γη. Που στο κερατο ειναι μετα; Σε γραφεια και πινουν καφεδες ενω θα επρεπε να ειναι εξω και να κυνηγανε τους παραβατες; Τι στο καλο κανουν; Εχω πετυχει καλοκαιριατικα σε επαρχιακο δρομο (ημουν με τη μηχανη και βολταριζα), τζιπακι της αστυνομιας, σε εναν χωματοδρομο παρκαρισμενο κατω απο δεντρο και τους τροχονομους αραγμενους. Μιλαω για εποχες προ κρισης που δεν υπηρχε η δικαιολογια δεν εχουν λεφτα για βενζινη, δεν εχουν περιπολικα κλπ.Η ατιμωρησία ειναι που εχει κανει τους έλληνες αποθρασυμενους κάφρους.
Με τους αστυνομικούς στην επαρχία που ηταν κατω απο δέντρο εντυπωσιαζεσαι εδώ τα Έβερεστ και ο Γρηγόρης ειναι το μονιμο στέκι της Δίας. Για την Δίας το ξερω οτι η δουλειά της δεν ειναι να βάζει κλίσεις αλλα θα μπορούσε να βάζει και καμία για να υπάρχει ο φόβος των Ιουδαίων, εχω δει μπροστα στα μούτρα τους να περνάνε μοτοσικλετιστές χωρις κρανος,οδηγοί να κάνουν παράνομες αναστροφες και να παρκάρουν παράνομα και αυτοί πίνουν φρεντο. -
Η ΔΙΑΣ πληρώνονται πολύ λίγα λεφτά για τους καφέδες που πίνουν.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Η ΔΙΑΣ πληρώνονται πολύ λίγα λεφτά για τους καφέδες που πίνουν.Και οι χειρουργοι ακόμα λιγότερα για την δουλειά που κάνουν, αυτο τι σημαίνει οτι δικαιούνται να περνούν φακελάκια οπως και η Δίας να πίνουν όλη την βάρδια τους φρεντο;
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
... και δεν εχει σχεση με την κυκλοφορια στον δρομο με ποδηλατο. που ναι μεν ειναι πολυ επικινδυνη αλλα σιγουρα ειναι καλυτερη απο τις καμικαζι εποχες πριν 10 χρονια
...Θα μπορούσα να γράψω δεκάδες περιστατικά με ποδηλάτες που τους έχουν πάρει σβάρνα αυτοκίνητα μέσα στην Αθήνα.
Θεωρώ τεράστιο ρίσκο να κυκλοφορεί κάποιος με ποδήλατο στην Αθήνα και στα προάστιά της όταν είναι γνωστό σε όλους ότι κυκλοφορούν χιλιάδες αυτοκίνητα και μηχανές με οδηγούς **χωρίς **δίπλωμα οδήγησης.Άλλωστε και μένα με έχει πετάξει στο πεζοδρόμιο μαντάμ που οδηγούσε την Μερτσέντα του άντρας της και παραλίγο να με σκοτώσει. Και όχι μόνο με χτύπησε, αλλά τα άκουσα και από πάνω και ούτε που έκανε το κόπο να με ρωτήσει αν έπαθα κάτι. Απλά σταμάτησε για λίγο το βόδι και μόλις με είδε να σηκώνομαι έφυγε.
Από εκεί και πέρα όποιος ζει στην επαρχία και στα χωράφια, εννοείται ότι μπορεί να έχει και ποδήλατο και πατίνι και ότι άλλο θέλει.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εγω δεν το κοιταζω μονον απο την πλευρα του ποσο αλλαξε το να μπορεις να κανεις ποδηλατο με ασφαλεια μεσα στην πολη. Κοιτω που παρκαρουν χωρις να τους νοιαζει τους οδηγους. Βλεπουν τα ζωα ολοκληρο παρκινγκ και πανε και παρκαρουν μπροστα του. Πανε σε διαβασεις πεζων και βαζουν το αμαξι τους και δεν εχω δει μια φορα μια κληση. Οταν η αδιαφορια της πολιτειας επιβραβευει αυτο το καφριλικι τοτε υπαρχει θεμα. Φοραω κρανος οποτε παιρνω την μηχανη. Υπαρχουν διαστηματα που φαινεται θελουν να μαζεψουν κανενα φραγκο και σου στεινουν μπλοκα παντου για κρανος. Μετα εξαφανιζονται. Λες και τους καταπιε η γη. Που στο κερατο ειναι μετα; Σε γραφεια και πινουν καφεδες ενω θα επρεπε να ειναι εξω και να κυνηγανε τους παραβατες; Τι στο καλο κανουν; Εχω πετυχει καλοκαιριατικα σε επαρχιακο δρομο (ημουν με τη μηχανη και βολταριζα), τζιπακι της αστυνομιας, σε εναν χωματοδρομο παρκαρισμενο κατω απο δεντρο και τους τροχονομους αραγμενους. Μιλαω για εποχες προ κρισης που δεν υπηρχε η δικαιολογια δεν εχουν λεφτα για βενζινη, δεν εχουν περιπολικα κλπ.
