-
Αστείο το τεστ για δίπλωμα οδήγησης,ψάχνουν με το εκατοστό να σε κόψουν σε παρκάρισμα και κατα τα λοιπά οδήγηση με 1η-2α σε δρομάκια και μέγιστη ταχύτητα 30χλμ.
Οπως και να ηταν βέβαια το τεστ το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι οτι έχουμε γινει ενα έθνος κάφρων χωρις παιδεία και χωρις σεβασμό στον συνάνθρωπο. Μεγαλη ευθύνη σε αυτο και η γενική ατιμωρησία. -
Κυριως η ατιμωρησια...ο μογγολος δεν καταλαβαινει οτι δεν χωραει να παρκαρει και σε λακουβιαζει...ουτε γιατι πρεπει να εχει φρενα..καταλαβαινει ομως πολυ καλα αν φαει ενα συριγισμενο προστιμο απευθειας πληρωτεο στο ταξις..μια αφαιρεση διπλωματος κτλ
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Κυριως η ατιμωρησια...ο μογγολος δεν καταλαβαινει οτι δεν χωραει να παρκαρει και σε λακουβιαζει...ουτε γιατι πρεπει να εχει φρενα..καταλαβαινει ομως πολυ καλα αν φαει ενα συριγισμενο προστιμο απευθειας πληρωτεο στο ταξις..μια αφαιρεση διπλωματος κτλΣκηνικο για τα μυαλα που εχουν καποιοι. Γνωστος μου, τον σταματησε η τροχαια και τον εγραψε για κρανος. Σαλταρε. Ηρθε και με επρηξε. Μεσα στην πολη να με γραψουν για κρανος; Δεν το δεχοταν. Οποτε μιλαμε για μηχανες, το λεει με νευρα που τον γραψανε μεσα στην πολη για κρανος. Πρεπει να τον γραφουν εξω απο την πολη. Το κρανος καποιοι θεωρουν πως ειναι θεμα δικης τους ασφαλειας και το κρατος το θεωρει παραβαση αν δεν το φορας για να τα αρπαζει. Για εμενα δεν ισχυει. Το φορας για την ασφαλεια σου και γιατι υπαρχουν παιδια που βλεπουν συμπεριφορες και μαθαινουν απο μικρα απο αυτες. Αν βλεπουν οδηγους χωρις κρανος, δεν θα φορανε και αυτα κρανος.
Αλλα για οποιον πιστευει, οτι το κρανος το ζητα η πολιτεια για να σε γραψει αν δεν το φορας, απο την στιγμη που ειναι νομος, τελειωσε. Και δεν ειναι και κανενας παραλογος νομος. Δεν σου λεει να πηγαινεις με 60 σε εθνικη που ειναι για 100χλμ. Τωρα αντε σε αυτον, χωρις προστιμο, δλδ χωρις την φοβερα, με διαλογο και συστασεις, να τον πεισεις να φοραει κρανος. Ουτε για πλακα.
Στο TAXIS και οχι στον δημο που ο δημαρχος το βαζει στο συρταρι για να μην χασει ψηφους και αν ποτε βρουν τις κλησεις οπως εγινε στην Θεσσαλονικη με κατι 10αδες χιλιαδες κλησεις του Παπαγεωργοπουλου που τις ειχε καταχωνιασει σε ενα συρταρι, να μην ξερεις αν μπορεις να τις εισπραξεις. Θεωρητικα μπορεις. -
ηταν γιά πολλές μάπες σήμερα τό πρωί ενας 30άρης περίπου , μέ ενα ασπρο παλιό corsa στην ηλιουπολη , οταν σέ μονόδρομο μέ αυτοκίνητα δεξιά αριστερά κ μάλιστα πάνω σέ στροφή πήγαινε μέ τέρμα γκάζια (τό ξαναγραφω σε μονόδρομο) κ κυριολεκτικά στό τσάκ δέν επεσε στό αμάξι πού ημουν συνεπιβάτης ,ο φίλος μου οδηγός κατέβηκε εξω απο τό αμάξι κ πήγε νά τόν βουτήξει ,ο αλλος τί ειπε ρέ παιδιά μέ θράσος κ μαγκιά .... πήγαινα το παιδι μου στο σχολείο κ βιαζόμουν....ηταν τυχερός ο πολυμαλάκας αρχίδας πού κάλμαρα τόν φίλο μου (εχεις παιδιά οικογένεια κλπ τού ελεγα συνέχεια κ κόρναραν κ αλλα αμάξια από πίσω μας πού ηταν κανονικά κ αυτά στην λωριδα μας κ την γλύτωσε τό δίποδο επικίνδυνο ζώο ...
