-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
ρε Kacey εντάξει είπαμε αλλά πρέπει να ξέρουμε να βάζουμε και ένα όριο.
ΟΧΙ και να ελέγχουμε και από το αντίθετο ρεύμα τη στιγμή που υπάρχει διπλή διαχωριστική άρα απαγορεύεται η προσπέραση
Είσαι κατηγορηματικά ένοχος και ζητάς και το δίκιο με το μέρος σου.
Ναι, μαλακία του άλλου που σε κυνήγησε και καλά αυτό που του έκανες μετά, αλλά στο πρώτο κομμάτι (που δεν έχει σχέση με το δεύτερο) είσαι guilty as chargedΑνέφερε ο Kacey ότι πάτησε διπλή διαχωριστική γραμμή; Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι στην Καστέλλα έχει (μπορεί να κάνω και λάθος). Αν έχει, προφανώς η ευθύνη είναι και των δύο: ο ένας προσπέρασε παράνομα κι ο άλλος περνούσε εκτός διάβασης.
η καστελλα εχει σε μερικα σημεια βεβαια αυτα που γινονται οταν βρεχει και ερχονται μαλλια κουβαρια απο την κατηφορα του π.ηλια ειναι ανευ προηγουμενου....... περιεργο μερος η καστελλα επειδη ειναι και στενος δρομος και ολα τα ζωα ειδικα τα σ/κ κανουν οτι μαλακια τους κατεβει για να μπορεσουν να κατεβουν πιο γρηγορα προς το μικρολιμανο..
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βασικά σ'όλη την καστέλλα υπάρχει 1μιση λωρίδα με το ζόρι αφού έχει παρκαρισμένα δεξιά-αριστερά και πολλές φορές στενεύει αρκετάΚαι συνήθως τέτοιοι δρόμοι ΔΕΝ έχουν διπλή διαχωριστική γραμμή και μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλο το πλάτος του δρόμου, εφόσον δεν κινείται αυτοκίνητο προς την αντίθετη φορά.
-
ρε Kacey εντάξει είπαμε αλλά πρέπει να ξέρουμε να βάζουμε και ένα όριο.ΟΧΙ και να ελέγχουμε και από το αντίθετο ρεύμα τη στιγμή που υπάρχει διπλή διαχωριστική άρα απαγορεύεται η προσπέραση
Ναι, μαλακία του άλλου που σε κυνήγησε και καλά αυτό που του έκανες μετά, αλλά στο πρώτο κομμάτι (που δεν έχει σχέση με το δεύτερο) είσαι guilty as chargedο μηχανόβιος έτρεξε να τονε προλάβει για να τον σταματήσει και να καλέσει αστυνομία και να πάρουν όλα το δρόμο τους ή έτρεξε να τον ΔΕΙΡΕΙ;;;;;;;;;; αν γινόταν το 1ο και ο κέισι πάνω στην τρέλα του τον χτυπούσε για να αποφύγει το σκηνικό, ας τον θάβατε ζωντανό.
(διπλή διαχωριστική είχε σε εκείνο το σημειό τελικά ή όχι;)
ειλικρινά, καταλαβαίνετε τι γράφετε; τα ξαναδιαβάζετε και σας φαίνονται λογικά;
τοσο πολλή πωρωση για να αποδείξετε οτι ο άλλος είναι ο κουκουρούκου κι εσείς οι ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ οδηγεί σε βλακώδη συμπεράσματα και ατοπα σχόλια
-
Παραιτούμε, πλακωθείτε στους δρόμους ελεύθερα, όπως έγραψα και πριν συνετιστείτε μεταξύ σας . Δεν παίζει κανένα ρόλο έχετε δίκιο έχετε άδικο είναι διφορούμενη η κατάσταση, όπως και να έχει πλακωθείτε ελεύθερα, σύρτε μηχανάκια από τις μπλούζες αρπαχτήτε μέσα από τα κάμπριο κλπ κλπ. Δε βαριέσαι ούτως η άλλως ο δυνατότερος επιβιώνει ... Δεν θα επιβιώσω ή θα φύγω θα πάω σε πιο φλώρικη χώρα που δεν ασχολούνται με street mma
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ΟΧΙ και να ελέγχουμε και από το αντίθετο ρεύμα τη στιγμή που υπάρχει διπλή διαχωριστική άρα απαγορεύεται η προσπέραση
Ναι, μαλακία του άλλου που σε κυνήγησε και καλά αυτό που του έκανες μετά, αλλά στο πρώτο κομμάτι (που δεν έχει σχέση με το δεύτερο) είσαι guilty as chargedο μηχανόβιος έτρεξε να τονε προλάβει για να τον σταματήσει και να καλέσει αστυνομία και να πάρουν όλα το δρόμο τους ή έτρεξε να τον ΔΕΙΡΕΙ;;;;;;;;;; αν γινόταν το 1ο και ο κέισι πάνω στην τρέλα του τον χτυπούσε για να αποφύγει το σκηνικό, ας τον θάβατε ζωντανό.
