-
Στο φορουμ γραφουν και πολλοι πιτσιρικαδες οι οποιοι αρεσκονται στα παχυα λογια,στις μαγκιες και γενικοτερα δεν εχουν συναισθηση του τι γραφουν.
Το να σκοτωσεις εναν ανθρωπο,εστω και εαν δεν ευθυνεσαι ο ιδιος,προκαλει πολλα ψυχολογικα.
Βασικα και μονο η σκεψη οτι αφαιρεσες καποια ζωη ειναι αρκετη για να μην κοιμασαι τα βραδυα.
Οι περιπτωσεις οπου τον αφησες αναπηρο,οπου και παλι ειναι κατι που σου μενει για παντα χαραγμενο στην μνημη και δεν ξεχνιεται.
Δεν ειναι ετσι απλα ταπραματα οπως τα παρουσιαζουν καποιοι.
Σκοτωσες εναν ανθρωπο και μετα πας και πινεις φρεντο στην καφετερια.
Η ειμαστε ανθρωποι ή ειμαστε ζωα. -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Σ
Η ειμαστε ανθρωποι ή ειμαστε ζωα.Ελληνικός ,παξιμάδι και μετά κονιακακι!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν διαβάσεις τις δημοσιεύσεις μου, θα δεις ότι σε όλες τονίζω την σημασία της ανθρώπινης ζωής. Προηγουμένως κάποιος έγραψε, εγώ θα κάνω ότι μπορώ, από εκεί και πέρα, στα @@ και αν πεθάνει κάποιος. Πολύ απλά δεν είναι έτσι. Και αν αμφιβάλλεις, πες το αυτό το στα @@ μου αν κάποιος σκοτώθηκε στις ρόδες μου στο δικαστήριο μετά από δυστύχημα και έλα πες μου κατά πόσο θα νιώσεις άνετα για την έκβαση της υπόθεσης.για αυτο λεω ολοι καμερες στα αμαξια..εχουμε γινει ρωσια μιλαμε
-
Στην Βιέννη τουλάχιστον, έτσι και πλησιάσεις τη διάβαση, έχει σταματήσει ο άλλος από μακρυά. Σε σημείο που να επιβραδυνω το βήμα μου αρκετά να μην είμαι κοντά και τον κάνω να σταματήσει νωρίτερα.
Προς το παρόν δεν οδηγώ το έχω παρκαρισμένο μέχρι να βγουν οι πινακίδες οι ντόπιες, αλλά αναρωτιέμαι αν θα εχώ το νου μου πάντα, οι πεζοί το θεωρούν δεμένο δικαίωμα ότι στην διάβαση θα περάσουν no matter what. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Στην Βιέννη τουλάχιστον, έτσι και πλησιάσεις τη διάβαση, έχει σταματήσει ο άλλος από μακρυά. Σε σημείο που να επιβραδυνω το βήμα μου αρκετά να μην είμαι κοντά και τον κάνω να σταματήσει νωρίτερα.
Προς το παρόν δεν οδηγώ το έχω παρκαρισμένο μέχρι να βγουν οι πινακίδες οι ντόπιες, αλλά αναρωτιέμαι αν θα εχώ το νου μου πάντα, οι πεζοί το θεωρούν δεμένο δικαίωμα ότι στην διάβαση θα περάσουν no matter what.Το μυστικό είναι να ακολουθείς τα όρια ταχύτητας και το τί κάνουν οι άλλοι οδηγοί.
Στην θέση σου θα οδηγούσα για να εξοικειωθω με τον τρόπο που οδηγούν. Είναι αρκετά ανεκτικοί με τους ξένους.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Προς το παρόν δεν οδηγώ το έχω παρκαρισμένο μέχρι να βγουν οι πινακίδες οι ντόπιες, αλλά αναρωτιέμαι αν θα εχώ το νου μου πάντα, οι πεζοί το θεωρούν δεμένο δικαίωμα ότι στην διάβαση θα περάσουν no matter what.Πρίν χρόνια περπατούσα στο Αμβούργο με ένα Γερμανό συνεργάτη και τον ρώτησα αυτό ακριβώς, γιατί όταν πατάμε το πόδι στο δρόμο σταματάει η κίνηση ?
Και η τυπική Γερμανική απάντηση ( εγώ τη λέω και λίγο φασιστική ) να τι μου απάντησε ξερά - ξερά, γιατί κοστίζει πολύ να σε πατήσουμε, μάλλον μύθος λοιπόν η ευγένεια και η προσοχή στους πεζούς κλπ, το μπλέξιμο και το κόστος είναι ο λόγος όπως φαίνεται.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σ
Βασιλη πως μου φαινεται οτι εισαι ολιγον τι φαουλ.....Δεν νομιζω οτι χρειαζεται ειρωνεια.......
