-
Όπως θα ξέρεις (φαντάζομαι), δεν είναι απαραίτητο να είναι Αθηναίος.
-
Συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε επαρχιακή πόλη νησιού του Ιονίου.
Επειδή στο χωριό δεν έχουμε καλό ιντερνέτ, έχω κατέβει στην πόλη για να μπω με το τάμπλετ. Έχω παρκάρει το αμάξι σε στενό που άλλος παρκάρει δεξιά κι άλλος αριστερά, έτσι ώστε να μην ενοχλώ.
Έρχεται ένα τζιπ και παρκάρει ακριβώς πίσω μου, αλλά από την απέναντι πλευρά. Αριστερά εγώ, δεξιά αυτός. Κατεβαίνει και κλειδώνει.
'Συγγνώμη, έτσι που το αφήνετε κλείνει όλο το στενό αν δε φύγω εγώ'.
'Μα μένω εδώ πάνω'. Κι έφυγε...
Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα, γιατί όντως εγώ θα φύγω σε λίγο. Γιατί είμαι μέσα στο αμάξι και θα το μετακινήσω αν χρειαστεί. Γιατί το στενό είναι ψιλοερημικό και δεν περνάει πολύς κόσμος. Δείχνει όμως έλλειψη σεβασμού προς τους υπόλοιπους. Με χάλασε το σκηνικό...
-
Προσωπικά θα του είχα σπάσει τα μούτρα.
-
^ ТРОЛ
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Προσωπικά θα του είχα σπάσει τα μούτρα.κλάσε και ενα προσωπικο αρχιδι.
-
Τουλάχιστον είναι παρήγορο που σιγά σιγά συνειδητοποιούμε, τουλάχιστον κάποιοι εξ 'ημών, ότι είναι μάταιο να προσπαθούμε να νουθετήσουμε τα ζώα με το ξύλο. Θαυμάζω ειλικρινά όσους μπορούν και ελέγχουν την δίκαιη αγανάκτηση τους.
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Τουλάχιστον είναι παρήγορο που σιγά σιγά συνειδητοποιούμε, τουλάχιστον κάποιοι εξ 'ημών, ότι είναι μάταιο να προσπαθούμε να νουθετήσουμε τα ζώα με το ξύλο. Θαυμάζω ειλικρινά όσους μπορούν και ελέγχουν την δίκαιη αγανάκτηση τους.Απλο ειναι, σκεφτεσαι το γκομενακι που σε περιμενει σπιτι το βραδυ και ηρεμεις.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
τις πινακιδες τις εδωσες για να μας δειξεις οτι δεν ηταν κρητικος?Ναι αγόρι μου, γιατί όταν φύγεις από μια τσιμεντούπολη, πρέπει να αλλάζεις mode λειτουργίας. Γιατί στην Αθήνα και 300 τσιγάρα να πετάξεις, το πολύ-πολύ να κάψεις κανά μπουφάν κανενός άτυχου που θα το φάει. Στην ύπαιθρο, θα πάει στις πευκοβελόνες που είναι σωριασμένες 100εκ. παραδίπλα και θα λαμπαδιάσει ο κόσμος. Δεν ξέρω από πού μπορεί να είναι το αμάξι ( αν είναι από Αθήνα-Πάτρα-Μεσολλόγι ή αν είναι ενοικιαζόμενο κλπ), σημασία έχει ότι είναι κόσμος που κουβαλάει κακές συνήθειες. Και απλά τώρα με την αυξημένη κίνηση είναι πιο αισθητά όλα.
-
ε ναι,ειναι γνωστο οτι οι κρητικοι ειναι οι πιο πολιτισμενοι ελληνες και δε κανουν τετοια πραγματα.
-
Η λυση ειναι η εξης: Αυγουστος στην Αθηνα, και διακοπες μετα το Σεπτεμβρη που εχουν επιστρεψει οι Ουνοι. Οποιος μπορει και το κανει ειναι θεος. Ετσι στατιστικα και μονο συναντας πολυ λιγοτερα ζωα στις διακοπες σου.
Διοτι ζωα παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν, το θεμα ειναι να μην τα συναντας. -
Δεν ζουν όλοι Αθήνα όμως.
-
Εντάξει, πρόβλημα τα ζώα, αλλά (αν δεν έχεις δύο μήνες άδεια, βέβαια!) εγώ προσωπικά δεν αντέχω να δουλεύω Αύγουστο. Και εδώ που τα λέμε, δεν είναι όλα τόσο τραγικά αν περιορίσεις τη χρήση του αυτοκινήτου (λυπηρό μεν, αλλά δεν είναι κακό και λίγο περπάτημα!).