-
Από που ν'αρχίσω....
Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο, είναι αυτό που αντικρύζω καθημερινώς τα πρωϊνά, πηγαίνοντας τα παιδιά μου στο σχολείο. Παιδιά χύμα στο αυτοκίνητο, τελείως ατάκτως ερριμμένα, με τη ζώνη να είναι διακοσμητικό στοιχείο. Αρκετές δε φορές, τα παιδιά είναι στο κάθισμα του συνοδηγού, επίσης χύμα. Το χειρότερο είναι οτι, οι οδηγοί-γονείς, πηγαίνοντας γρήγορα για να προλάβουν το κουδούνι, 'τρώνε'τα stop και περνάνε και με κόκκινα...
Το χείριστο δε όλων, παιδιά στο μηχανάκι, άλλοτε φορώντας ένα κράνος που τους είναι σαν 'κατσαρόλι', άλλοτε δε, χύμα. Μαλιστα, τελευταίως, βλέπω πατέρα να οδηγεί το δίτροχό του και τα δύο του παιδιά μαζί, ένα μπροστά του και ένα πίσω του...
Άν όμως, κούφια η ώρα και ποτέ να μήν συμβεί, συμβεί το οτιδήποτε, τότε θα κλαίνε γοερώς, αλλά.... -
Ποια Ελληνίδα ηθοποιός ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Παρίσι από τρεις άνδρες (φωτο)
Η γνωστή ηθοποιός, στην διάρκεια της επεισοδιακής της συνέντευξης, καθώς έπεσε το σκηνικό στον αέρα της εκπομπής, μίλησε μεταξύ άλλων για τον ξυλοδαρμό της από τρεις έγχρωμους άντρες στο Παρίσι.«Δεν είδα ποιος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Ήμουν με το ποδήλατο και αυτοί παραβίασαν το “stop” και πήγαν να πέσουν πάνω μου. Τους έκανα μια χειρονομία, την οποία δεν την έχω κάνει ξανά από τότε. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι, οι οποίοι προφανώς το πήραν προσωπικά και άρχισαν να με δέρνουν, να με κλωτσάνε. Το φοβερό όμως ήταν ότι δεν κατέβηκε ένας άνθρωπος να με βοηθήσει. Όλοι κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση για να περάσουν, επειδή είχε ανάψει το φανάρι. Ήταν φρικτή στιγμή, πήγα στο σπίτι κλαίγοντας. Σκιάχτηκα και προστατεύθηκα με το ποδήλατο, το έβαλα μπροστά για να κλωτσάνε αυτό. Μου έγινε μάθημα αυτό. Δεν κάνουμε χειρονομίες γιατί δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας».