Παρ'οτι δεν συμφωνω σχεδον ποτε με τα ποστ του EliasT αυτο το ποστ με βρισκει απολυτως συμφωνο και η τελευταια προταση του ειναι μια υπενθυμηση για πολλους απο μας εδω μεσα.... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σ
Βασιλη πως μου φαινεται οτι εισαι ολιγον τι φαουλ.....Δεν νομιζω οτι χρειαζεται ειρωνεια.......
Παρ'οτι δεν συμφωνω σχεδον ποτε με τα ποστ του EliasT αυτο το ποστ με βρισκει απολυτως συμφωνο και η τελευταια προταση του ειναι μια υπενθυμηση για πολλους απο μας εδω μεσα....ΜΕ φρέντο όμως;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σ
Παρ'οτι δεν συμφωνω σχεδον ποτε με τα ποστ του EliasT αυτο το ποστ με βρισκει απολυτως συμφωνο και η τελευταια προταση του ειναι μια υπενθυμηση για πολλους απο μας εδω μεσα....ΜΕ φρέντο όμως;
Ρε δε το σωζεις ο,τι καφεδες και να βαλεις.....
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Στο φορουμ γραφουν και πολλοι πιτσιρικαδες οι οποιοι αρεσκονται στα παχυα λογια,στις μαγκιες και γενικοτερα δεν εχουν συναισθηση του τι γραφουν.
Το να σκοτωσεις εναν ανθρωπο,εστω και εαν δεν ευθυνεσαι ο ιδιος,προκαλει πολλα ψυχολογικα.
Βασικα και μονο η σκεψη οτι αφαιρεσες καποια ζωη ειναι αρκετη για να μην κοιμασαι τα βραδυα.
Οι περιπτωσεις οπου τον αφησες αναπηρο,οπου και παλι ειναι κατι που σου μενει για παντα χαραγμενο στην μνημη και δεν ξεχνιεται.
Δεν ειναι ετσι απλα ταπραματα οπως τα παρουσιαζουν καποιοι.
Η ειμαστε ανθρωποι ή ειμαστε ζωα.εγω προσωπικα σκοτωνω και παω να καθαρισω το οπλο με παρεα φρεντοτσινο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω προσωπικα σκοτωνω και παω να καθαρισω το οπλο με παρεα φρεντοτσινο
πιτσα
CABALA COBRA
Πρίν χρόνια περπατούσα στο Αμβούργο με ένα Γερμανό συνεργάτη και τον ρώτησα αυτό ακριβώς, γιατί όταν πατάμε το πόδι στο δρόμο σταματάει η κίνηση ?
Και η τυπική Γερμανική απάντηση ( εγώ τη λέω και λίγο φασιστική ) να τι μου απάντησε ξερά - ξερά, γιατί κοστίζει πολύ να σε πατήσουμε, μάλλον μύθος λοιπόν η ευγένεια και η προσοχή στους πεζούς κλπ, το μπλέξιμο και το κόστος είναι ο λόγος όπως φαίνεται.
Το αποτελεσμα μετραει. Ας το κανουν και εδω φασιστικα και ας το ντυσουν με ανθρωπια 30 χρονια αργοτερα που θα το εχουν συνηθισει ολοι.
Ναι η ποδηλασία ειναι υπέροχο άθλημα, ναι σεβόμαστε κάθε ύπαρξη αλλα αγαπητέ Λαππα άλλο σου λεει ο μορξ...
Εγω σέβομαι τον ΚΟΚ, εγω σέβομαι την ανθρώπινη ζωη, εγω ορισμένες φορές προσέχω και για τους 2... ΑΛΛΑ τι μπορω να κάνω όταν οι ποδηλάτες δεν σέβονται τίποτα απο τα άνωθεν ποντάροντας οτι στις περιπτώσεις θα μεριμνήσει εγω για αποφυγή σύγκρουσης ;;
Την Παρασκευή η μάνα μου διέσχιζε πεζή, κάθετα τον δρόμο απο διάβαση με πράσινο σηματοδότη... Ποδηλάτης παιδοβουβαλος αφού κατέβηκε βιαστικά το πεζοδρόμιο κινήθηκε ανάποδα στο δρόμο χτυπώντας την και ρίχνοντας την κατω... Μελάνι ες και μωλωπες και άντε να βγάλεις άκρη ...
Ο παιδοβουβαλος με την πρόφαση της οικολογίας και της άσκησης πουδιεπειτουσποδηλατες καταπατά οποιαδήποτε κανόνα και λογικη κυκλοφορίας στις δημόσιες οδούς
Ακριβως αυτο που περιεγραφα παραπανω. Συμπεριφερονται λες και ειναι πεζοι.