τοσο πολλή πωρωση για να αποδείξετε οτι ο άλλος είναι ο κουκουρούκου κι εσείς οι ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ οδηγεί σε βλακώδη συμπεράσματα και ατοπα σχόλια
άντε πάλι...
διάβασες καλέ μου άνθρωπε τι έγραψα;ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το πρώτο γεγονός με τη συνέχειά του
στο πρώτο φταίει καθαρά ο οδηγός που προσπέρασε σε τέτοιο σημείο που δεν (νομίζω να) επιτρέπεται και δεν είναι υποχρεωμένος ο πεζός να κοιτάξει δεξιά αριστερά πάνω κάτω αλλά μόνο στη φορά του ρεύματος το οποίο διασχίζειστο δεύτερο φταίει καθαρά ο τρόμπας ο μηχανάκιας και καλά του κανε ο kacey
Καταλάβατε ή να κάνω και κακά;
-
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το πρώτο γεγονός με τη συνέχειά του
στο πρώτο φταίει καθαρά ο οδηγός που προσπέρασε σε τέτοιο σημείο που δεν (νομίζω να) επιτρέπεται και δεν είναι υποχρεωμένος ο πεζός να κοιτάξει δεξιά αριστερά πάνω κάτω αλλά μόνο στη φορά του ρεύματος το οποίο διασχίζειΕγώ, πάντως, ακόμα περιμένω να μας πει ο Kacey κατά πόσο υπήρχε διπλή διαχωριστική γραμμή. Αν δεν υπήρχε, το οδόστρωμα είναι ενιαίο κι ο πεζός ήταν υποχρεωμένος να κοιτάξει και προς τις δύο πλευρές. Τόσο απλό
-
στην καστελλα ειχε αποκτησει λακουβα το πουντακι μου απο μηχανοβιο που μου κλωτσησε το αμαξι πιανει?
-
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το πρώτο γεγονός με τη συνέχειά του
στο πρώτο φταίει καθαρά ο οδηγός που προσπέρασε σε τέτοιο σημείο που δεν (νομίζω να) επιτρέπεται και δεν είναι υποχρεωμένος ο πεζός να κοιτάξει δεξιά αριστερά πάνω κάτω αλλά μόνο στη φορά του ρεύματος το οποίο διασχίζειΕγώ, πάντως, ακόμα περιμένω να μας πει ο Kacey κατά πόσο υπήρχε διπλή διαχωριστική γραμμή. Αν δεν υπήρχε, το οδόστρωμα είναι ενιαίο κι ο πεζός ήταν υποχρεωμένος να κοιτάξει και προς τις δύο πλευρές. Τόσο απλό
ΔΕΝ εχει παντου μονο σε μερικες στροφες αλλα και μονο που πανω κατω περναει τρολευ που και δεν το ακους και με τα παρκαρισμενα στην ουσια φτανει αρκετα μεσα στην αλλη γραμμη φτανει για να καταλαβεις για το δρομο μιλαμε..
σκεψουν οτι 4 στροφες και ειδικα η μια που παει προς το μικρολιμανο ειναι καρατυφλες και ανετα αμα δεν ξερεις και εισαι πατημενος καταντας να πεφτεις σε κανα παρκαρισμενο ειτε στα σταματημενα στην κατηφορα.. -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Προσπάθησε να δεις την ευρύτερη εικόνα.
Από πότε είναι θέσφατο ότι η διαφορές πρέπει να λύνονται με βία (λεκτική ή σωματική) ?
