-
Ρε συ koulis, μας δουλευεις μου φαινεται. Σου γραφει για φασαριοζικο καγκουρα ο οποιος πηγαινα να καρφωθει σε αλλους επειδη εκανε χειροφρενα σε βρεγμενο δρομο, κ εσυ νομιζεις (κ επιμενεις κιολας) οτι ο χαρακτηρισμος προηλθε απο το τι αυτοκινητο οδηγουσε. Δηλαδη τι αλλο πρεπει να σου εξηγησει?
-
ακριβως γι'αυτο ειπα οτι ειπα.... επειδη εχει Citroen πιαστηκε μ'εκεινο το ζητημα και τα υπολοιπα που εγιναν, fast forward...
-
Εντάξει ρε παιδιά, μια πλάκα έκανε ο άνθρωπος...
-
-
Μαγκας ο οποιος ποδηλατακιας με Mountain bike τερας αναρτησεων ή κανενα BMX το περασει εφημεριδα!
-
Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΟ ΖΩΟ ο ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΣ με το Navara diesel μέσα στην Αγριά Βόλου (έξω από την ΕΨΑ συγκεκριμένα) πηγαίνοντας προς Άφησσο που έβγαζε τέτοιο ντουμάνι που είχε δημιουργήσει ΟΜΙΧΛΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!
Η βρώμα απίστευτη, καρκίνος του πνεύμονα σε 5 λεπτά μέσα και να έχει δημιουργήσει ουρά πίσω του που παρακαλούσαμε να προσπεράσουμε όπου ήταν δυνατό για να μην πνιγούμε! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα ρε παιδιά -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΟ ΖΩΟ ο ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΣ με το Navara diesel μέσα στην Αγριά Βόλου (έξω από την ΕΨΑ συγκεκριμένα) πηγαίνοντας προς Άφησσο που έβγαζε τέτοιο ντουμάνι που είχε δημιουργήσει ΟΜΙΧΛΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!
Η βρώμα απίστευτη, καρκίνος του πνεύμονα σε 5 λεπτά μέσα και να έχει δημιουργήσει ουρά πίσω του που παρακαλούσαμε να προσπεράσουμε όπου ήταν δυνατό για να μην πνιγούμε! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα ρε παιδιάΧρώματος? Το Navara οχι ο Βλάχος
Από Βόλο είσαι?
-
Απιστευτο ζωο ο καρακομπλεξαρας γειτονας, που εβρεχε το δρομο επιτηδες για να μη παιζουν μπαλα τα παιδακια, επειδη φωναζαν και εκαναν φασαρια!!
Λες και αυτος οταν ηταν 10 χρονων, δεν εκανε σαματα στη γειτονια και χαιροταν τα παιδικα του χρονια...
Λες και τα παιδακια αυτα οταν θα μεγαλωσουν θα ζουν σε μια ομορφη κοινωνια και τωρα θα πρεπει να αραξουν σπιτια τους χωρις να χαρουν οσο προλαβαινουν τα ομορφα της ηλικιας.... -
^ btw Ζώο η γιαγιά απέναντι απ' το σπίτι μου που βάζει τενεκέδες λάδι για να κρατήσει το ''πάρκινγκ'' της Μερτσεντέ του γιού της... Τρομερές ιδέες λέμε...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
^ btw Ζώο η γιαγιά απέναντι απ' το σπίτι μου που βάζει τενεκέδες λάδι για να κρατήσει το ''πάρκινγκ'' της Μερτσεντέ του γιού της... Τρομερές ιδέες λέμε...να πας να τους παρεις!
-
Εμείς τους βάζουμε αλλού, αλλά και η γιαγιά δεν είναι στα καλύτερά της... Βέβαια έχει τον γιο της που είναι μια χαρά, ο οποίος φυσικά και δεν κάνει τίποτα, αφού βολεύτηκε μια χαρά...
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Το ότι βάζουν τενεκέδες ή δεν ξέρω κ γω τι άλλο μπροστά στην πόρτα του σπιτιού τους μερικοί για να μπορέσουν να βρουν να παρκάρουν είναι τόσο τραγικό? Ειδικά σε περιοχές που μπορεί να ψάχνεις με τις ώρες για να βρεις θέση?
π.χ.Πειραιάς,Νέος Κόσμος(είναι μέρη απ'όπου περνάω πολύ συχνά και βλέπω καθημερινά πόσο τραγική είναι η κατάσταση,γι'αυτό αναφέρομαι σ'αυτά).Κάνεις πλάκα έτσι ?