http://www.tribune.gr/celebrities/news/article/204932/pia-ellinida-ithopios-xilokopithike-agria-sto-parisi-apo-tris-andres-foto.html
Δεν το βαζω για το οτι βγηκαν απο το αμαξι 3 εγχρωμοι κλπ. Θα μπορουσαν να ειναι λευκοι, ερυθροδερμοι κλπ. Εμ θελει ψυχραιμια. Και σε αυτο οι γυναικες εχουν μεγαλο θεμα. Τρεις βρηκαν και τα εβαλαν με μια γυναικα. Αλλα ποιος ξερει αυτοι οι τρεις σε τι κατασταση ηταν. -
Εσυ κολλας στο οτι τις εφαγε.. εγω κολλαω στο οτι καναν μαλακια και ζητησαν και τα ρεστα με ξυλο απο πανω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εσυ κολλας στο οτι τις εφαγε.. εγω κολλαω στο οτι καναν μαλακια και ζητησαν και τα ρεστα με ξυλο απο πανω.Ε ναι γιατι δεν ειναι συνηθισμενο να κατεβαινει ο αλλος και να χτυπαει μια γυναικα. Παιζει να ηταν φτιακες.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Εσυ κολλας στο οτι τις εφαγε.. εγω κολλαω στο οτι καναν μαλακια και ζητησαν και τα ρεστα με ξυλο απο πανω.
Ε ναι γιατι δεν ειναι συνηθισμενο να κατεβαινει ο αλλος και να χτυπαει μια γυναικα. Παιζει να ηταν φτιακες.
Φίλε στο μέρος που κατάγονται οι τύποι η γυναίκα δεν αξίζει ούτε όσο η ζάντα από το αυτοκίνητό τους, οπότε χτυπάνε και παραχτυπάνε. Πέρα από ρατσιστικές μαλακίες, η πλημμύρα της ξένης κουλτούρας φέρνει τριτοκοσμικά φαινόμενα στην πόρτα μας, βλέπε Κολωνία.
-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Ε ναι γιατι δεν ειναι συνηθισμενο να κατεβαινει ο αλλος και να χτυπαει μια γυναικα. Παιζει να ηταν φτιακες.
Φίλε στο μέρος που κατάγονται οι τύποι η γυναίκα δεν αξίζει ούτε όσο η ζάντα από το αυτοκίνητό τους, οπότε χτυπάνε και παραχτυπάνε. Πέρα από ρατσιστικές μαλακίες, η πλημμύρα της ξένης κουλτούρας φέρνει τριτοκοσμικά φαινόμενα στην πόρτα μας, βλέπε Κολωνία.
Ειναι μεγαλο θεμα και οντως θα βγουμε εκτος θεματος. Υπαρχουν οντως χωρες που η γυναικα θεωρειται αντικειμενο.
-
Παρα τριχα τη γλιτωσα σημερα και ευτυχως γιατι θα εμπλεκα με τραυματισμο.. Υπο βροχη στα λιγα μετρα μου ανοιξε φαρδια πλατια τη πορτα του οδηγου και βγηκε αστραπη κατοχος avensis II.. χεστηκε τοσο πολυ που μαζεψε τη πορτα πανω του και σφηνωθηκε αναμεσα σε αυτη και το αμαξωμα.. Εκτος απο τη κορνα δεν ειχα κουραγιο ουτε για βρισιες... Ευτυχως κοκκαλωσα χωρις το παραμικρο γλιστρημα και η alfa απο πισω μαζι με τον οδηγο της παρακολουθουσε τη φαση και δε καρφωθηκε πανω μου. Δεν ειχα χωρο ουτε απο απεναντι γιατι υπηρχε στραβοπαρκαρισμενο το οποιο προσπερναγε ο απεναντι εχωντας ερθει δεξιοτερα-προς εμενα
-
