-
συγγνωμη λιγακι δυσκολο να πει ο μοτοσυκλετιστης για κατι που κανει η συντριππτικη πλειοψηφεια των μοτοσυκλετιστων.
Παρτυ σαν τι δλδ? -
Εσυ νομιζεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των μοτοσυκλετιστων πηδαει την ουρα στα διοδια? Εγω παντως στην Αττικη Οδο εχω δει το αντιθετο.
-
σπανια εχω δει μοτοσυκλετιστη να περιμενει στην ουρα.Αττικη οδο δεν μπαινω συχνα,μιλαω για εθνικη οδο.
-
Δηλαδη ειναι πολλοι οι μαλακες.
-
δεν το συζηταμε.Για αυτο απορω που 1 φορα σου εχει τυχει.
-
Εμενα μου αρεσει που πολλοι αν δουνε οτι δεν χωρανε να περασουν αναμεσα απο τα αυτοκινητα καβαλανε πεζοδρομιο...και περνανε και με κοκκινο...Γενικα η συμπεριφορα τους ειναι σαν να ειναι πεζοι ή με ποδηλατα..Σημερα καποιος κακομοιρης δεν μπορουσε να περασει αναμεσα απο τα αυτοκινητα, ηταν και κοκκινο το φαναρι Κυπρου και Παπανδρεου στη Γλυφαδα, ανεβηκε απο μια ραμπα για γκαραζ επι της Κυπρου στο πεζοδρομιο, κατεβηκε απο μια ραμπα για γκαραζ στη Παπανδρεου...μια χαρα!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Στο νεο φαναρι της εξοδου απο Μεσολογγι και συγκεκριμενα στο φαναρι πανω στο ρευμα Αγρινιου Αντιρριου. Τουλαχιστον 20 αυτοκινητα στη σειρα περιμενουν πρασινο. Εγω με την μηχανη μου. Σταματω τελευταιος. Πρωτη ταχυτητα και ρολαριστα βγαινω δεξια να παω μπροστα. Τι το'θελα? Παραλιγο να με τσακισει ενα fiat panda.Βγηκε να περασει και αυτο. Οκ λεω .Βγηκε αυτο και στη θεση του σταματησα εγω. Δεν ξαναγινε!
Κι ομως.Κατι μου ελεγε πως θα εβγαινε και αλλος. Και βγηκε.Σε τέτοιες περιπτώσεις προσέχω μην ανοίξει κανείς την πόρτα του και είτε του την χτυπήσω είτε χτυπήσω αυτόν που θα βγει
-
ζωα οι 2 νεοι (23 και 26-7 χρονων) που ειχανε τον αδερφο (5-6 χρονων) αναμεσα τους στο μηχανακι.
δεν υπαρχει σωτηρια δυστυχως. -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εμενα μου αρεσει που πολλοι αν δουνε οτι δεν χωρανε να περασουν αναμεσα απο τα αυτοκινητα καβαλανε πεζοδρομιο..Αυτό σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα είχε ως αποτέλεσμα παραδειγματικά τσουχτερό πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος. Εδώ το εχουμε αποδεχτεί ως δικαίωμα του οδηγού που βιάζεται. Μια ακόμα έκφραση της δικτατορίας των μηχανοκίνητων μέσων στις Ελληνικές πόλεις.
-
Εφόσον ξανασηκώθηκε το φόρουμ ας γράψω εδώ κάτι που δεν έχει να κάνει με οδηγική συμπεριφορά αλλά κάργα με ζωώδη συμπεριφορά...
Είμαστε με τη γυναίκα σε μια παραλία κ μία εύσωμη τύπισσα παίζει ρακέτες στα 30 εκ. από τη γυναίκα μου με τον τύπο της (1.80μ παρά κάτι με κοιλιά κ μπούτια κ χρυσή καδένα 2 εκ πάχος (Ελληναράς στάιλ). Είχε χώρο να πάνε αλλού. Σηκώνεται η γυναίκα μου κ της ζητά σε πληθυντικό βαθμό να πάνε πιο πέρα, τίποτα, ούτε απάντηση... (εγώ σημειωτέον δεν είχα πάρει πρέφα από τη φάση, ήμουν στα βαθιά κ δεν είχα δει τίποτα)
Συνεχίζουν να παίζουν κ της ξαναλέει 'με συγχωρείς κοπέλα μου, δεν μπορείτε να πάτε λίγο πιο πέρα, δεν καταλαβαίνετε?'Έρχεται ο τέντυ μπόυς να ζητήσει τα ρέστα από τη γυναίκα μου (ήταν μόνη, αυτός δεν είχε δει ότι τη συνοδεύω) κ εκεί ακολούθησε μια στοιχομυθία απείρου κάλους...
