-
Ο χρήστης aristos6363 έγραψε:
ειχα παρα πολύ καιρό νά χρησιμοποιήσω σάν μέσο μετακίνησής μου μπλέ λεωφορείο στήν αθήνα , σήμερα μού ετυχε κάτι που δεν μού ειχε ξανατύχει ποτέ , οταν μπήκε εξω από κατάστημα του lidl ( σταθμος metro αγιος δημητριος ) ατομο μέ τό καρότσι του ανωτέρω super market τιγκα φορτωμένο μέ τρόφιμα κλπ , βέβαια τού φωναξε ο οδηγος του λεωφορειου κ πολλοί επιβατες πού τούς εμπόδιζε τό καρότσι αλλά αυτός στά αυτά του ... ρέ δέν πάει καλά ο κόσμοςΓια αυτό θα παραμείνουμε για πάντα μια τριτοκοσμική χώρα γιατι ο καθενας κανει οτι θεωρεί σωστό και χέστηκε για τους άλλους...όπως αυτός με το καρότσι, χέστηκε αν απαγορεύονται τα καρότσια μεσα στο λεωφορείο, χέστηκε αν θα στριμωχνόταν οι υπόλοιποι επιβάτες και χέστηκε αν σε περίπτωση ατυχήματος το γεμάτο μεταλλικό καρότσι θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς, τη δουλειά μου να κάνω και οι άλλοι να πάνε να γ....
Το αποκορύφωμα βέβαια είναι η αδιαφορία και ο οχαδερφισμός του οδηγού ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του λεωφορείου -
Μιας και μιλαμε για ζωα και λεωφορεια, να αναφερω κι εγω το απιστευτο που ειδα. Χθες πρωι στις 6.45 εξω απο τον προαστιακο των αγιων αναργυρων, βλεπω λεωφορειο φυσαρμονικα σχεδον να ξυνει τα παρκαρισμενα, να σταματαει χωρις αλαρμ περιπου 15 μετρα πριν απο τη σταση και να ανοιγει τη δευτερη πορτα. Τοτε συμβαινει το απιστευτο, κατεβαινει απο την πορτα αυτη ολοκληρη μοτοσυκλετα με οδηγο πανω και μαλιστα μεγαλου μεγεθους, οχι κανα παπακι. Μαλιστα ο οδηγος του λεωφορειου προφανως για να βοηθησει την αποβιβαση εδωσε και την κλιση που δινει στο οχημα οταν προκειται να επιβιβασει αναπηρικο καροτσακι. Το λεωφορειο δεν ειχε επιβατες, ηταν εκτος υπηρεσιας προφανως. Εκανα καταγγελια στον οασα βεβαια και μου απαντησαν οτι θα το εξετασουν, αλλα ακομα εχω την αισθηση οτι καποιος μου εκανε πλακα και οτι θα δω πουθενα σε καμια εκπομπη με φαρσες τη φατσα μου με την εκπληξη ζωγραφισμενη. Ειπαμε δωρεαν μετακινησεις με τα μεσα μεχρι δευτερα αλλα αυτοι το παρακαναν. Να σημειωσω οτι για κερασακι στην τουρτα τη μηχανη την παρκαρε ο τυπος ακριβως κατω απο πινακιδα που απαγορευει τη σταθμευση αλλα προφανως αυτο ειναι πταισμα. Τι θα δουμε ακομα;
-
:D:D:lol::lol:
-
στοίχημα ότι ηταν μηχανη συναδέλφου και απλα εγινε η...εξυπηρέτηση!
μην χαλάμε και βενζίνες τωρα... -
Ζωο ξανθια σημερα στον Κηφφισο στο υψος του Ρεντη περασε βολιδα απο διπλα μας και μπηκε σφηνα περνωντας ξυστα απο το μπροστινο scooter.Πως δν τον πηρε θαυμα ηταν.....
-
Ηλίθιοι που πατάτε φλας και αντί να στρίψετε στη στροφή πάτε στην επόμενη. Μου θέλετε και παραλιακή. Ζώα
-
Ο παπάρας με το on off έβγαλε φλάς δυο μέτρα πριν στρίψει αριστερά. Τι κάνουν μερικοί ρε γ....!
Ούτε εγώ δεν κάνω τέτοιες μ.....! -
Απιστευτο ζωο με ασημι ML πρωτης γενιας με περασε στην ανηφορα πριν το Χαιδαρι ερχομενος απο ελευσινα με 160 απο δεξια ενω ειχα περιπου 85 στη μεσαια και θελησε να συνεχισει τερμα αριστερα οπου δε τον πηρε χαμπαρι ενα 307 στη μεσαια και θελωντας να προσπερασει τον μπροστινο του, κοντεψε να τον σφηνωσει αναμεσα του και στη μπαριερα.. λιγο η απιστευτη τιμονια του peugeot λιγο τα φρενα της Μερκελ το γλιτωσανε το τρελο στουκο...
-
Απίστευτο ζώο με rally πρώτης γενιάς έσφαξε το κόκκινο χωρίς καν να ελαττώσει ταχύτητα. Ο δρόμος του ανήκει προφανώς...
