-
χαχαχα καλή ιδέα!!!!
-
Αυτο κανω και εγω,αναβω και σβηνω τα πισω φωτα ομιχλης(για να μην νομιζει ο μπροστινος οτι εχω τιποτα μαζι του-βεβαια θελει φωτα ομιχλης δεξια και αριστερα και οχι ενα μονο του)και ετσι αυτος που με ακολουθει νομιζει οτι παταω φρενο.
-
Δε ξέρω αν είμαι εγώ το ζώο ή ο άλλος. Εξηγούμαι. Είμαι με ένα Getz και πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα κυριολεκτικά πλακωμένος. Το κοντέρ ήταν συνέχεια πάνω απο τα 160 σε κάποιες κατηφόρες πλησίαζε τα 170. Φτάνω κάποια στιγμη επίσης ένα τύπο με SAAB 93 επίσης στην αριστερή λωρίδα ο οποίος μέχρι τότε πήγαινε αρκετά πιο σιγά απο μένα. Τί κάνει ο τύπος? Γκαζώνει κι αυτός αλλά μόνο όσο χρειαζόταν για να βρίσκεται ακριβώς μπροστά μου. Προφανώς ήθελε παιχνιδάκια. Να πώ εδώ ότι είχα λόγο που έτρεχα δεν το έκανα απλά για την τ@βλα μου. Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά? SAAB έχεις ρε φίλε με μένα θέλεις να παίξεις? Μήπως δεν είχε ο τύπος γυναίκα και είναι μόνος του πολύ καιρό?
Μιλάμε πηγαίναμε καροτσάκι για τουλάχιστον 7-8 χιλιόμετρα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δε ξέρω αν είμαι εγώ το ζώο ή ο άλλος. Εξηγούμαι. Είμαι με ένα Getz και πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα κυριολεκτικά πλακωμένος. Το κοντέρ ήταν συνέχεια πάνω απο τα 160 σε κάποιες κατηφόρες πλησίαζε τα 170. Φτάνω κάποια στιγμη επίσης ένα τύπο με SAAB 93 επίσης στην αριστερή λωρίδα ο οποίος μέχρι τότε πήγαινε αρκετά πιο σιγά απο μένα. Τί κάνει ο τύπος? Γκαζώνει κι αυτός αλλά μόνο όσο χρειαζόταν για να βρίσκεται ακριβώς μπροστά μου. Προφανώς ήθελε παιχνιδάκια. Να πώ εδώ ότι είχα λόγο που έτρεχα δεν το έκανα απλά για την τ@βλα μου. Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά? SAAB έχεις ρε φίλε με μένα θέλεις να παίξεις? Μήπως δεν είχε ο τύπος γυναίκα και είναι μόνος του πολύ καιρό?
Μιλάμε πηγαίναμε καροτσάκι για τουλάχιστον 7-8 χιλιόμετρα.Και γιατί δεν τον προσπέρασες από την μεσαία?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Μιλάμε πηγαίναμε καροτσάκι για τουλάχιστον 7-8 χιλιόμετρα.Και γιατί δεν τον προσπέρασες από την μεσαία?
Καταρχήν λωρίδες έχει μόνο 2. Κατα δεύτερον τέτοιους ελιγμούς με Getz σε τέτοιες ταχύτητες ευχαριστώ πολύ αλλά δεν κάνω. Δεν μπορώ να πώ ότι με έκανε να κόψω ταχύτητα. Εγώ πίσω πλακωμένος κι αυτός μπροστά χαλαρός πηγαίναμε.
-
Ε μια χαρά, σε βοηθούσε και στην αεροδυναμική, τι παραπονιέσαι
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Ε μια χαρά, σε βοηθούσε και στην αεροδυναμική, τι παραπονιέσαιΒρε συ, λές γι αυτό το 1100άρι να έπιανε τα 170?
