-
Γείτονας έπαθε ακριβώς αυτό. Ανέβηκαν δύο παιδιά στην οροφή του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να της αφήσουν ένα ωραιότατο βαθούλωμα. Θα μπορούσε (και μπορεί) άνετα να συμβεί στο δικό μου αυτοκίνητο.
Εμένα μου έχουν γρατζουνίσει το καπό με ποδήλατο και μου έχουν σπάσει τον καθρέφτη με μπάλα basket.
Στη δεύτερη περίπτωση οι γονείς έκαναν την πάπια. Στην πρώτη, τα σερβιετάκια οι γονείς του παιδιού απείλησαν με μήνυση, δήθεν ότι πλησίασα το παιδί τους .Οι γονείς δε σκαμπάζουν μία. Τα ανεξέλεγκτα βλαστάρια τους uber alles και η ζημιά μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση δε που συμβεί, οι γονείς όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά βγαίνουν κι από πάνω.
Όλα καλά....
-
αλλο ενα θεμα χωρις λυση, δικαιο δεν μπορω να δωσω σε κανεναν γιατι και τα παιδια μερικες φορες(τις περισσοτερες) ειναι απαραδεκτα , εχουν φτασει στιγμες να λεω ο ηρωδης ειχε δικαιο ,αλλα απο την αλλη παιδια ειναι πρεπει να παιξουν και να χαρουν, δεν πρεπει να ξεχναμε οτι και αυτα τα καημενα δουλευουν σκληροτερα και απο εργατες συν του οτι τους δινουμε μια κατεστραμενη χωρα απο την οποια δεν μπορουν να περιμενουν τιποτα.
σκεφτητε τι θα ηταν ο κοσμος χωρις παιδικες φωνες?επειδη και εγω υπηρξα παιδι καποτε (οπως και εσεις) ξερω πως μπορει νοιωθουν τα παιδια οταν καποιος τα μαλωνει επειδη απλα θελλουν να παιξουν οπως επισεις ξερω πως νιωθει καποιος που βρισκει το αμαξακι του βομβαρδισμενο απο τους μικρους ταλιμπαν
λυση που προτεινω (μπορει και να ειναι λαθος) ειναι η εξης: ΜΗΛΗΣΤΕ στα παιδακια με καλο τροπο και δειξτε οτι ειστε ΦΙΛΟΙ τους (μπορει οι γονεις τους να ειναι ζωα ,αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και τα παιδια τους), ακομη θα προτεινω να παιξεται και εσεις μαζι τους , ξερω ακουγεται τραβηγμενο αλλα αν μπορειτε γιατι οχι ,ειναι το καλυτερο φαρμακο για το στρες για το χαρατσι και για ολα αυτα που ζουμε καθημερινα. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γείτονας έπαθε ακριβώς αυτό. Ανέβηκαν δύο παιδιά στην οροφή του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να της αφήσουν ένα ωραιότατο βαθούλωμα. Θα μπορούσε (και μπορεί) άνετα να συμβεί στο δικό μου αυτοκίνητο.Εμένα μου έχουν γρατζουνίσει το καπό με ποδήλατο και μου έχουν σπάσει τον καθρέφτη με μπάλα basket.
Στη δεύτερη περίπτωση οι γονείς έκαναν την πάπια. Στην πρώτη, τα σερβιετάκια οι γονείς του παιδιού απείλησαν με μήνυση, δήθεν ότι πλησίασα το παιδί τους .Οι γονείς δε σκαμπάζουν μία. Τα ανεξέλεγκτα βλαστάρια τους uber alles και η ζημιά μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση δε που συμβεί, οι γονείς όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά βγαίνουν κι από πάνω.
Όλα καλά....