Η ατιμωρησία ειναι που εχει κανει τους έλληνες αποθρασυμενους κάφρους.
Με τους αστυνομικούς στην επαρχία που ηταν κατω απο δέντρο εντυπωσιαζεσαι εδώ τα Έβερεστ και ο Γρηγόρης ειναι το μονιμο στέκι της Δίας. Για την Δίας το ξερω οτι η δουλειά της δεν ειναι να βάζει κλίσεις αλλα θα μπορούσε να βάζει και καμία για να υπάρχει ο φόβος των Ιουδαίων, εχω δει μπροστα στα μούτρα τους να περνάνε μοτοσικλετιστές χωρις κρανος,οδηγοί να κάνουν παράνομες αναστροφες και να παρκάρουν παράνομα και αυτοί πίνουν φρεντο.Τα βλεπω και εγω bill. Δεν μπορεις να κανεις κατι.... Σε ποιον να πεις τα παραπονα σου; Και να τα πεις θα σε συνδεσουν με Κάιρο.
Η ΔΙΑΣ πληρώνονται πολύ λίγα λεφτά για τους καφέδες που πίνουν.
Και καλα οταν πηγαιναν τα πραγματα (οικονομικα), ολοι βγαινανε και θελανε αυξησεις γιατι περνανε λιγα για αυτο που κανανε.
-
Το σχόλιό μου ήταν καθαρά ειρωνικό.
Νόμιζα ότι θα το καταλαβαινατε. -
http://www.protothema.gr/greece/article ... a-thumata/, ελλάδα 2015 ... σκότωσε πρίν 5 χρόνια ανθρωπο μέ τό αμάξι του , εγινε τό δικαστηριο πριν 1 μήνα, ξανασκότωσε προχθές τρέχοντας μέ ιλιγγιώδη ταχύτητα τήν κοπάνησε από τό συμβάν τόν επιασε η αστυνομία , νά δούμε ποιός θά ειναι ο επόμενος ατυχος ... βέβαια μέχρι νά γίνει τό δικαστήριο θά κυκλοφορεί κανονικά κ μέ τόν νόμο ο ...μάγκας τής ασφάλτου
-
Ο χρήστης aristos6363 έγραψε:
http://www.protothema.gr/greece/article/532040/trohaio-dustuhima-sti-lakonia-fovithika-tin-katakraugi-gia-auto-egateleipsa-ta-thumata/, ελλάδα 2015 ... σκότωσε πρίν 5 χρόνια ανθρωπο μέ τό αμάξι του , εγινε τό δικαστηριο πριν 1 μήνα, ξανασκότωσε προχθές τρέχοντας μέ ιλιγγιώδη ταχύτητα τήν κοπάνησε από τό συμβάν τόν επιασε η αστυνομία , νά δούμε ποιός θά ειναι ο επόμενος ατυχος ... βέβαια μέχρι νά γίνει τό δικαστήριο θά κυκλοφορεί κανονικά κ μέ τόν νόμο ο ...μάγκας τής ασφάλτουΤωρα τι να λεμε; Οταν ξερεις πως δεν υπαρχουν ρανταρ κλπ, εχεις και λειψο μυαλο, αυτα συμβαινουν.
-
αφέθηκε ελεύθερος από το προηγούμενο δικαστήριο και σου λέει δίκιο είχα, συνεχίζω στο ίδιο τροπάρι.
την έκανε με ελαφρά για να γλιτώσει το αλκοτέστ και το αυτόφορο. μετά σου λέει ότι μετάνιωσε... -
Αχ ρε Αμερική, που κάτι τέτοιοι μάγκες χάνουν εύκολα το σπίτι τους από τους συγγενείς του θύματος... Πόσο πίσω ζούμε...