Αναρωτιεμαι αν του βαλεις το ποδηλατο στον πατο θα το ξανακανει? -
-
'Καθαριζω το οπλο' εγραψες
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
'Καθαριζω το οπλο' εγραψεςδεν ειπα πως
-
Τρελο αλανι,καρφακια,γυαλι space,ακρανωτο φυσικα με ktm,μιλουσε στο κινητο κρατωντας το με το δεξι χερι.με το αριστερο συμπλεκταριζε προκειμενου να ρολαρει με 20 στην αριστερη της παραλιακης
-
Μου σπάει τα νεύρα που στην έξοδο της Αττικής Οδού προς Κηφισό, ενώ μόνο η τέρμα δεξιά λωρίδα στρίβει κανονικά, και πιάνει μια ουρά μισού χιλιομέτρου τις ώρες αιχμής, υπάρχουν πάρα πολλοί που πηγαίνουν από την επόμενη λωρίδα και προσπαθούν να χωθούν τελευταία στιγμή για να στρίψουν προς Κηφισό. Κι ενώ πηγαίνεις για 2-3 λεπτά πρώτη-νεκρά στην ουρά, έχεις ένα σωρό π@π@ρες να έρχονται και να σου μπαίνουν με τη μούρη μπροστά σου, έχοντας προσπεράσει όλη τη σειρά. Και δεν είναι περιστασιακό αυτό, σχεδόν οι μισοί μπαίνουν έτσι.
- Ότι πολλοί μένουν τέρμα δεξιά πάνω στη ΛΕΑ χωρίς λόγο (και αφήνουν και χώρο έτσι στους κρετίνους που θέλουν να προσπεράσουν τη σειρά). Προχθές ήθελε να περάσει ασθενοφόρο και ήταν όλη η ΛΕΑ κλειστή.
Κλασσικά δείγματα κρετινίλας, οδηγικής αμορφωσιάς, ζούγκλα ουγκ.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Κλασσικά δείγματα κρετινίλας, οδηγικής αμορφωσιάς, ζούγκλα ουγκ.Έτσι ακριβώς.
Μάλιστα πολλοί όχι μόνο προσπαθούν, αλλά απαιτούν να μπουν μπροστά σου. Κι αν γυρίσεις να τους κοιτάξεις, σε κοιτάνε λες κι έχεις εσύ άδικο. Ίχνος τσίπας που καβαλάνε την ουρά.
Καλά, αυτοί της ΛΕΑ είναι από άλλο ανέκδοτο.Sent from Samsung Mobile
-
φρεσκο ζωο πριν απο λιγο
ζωο με λαμπες κρεατοπωλειου απο κατω παρκαρει και αφηνει το μισο αμαξι κυριολεκτικα εκει που υπαρχει χωρος για 2 αμαξια στο φαναρι εγιναν ενα λιγο πιο πισω ενα περιπολικο μολις βγαινει ο τυπας των ρωταει ενας σε ενα αμαξι γιατι σταματησε ετσι και λεει εδω πανω μενω ε και?δεν μπορεις να παρκαρεις σαν ανθρωπος? ασε μας ρε παιδι μου λεει και φευγει ερχεται το περιπολικο σταματαει γραφει κατι καλει την τροχαια το σηκωνουν (γιατι δεν περναγε το λεωφορειο) και μαλλον καποιος του εριξε τηλεφωνο και κατεβαινει κατω φωναζοντας οτι δεν εκανε κατι κτλ κτλ και οτι δεν θα το ξανακανει και δεν εχει λεφτα να πληρωσει και δεν ειναι δικο του το αμαξι αλλα της μανας του
tragic λεμε
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ακριβως αυτο που περιεγραφα παραπανω. Συμπεριφερονται λες και ειναι πεζοι.
Αναρωτιεμαι αν του βαλεις το ποδηλατο στον πατο θα το ξανακανει?Εγώ ξεκάθαρα θα του το έβαζα... Η πλάκα είναι οτι εκείνη την ώρα γυρνούσα πεζός από την προπόνηση 2-3 στενάκια πιο πάνω...Και ήμουν και ζεστός...
Αφου έτσι και αλλιώς άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις τουλάχιτσον να καταλάβει οτι έσφαλε ο μούσχαρος
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κλασσικά δείγματα κρετινίλας, οδηγικής αμορφωσιάς, ζούγκλα ουγκ.
Έτσι ακριβώς.
Μάλιστα πολλοί όχι μόνο προσπαθούν, αλλά απαιτούν να μπουν μπροστά σου. Κι αν γυρίσεις να τους κοιτάξεις, σε κοιτάνε λες κι έχεις εσύ άδικο. Ίχνος τσίπας που καβαλάνε την ουρά.
Καλά, αυτοί της ΛΕΑ είναι από άλλο ανέκδοτο.Sent from Samsung Mobile
Αυτή είναι κύριοι η οδηγική μας κουλούρα... Και μετά συζητάμε σε αυτή την ζούγκλα να κυκλοφορήσουμε με ποδήλατο
Αν έχω όρεξη και έχει κίνηση, γυρνώντας από Ναύπλιο πατάω μισή αριστερή, μισή ΛΕΑ...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]