Η γυναίκα μου είναι δικηγόρος, ξέρει να φέρεται κ έχει ευγλωττία, είναι καθισμένη στην πετσέτα κ ο άλλος το ζώο έρχεται από πάνω της να της πουλήσει μαγκιά...Μεταξύ όσων ειπώθηκαν ήταν:
Ζώο: Υπάρχει κανένα πρόβλημα?
Γυναίκα: Δεν βλέπετε ότι στο τέλος θα παίξουμε αγκαλιά?
Ζ: δε με πειράζει, να παίξουμε
....
Περνούν 2-3 ατάκες στις οποίες απαντά με θράσος κ αγένεια κ του απαντά η γυναίκα μου
Γ: ε, αν δεν καταλαβαίνεις κ είσαι γαϊδούρι, τί να κάνω...
Ζ: κ εσύ ΑΜΑ είσαι αγ@μ%τη, είσαι αγ@μ%τη...
Πλησιάζει στους 10 πόντους απειλητικά ο τύπος (να δείξει την κοιλιά στη γυναίκα μου ) κ:
Γ: γιατί πλησιάζεις? θα μας δείρεις κιόλας?
Ζ: ναι, θα σε δείρω... (τότε άρχισε να τον τραβά η τύπισσα από το χέρι)
Ζ: κ θα σου βάλω τα γυαλιά κ το καπέλο στον κ%λ#...
εκεί η γυναίκα μου βλέποντας ότι έχει να κάνει με ζώο που για να εκστομίζει τέτοια σημαίνει πως δεν είναι ψυχικά φυσιολογικός κ μπορεί να τη χτυπήσει κιόλας, του απαντά:
Ζ: ας το λήξουμε εδώ, δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, το ποιος είσαι φάνηκε σε όλη την παραλία...κάτι είπε κ αυτός κ έφυγε...
εγώ εν τω μεταξύ δεν είχα πάρει πρέφα γιατί κολυμπούσα βαθιά...
5 λεπτά μετά βγαίνω κ παίρνω την πετσέτα κ αυτοί έπαιζαν ακόμη στο 1 μέτρο αυτή τη φορά...
μου λέει κάτι η γυναίκα πως τσακώθηκε με αυτούς, αλλά μέσα σε 10 δεύτερα δε μου είπε για όλη τη στοιχομυθία...
έρχεται αυτός προς εμένα ( είμαι 1,90μ και 97 κιλά, παλιότερα γυμνασμένος, τώρα πλέον όχι) κ μου λέει:
Ζ: αν σου λέει κάτι, εγώ την ενόχλησα...
εγώ δεν είχα ακούσει τον διάλογο, δεν πρόλαβε να μου τον πει κ υπέθεσα ότι αντάλλαξαν 2-3 κουβέντες κ του λέω:
Εγώ: καλά, καλά, ότι έγινε τελείωσε...
Φεύγει αυτός...Μετά μου εξηγεί η γυναίκα τί έγινε κ πως... Αλλά φασαρία δεν ήθελα να ανοίξω, γιατί δε θα βγει νόημα αν πήγαινα να τον βρω εκεί που καθόταν κ ξαναέθιγα το θέμα...
Εν τω μεταξύ όλοι οι γύρω κατά τη διάρκεια της συζήτησης ήταν Έλληνες κ δεν είπαν τίποτα... Βλέπουν έναν τύπο που κοντεύει να δείρει μια κοπέλα κ μόκο... Τέτοιοι είμαστε, όταν βλέπουν ένα ζώο να μιλά έτσι προς γυναίκα κ να πηγαίνει στους 10 πόντους απειλώντας να τη χτυπήσει, την πάπια κάνουν...Εν κατακλείδι, 4-5 μπάνια έκανα κ είχαμε τη 'γ#μ%τες' εμπειρία από την ελληνική φιλοξενία... Ξένιος Δίας κτλ άγνωστη λέξη στον Ελληναρά. Είμαστε μεγάλα ΖΩΑ, καλά να πάθουμε... Μας έχουν καταλάβει όλοι σχεδόν έξω, κ με ορισμένες εξαιρέσεις τουριστών που ακόμη έρχονται σε εμάς, τα περισσότερα πακέτα εδώ έξω τουλάχιστον πάνε προς Τουρκία κ ασιατικά παράλια... Έτσι να συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε κ θα είμαστε κ τα πρώτα ΖΩΑ σιγά-σιγά...
61% εδώ πέρα δε θέλουν να μας ξαναβοηθήσουν κ αναρωτιόμουν γιατί... με τέτοιες συμπεριφορές που να πάμε...Ας δούμε μια διαφήμιση που παίζει συνέχεια εδώ πάνω για να καταλάβουμε που έχουν φτάσει οι Τούρκοι...
