-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:slap:εν τω μεταξυ ειναι και στραβοσβησμενο, καθολου δυσκολο να το μαντεψει κανεις.
-
Ζωο 1
Ξανθια δεσποινιδα με συνοδηγο μελαχρινη σε Smart. Σαββατο πρωι στη Γλυφαδα, ειμαι Παπανδρεου, η οποια ειναι μονοδρομος να βγω παραλιακη. Το εν λογω Smart ερχεται με φλας να μπει αναποδα στον μονοδρομο. Της κανω νοημα σε περιπτωση που δεν το ξερει οτι ειναι μονοδρομος, παρολα αυτα μου κανει νοημα με τα χερια της να περασω για να μπει. Φυσικα δεν ημουν το μονο αυτοκινητο αφου πισω μου ηταν τουλαχιστον αλλα τρια, κι επισης ο δρομος ηταν γεματος διπλοπαρκαρισμενα, οποτε δεν υπηρχε χωρος να κινηθουν δυο αυτοκινητα μαζι. Ανοιγω το παραθυρο να της επαναλαβω οτι προκειται για μονοδρομο (μου εκοβε και την ορατοτητα μαζι με τα παρανομα παρκαρισμενα επι της παραλιακης) οπου ελαβα την απαντηση 'το ξερω οτι ειναι μονοδρομος, δεν σε αφορα'! Εμφανιζεται περιπολικο πισω της, οπου και λεω 'πας με αστυνομια παρουσα να μπεις αναποδα στο μονοδρομο' και εφοσον πλεον η κινηση στην παραλιακη εχει διακοπει, φευγω. Τελικα το Smart ακολουθει, κανει το τετραγωνο και παρατηρω οτι κατεβαινοντας την Παπανδρεου ξανα με αυτο απο πισω μου, παρκαρει σε εισοδο γκαραζ! Βρηκα θεση, εκανα τη δουλεια μου (επρεπε να παρκαρω κοντα για να κουβαλησω κατι πραγματα) και το σμαρτ ηταν ακομα εκει! Προφανως δεν με αφορα...
Ζωο 2
Μπανοντας στο ποταμι απο παραλια συναντιεμαι με octavia RS με μπουρια κτλ, το οποιο μετα τη διακεκομενη γραμμη οπου μπορεις να αλλαξεις λωριδα κινειται με 60 στην αριστερη λωριδα. Του κανω φωτα, διακοπτοντας τον απο την συνομιλια που ειχε στο κινητο, και βγαινω δεξια να προσπερασω. Τοτε πληγωθηκε ο υπερεγωισμος του και αποφασισε να πατησει...προφανως δεν περιμενε να παρει τον πουλο, κι εφοσον μπαινω μπροστα του, ερχεται και μου κολλαει. Κανοντας δεξια για να περασει ο ξαφνικα βιαστικος τυπος, μπαινει με τα οσα στην αριστερη μετα την λαχαναγορα αλλαζοντας 3 λωριδες, φυσικα γραφοντας στα τετοια του ολους τους υπολοιπους χρηστες του δρομου.
Ζωο 3
Σε διασταυρωση ελεγχομενη με φαναρι και με αρκετη κινηση, εχοντας πρασινο, αλλα μη γνωριζοντας αν θα υπαρξει αρκετος χωρος/χρονος να διασχισω τη διασταυρωση μεχρι να αλλαξει σε κοκκινο και για να μην μεινω στη μεση ενοχλοντας, σταματαω στο φαναρι. Δεν περασε 1' και ο απο πισω μου κορναρει παρατεταμενα!
Αυτα χωρις να ειμαι και ολη μερα στους δρομους!
-
Κυριολεκτικά ζώα(1ο),ζώα(2ο),ζώα(3ο).....
Σ' αυτη με το σμαρτ δεν επρεπε να κανεις ακρη. -
ΥΓ. Μάλλον πατριωτάκι ο εκεί υπεύθυνος που μου απάντησε.Και μεσα στην ορθογραφια βεβαιως βεβαιως.
-
Την φανταζόμουν την απάντηση αλλά έλεγα να περιμένω να δώ μπας και έχω λάθος.
-
To ζώο 1 είναι να βγάλεις την καραμπίνα και να αρχίσεις να πυροβολάς
-
Μην απορείτε για τους salvation αυτής της χώρας. Χρόνια έλλειψης ουσιαστικής τροχαίας αστυνόμευσης τους έχουν διδάξει ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, αρκεί 'να κάνουν την δουλειά τους'.Ακριβώς. Αν υπήρχε αστυνόμευση πολλοί θα έμπαιναν στο καβούκι τους και θα σεβόταν και τον ΚΟΚ και τους άλλους.
