Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Kacey, ο jtblaster αναφέρεται σε 'υποχρέωση' ελέγχου κι όχι σε ανάγκη ελέγχου. Άρα τα υπογραμμισμένα ΔΕ σχετίζονται με υποχρέωση του πεζού, αλλά μόνο με το ένστικτο επιβίωσής του
Εκτος απο την αναγκη (για επιβιωση), αναφερομαι ΚΑΙ σε υποχρεωση. Αν το προσπερασμα ειναι νομιμο στο ταδε σημειο, δεν υποχρεουται να κοιταξει κ προς τις 2 πλευρες πριν καν πατησει ασφαλτο? Προφανως (αν διαφωνουμε κ σε αυτο θα σκισω την περουκα μου). Απο τα γραφομενα του κ την εκπληξη κ απορια σε αυτο που γραφουμε, υποθετω οτι δεν ασχολειται καν με το νομιμο ή οχι του προσπερασματος, δεν εχει δει καν διαγραμμισεις κλπ, κ απλα δεν κοιταει απο την αλλη οταν περναει τον δρομο. Οποτε καποια μερα θα τον πατησουν.
OK έχεις δίκιο (όπως πάντα) μην φάμε και ξύλο διαφωνώντας μαζί σου, 17 χρονών παιδάκι είμαι, αμούστακο για αυτό και φοβάμαι μην με δείρουν ...
Αλλοι 4 απο πανω απορησαν με αυτο που γραφεις κ σου ειπαν το αυτονοητο, μονο σε εμενα ηξερες να απαντησεις κ μαλιστα ειρωνικα? Δηλαδη το οτι τοοοοσοι σου λενε τα ιδια με εμενα, δεν σου λεει κατι? Ενταξει ρε φιλε, περνα τον δρομο κοιτωντας μονο απο την μια πλευρα. Θα την πατησεις ομως μια μερα...
Περι διπλης γραμμης.
Ουτε που ξερω τι εχει στο συγκεκριμενο σημειο. Κ αυτο γιατι οι διαγραμμισεις στον δρομο αυτο γενικοτερα, υπαρχουν-δεν υπαρχουν. Εχουν σβηστει, ειναι στραβες, κ παει λεγοντας. Μπορω να παω να ελεγξω κ να σας πω. Σε καθε περιπτωση, δεν υπηρχε περιπτωση να κατσω να περιμενω το αυτοκινητο που παρκαρε στο συγκεκριμενο σημειο κλεινοντας τελειως την δικη μου λωριδα, απο την στιγμη που απο απεναντι δεν ερχεται τιποτα, σε ευθεια με ορατοτητα.
βασικά σ'όλη την καστέλλα υπάρχει 1μιση λωρίδα με το ζόρι αφού έχει παρκαρισμένα δεξιά-αριστερά και πολλές φορές στενεύει αρκετά
Σο συγκεκριμενο σημειο χωρας να προσπερασεις (αν δεν ερχεται κανεις απο απεναντι) γιατι δεν παρκαρει τιποτα, ειναι η ευθεια οπου βρισκεται το φαναρι που συναντας αν ανεβαινεις απο Μικρολιμανο, ο ΑΒ, το ξενοδοχειο κλπ κλπ.
Προς ολους τους πεζους:
Κοιτατε παντα κ προς παντου πριν περασετε τον δρομο. Απλο ειναι.
ΥΓ Τελικα, επιλεγω να ενδωσω στην επιθυμια του τραμπουκου για τσαμπουκα, οταν απειλει να με δειρει επειδη δεν ανεχτηκα το αδικο που ζηταει, μου την λετε. ΔΕΝ το κανω κ του λεω 2 φορες 'σηκω φυγε κ παρατα με' κ τελικα κανω κατι για να τον διωξω, παλι μου την λετε. Αυτο που προκρινετε ειναι να επιτρεπουμε σε καθε τετοιο μαλακα να κανει οτι γουσταρει, κ να επιβραβευουμε κ αυτη την συμπεριφορα με το να αφηνουμε να περναει το δικο του. Ομορφα...