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Τη Δευτέρα το πρωί στην Αττική Οδό,ένας με ένα μαύρο toyota yaris είχε κολλήσει στον προφυλακτήρα μου.Μιλάμε για απόσταση 50 πόντων,ενώ προσπερνούσα αμάξια δεξιά,με 130χαω.Αν πάταγα για κάποιο λόγο φρένο,θα γινόμασταν κομμάτια.Τελικά στη στροφή πριν τον Alpha με προσπέρασε από δεξιά ο λεβέντης,ξαναμπήκε αριστερά,πέρασε μερικά αμάξια,και μετά κάνει τέρμα δεξιά να βγει στην έξοδο 18.Αν τον βλέπατε πώς πήγε δεξιά θα φρικάρατε.Σχεδόν με γωνία 90 μοιρών...
Πολύ με εκνευρίζουν αυτοί που απαιτούν,να πάει ο άλλος πιο γρήγορα επειδή αυτοί βιάζονται,και ιδίως τη στιγμή που ο προπορευόμενος δεν μπορεί να πάει δεξιά..Και φυσικά στο ύψος του A στο ρευμα προς αεροδρομιο υπάρχουν κάμερες για να φωτογραφηθεί το γεγονός.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ναι πριν κανα χρόνο εγινε αυτό. Πάρκαρε ο αλλος το τζίπ πάνω στο πεζοδρόμιο και επινε καφέ απένταντι, πέρναγε ζευγάρι και ο τύπος πέρασε πάνω απο το καπό . Πλακώθηκαν στο ξύλο , ήρθε η αστυνομία , επεσαν μυνήσεις , έφαγε κλήση ο παρκαρισμένος και τελικά το δικαστήριο δικαιωσε τον πεζό.Αν θυμαμαι καλά και στο περίπου τα ποσά , ο πεζός πλήρωσε την ζημιά στο καπό , κανα 700άρι και ο οδηγός πέρα απο κλήση και δικαστικά έξοδα πλήρωσε κάνα 1000άρικο στο πεζό για προσβολή και παραβίαση προσωπικών δικαιωμάτων , κοινώς το δικαίωμα του πεζού να περπατάει στο πεζοδρόμιο.
Για την ακρίβεια, επιδικάστηκε αποζημίωση και στους δύο πεζούς (και στον 'αναρριχητή' και στην φίλη του) για την προσβολή/παραβίαση των δικαιωμάτων τους.
-
-
Οπως τα λεει ο lokatzis για το θεμα με τους πεζους:
Ο πεζος αναγκαστηκε να πληρωσει τις ζημιες, ο οδηγος αναγκαστηκε να πληρωσει για προσβολη της προσωπικοτητας των δυο πεζων. Ξυλο δεν επεσε.
Εδω δημιουργειται ενα πολυ ενδιαφερον δεδικασμενο. Ο δικαστης δεχτηκε οτι η γαιδουρια του να παρκαρεις πανω στο πεζοδρομιο ισοδυναμει με προσβολη της προσωπικοτητας του πεζου. Δηλαδη η νοοτροπια κ η πραξη του 'εγω παρκαρω, σου αφαιρω το πεζοδρομιο κ εσυ αντε γ@μησου κανε οτι μπορεις για να περπατησεις' θεωρηθηκε προσβολη της προσωπικοτητας καποιου.
Το ενδιαφερον, οπως ειχα ξαναγραψει, ειναι οτι αυτο δεν απαιτει να (αναγκαστεις να) περασεις πανω απο το καπω. Κοινως, βλεπεις αυτοκινητο ολοκληρο πανω στο πεζοδρομιο κ εχεις ορεξη? Καλεις αστυνομια, υποβαλλεις μηνυση εναντιον του οδηγου του υπ΄αριθμον ΤΑΔΕ για προσβολη της προσωπικοτητας σου απο απορρει απο την πραξη του αυτη, κ ζητας λεφτα. Χωρις αυτος να μπορει να σου ζητησει τιποτα.
Not bad...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εδω δημιουργειται ενα πολυ ενδιαφερον δεδικασμενο.Δεν ισχύει το δεδικασμένο στο Ελληνικό δίκαιο.
Ο κάθε δικαστής μπορεί να πάρει όποια απόφαση θέλει. -
Και γιατί δεν τον προσπέρασες από την μεσαία?
Τα 170+χαω είναι εγκληματική ενέργεια,πόσο μάλλον να προσπερνάς και από δεξιά που επίσης απαγορεύεται.