-
σιγουρα δυσαρεστη εμπειρια και συμφωνω στο οτι οι γυρω μενουν αμετοχοι ....αυτο ομως το συνανταμε σε ολες τις συγχρονες κοινωνιες...
οσο για το ζωο ομως δεν αποτελει κανονα συμπεριφορας αλλα ευτυχως απειλουμενο ειδος προς εξαφανιση....
και λιγοτερα περιστατικα (σε σχεση με το παρελθον ) στους δρομους...και σε αλλους χωρους.
οσο για τους γειτονες μας...καλα να ειναι οι ανθρωποι αλλα κι αυτοι εχουν τα προβληματα τους, ισως και μεγαλυτερα απο εμας.
καλο μηνα σε ολους μας -
Tα κιλα και τα υψη γιατι τα ανεφερες? Παιζουν καποιο ρολο?
-
Πάντα παίζουν ρόλο
-
Δε νομιζω...τουλαχιστον οχι για καποιους
-
απο τα απιστευτα;;
ειχα παρκαρει παραλια και γυριζοντας πετυχαινω εναν τυπα να εχει σκυψει στα λαστιχα του αυτοκινητου μου...
ειχε προλαβει βα βουτηξει την μια ταπα!!
στο ερωτημα εκπληξη τι κανεις εκει την πεταει -με αποτελεσμα να την χασω σον υπονομο- και να τρεχει...
σκεφτηκα να τον κυνηγησω και να του ριξω καμια μπουφλα, αλλα η λογικη πρυτανευσε και το αφησα να περασει...
δεν ηξερα τι καπνο φουμαρει και να σφαχτεις για κατι που κανει 10 σεντ .... -
Κάτι ιδιαίτερο οι τάπες ή οι απλές;
Sent from my SM-N9005
-
Ζώο με Χ5 στην Κύμης,στο κατέβασμα στο ύψος των φαναριών όπου είναι ο παλιός μουστάκας και η έξοδος της Αττικής Οδού.
Αρχικά έχει βάλει αλαρμ και έχει κάνει κατάληψη στην μια από τις 3 λωρίδες(την δεξιά).Δικαιολογείται λες,έχουμε δει και χειρότερα
Δεν του φτάνει όμως μόνο αυτό.Προφανώς θα ξέχασε να στρίψει κάπου πιο πίσω οπότε βάζει όπισθεν και ξεκινάει προς τα πίσω για περίπου 100 μέτρα.Σε σημείο τώρα που αν δεν πιάσει το φανάρι οι πιο πολλοί οδηγοί έχουν μια ταχύτητα των 80 χιλιομέτρων και πάνω.
-
Πολύ δυσάρεστη η εμπειρία στην παραλία και είμαι σίγουρος ότι θα σας χάλασε όλη τη διάθεση. Απαράδεκτο και το να μείνουν αμέτοχοι τόσοι άνθρωποι τριγύρω. Όμως, το να συσχετίσεις το συγκεκριμένο περιστατικό με τη γνώμη που έχουν για μας οι ξένοι μετά από τόσους τόνους προπαγάνδας που έχουν δεχτεί, να θεωρείς ότι δεν πατάει τουρίστας στη χώρα (τη στιγμή που με νούμερα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο) και να θεωρείς ότι αντίστοιχα περιστατικά έφταιξαν για τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, ε, ίσως είναι ακόμα πιο λυπηρό και από το ίδιο το περιστατικό.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Εν τω μεταξύ όλοι οι γύρω κατά τη διάρκεια της συζήτησης ήταν Έλληνες κ δεν είπαν τίποτα... Βλέπουν έναν τύπο που κοντεύει να δείρει μια κοπέλα κ μόκο... Τέτοιοι είμαστε, όταν βλέπουν ένα ζώο να μιλά έτσι προς γυναίκα κ να πηγαίνει στους 10 πόντους απειλώντας να τη χτυπήσει, την πάπια κάνουν...
Ασε ρε φιλε, να τους δει κανεις απο εδω μεσα κ μετα να μπει εδω κ να λεει οτι καποιος συμπεριφεροταν σαν τον καφρο το Kacey και την ειδε γαμαω κ εκανε αυτοδικια αντι να φωναξει το λιμενικο να τρεξει να κανει τη δουλεια του? Απαπαπαπαπα...
-
Εάν το επεισόδιο συνέβαινε στην Τουρκία θα έτρωγε σφαλιάρες η κυρία γιατί αντιμίλησε στον άντρα τον βαρύ και οι παριστάμενοι θα τον δικαιολογούσαν!!!.Μην την ψάχνεις όσο απολίτιστος λαός τόσο μαλακισμένη συμπεριφορά.Είμαστε χειρότεροι από τους βόρειους αλλά καλύτεροι από τους γείτονες μας.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]