-
Να και μια σωστη συμπεριφορα που ενω επρεπε να' ναι μια συνηθισμενη σκηνη αντιθετα ειναι αρκετα σπανια......
Δημητρακοπουλου στο Κουκακι,εγω περιμενω να την κροσσαρω και στην αλλη μερια του δρομου μια κυρια με το μωρο της στο καροτσακι περιμενει να περασει απεναντι πραγμα οχι και τοσο ευκολο μιας και δεν υπαρχει φαναρι και κανεις δεν σταματα.Αλλα ω του θαυματος ταριφας λοξοδρομει επι τουτου και σταματα καβαλα στη διαχωριστικη αποκλειοντας ετσι τη κυκλοφορια και στις δυο λουριδες και της κανει νοημα να περασει...... Πισω του ηταν ενα τρολευ που αναγκαστικα σταματησε και αυτο και η κυρια διεσχισε το δρομο χωρις κανενα παρατραγουδο....Χαζεψα για το απροσδοκητο του πραγματος και ετσι εχασα την ευκαιρεια να περασω και εγω.....
-
στην απεναντι πλευρα του δρομου, δεν ειχε φαναρι? δηλαδη ειναι μια ελευθερη διασταυρωση χωρις κανενα φαναρι?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
στην απεναντι πλευρα του δρομου, δεν ειχε φαναρι? δηλαδη ειναι μια ελευθερη διασταυρωση χωρις κανενα φαναρι?Ακριβως και οι δυο θελαμε να διασχισουμε τη Δημητρακοπουλου ,εγω εποχουμενος και εκεινη πεζη......
-
Για όσους νομίζουν(-με) ότι με το να έχουμε δίκιο (π.χ. ο άλλος κλείνει λεωφορειόδρομο, κι ενδεχομένως πάει να βγει κι από πάνω) μπορούμε να 'δείρουμε' χωρίς συνέπειες.
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οδηγός λεωφορείου καταδικάστηκε για ξυλοδαρμό νεαρού
Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, για τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού, ο οποίος 'μπλόκαρε' με το αυτοκίνητό του λεωφορειολωρίδα, καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οδηγός του ΟΑΣΘ. Για την ίδια υπόθεση το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, με αναστολή, στο νεαρό οδηγό του αυτοκινήτου.
Οδηγός λεωφορείου καταδικάστηκε για ξυλοδαρμό νεαρού
Ο οδηγός του ΟΑΣΘ, απολογούμενος, ισχυρίστηκε ότι ο νεαρός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, ενώ, όπως είπε, θόλωσε όταν έβρισε την νεκρή γυναίκα του.
Από την πλευρά του, ο νεαρός απολογήθηκε ότι δεν είχε πρόθεση να διαπληκτιστεί με τον οδηγό του λεωφορείου, τονίζοντας ότι ο ίδιος ζήτησε εξηγήσεις για το παρατεταμένο κορνάρισμα, και βρέθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα Χριστούγεννα του 2009 στην Εγνατία Οδό και είχε λάβει δημοσιότητα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του Ι.Χ. είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά το όχημά του στο λεωφορειόδρομο.
Ήταν όμως αρκετά για να προκαλέσει την οργή του οδηγού του ΟΑΣΘ ο οποίος κατέβηκε από το λεωφορείο και μετά από λογομαχία ξυλοφόρτωσε άγρια τον νεαρό. -
θα το ξανακανει ο νεαρος οδηγος του αυτοκινητου που παρκαρε για 2-5-10 λεπτακια στην λεωφορειολωριδα για να πεταχτει να κανει την δουλεια του? το γεγονος οτι καταδικαστηκε και αυτος σε 3 μηνες δειχνει οτι δεν ηταν το μονο που εκανε...
-
Πλάκα κάνεις, έτσι; Στου λεωφορειατζή το ποινικό μητρώο γράφτηκαν τρία (3!!!) χρόνια φυλάκισης. Για ρώτα τον, θα το ξαναέκανε τώρα που γνωρίζει την κατάληξη; Αν είναι να τρώει ένας 'ενεργός' πολίτης τρία χρόνια φυλάκιση για κάθε συνέτιση ζώου, δε θα μείνει κανείς με λευκό ποινικό μητρώο!
-
μιας και το εφερε η κουβεντα...