-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Αχ ρε Αμερική, που κάτι τέτοιοι μάγκες χάνουν εύκολα το σπίτι τους από τους συγγενείς του θύματος... Πόσο πίσω ζούμε...συμφωνώ απόλυτα....
-
Στην αμερικη πιθανον λογω των συχνων ελεγχων απο περιπολικα, τροχονομους με μοτοσυκλετες και απο μυστικα περιπολικα θα του ειχαν παρει το διπλωμα αν ειναι μπεκρας και θα ειχαν σωθει δυο ατομα.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Στην αμερικη πιθανον λογω των συχνων ελεγχων απο περιπολικα, τροχονομους με μοτοσυκλετες και απο μυστικα περιπολικα θα του ειχαν παρει το διπλωμα αν ειναι μπεκρας και θα ειχαν σωθει δυο ατομα.Το δίπλωμα θα του το πάρουν και στην προκειμένη περίπτωση αλλά δεν θα έχει καμία σημασία, ο μάγκας θα συνεχίσει να οδηγεί και να ρίχνει αναβολές στις δίκες του μέχρι να γεράσει. Γι' αυτό αναφέρομαι σε άμεσα οικονομικού τύπου μέτρα που τσούζουν ιδιαίτερα τους βλάχους και τους κάγκουρες.
-
Εχω παρκινγκ και βαζω μεσα το αμαξι, και τα δυο τεσπα. Πριν κανα δυο βδομαδες θελησα το απογευμα να φυγω και με ειχε κλεισει ενα yaris, φατσα καρτα μπροστα στο παρκινγκ. Κορναρω ερχεται ενα νεαρος μετα απο λιγο, του λεω 'ρε φιλε δλδ τι αλλο να κανω για να φαινεται πως ειναι παρκινγκ; Δεν ειπε τπτ, αλλα εκοψα πινακιδες. Εχω φωτογραφικη μνημη. Σημερα οπως βγηκα απο το σπιτι, ειχα τον μοτορα εξω απο το παρκινγκ και ποιο κατω βλεπω ξανα το yaris κανονικα παρκαρισμενο, βγαινει μια γνωστη γυναικα πελατη μας. Παω την χαιρετω κλπ. Λεω ρε Ντινα αυτο το οδηγαει και ενας νεαρος; Ναι Στηβ και συγνωμη που σε εκλεισε, εγω τον ειπα αν ειχε θεμα με το παρκαρισμα οτι υπαρχει εδω ενας γνωστος, να το βαλει για λιγο. Ειναι ο γιος μου. Η κοπελα την ξερω μια δεκαετια, ειναι και καλοστεκουμενη με κατι μπαλκονια τεσπα (μιλφαρα), ειναι πολλη ενταξει. Της λεω, κοιτα, τωρα που ξερω ποιος ειναι, ας το βαλει, θα του ριξω μια κορνα, να εχει τον νου του, να το παρει. Οχι δεν χρειαζεται, ασε την λεω, εσυ εισαι σωστη μη μου λες τετοια.
Μια αλλη φορα, ειχε παρκαρει ενας γειτονας, μεσημερι, καλοκαιρι και ερχομαι απο την δουλεια και δεν μπορουσα να μπω. Το παρκαρα αλλου. Τρελαθηκα ομως. Το παρκινγκ εχει γκαραζοπορτα. Καθομαι στο μπαλκονι το απογευμα το αμαξι του εκει, πινω την μπυρα μου και νασου ο γειτονας. Του λεω απο το μπαλκονι, κατσε να σου πω. Κατεβαινω, τον λεω καλα ρε συ, εγω δλδ τι ρολο βαραω; Μα λεει, ειναι καλοκαιρι και υπεθεσα πως θα εισαι με την μηχανη. Πας καλα του λεω. Και με την μηχανη να ειμαι, εσυ τι εισαι; Συνεταιρακια ειμαστε; Α δεν θελω καβγαδες μου λεει με ενα υφος 'μην με πρηζεις'. Τοτε του λεω ξερεις πλεον.
Ο επιλογος. Η κοπελα μου ζητησε συγνωμη, ενω το αλλο το γαιδουρι, για να μην ριξει τα μουτρα του, αρχισε να λεει ππριες. Μια αλλη φορα, ενος καλου γειτονα κοινος γνωστος, με πετυχαινει να καθομαι στην αυλη μου λεει, ρε Στηβ, μπορω ενα μισαωρο να αφησω το αμαξι να παω στον ταδε; Αστο του λεω. Ευχαριστω πολυ. Τπτ του λεω, στειλτου χαιρετισματα του τρελοκομειου.
