-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Η λύση είναι κάπου στη μέση: τα ποδήλατα καλά κάνουν και δεν τηρούν τον ΚΟΚ, αρκεί να μην ενοχλούν κανέναν και αρκεί να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για κάνεναν, είτε τον εαυτό τους, είτε τους οδηγούς αυτοκινήτων/μοτοσικλετών.Προσωπικά, θα αισθανόμουν τελείως βλάκας αν περίμενα σε ένα κόκκινο φανάρι στη μέση του πουθενά, τη στιγμή που ελέγχω και μπορώ να περάσω χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο. Κι επειδή είσαι εκτεθειμένος σε ήχους και εικόνες περισσότερο από όσο είσαι όταν βρίσκεσαι μέσα στο αυτοκίνητο, έχεις πολύ καλύτερη αντίληψη του χώρου και του αν έρχεται κάποιος. Περνάω λοιπόν χωρίς την παραμικρή τύψη. Με αντίστοιχη ευκολία καβαλάω νησίδες, πεζοδρόμια. Προτεραιότητά μου η ασφάλεια η δική μου και των υπολοίπων, σε αυτό όχι συμβιβασμούς.
Θεωρείς δλδ ότι το να περνάς με κόκκινο ακόμα και στην μέση του πουθενά είναι σωστό και νόμιμο έτσι? εγώ σου λέω ότι και στην μέση του πουθενά είναι επικίνδυνο γιατί: ποτέ δεν ξέρεις ποιος και με πόσα θα περάσει. Μπορεί εσύ να λες ότι δεν περνάει κανείς και ο άλλος ξαφνικά να σκάσει μούρη από εκεί που δεν τον περιμένεις. Αντιθέτως, επειδή αυτοί με τα ποδήλατα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ, γι' αυτό και πρέπει να προσέχουν. Αν δεν ενοχλούν κανέναν, καλώς, εγώ δεν έχω πρόβλημα να είναι στην άκρη, έχω πρόβλημα όταν μπαίνουν στο δικό μου ρεύμα με το έτσι θέλω και ας είναι στην άκρη. Και μπορώ να σου πω ότι αυτό είναι πιο επικίνδυνο απ' το να περάσεις με κόκκινο
-
Μαλακισμένη 'γιαγιά' πέρασε με κόκκινο φανάρι, ενώ έρχονταν μηχανάκια με φόρα, σπρώχνοντας καρότσι με μωρό! Την έβρισε ένας με μηχανάκι και τον διαολόστειλε. Όχι, δεν ήταν βιαστική για κάποιο λόγο, πχ να είχε πάθει κάτι το παιδί ή κάτι άλλο σοβαρό. Χάζευε μια βιτρίνα αφού πέρασε το δρόμο.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Θεωρείς δλδ ότι το να περνάς με κόκκινο ακόμα και στην μέση του πουθενά είναι σωστό και νόμιμο έτσι? εγώ σου λέω ότι και στην μέση του πουθενά είναι επικίνδυνο γιατί: ποτέ δεν ξέρεις ποιος και με πόσα θα περάσει. Μπορεί εσύ να λες ότι δεν περνάει κανείς και ο άλλος ξαφνικά να σκάσει μούρη από εκεί που δεν τον περιμένεις. Αντιθέτως, επειδή αυτοί με τα ποδήλατα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ, γι' αυτό και πρέπει να προσέχουν. Αν δεν ενοχλούν κανέναν, καλώς, εγώ δεν έχω πρόβλημα να είναι στην άκρη, έχω πρόβλημα όταν μπαίνουν στο δικό μου ρεύμα με το έτσι θέλω και ας είναι στην άκρη. Και μπορώ να σου πω ότι αυτό είναι πιο επικίνδυνο απ' το να περάσεις με κόκκινο
Αν σου δειξω φαναρι που μπορεις να το περασεις κοκκινο χωρις καν να σταματησεις να ελεγξεις, θα αλλαξεις γνωμη? Κ οχι, κανεις δεν ειπε οτι ειναι νομιμο, σωστο ομως μπορει κ να ειναι.
-
Προσωπικά όταν κάνω ποδήλατο η εφαρμογή του ΚΟΚ δεν με έχει εμποδίσει σε τίποτα και επίσης δεν με έχει ενοχλήσει σε τίποτα. Άλλοθι για καφρίλες μου ακούγεται αυτό που λέτε.