Είναι κλασσική εικόνα του αδιάφορου γονιού ενώ το παιδιού καταστρέφει κάτι(να σκάει η μπάλα πάνω σε κάπο, ουρανό κ.τ.λ να κάθονται στο καπό λες κι είναι καρότσα από αγροτικό κ οτι μπορεις να φανταστείς γιατι τα παιδια εχουν πολυ φαντασια) αλλα δεν φταινε αυτα αλλα οι γονεις που ειναι στα αρχ@@@@ τους.
-
Οχι κ 'αδιαφορου', τσαμπουκαλεμενου κιολας που τολμησες να ζητησεις τα αυτονοητα απο το βλασταρι τους που ποτε δεν λεει ψεμματα, ποτε δεν κανει ζημιες, ποτε ποτε ποτε...
-
Έχω βρει το Corsa με όλο το πορτ μπαγκαζ μέσα από παιδάκι που έκανε ποδήλατο με ένα χέρι και με το άλλο έπινε γάλα σοκολατούχο, και έπεσε πάνω καρφώνοντας το τιμόνι του ποδηλάτου στη λαμαρίνα και χύνοντας όλο το γάλα πάνω στο αμάξι.
Τι έπρεπε να κάνω, να το σκοτώσω; Αφού τα ζώα οι γονείς του δεν εμφανίστηκαν να με αποζημιώσουν το άφησα το αυτοκίνητο έτσι. Θέλει αλλαγή ολόκληρη η πίσω πόρτα αφού δεν έρχεται αλλιώς χωρίς στοκάρισμα. Κι όμως το χαιρετώ το παιδάκι αυτό όταν παίζει στη γειτονιά, και σας πληροφορώ μου προσέχει κιόλας το αυτοκίνητο όταν λείπω Αθήνα για μέρες και το αφήνω εκτεθειμένο δρόμοΕν τέλει αν θέλετε τον κόσμο γύρω σας καλύτερο ξεκινήστε εσείς οι ίδιοι να τον φτιάχνετε και θα το καταφέρετε, είτε λόγω καλύτερης ψυχολογίας είτε γιατί το καλό που κάποτε κάνατε θα σας επιστρέψει. Αυτό σκέφτομαι κάθε φορά που εκνευρίζομαι στο δρόμο πια και έχω αλλάξει ψυχολογία και νιώθω καλύτερα κάθε μέρα.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μπορει να επανελθει και να μην παθει τιποτα αλλα μπορει και να οδηγισει σε μονιμη λακουβα η ακομα και σε σπασιμο του χρωματος!εισαι σιγουρος οτι εχεις καταλαβει οτι μιλαμε για μπαλα με αερα και οχι τσιμεντου?
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
:hmmm: Εγώ γιατί νομίζω ότι δεν παθαίνει τίποτα το αυτοκίνητο αν πέσει, από παιδια που παίζουν, η μπάλα στην οροφή του;Eξαρταται φιλε, αν παιζει μπαλα ο πιτσιρικας Torres στο στενακι της γειτονιας σου, κινδυνευουν τα παντα εκτος απ'το τερμα!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
:hmmm: Εγώ γιατί νομίζω ότι δεν παθαίνει τίποτα το αυτοκίνητο αν πέσει, από παιδια που παίζουν, η μπάλα στην οροφή του;
Eξαρταται φιλε, αν παιζει μπαλα ο πιτσιρικας Torres στο στενακι της γειτονιας σου, κινδυνευουν τα παντα εκτος απ'το τερμα!!
πφφ Ronald Koeman
-
Αν κάτσω να μετρήσω ζημιές που έχουν προκληθεί στα αυτοκίνητα μου από ηλίθιες που δεν ξέρουν να παρκάρουν, μεθυσμένους, κλεφτρόνια, ηλίθιους μεταφορείς, κωλόγατα κτλ, καλύτερα τα παιδάκια...