Προσωπικά ούτε έχω πλακωθεί ποτέ στο ξύλο ούτε πρόκειται. Επίσης δεν αισθάνομαι εξαιτίας αυτής μου της 'ιδιοτροπίας' να έχω αδικηθεί ποτέ. Είναι τόσο περίεργο αυτό ?
Το πιθανότερο είναι δε, αν κάποια στιγμή κάποιος είναι τόσο άγριος που πάει να με δείρει, ακόμα και άδικο να έχει, να κάτσω να τις φάω. Ξέρω πολύ καλά ότι αν τον δείρω εγώ θα αισθάνομαι πιο άσχημα μετά.
Απλά δεν είναι τα πράγματα ?
-
Εσύ είπαμε είσαι αμούστακο 17 χρονο κι αν έρθεις στο καφέ θα σου εξηγήσουμε το όνειρο....
-
Kacey, ο jtblaster αναφέρεται σε 'υποχρέωση' ελέγχου κι όχι σε ανάγκη ελέγχου. Άρα τα υπογραμμισμένα ΔΕ σχετίζονται με υποχρέωση του πεζού, αλλά μόνο με το ένστικτο επιβίωσής του
Εκτος απο την αναγκη (για επιβιωση), αναφερομαι ΚΑΙ σε υποχρεωση. Αν το προσπερασμα ειναι νομιμο στο ταδε σημειο, δεν υποχρεουται να κοιταξει κ προς τις 2 πλευρες πριν καν πατησει ασφαλτο? Προφανως (αν διαφωνουμε κ σε αυτο θα σκισω την περουκα μου). Απο τα γραφομενα του κ την εκπληξη κ απορια σε αυτο που γραφουμε, υποθετω οτι δεν ασχολειται καν με το νομιμο ή οχι του προσπερασματος, δεν εχει δει καν διαγραμμισεις κλπ, κ απλα δεν κοιταει απο την αλλη οταν περναει τον δρομο. Οποτε καποια μερα θα τον πατησουν.
OK έχεις δίκιο (όπως πάντα) μην φάμε και ξύλο διαφωνώντας μαζί σου, 17 χρονών παιδάκι είμαι, αμούστακο για αυτό και φοβάμαι μην με δείρουν ...
Αλλοι 4 απο πανω απορησαν με αυτο που γραφεις κ σου ειπαν το αυτονοητο, μονο σε εμενα ηξερες να απαντησεις κ μαλιστα ειρωνικα? Δηλαδη το οτι τοοοοσοι σου λενε τα ιδια με εμενα, δεν σου λεει κατι? Ενταξει ρε φιλε, περνα τον δρομο κοιτωντας μονο απο την μια πλευρα. Θα την πατησεις ομως μια μερα...
Περι διπλης γραμμης.
Ουτε που ξερω τι εχει στο συγκεκριμενο σημειο. Κ αυτο γιατι οι διαγραμμισεις στον δρομο αυτο γενικοτερα, υπαρχουν-δεν υπαρχουν. Εχουν σβηστει, ειναι στραβες, κ παει λεγοντας. Μπορω να παω να ελεγξω κ να σας πω. Σε καθε περιπτωση, δεν υπηρχε περιπτωση να κατσω να περιμενω το αυτοκινητο που παρκαρε στο συγκεκριμενο σημειο κλεινοντας τελειως την δικη μου λωριδα, απο την στιγμη που απο απεναντι δεν ερχεται τιποτα, σε ευθεια με ορατοτητα.
βασικά σ'όλη την καστέλλα υπάρχει 1μιση λωρίδα με το ζόρι αφού έχει παρκαρισμένα δεξιά-αριστερά και πολλές φορές στενεύει αρκετά
Σο συγκεκριμενο σημειο χωρας να προσπερασεις (αν δεν ερχεται κανεις απο απεναντι) γιατι δεν παρκαρει τιποτα, ειναι η ευθεια οπου βρισκεται το φαναρι που συναντας αν ανεβαινεις απο Μικρολιμανο, ο ΑΒ, το ξενοδοχειο κλπ κλπ.
Προς ολους τους πεζους:
Κοιτατε παντα κ προς παντου πριν περασετε τον δρομο. Απλο ειναι.