-
Την κυρία που έκανε ποδηλατάδα σήμερα το πρωί στην Πειραιώς, πώς την κόβετε; Έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί σε λεωφόρο με 2 λωρίδες, που τέλος πάντων, αν και το όριο είναι 50, όλοι πάνε με 70-80 και αν σε πιέσει κάποιος από τ' αριστερά, δύσκολα δεν θα πάρεις το ποδήλατο των 10 χλμ/ώρα παραμάζωμα; Ο ΚΟΚ τι αναφέρει γι' αυτό;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν σου δειξω φαναρι που μπορεις να το περασεις κοκκινο χωρις καν να σταματησεις να ελεγξεις, θα αλλαξεις γνωμη? Κ οχι, κανεις δεν ειπε οτι ειναι νομιμο, σωστο ομως μπορει κ να ειναι.Έχω 'ακουστά' ότι κάπου(?) στην Ευρώπη ανάλογα με τη περίσταση (απόσταση φαναριού από φανάρι, χρόνος λειτουργίας εκάστοτε χρώματος, περιοχή) μπορείς να περάσεις με κόκκινο αλλά με βασική ευθύνη δικιά σου. Γνωρίζετε αν υπάρχει? Γιατί εαν υπάρχει μου φαίνεται πολύ λογικό (ανάλογα με τη περίσταση πάντα!!!)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Την κυρία που έκανε ποδηλατάδα σήμερα το πρωί στην Πειραιώς, πώς την κόβετε; Έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί σε λεωφόρο με 2 λωρίδες, που τέλος πάντων, αν και το όριο είναι 50, όλοι πάνε με 70-80 και αν σε πιέσει κάποιος από τ' αριστερά, δύσκολα δεν θα πάρεις το ποδήλατο των 10 χλμ/ώρα παραμάζωμα; Ο ΚΟΚ τι αναφέρει γι' αυτό;και δεν την πάταγες ...
-
Όταν λέμε ΚΟΚ τα αυτοκίνητα θεωρητικά πρέπει να κινούνται με 30χλμ ή 50χλμ ανάλογα το δρόμο και πιο πολυ σε Συγγρού, Κηφισιάς κλπ που τα ποδήλατα δεν επιτρέπονται.
Αποφεύγω τα ανάποδα σε δρόμο αλλα το κάνω καμμιά φορά αν τον δρόμο με την κανονική φορά τον φοβάμαι πιο πολυ.
Σωστό ή λάθος ....... Λάθος IMO δεν έχω καθρεπτες στο ποδήλατο που είναι σημαντική βοήθεια.
Δυο είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπιζω και όταν εννοώ προβλήματα, εννοώ φοβάμαι μην με ξαπλωσουν.
Α. Σε δρόμους που έχω προτεραιότητα τα αυτοκίνητα με αγνοούν είτε γιατί δεν υπολογίζουν καλα την ταχύτητα του ποδηλάτου είτε γιατί πιστεύουν ότι ενώ δεν έχουν προτεραιότητα θα σταματήσω εγώ επειδή είμαι με ποδήλατο.
Β. Το σημαντικότερο.......
Ενώ επιδιώκω να είμαι όσο πιο δεξιά στο δρόμο γίνεται, λόγω εμποδίων πρέπει σε κάποια σημεία να περάσω ξυστά απο το εμπόδιο (παρκαρισμένα συνήθως παράνομα, κάδους, κλαδιά, φρεάτια, κλπ.) και το πίσω ερχόμενο αυτοκίνητο που με ακολουθεί να φρενάρει για να περάσω εγώ καθώς προηγουμαι βάσει ΚΟΚ. Αρκετά αυτοκίνητα θεωρούν ότι στο εμπόδιο θα σταματήσει το ποδήλατο και θα περάσει το αμάξι και το ποδήλατο και το εμπόδιο. Χωρίς καθρέπτη λοιπόν δυο φορές με έχουν περάσει στο χιλιοστο ταξί και μια καριολα.Τέλος σε δρόμο μήκους 200μ με πολυ κίνηση και πλάτος 2μ λόγω παρκαρισμενων, εκεί το θεμα μου είναι εφόσον κάνω πεταλι και δεν μπορεί να με προσπεράσει κανένας και γίνεται κομβόι να μην κορναρουν τα αμάξια. Υπομονή ρε καφροι.
PS. Έχω εντυπωσιαστει ως ποδηλάτης όχι με το πόσοι μιλάνε στο κινητό οδηγώντας αλλα με το πόσοι πολλοί στέλνουν SMS. Πετυχαινω και τηλεοράσεις εν κινήσει που και που.
Οδηγαει η άλλη και βλέπει Μενεγάκη. Ημαρτον! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ενώ επιδιώκω να είμαι όσο πιο δεξιά στο δρόμο γίνεται, λόγω εμποδίων πρέπει σε κάποια σημεία να περάσω ξυστά απο το εμπόδιο (παρκαρισμένα συνήθως παράνομα, κάδους, κλαδιά, φρεάτια, κλπ.) και το πίσω ερχόμενο αυτοκίνητο που με ακολουθεί να φρενάρει για να περάσω εγώ καθώς προηγουμαι βάσει ΚΟΚ. Αρκετά αυτοκίνητα θεωρούν ότι στο εμπόδιο θα σταματήσει το ποδήλατο και θα περάσει το αμάξι και το ποδήλατο και το εμπόδιο. Χωρίς καθρέπτη λοιπόν δυο φορές με έχουν περάσει στο χιλιοστο ταξί και μια καριολα.ο μόνιμος εφιάλτης μου.