Τρια πραγματα που φοβαμαι Νονε. 1. οταν περναω απο αστικο που κατεβαζει κοσμο μην μου πεταχτει κανενας πεζος απο την μουρη του λεωφορειου (μου εχει τυχει πριν χρονια, τον περασα με την μηχανη αποσταση φιλερ, χιλιοστα). Εχει κατι κουρκουλουκια που μολις κατεβουν απο το αστικο πανε απο την μπροστα του μερια για να περασουν απεναντι. Δεν φενονται ομως καλα γιατι ειναι ολοκληρο λεωφορειο μπροστα τους. 2. αυτο που σου συνεβει και 3. οταν ειμαι με την μηχανη και ειναι να στριψω για να μπω σε δρομο αριστερα, ενω εχω αναμμενο φλας μην δεν το προσεξει ο πισω και με παρει μαζι του. Ειδικα την μερα που ενταξει φαινεται το φλας που αναβοσβηνει, αλλα εχει κατι βιαστικους, κατι απροσεκτους και εγω ειμαι με μηχανη και ειμαι εκτεθειμενος. Ετσι εναν γνωστο μου, πηγε να στριψει αριστερα με φλας το παιδι, ο πισω παει και τι κανει; Τον προσπερναει. Και το παιδι αφου κοιταξε δεξια που ο δρομος ειναι καθαρος, ξεκιναει και τον σκαει ο πισω και τον εστειλε κατι μετρα παρακατω. Η μηχανη ενταξει. Ανταλλακτικα. Ευτυχως φορουσε κρανος, ειχε χερι σπασμενο, ποδι, ταλαιπωρηθηκε. Αποζημιωθηκε και υλικα και σωματικες βλαβες και ψυχικη οδυνη. Αλλα τον σακατεψε ο αλλος. Τεσπα.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Τρια πραγματα που φοβαμαι Νονε. 1. οταν περναω απο αστικο που κατεβαζει κοσμο μην μου πεταχτει κανενας πεζος απο την μουρη του λεωφορειου (μου εχει τυχει πριν χρονια, τον περασα με την μηχανη αποσταση φιλερ, χιλιοστα). Εχει κατι κουρκουλουκια που μολις κατεβουν απο το αστικο πανε απο την μπροστα του μερια για να περασουν απεναντι. Δεν φενονται ομως καλα γιατι ειναι ολοκληρο λεωφορειο μπροστα τους.Παντα ρολλαρω με το ποδι πανω στο φρενο και ελαφρα κορναρω.. το βραδυ πεταω φωτα αντι κορνα..
Η καλυτερη λυση. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τρια πραγματα που φοβαμαι Νονε. 1. οταν περναω απο αστικο που κατεβαζει κοσμο μην μου πεταχτει κανενας πεζος απο την μουρη του λεωφορειου (μου εχει τυχει πριν χρονια, τον περασα με την μηχανη αποσταση φιλερ, χιλιοστα). Εχει κατι κουρκουλουκια που μολις κατεβουν απο το αστικο πανε απο την μπροστα του μερια για να περασουν απεναντι. Δεν φενονται ομως καλα γιατι ειναι ολοκληρο λεωφορειο μπροστα τους.
Παντα ρολλαρω με το ποδι πανω στο φρενο και ελαφρα κορναρω.. το βραδυ πεταω φωτα αντι κορνα..
Η καλυτερη λυση.Ενταξει. Με το αμαξι. Σκεψου ομως με την μηχανη. Δλδ να χτυπησεις τον πεζο αλλα να χτυπησεις και ο ιδιος. Και μιλαμε για φταιξιμο του πεζου. Ξερω, ο πεζος εχει παντα δικιο. Εχει δικιο που δεν περναει απεναντι απο τις διαβασεις, που πεταγεται αναμεσα απο τα παρκαρισμενα αυτοκινητα για να περασει απεναντι, που σου κανει σημα λες και ειναι τροχονομος να σταματησεις για να περασει, που γενικα δεν εχει πως το λενε κυκλοφοριακη παιδεια, οπως τεσπα λεγεται. Ειμαστε μια ομορφη παρεα στους δρομους. Ο καθενας με τον δικο του ΚΟΚ κυκλοφορει.
-
Καποιες διαπιστωσεις ως πεζος και ως οδηγος.
Ως πεζος. Στις δεκα διασταυρωσεις που περασα στη πολη μου στις εφτα με αφησαν και περασα και ηταν αντρες. Στις αλλες τρεις παραλιγο να με στειλουν νοσοκομειο ενω με εβρισαν κι απο πανω. Γυναικες και οι τρεις. Διχως φαναρια και διαβασεις αλλα με στοπ.