Η τακτική αυτή είναι ιδιαίτερα εκνευριστική. -
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Εδω δημιουργειται ενα πολυ ενδιαφερον δεδικασμενο.
Δεν ισχύει το δεδικασμένο στο Ελληνικό δίκαιο.
Ο κάθε δικαστής μπορεί να πάρει όποια απόφαση θέλει.Το δεδικασμένοι δεν ισχύει με την έννοια της δέσμευσης κάθε μελλοντικής απόφασης. Υποθέτω, όμως, ότι βοηθάει στο να εκδοθεί αντίστοιχη απόφαση στο μέλλον.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εδω δημιουργειται ενα πολυ ενδιαφερον δεδικασμενο.
Δεν ισχύει το δεδικασμένο στο Ελληνικό δίκαιο.
Ο κάθε δικαστής μπορεί να πάρει όποια απόφαση θέλει.Το δεδικασμένοι δεν ισχύει με την έννοια της δέσμευσης κάθε μελλοντικής απόφασης. Υποθέτω, όμως, ότι βοηθάει στο να εκδοθεί αντίστοιχη απόφαση στο μέλλον.
Έτσι είναι.
-
Οτι ειπε ο απο κατω σου, κ συμπληρωσες κ εσυ. Αυτο που εννοουσα ειναι οτι πριν απο αυτη την αποφαση, κανεις μας δεν θα σκεφτοταν να ζητησει κατι τετοιο, κ κατα 99% ο δικαστης απλα θα γελαγε. Τωρα που υπαρχει μια τετοια αποφαση, βοηθαει. Αλλα μεχρι εκει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το ενδιαφερον, οπως ειχα ξαναγραψει, ειναι οτι αυτο δεν απαιτει να (αναγκαστεις να) περασεις πανω απο το καπω. Κοινως, βλεπεις αυτοκινητο ολοκληρο πανω στο πεζοδρομιο κ εχεις ορεξη? Καλεις αστυνομια, υποβαλλεις μηνυση εναντιον του οδηγου του υπ΄αριθμον ΤΑΔΕ για προσβολη της προσωπικοτητας σου απο απορρει απο την πραξη του αυτη, κ ζητας λεφτα. Χωρις αυτος να μπορει να σου ζητησει τιποτα.Not bad...έχουμε πουθενά την απόφαση [ή κάτι ανάλογο];
-
Χθες παραλιγο να γινουμε τροπετο με εναν στα διοδια της Ελευσινας.
Μου ετυχε εκτακτα να πρεπει να φυγω για κορινθο στις 9παρα.
Φτανοντας στα διοδια σταμπαρω ενα αδειο κιοσκι απο μακρια,το εχω σημαδεψει και τραβαω για εκει...τα διπλανα να ειχαν απο 2-3 αυτοκινητα...
Και ξαφνικα 20-30 μετρα πριν μπω για να πληρωσω βλεπω εναν τυπο με μια παλια τουοτα να ερχεται...και να ερχεται..λεω δεν μπορει θα μπει σε κανενα αλλο κιοσκι...αρχιζω τις κορνες και στο τσακ κανει τιμονια και μπαινει στο ακριβως αριστερο κιοσκι απο μενα...Που ειχε 2 αμαξια ουρα...
Τον κοιταω και του κανω κινηση με το χερι (αιντε αιντε) με κοιταει σαν χαμενος και μετα μου κανει τι θες??!!??!!?? -
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το ενδιαφερον, οπως ειχα ξαναγραψει, ειναι οτι αυτο δεν απαιτει να (αναγκαστεις να) περασεις πανω απο το καπω. Κοινως, βλεπεις αυτοκινητο ολοκληρο πανω στο πεζοδρομιο κ εχεις ορεξη? Καλεις αστυνομια, υποβαλλεις μηνυση εναντιον του οδηγου του υπ΄αριθμον ΤΑΔΕ για προσβολη της προσωπικοτητας σου απο απορρει απο την πραξη του αυτη, κ ζητας λεφτα. Χωρις αυτος να μπορει να σου ζητησει τιποτα.Not bad...
έχουμε πουθενά την απόφαση [ή κάτι ανάλογο];
http://nomika-news.blogspot.com/2010/09 ... t_563.html
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]