-
Ειναι μεσημερι, ο δρομος κατηφορικος, αναβω αλαρμ για να παρκαρω δεξια, κοιτω τον αριστερο καθρεφτη αν ερχεται κανενα αμαξι απο πισω μου, κοβω το τιμονι δεξια και κοιτω τον δεξι καθρεπτη. Κανω οπισθεν και οπως το αμαξι παει προς τα αριστερα η μουρη του, το πηγα και λιγο γρηγορα ακουω ενα εεεεε που πας!! Φρεναρω και βλεπω εναν κολλημενο στο αμαξι. Αυτος, οταν ημουν σταματημενος πηγε να περασει απο διπλα. Εγω εκεινη την ωρα κοιτουσα τον δεξι καθρεφτη. Ηταν τελικα στο πεζοδρομιο και πως του ηρθε περασε πισω απο το αμαξι και μετα απο διπλα την ωρα που εκανα οπισθεν και παραλιγο να τον παρω μαζι μου. Εγω απο τον δεξι καθρεπτη δεν τον πηρα χαμπαρι οτι παει να περασει πισω απο το αμαξι, γιατι την ωρα που γυρνουσα το κεφαλι μου για να κοιταξω τον δεξι καθρεπτη, τοτε εφυγε απο το πεζοδρομιο και πηγε πισω απο το αμαξι. Δλδ γμω τον συντονισμο.
-
με καθρεφτη παρκαρεις?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
με καθρεφτη παρκαρεις?Με τι να παρκαρω;
-
Επικο κωλοζωο ταριφας με avensis μκ1 βγηκε στο αναποδο ρευμα στη Χριστιανουπολεως στα Πατησια για να μπει πρωτος στο φαναρι μπροστα απο φορτηγο ,που φυσικα εκλεινε και την ορατοτητα, και πηγε να χτυπησει μετωπικα με το αμαξι που εκεινη τη στιγμη ερχοταν διαγωνιως να μπει στη Χριστιανουπολεως.
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
με καθρεφτη παρκαρεις?
Με τι να παρκαρω;
Ποτε δεν κανω οπισθεν αν δε κοιταω πισω,στραβολαιμιασω.. ομοιως και προς τυφλες γωνιες-πλαγια. Θα το χες αποφυγει,οχι οτι δε φταιει ο πεζος..προκαλεσε την τυχη του,εφοσον σε βλεπει και οτι παρκαρεις.
-
Ετσι παρκαραν οταν δεν υπηρχε δεξιος καθρεφτης. Δεν θυμαμαι για διπλωμα αν ειχα παρκαρει ετσι. Δεν θελω να τριψω κανενα λαστιχο ή ζαντα σε πεζοδρομιο. Το Sirion ειναι ευκολο να το παρκαρω και χωρις καθρεφτη. Θα κανω καμια εξασκηση.
-
Ο χρήστης chris86 έγραψε:
Ηλίθιοι που πατάτε φλας και αντί να στρίψετε στη στροφή πάτε στην επόμενη. Μου θέλετε και παραλιακή. Ζώακαλυτερα αυτο παρα το καθολου φλας....ή το αντιθετο φλας!!
-
Καλα παιδια, αμα συναντησω κατι νορμαλ θα το γραψω εδω. 10χλμ κανω καθημερινα για την δουλεια μου και δεν εχω δει τιποτα σωστο, αντιθετα τα κασκαντεριλικια ειναι πλεον κατι συνηθισμενο. Καθε μερα και χειροτερα, καθε περισυ και καλυτερα η συμπεριφορα στο δρομο. Τελευταια εχει και παρα πολυ κινηση, λογικο αφου οι μισοι πλεον εχουν υγραεριο και οι αλλοι μισοι βλεπουν το 1.35 της βενζινης. Η κατασταση ειναι πλεον αφορητη.
-
Ταριφας στη Λ.Αθηνων μου κοβει στα 50 στην αριστερη και αφου τρωει την πρωτη κορνα βγαζει φλας γι αριστερα στο φαναρι που ερχεται, οπου κι εγω πλεον ανεβηκα...πανω στη κορνα γιατι φυσικα καβαλησε ολη τη σειρα 10 αυτοκινητα που περιμεναν. Του εξηγησα οτι παιζει το σκατουλακι του αναμεσα στα ποδαρακια του και με υφος αμοιβαδας διχως αντιδραση συνεχισε να επιζει στο λοβοτομημενο συμπαν του.. 40αρης δεν ηταν...
-
Νταξ .... Έβγαλε φλας.....είναι ευρωπαίος
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ταριφας στη Λ.Αθηνων μου κοβει στα 50 στην αριστερη και αφου τρωει την πρωτη κορνα βγαζει φλας γι αριστερα στο φαναρι που ερχεται, οπου κι εγω πλεον ανεβηκα...πανω στη κορνα γιατι φυσικα καβαλησε ολη τη σειρα 10 αυτοκινητα που περιμεναν. Του εξηγησα οτι παιζει το σκατουλακι του αναμεσα στα ποδαρακια του και με υφος αμοιβαδας διχως αντιδραση συνεχισε να επιζει στο λοβοτομημενο συμπαν του.. 40αρης δεν ηταν...Πρέπει να γίνει έρευνα για την αναισθησία των ταξιτζιδων. Μιλάμε ότι ρίχνουν στάχτη στα μάτια των βουδιστών μοναχών!
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
με καθρεφτη παρκαρεις?
Με τι να παρκαρω;
γυρνας και παρκαρεις.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]