ΥΓ Τελικα, επιλεγω να ενδωσω στην επιθυμια του τραμπουκου για τσαμπουκα, οταν απειλει να με δειρει επειδη δεν ανεχτηκα το αδικο που ζηταει, μου την λετε. ΔΕΝ το κανω κ του λεω 2 φορες 'σηκω φυγε κ παρατα με' κ τελικα κανω κατι για να τον διωξω, παλι μου την λετε. Αυτο που προκρινετε ειναι να επιτρεπουμε σε καθε τετοιο μαλακα να κανει οτι γουσταρει, κ να επιβραβευουμε κ αυτη την συμπεριφορα με το να αφηνουμε να περναει το δικο του. Ομορφα...
-
Προσπάθησε να δεις την ευρύτερη εικόνα.
Από πότε είναι θέσφατο ότι η διαφορές πρέπει να λύνονται με βία (λεκτική ή σωματική) ?
Προσωπικά ούτε έχω πλακωθεί ποτέ στο ξύλο ούτε πρόκειται. Επίσης δεν αισθάνομαι εξαιτίας αυτής μου της 'ιδιοτροπίας' να έχω αδικηθεί ποτέ. Είναι τόσο περίεργο αυτό ?
Το πιθανότερο είναι δε, αν κάποια στιγμή κάποιος είναι τόσο άγριος που πάει να με δείρει, ακόμα και άδικο να έχει, να κάτσω να τις φάω. Ξέρω πολύ καλά ότι αν τον δείρω εγώ θα αισθάνομαι πιο άσχημα μετά.
Απλά δεν είναι τα πράγματα ?
-
Ναι, ωραια ολα αυτα αλλα:
α) δεν ειμαστε ολοι ετσι. Εγω θα νιωσω πολυ ασχημα αν δεχτω να μου συμπεριφερεται ετσι καποιος που εχει αδικο.
β) Κ να μην νιωθω τιποτα, με το να επιτρεπω να γινεται αυτο που θελει εκεινος, επειδη απειλει με βια, επιβραβευω κ ενισχυω αυτη την συμπεριφορα. Οποτε μετα μην διαμαρτυρεται κανεις για τα οσα συμβαινουν εξω.
γ) στο συγκεκριμενο σκηνικο, ΔΕΝ ασχοληθηκα παρα μονο οταν ειδα οτι δεν με αφηνε ησυχο κ αφου τον ειχα προειδοποιησει 2 φορες. Δηλαδη τι να εκανα, να τον ειχα διπλα στο παραθυρο μου να πηγαινουμε παρεουλα ενω ακουω μπινελικια? Ή να περιμενα να φτασουμε καπου με κινηση οπου θα αναγκαστω να σταματησω, με τον μαλακα ακομα διπλα μου?
Κ τελικα γιατι θα πρεπει παντα να κανω εγω πισω?
-
Kάνεις και πίσω??
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι, ωραια ολα αυτα αλλα:α) δεν ειμαστε ολοι ετσι. Εγω θα νιωσω πολυ ασχημα αν δεχτω να μου συμπεριφερεται ετσι καποιος που εχει αδικο.
β) Κ να μην νιωθω τιποτα, με το να επιτρεπω να γινεται αυτο που θελει εκεινος, επειδη απειλει με βια, επιβραβευω κ ενισχυω αυτη την συμπεριφορα. Οποτε μετα μην διαμαρτυρεται κανεις για τα οσα συμβαινουν εξω.
γ) στο συγκεκριμενο σκηνικο, ΔΕΝ ασχοληθηκα παρα μονο οταν ειδα οτι δεν με αφηνε ησυχο κ αφου τον ειχα προειδοποιησει 2 φορες. Δηλαδη τι να εκανα, να τον ειχα διπλα στο παραθυρο μου να πηγαινουμε παρεουλα ενω ακουω μπινελικια? Ή να περιμενα να φτασουμε καπου με κινηση οπου θα αναγκαστω να σταματησω, με τον μαλακα ακομα διπλα μου?
Κ τελικα γιατι θα πρεπει παντα να κανω εγω πισω?