Ως οδηγος. Ως ζωω κι εγω λοιπον αν και υπηρχε σοβαρος λογος στην ΕΟ Κορινθου Αθηνων ταξιδευα με 180χλμ σταθερα. Οχι με το κουπε. Αυτο που παρατηρησα ηταν πως κανενα απο τα αυτοκινητα που συναντησα δεν πηγαινε κατω απο 160χλμ. Ακομα και κατι 1000ρια και κατι 3κυλινδρα φιατ 500. Τελικα ποιος και γιατι ειναι ζωω ρε παιδια? -
Δε ξερω για ποτε λες στη διαπιστωση νο.2 αλλα το διαψευδω κατηγορηματικα αν μιλας για το τελευταιο διαστημα. Πηγαινωντας μια φορα το μηνα Πατρα-Αθηνα-Πατρα στην Αθηνων-Κορινθου ολοι κινουνται με μικροτερες ταχυτητες απ οτι παλιοτερα.. θεωρω για λογους καταναλωσης.
-
Σαββατο (το περασμενο) πρωι και στον αυτοκινητοδρομο. Δεν υπερβαλω καθολου. Ισως ετυχε.
Πετυχα φραγκατους μαλλον. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε ξερω για ποτε λες στη διαπιστωση νο.2 αλλα το διαψευδω κατηγορηματικα αν μιλας για το τελευταιο διαστημα. Πηγαινωντας μια φορα το μηνα Πατρα-Αθηνα-Πατρα στην Αθηνων-Κορινθου ολοι κινουνται με μικροτερες ταχυτητες απ οτι παλιοτερα.. θεωρω για λογους καταναλωσης.Σημερα αν καποιος πηγαινει αργα πιθανοτατα ειναι λογω καταναλωσης. Κατα τα αλλα αν γινεται αυτο που λεει ο Θανασης ενταξει. Αν δεν υπαρχουν ρανταρ, ολα παιζουν. Αν ομως μπουνε ρανταρ στα σωστα ομως σημεια και μπουνε ορια ταχυτητας σωστα, θα υπαρχει ή δεν θα υπαρχει γκρινια; Δεν ξερω ποια. Δεν μπορω να ψυχολογησω τον κοσμο.
-
Λογικα θα επρεπε να ειχα μαζεψει ενα πακο κλησεις Στηβ. Αυτο που εγω βλεπω ειναι κατ αρχην λιγοτερα αυτοκινητα. Το προηγουμενο Σαββατο λοιπον υπηρχαν λιγα αυτοκινητα στον αυτοκινητοδρομο. Αδειος δρομος γενικα. Με 160 δεν περνουσα κανεναν. Απλα και ξαστερα. Στις ευθειες ειδικα εκει.
Με εχουν σταματησει απο την τροχαια παλιοτερα και μου ειπαν πως μεχρι 160 μπορω να πηγαινω . Στα διυλιστηρια στον Λατση στην κατηφορα νομιζω.
Τεσπα. Αυτος ο δρομος ειναι ασφαλης και δεν ξερω αν τελικα ειναι ζωω αυτος που θα περασει με 160+ η ο τροχονομος που θα του συστησει τα 160 με οριο τα 130... Κλινω στην πλευρα του 'κανεις' για να πω την αληθεια. Αφου το βλεπουν και τα οργανα οτι εχεις περιθωριο να αυξησεις ταχυτητα....
Τωρα βεβαια εχω δει κατι αγροτικα με σκαλωσιες και ταβλες οικοδομης πισω να πηγαινουν με 160 πρωι πρωι για δουλεια. Κατι ηλικιωμενες να πλακωνονται στα φρενα απο αυτα τα χλμ σε καθε υποψια στροφης και βραδυ μαλιστα. 100% κινδυνος για καποιον που δεν εχει τουλαχιστον 100 μετρα αποσταση...... Κτλ... -
Και εγώ που λόγω δουλειάς κάνω ορισμένα ταξίδια στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης με αυτοκίνητο, βλέπω πολύ λιγότερη κίνηση και χαμηλότερες ταχύτητες.
Πολλοί πλέον κινούνται περίπου στα 120χλμ.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]