-
Ότι πιο απίστευτο έχω δεί: Στα Χανιά χθές το βράδυ περιπου 23:00 είδα στο roundabout στο Πυθάρι αυτοκίνητο με Χανιώτικες πινακίδες(όχι ενοικιαστικό ),με πολύ κίνηση να μπαίνει ανάποδα στον κύκλο και να τον διαγράφει με την φορά του ρολογιού!!Φυσικά κόντεψε να τρακάρει.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ε ναι,ειναι γνωστο οτι οι κρητικοι ειναι οι πιο πολιτισμενοι ελληνες και δε κανουν τετοια πραγματα. -
Ο χρήστης Xainhs έγραψε:
Ότι πιο απίστευτο έχω δεί: Στα Χανιά χθές το βράδυ περιπου 23:00 είδα στο roundabout στο Πυθάρι αυτοκίνητο με Χανιώτικες πινακίδες(όχι ενοικιαστικό ),με πολύ κίνηση να μπαίνει ανάποδα στον κύκλο και να τον διαγράφει με την φορά του ρολογιού!!Φυσικά κόντεψε να τρακάρει.Πιθάρι αρωνι κόμβος παζινου για αεροδρόμιο έχουν κλείσει πολλά σπίτια απο προκατακλυσμιαιες εποχές , πιθανολογω οτι μόνο στη Νάπολη οδηγούν χειρότερα
-
ρεθυμνο ειναι οι χειροτεροι που εχω δει.
-
Νοτιοδυτικά της κόλασης, γοπα έξω είναι παρανυχιδα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σαφεστατα
Εξ'ου και ''του φευγατου η μανα,δεν εκλαψε ποτε''.......
Αν ειναι δυνατον με τον καθε αλητη που θα συναν τουσαμε σε διαφορες στιγμες της ζωης μας να πλακωνομαστε,για του βαλουμε μυαλο......Τουλάχιστον είναι παρήγορο που σιγά σιγά συνειδητοποιούμε, τουλάχιστον κάποιοι εξ 'ημών, ότι είναι μάταιο να προσπαθούμε να νουθετήσουμε τα ζώα με το ξύλο. Θαυμάζω ειλικρινά όσους μπορούν και ελέγχουν την δίκαιη αγανάκτηση τους.
Ναι, αλλα εδω λεμε οτι δεν μπορεις να βασιζεσαι ουτε στην αστυνομια για να γινει το σωστο, αντιθετως καθομαστε και συζηταμε οτι θα βρεθεις και μπλεγμενος απο τους αλητες. Εδω συζηταμε οτι οικογενειαρχης αναγκαστηκε να παρει την οικογενεια του και να φυγει απο εκει που εκανε διακοπες γιατι δεχτηκε οτι δεν θα εβρισκε το δικιο του ουτε με τη συμβολη του νομου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σαφεστατα
Εξ'ου και ''του φευγατου η μανα,δεν εκλαψε ποτε''.......
Αν ειναι δυνατον με τον καθε αλητη που θα συναν τουσαμε σε διαφορες στιγμες της ζωης μας να πλακωνομαστε,για του βαλουμε μυαλο......Τουλάχιστον είναι παρήγορο που σιγά σιγά συνειδητοποιούμε, τουλάχιστον κάποιοι εξ 'ημών, ότι είναι μάταιο να προσπαθούμε να νουθετήσουμε τα ζώα με το ξύλο. Θαυμάζω ειλικρινά όσους μπορούν και ελέγχουν την δίκαιη αγανάκτηση τους.
Ναι, αλλα εδω λεμε οτι δεν μπορεις να βασιζεσαι ουτε στην αστυνομια για να γινει το σωστο, αντιθετως καθομαστε και συζηταμε οτι θα βρεθεις και μπλεγμενος απο τους αλητες. Εδω συζηταμε οτι οικογενειαρχης αναγκαστηκε να παρει την οικογενεια του και να φυγει απο εκει που εκανε διακοπες γιατι δεχτηκε οτι δεν θα εβρισκε το δικιο του ουτε με τη συμβολη του νομου.
Μερικες φορες κανεις το καλυτερο που μπορεις, το οποίο εξαρταται απο πολλες παραμετρους... και οχι αυτο που θελεις ή το περισσότερο που μπορεις. Κατα καιρους εχεις πει δημοσια οτι δε δισταζεις να πλακωθεις στο δρομο με τον οποιο μαλακα. Δεν εξεταζω αν το βρισκω εγω σωστο ή λαθος, έτσι πιστευεις οτι πρεπει να κανεις. Νομιζω ομως οτι σε μερικα χρονια απο τωρα, αν εχεις συζυγο και μωρο παιδι, θα γινεις πιο μαζεμενος σε τετοια θεματα. Μπορει να εισαι ακριβως ο ιδιος ανθρωπος, αλλα θα εχουν αλλαξει οι περιστάσεις, και το 'του βαζω μυαλο/του δειχνω/τιμωρω το μαλακα' θα ειναι πιο χαμηλα στην ιεραρχια απο το 'και αν οι ψυχοπαθεις φιλοι του βρουν τη γυναικα/το παιδι μου και το βλαψουν' που τωρα δεν υπαρχει καν στην εξισωση.
-
Δε ξέρω kacey... Νομίζω ότι ο trident (και οι υπόλοιποι που συμφωνούν μαζί του βεβαίως) έχουν εν τέλει δίκιο.
Αναρίθμητες φορές έχω πει ότι 'αν του σπάσεις τη μούρη θα το ξανασκεφτεί πριν φερθεί πάλι έτσι', αλλά δε νομίζω ότι δουλεύει έτσι τελικά. Είναι σαν το walking dead - όσους και να φας, θα ξεφυτρώσουν περισσότεροι.
Ψευτοτσαμπουκάδες, φόλες και ξυλοδαρμοί ζώων, hit & runs, παρκάρισμα παντού, κλειδιές κτλ.
Άλλο η ομολουγομένως μεγάλη ικανοποίηση του να 'τους' σαπίσεις, και άλλο αν έχει νόημα...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]