-
Ok σιγουρα δεν είμαστε όλοι το ίδιο
-
Να γίνεται δλδ πιο ? Τί ήθελε αυτός και εσύ από την αρχή τις ιστορίας ? Είχατε μία κουβεντούλα σε άσχημο προφανώς τόνο και αυτός που θεώρησε ότι έχει δίκιο τσαμπουκαλεύτηκε, όπως θα έκανες και εσύ σε αντίστοιχη περίπτωση. Αν του έλεγες αρχικά σόρυ φίλε προσπερνούσα και δεν πρόλαβα να σε δώ γιατί μου πετάχτηκες.Θα είχε συνέχεια το όλο θέμα ? Ή αν ο τύπος ήταν απλά χαλαρός και σου έλεγε οκ δεν έγινε και τπτ ... Θα είχε συνέχεια το όλο θέμα ?
-
Απλά η ταπεινότητα μου θα του έλεγε άσε με ρε φίλε τώρα απολαμβάνω την βόλτα μου θες να έφταιγα εγώ εγώ έφταιγα. Σκέψου απλώς ότι υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι. Απλά πράγματα. Είναι εγωιστικό αυτό που θα πω αλλά δεν αξίζει να χαλάω την ζαχαρένια μου για κανέναν, όλοι μας πιστεύω έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε.
-
-
Αν και φαντάζομαι ότι είστε υπεράνω, κι εγώ ένα απλό ζώον που δεν καταλαβαίνει, ας δώσω μερικές πληροφορίες, έστω και λανθασμένες (προφανώς, αφού ένα ζώον πώς μπορεί να συνομιλεί και να καταλαβαίνει από διαγραμμίσεις).
Το σημείο που περιγράφει ο kacey είναι αυτό: 37.93682 Ν, 23.655637 Ε
http://maps.google.com/maps?q=37.93682, ... 01725&z=19
Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει διπλή γραμμή που διακόπτεται στα σημεία με διασταυρώσεις. Δεν μπορώ να θυμηθώ με ακρίβεια 100%, αλλά νομίζω ότι οι περισσότερες γραμμές έχουν σβηστεί πλέον, μιας και είναι βαμμένες τον Ιούλιο του 2004 (λόγω Ο.Α.), οπότε και στρώθηκε η άσφαλτος που έκτοτε έχει γίνει γυαλί. Πρέπει να υπάρχουν όμως ορισμένα κομμάτια που είναι ακόμα βαμμένα.
Τώρα, ως προς το συμβάν. Η σωστή σειρά, χρησιμοποιώντας όχι μόνο το νόμο, είναι η εξής:
-
Λάθος της κυρίας που σταμάτησε και έκλεισε το δρόμο. Συνηθισμένο όμως και δεν το εξετάζω περισσότερο.
-
Το ότι ο kacey βγήκε στο αντίθετο είναι κάτι φυσιολογικό, αν και παράνομο. Δεν υπήρχε όμως άλλη λύση* για να απεμπλακεί από την υπόθεση.
-
Ήταν λάθος του kacey που δεν κοίταξε καλά πριν βγει στο αντίθετο. Ο πεζός σωστά έκανε έλεγχο στο ρεύμα του και πήγε να φτάσει στο μέσον του δρόμου. Ταυτοχρόνως όμως, ήταν και λάθος του πεζού που γνωρίζοντας τις συνθήκες και βλέποντας το σταματημένο ΙΧ της κυρίας, έπρεπε να περιμένει ότι θα προσπερνούσαν το σταματημένο ΙΧ.
-
Ήταν λάθος και των δύο ο διαπληκτισμός. Δε χρειάζεται. Έκανες λάθος, εφόσον δεν έγινε ζημιά, παραδέξου το και τελείωσε. Στην προκειμένη περίπτωση, ως πιο ισχυρός (αυτοκίνητο vs πεζός), ο kacey έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και να μη συνεχίσει με τις χειρονομίες.
-
Εφόσον και οι δύο το τράβηξαν και έφτασε η διαμάχη σε κυνήγι στα στενά ό,τι έγινε ήταν 'φυσιολογικό' να γίνει. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι θέμα καθαρά τύχης το πώς θα λήξει μια διαμάχη. Σταματάς και ο οδηγός της μηχανής είναι αθλητής ΜΜΑ, προχωράς και βγάζει πιστόλι, τον αρπάς και τον ρίχνεις κάτω ενώ σε απείλησε με μαχαίρι, σε βλέπει ένας πεζός (σιγά μη δει το μαχαίρι) και βρίσκεσαι μια ζωή να τον πληρώνεις ή να σε πληρώνει, αν σε εκτελέσει. Γενικά, τέτοια φαινόμενα πρέπει να αποφεύγονται γιατί ζούμε σε πονηρές εποχές. Και όπως λέει και το ρητό, ο Θεός έπλασε τους ανθρώπους και ο Colt τους έκανε ίσους...