-
Το ότι βάζουν τενεκέδες ή δεν ξέρω κ γω τι άλλο μπροστά στην πόρτα του σπιτιού τους μερικοί για να μπορέσουν να βρουν να παρκάρουν είναι τόσο τραγικό? Ειδικά σε περιοχές που μπορεί να ψάχνεις με τις ώρες για να βρεις θέση?
π.χ.Πειραιάς,Νέος Κόσμος(είναι μέρη απ'όπου περνάω πολύ συχνά και βλέπω καθημερινά πόσο τραγική είναι η κατάσταση,γι'αυτό αναφέρομαι σ'αυτά).Οποιο δικαιωμα εχεις να παρκαρεις σ'ενα σημειο, το ιδιο δικαιωμα εχει και ο αλλος!
Εαν προλαβεις, προλαβες, εαν οχι υπομονη, σε μερικα χρονακια θα κυκλοφορουν με αυτοκινητο οσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το 'χουν αναγκη οποτε ΙΣΩΣ βρισκεις πιο ανετα...! -
Kαλα να παθεις !!
-
π.χ.Πειραιάς,Νέος Κόσμος(είναι μέρη απ'όπου περνάω πολύ συχνά και βλέπω καθημερινά πόσο τραγική είναι η κατάσταση,γι'αυτό αναφέρομαι σ'αυτά).Αφου δεν κανεις πλακα λοιπον, ας απαντησω. Ναι, ειναι τραγικο, ειναι ΓΥΦΤΙΚΟ, αντικοινωνικο κ παρανομο. Τι σημαινει 'να μπορεσουν να βρουν να παρκαρουν στο σπιτι τους'? Ποιος σου ειπε οτι θα μπορεις να παρκαρεις στο σπιτι σου? Ποιος σου ειπε οτι η κατοχη σπιτιου ή αυτοκινητου (θα επρεπε να) σου εγγυαται κ οτι θα εχεις θεση να παρκαρεις? ΑΜΑ βρεις, ΟΠΟΥ βρεις. Οπως ολος ο κοσμος.
-
+1
-
+2.
Η συμπεριφορά αυτή είναι πρώτον παράνομη και συνεπώς η εφαρμογή της δείχνει αδιαφορία για το νόμο, και δέυτερον βασίζεται σε μία λογική ότι 'το πεζοδρόμιο κάτω από τη σπιταρόνα μου είναι τσιφλίκι μου, και άμα λάχει και παραμερίσεις τα εμπόδια που έβαλα για να παρκάρεις από κάτω στο χαράζω κιόλας'. Σε περίπτωση που ο εν λόγω πολίτης μένει σε περιοχή όπου υπάρχει δυσκολία στο παρκάρισμα, μπορεί:
α. Να νοικιάσει χώρο στάθμευσης σε γειτονική πυλωτή.
β. Να παρκάρει λίγο μακρύτερα από το σπίτι του, δεν θα πάθει τίποτα.
γ. Να κάνει υπομονή όπως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί που ψάχνουν σαν άνθρωποι.
δ. Να χρησιμοποιεί, εφόσον αυτό είναι εφικτό, τα ΜΜΜ.
ε. Να σέβεται το νόμο, ή να πληρώσει το αντίτιμο (λέεεεμε τώρα).Νομίζω κάλυψαμε το ζήτημα.
-
Ο χρήστης diplomat έγραψε:
'... και άμα λάχει και παραμερίσεις τα εμπόδια που έβαλα για να παρκάρεις από κάτω στο χαράζω κιόλας'Αυτό το τελευταίο όχι ότι δε γίνεται, αλλά δεν είναι πολύ εύκολο να τον εντοπίσεις μετά; Δε φοβούνται και οι ίδιοι;
-
Ίσως να μην το έχουν στο μυαλό τους ότι ενδέχεται να αντισταθεί κανείς στην αφεντιά τους. Πολύ συχνά πάντως έχουν γίνει τρικούβερτες μανούρες για αυτό το ζήτημα, όπως είναι λογικό.
-
Καλό είναι να μην παρκάρουν εκεί που έχει εμπόδια πάντως για να μην βρούμε το αυτοκίνητο κομμάτια.
Απλά ή κλέβουμε τα εμπόδια (ειδικά εάν μας είναι χρήσιμα όπως π.χ. ζαρντινίερες, κώνοι, κλπ), ή τα πετάμε μέσα στον κήπο/είσοδο/κλπ σημαδεύοντας κάποιο καλό φυτό (π.χ. τριανταφυλία ή το αυτόματο πότισμα) ή τα παστώνουμε καλύτερα (π.χ. τσιμέντο ή βάζουμε δικό μας λουκέτο) και φωνάζουμε αστυνομία να βεβαιώσει παράβασηΌταν συνετιστεί το ζώο, παρκάρουμε άφοβα.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]