ισχυει τελικα αυτο που λενε εδω ή οχι?
http://ioablognews.blogspot.gr/2012/03/ ... _9569.html (Καταργείται το μέτρο της μετατροπής της ποινής σε χρηματική, καθώς, όπως ειπώθηκε, είναι ένα μέτρο άνισο αφού οι εύποροι έχουν τη δυνατότητα εξαγοράς της ποινής αντίθετα με τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Παράλληλα επεκτείνεται το μέτρο της αναστολής εκτέλεσης της ποινής για όλες τις ποινές έως 3 χρόνια.)αν ισχυει τοτε αυτος πως καταδικαστηκε σε εξαγορασιμη?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μιας και το εφερε η κουβεντα...
ισχυει τελικα αυτο που λενε εδω ή οχι?
http://ioablognews.blogspot.gr/2012/03/ ... _9569.html (Καταργείται το μέτρο της μετατροπής της ποινής σε χρηματική, καθώς, όπως ειπώθηκε, είναι ένα μέτρο άνισο αφού οι εύποροι έχουν τη δυνατότητα εξαγοράς της ποινής αντίθετα με τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Παράλληλα επεκτείνεται το μέτρο της αναστολής εκτέλεσης της ποινής για όλες τις ποινές έως 3 χρόνια.)αν ισχυει τοτε αυτος πως καταδικαστηκε σε εξαγορασιμη?
Δε νομίζω να γίνει αυτό, καθώς οι φυλακές είναι υπεργεμάτες και αν γίνει αυτό θα γεμίσουν ακόμα περισσότερο. Το αντίθετο θα έκαναν αν μπορούσαν.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
θα το ξανακανει ο νεαρος οδηγος του αυτοκινητου που παρκαρε για 2-5-10 λεπτακια στην λεωφορειολωριδα για να πεταχτει να κανει την δουλεια του? το γεγονος οτι καταδικαστηκε και αυτος σε 3 μηνες δειχνει οτι δεν ηταν το μονο που εκανε...Δηλαδή πρέπει να στέλνουμε στο νοσοκομείο όποιον κακώς σταματάει παράνομα;
Πλάκα κάνεις, έτσι; Στου λεωφορειατζή το ποινικό μητρώο γράφτηκαν τρία (3!!!) χρόνια φυλάκισης. Για ρώτα τον, θα το ξαναέκανε τώρα που γνωρίζει την κατάληξη; Αν είναι να τρώει ένας 'ενεργός' πολίτης τρία χρόνια φυλάκιση για κάθε συνέτιση ζώου, δε θα μείνει κανείς με λευκό ποινικό μητρώο!
Ωραίος τρόπος συνέτισης
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
θα το ξανακανει ο νεαρος οδηγος του αυτοκινητου που παρκαρε για 2-5-10 λεπτακια στην λεωφορειολωριδα για να πεταχτει να κανει την δουλεια του? το γεγονος οτι καταδικαστηκε και αυτος σε 3 μηνες δειχνει οτι δεν ηταν το μονο που εκανε...
Δηλαδή πρέπει να στέλνουμε στο νοσοκομείο όποιον κακώς σταματάει παράνομα;
Αν αυτος που εχει κανει τη μαλακια (οχι καταλαθος, μιλαμε για συνειδητες μλκιες) γυρναει κ σε βριζει/απειλει/τσαμπουκαλευεται κλπ κλπ, τοτε ναι.
-
Mαύροι [edit mod] στη γειτονια μου να περπατανε (τουλαχιστον οι 2 που συναντησα χθες) μαλλον επιτηδες στη μεση του δρομου παρ ολο που με εβλεπαν να ερχομαι και επιπλεον υπηρχαν αδεια πεζοδρομια και απ τις 2 πλευρες. Ο τελευταιος σημερα ηταν απ αυτους τους ρακοσυλλεκτες με τα καροτσακια που τ αφηνουν ακομα και μεσα στη μεση. Ισως το οτι ημουν topless τους εβγαλε καποιο ''ταξικο'' κομπλεξ
Δεν πειραζει μαγκακια του κωλου, ουτε εγω σταματησα οταν σας ειδα...επιταχυνση και να για ποτε εξαφανιζεστε. Εγω τουλαχιστον δεν θα επιτρεπω στη γειτονια μου να νομιζουν οτι κυκλοφορουν στο Μπουρουντι -
+1
Έχει παραγινει το κακό με καθε σκουρόχρωμο.
Ναγιασει το γκαζι σου. -
Μεσ' της πολης το χαμαμ
ενα χαρεμι κολυμπα,Μαύροι [edit mod] το φυλανε,
στον Αλη Πασα το πανε.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]