Δε ξέρω τι παιδιά έχετε στις γειτωνιές σας, αλλά στην δική μου ούτε παρκούρ κάνουν πάνω στα παρκαρισμένα, ούτε κόλπα BMX. Επίσης μία μπάλα πολύ δύσκολα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στη λαμαρίνα. Θέλει πολύ δύναμη, που παιδιά σε τόσο μικρή ηλικία δύσκολα την έχουν. Από τα 14-15 και πάνω σπάνια βλέπω να παίζουν σε δρόμους. Αν τυχόν γίνει στραβή, και οι γονείς δεν είναι πρόθυμοι, κάλεσε την αστυνομία να κάνει καταγραφή και να κινηθείς δικαστηκά.
Στο εξοχικό μου πάντως όταν ήμουν πιτσιρίκι, ο γείτονας (που είχε παιδιά που είχαν οικογένεια) έβαζε το αμάξι του έτσι ώστε να το χρησιμοποιούμε για τέρμα. Το ίδιο έκανα και εγώ με τον Χάρο για να παίζει το εγγόνι του με την παρέα του.
Πάντως το πρόβλημα είναι οι κίνδυνοι που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα πιτσιρίκια στους δρόμους. Δυστυχώς πλέον κυκλοφορούν πάρα πολλοί που δεν θα προσέξουν καθόλου. Εμένα αυτό με ανυσηχεί. Όχι άμα μου κάνουν καμία λακουβίτσα. Την αδερφή μου που μου χτύπησε το πίσω δεξί φτερό σε ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο τι θα έπρεπε να την κάνω τότε.
-
Χμ, νομίζω ότι ενστερνίζομαι τη λογική του pro_crossaro. Έκατσα και το σκέφτηκα, μιας και πρόσφατα δημιουργήθηκε θέμα στην πολυκατοικία, με συνελεύσεις, ανακοινώσεις να μην παίζουν τα παιδιά κάτω κ.λπ..
Το αυτοκίνητο είναι ένα από τα τρία που βρίσκονται σε πάρκινγκ, σε χώρο στον οποίο τα παιδιά μαζεύονται και παίζουν. Έχουν μία μπάλα ποδοσφαίρου, συχνά πυκνά βλέπω μπαλιές στις λαμαρίνες ( μάλλον το έχουν βάλει και το δικό μου ως δοκάρι ). Βέβαια τα παιδιά τα βλέπω πολύ υποτονικά, ούτε παρκούρ, ούτε ουρλιαχτά με σπριντ ( πάει, χάλασαν και αυτά). Προσωπικά, για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, δεν με πολυενδιαφέρει αν γρατσουνιστεί, ή χτυπηθεί, αλλά δεν ξέρω πώς θα το έβλεπα, αν είχα άλλο αυτοκίνητο το οποίο θα ήταν το *καμάρι *μου και το έβλεπα χτυπημένοΘεωρώ σημαντικό το ότι έχουν ένα χώρο να παίζουν, δε θα τους το στερούσα εύκολα.
Σημαντικό + στην περίπτωσή μου, είναι ότι οι γονείς *νιώθουν *και συνεννοούμαι μια χαρά -
Ντού και ξύλο στα πιτσιρίκια!
Ακούς εκεί μπάλα στο δρόμο!!!
Playstation και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, να βγούνε όλα υδροκέφαλα και αντικοινωνικά!
Υ.Γ. Όταν κάποιος αφήνει το αυτοκίνητο του στον δρόμο, προφανώς και πρέπει να γνωρίζει το ρίσκο είτε αυτό λέγεται μπάλα που καταστρέφει ολοσχερώς την οροφή (και πολλές φορές στραβώνει και το πλαίσιο), είτε παρκάρισμα ξανθιάς, είτε γκραφίτι, είτε....
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
..μπάλα που καταστρέφει ολοσχερώς την οροφή (και πολλές φορές στραβώνει και το πλαίσιο)... -
Πως γινεται ενα πιτσιρικι να σουταρει με δυναμη την μπαλα και αυτη να πεσει με δυναμη στην οροφη;
-
Αν ρίξει μπούμη
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ή αν σουταρει απο το φεγγαρι!