Ενας αλλος ομως φιλος του κοινου γειτονα, που τον ξερω καλημερα - καλησπερα, κοτσαρει το αμαξι, βγαινει 'Στηβ θα το αφησω για λιγο'. Τρελαθηκα. Λεω μεσα μου, κατσε ρε μεγαλε, χωρις να ρωτησεις; Του λεω, ουτε να το σκεφτεσαι. Παντο αλλου. Ουτε δικαιολογια να βρω, να ξερεις θα χρειαστει να βγω μετα κλπ. Στην ψυχρα αυτος, στην ψυχρα και εγω. Μου εκοψε την καλημερα. Τον εγραψα στα @@ μου. Οχι ο γειτονας, ο φιλος του. Ο γειτονας ειναι ξηγημενος, εχει ξεπερασει και εκεινος καποια λουκια και εχουμε καλη επικοινωνια. Δλδ, εμ ορισμενοι ειναι κανιβαλοι, εμ πανε να βγουνε και απο πανω. -
Συνελήφθησαν «παρκαδόροι» σε Κολωνάκι και Ψυχικό
Εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα
Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη οκτώ συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις ως υπεύθυνοι καταστημάτων και οι πέντε ως παρκαδόροι.
Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/2072377/sinelifthisan-parkadori-se-kolonaki-ke-psichiko
Τους κανατε τα μουτρα κυμα. Οσο για την τοπικη αυτοδιοικηση που ολοι γνωριζονται μεταξυ τους, μην φατε. Δλδ με μια εξορμηση αντε δυο τον χρονο κατι εγινε. Κλειστε τα για 1 μηνα τα μαγαζια και τελος. Θα τολμησει μετα κανεις να εχει παρκαδορους; Δουλειες του ποδαριου και επικοινωνιακα πυροτεχνηματα. -
Θέλω εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσω την μανδάμ που αποφάσισε να κάνει επιτόπου αναστροφή, αργά το βράδυ, πάνω σε στροφή με αναμένα μόνο τα 'μικρά' φώτα και τα ομίχλης στο επαρχιακό δρόμο Τριλόφου-Περαίας....τα ανακλαστικά μου όπως διαπίστωσε και η ίδια λειτουργούν άψογα. Το μυαλό της μάλλον όχι....
Επίσης να ευχαριστήσω τον γιό του ανέμου με το Leon 20VT που με προσπέρασε από την ΛΕΑ στην εθνική Μουδανιών-Θεσσαλονίκης με τουλάχιστον 150χλμ. Προφανώς η εντελώς άδεια αριστερή λωρίδα δεν χωρούσε τον τεράστιο εγωισμό του. Του έπαιξα τα φώτα μόνο καθώς είχα το παιδί μου στο καθισματάκι και ο τύπος λίγο πιό κάτω σταμάτησε στην αριστερή (!) λωρίδα να μου ζητήσει τα ρέστα. Μήπως εκείνη την άδεια οπλοφορίας να την ανανεώσω τελικά? -
Παρκαδοροι στο...Ψυχικο??? Ρε τι αλλο θα διαβασουμε !!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Παρκαδοροι στο...Ψυχικο??? Ρε τι αλλο θα διαβασουμε !!Τι hera; Δεν ξερω απο Αθηνα. Δεν εχουν εκει παρκαδορους; Στο Κολωνακι δεν ειναι οι πλουσιοι;
-
Να μου λεγες για Ιερα Οδο, Βοτανικο, Γκαζι που ειναι ολα τα μπουζουκομαγαζα και τα ''κλαμπς'' που μαζευουν την πλεμπα ναι αλλα στο Ψυχικο που εχει 3-4 καφετεριες (προφανως αναφερεται το αρθρο στο στο Φαρο) ειναι για γελια και κλαματα η κατασταση
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Να μου λεγες για Ιερα Οδο, Βοτανικο, Γκαζι που ειναι ολα τα μπουζουκομαγαζα και τα ''κλαμπς'' που μαζευουν την πλεμπα ναι αλλα στο Ψυχικο που εχει 3-4 καφετεριες (προφανως αναφερεται το αρθρο στο στο Φαρο) ειναι για γελια και κλαματα η καταστασηΧτυπησαν δλδ φλεβα τα τζιμανια της police
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]