- Η λύση που χρησιμοποίησε είναι αντίθετη με αυτό που υποστήριζε στο περιστατικό της Καλλιθέας που θεωρούσε σωστή την αντίδραση του οδηγού να μην προσπεράσει, αλλά να κάτσει πίσω από το φορτηγό που ξεφορτώνει και να βρίζει. Τότε, με μειωτικούς χαρακτηρισμούς, με προσβολές κτλ απευθυνόταν στο άτομό μου (και πολλοί άλλοι μαζί με αυτόν) γιατί πρότεινα τη λύση που ο ίδιος εφάρμοσε αυτή τη φορά, δηλαδή την προσπέραση για αποφυγή του εμποδίου και τίποτε περισσότερο. Έχει ο καιρός γυρίσματα τελικά...
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ δε βλέπω παραθέσεις, μόνο link. pipinie αμα λέμε κάτι να το εννοούμε, όχι μισές δουλειές. Νόμιζα πως ήσουνα άτομο που κάνει αυτό που λέει, με απογοήτευσες.Όλα αυτά που σου έδωσα είναι links για συγκεκριμένα post που έχουν αναφορές σε μάρκες, χρώματα, χαρακτηριστικά οδηγών κτλ. Αν κοιτάξεις ακριβώς κάτω από τη δημοσίευσή σου θα βρεις ένα νέο τέτοιο post. Στο παραθέτω για μεγαλύτερη άνεση:
Ποσο βλακας πρεπει να εισαι για να παιζεις chicken εναντιον αυτοκινητου ενω εισαι με μηχανη?
Ε, μετα τις 4-5 τιμονιες που μου εκανε ο μηχανακιας για να με αναγκασει να σταματησω το αυτοκινητο κ τις δυο προειδοποιησεις που του εδωσα, απλα του αρπαξα το φουτερ (δια του παραθυρου, βολευει το χαμηλο ΜΧ5) στο υψος της μεσης κ πατησα γκαζι. Ε για 100μ περιπου, ακομα κ αν δεν ηθελε, με ακολουθησε .
παρακαλω.
Τώρα, μπορείς να ρωτήσει τον kacey γιατί γράφει αυτά που γράφει, γιατί αναφέρει το ΜΧ5 και αν το λέει για να μας κάνει επίδειξη του οχήματός του. Εμένα, δε με απασχολεί το θέμα και χρησιμοποιώ τη μάρκα σαν ένα δεδομένο που εξυπηρετεί την επεξεργασία του περιστατικού.
Επειδή, λοιπόν, δεν είσαι τόσο έξυπνος όσο νομίζεις και επειδή δεν μπορώ να σπαταλήσω ακόμα 5 min βοηθώντας σε, θα σου συνιστούσα να επισκεφθείς κάποιον ειδικό να σε ακούσει. Εγώ, ψυχίατρος δεν είμαι, αλλά και να ήμουν, ψυχανάλυση από το forum δε θα σου έκανα γιατί δε θα πληρωνόμουν. Ήδη έχω χαλάσει πολύ χρόνο στα άρθρα (πρωτότυπα για τα ελληνικά, αλλά σε μερικά κομμάτια και για τα παγκόσμια δεδομένα) για τους ανιχνευτές κτλ, αλλά το έκανα για να βοηθήσω μιας και είναι ένα από τα χόμπι μου. Μάλιστα, έχω προτείνει σε κάποιους (ξέρουν αυτοί) να χρησιμοποιήσουν ελεύθερα το υλικό και τις πληροφορίες. Περισσότερο χρόνο δε σπαταλάω, ιδιαίτερα για άτομα που δεν αξίζουν ούτε τα 10 min που σπατάλησα για αυτά.
Ευχαριστώ.
-
τον ξερω κι εγω αυτο το δρομο εχουν γνωση οι φυλακες
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
τον ξερω κι εγω αυτο το δρομο εχουν γνωση οι φυλακεςτο θεμα ειναι γιατι τον ξερεις?
-
....εκει κοντά ειναι και το μαγαζάκι με τις καταπληκτικές 'γλώσσες της πεθερας....'
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]