-
κι αν το έχεις παρκάρει έτσι;
-
Μαλλον το βαθουλωμα στην οροφη θα ειναι το λιγοτερο απο τα προβληματα σου!λολ
-
Εντάξει, πλάκα είχε, αλλά κ πάλι μάλλον εδώ πηγαίνει:
Πρωί σήμερα, δρομάκι διπλής κατεύθυνσης αλλά στενό με στροφές (γωνίες, μέσα στην πόλη). Εγώ με το μηχανάκι, αυτός με αυτοκίνητο. Κάνω να στρίψω κ τον βλέπω φαρδύ - πλατύ να έχει πιάσει σχεδόν όλο τον δρόμο στο S. Με βλέπει, κοκαλώνει, φρενάρω, στρίβω (μικρές ταχύτητες, έτσι κ αλλιώς), σταματάω κ τον περιμένω να φύγει για να προχωρήσω. Είμαι κοντά στην πόρτα του, έχει ανοιχτό το παράθυρο κ του χαμογελάω. 'Πρόσεχε', μου λέει, οπότε σκάω στα γέλια: Ο λόγος που είχε πιάσει όλο το δρομάκι κ δεν έστριψε παρά φρέναρε, ήταν ότι ... έστριβε τσιγάρο.
Πως στο καλό γίνεται να στρίβεις τσιγάρο οδηγώντας σε στενό, να κοντέψεις να 'πατήσεις' τον άλλο με το μηχανάκι κ να του λες και 'πρόσεχε'??? -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εντάξει, πλάκα είχε, αλλά κ πάλι μάλλον εδώ πηγαίνει:Ο λόγος που είχε πιάσει όλο το δρομάκι κ δεν έστριψε παρά φρέναρε, ήταν ότι ... έστριβε τσιγάρο.
γίνεται να στρίβεις τσιγάρο οδηγώντας σε στενό, να κοντέψεις να 'πατήσεις' τον άλλο με το μηχανάκι κ να του λες και 'πρόσεχε'???τι δεν καταλαβαινεις, αυτος ειχε αλλη δουλεια και οχι να κοιταει το δρομο
εσυ που εισαι στο δρομο προσεχε, αφου τον ειδες οτι ηταν απλας, ΠΡΟΣΕΧΕ
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Υ.Γ. Όταν κάποιος αφήνει το αυτοκίνητο του στον δρόμο, προφανώς και πρέπει να γνωρίζει το ρίσκο είτε αυτό λέγεται μπάλα που καταστρέφει ολοσχερώς την οροφή (και πολλές φορές στραβώνει και το πλαίσιο), είτε παρκάρισμα ξανθιάς, είτε γκραφίτι, είτε....Δε σημαίνει όμως ότι αυτός που θα προκαλέσει τη ζημιά είναι άμοιρος ευθυνών.
Αν σε τρακάρει η ξανθιά θα ζητήσεις να σε αποζημιώσει. Εξάλλου γι αυτό πληρώνει την ασφάλεια.
Αν σου ζωγραφίσει ένα παιδί με γκράφιτι το αυτοκίνητο, θα αναζητήσεις τους γονείς για να σε αποζημιώσουν (;).
Αν ανέβει το παιδάκι στο αυτοκίνητο και σου βουλιάξει την οροφή (έχω δει σε γείτονα αν γίνεται), θα αναζητήσεις τους γονείς για να σε αποζημιώσουν (;).Κι εγώ έχω παιδί αλλά σέβομαι και την περιουσία του άλλου και δε θα το αφήσω να παίξει μπάλα δίπλα στο αυτοκίνητο του γείτονα (χωρίς τη συγκατάθεσή του, αν θέλει να το χρησιμοποιήσουμε για τέρμα), ούτε θα το αφήσω με ένα ψαλίδι στο χέρι να φέρνει βόλτα στα πάρκινγκ (το έχω δει κι αυτό).
Με λίγα λόγια, υπομονή. Στην Ελλάδα ζούμε. Έχουμε μόνο δικαιώματα και μηδενικές υποχρεώσεις.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]