οι περισσότεροι είναι τόσο ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ που με βρίζουν λες και είναι προτιμότερο να πέσω στην τάφρο για αυτούς.
γενική εντύπωση: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ για τους υπόλοιπους, ΑΠΛΑ!
-
απο αυτά που λέτε μου φαίνεται οτι δεν εφαρμόζετε καλή τακτική.
εγώ στα εμπόδια που είναι να σταματήσω, πηγαίνω κολλητά και κόβω απο πιο νωρίς ώστε να με περάσουν σύντομα, ενώ σε όσα δεν θέλω να σταματήσω παίρνω πιο κεντρική θέση απο νωρίς ώστε να του κοπούν του πίσω οι διαθέσεις.σε δρόμο με κίνηση και στενά σημεία κάποια στιγμή αναγκαστικά θα σταματήσεις ή θα σε βρίσουν, οπότε τους αποφεύγεις αυτούς κατά τη χάραξη της διαδρομής όσο μπορείς.
εμένα ο φόβος μου είναι τα φορτηγά που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση με εμένα. σχεδόν πάντα σταματάω σε αυτά. ευτυχώς ακούγονται και είσαι έτοιμος χωρίς να κοιτάς συνεχώς πίσω.
-
Eπειδή όταν επαιρνα το ποδήλατο από Καλλιθέα και πήγαινα Αιγάλεω, Περιστέρι, Πειραιά, Γλυφάδα, οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι πάει να πει ποδήλατο και η καφρίλα πήγαινε ακόμα πιο σύννεφο, θέλω να πω οτι αυτά που διαβάζω περί αδυναμίας εφαρμογής ΚΟΚ είναι φαιδρά. Ποτέ δε χρειάστηκε να τον παρακάμψω 'για την ασφάλειά μου'. Φρόντιζα όμως να προειδοποιώ για τις προθέσεις μου αρκετά νωρίς σε περιπτώσεις όπως τα εμπόδια που αναφέρθηκαν και επιπλέον είχα βάλει και ένα καθρεπτάκι που με βοηθούσε πάρα πολύ. Κάντε το, δε θα σας χαλάσει το ίματζ σαν τους κάγκουρες με τα παπιά, που το θεωρούν ιεροσυλία.
Και μια που λέμε 'προειδοποιώ για τις προθέσεις μου'... Κανένα χεράκι απλώνετε όταν θέλετε να κάνετε ελιγμό ή περιμένετε να μαντέψουν ο ταρίφας και η καριόλα τι θα κάνετε για να μη σας φάνε λάχανο? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Όταν λέμε ΚΟΚ τα αυτοκίνητα θεωρητικά πρέπει να κινούνται με 30χλμ ή 50χλμ ανάλογα το δρόμο και πιο πολυ σε Συγγρού, Κηφισιάς κλπ που τα ποδήλατα δεν επιτρέπονται.Τι δεν κανουν τα ποδηλατα στη Συγγρου κ Κηφισσιας?
Την κυρία που έκανε ποδηλατάδα σήμερα το πρωί στην Πειραιώς, πώς την κόβετε; Έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί σε λεωφόρο με 2 λωρίδες, που τέλος πάντων, αν και το όριο είναι 50, όλοι πάνε με 70-80 και αν σε πιέσει κάποιος από τ' αριστερά, δύσκολα δεν θα πάρεις το ποδήλατο των 10 χλμ/ώρα παραμάζωμα; Ο ΚΟΚ τι αναφέρει γι' αυτό;
Βεβαιως κ εχει το δικαιωμα.
Ενώ επιδιώκω να είμαι όσο πιο δεξιά στο δρόμο γίνεται, λόγω εμποδίων πρέπει σε κάποια σημεία να περάσω ξυστά απο το εμπόδιο (παρκαρισμένα συνήθως παράνομα, κάδους, κλαδιά, φρεάτια, κλπ.) και το πίσω ερχόμενο αυτοκίνητο που με ακολουθεί να φρενάρει για να περάσω εγώ καθώς προηγουμαι βάσει ΚΟΚ. Αρκετά αυτοκίνητα θεωρούν ότι στο εμπόδιο θα σταματήσει το ποδήλατο και θα περάσει το αμάξι και το ποδήλατο και το εμπόδιο. Χωρίς καθρέπτη λοιπόν δυο φορές με έχουν περάσει στο χιλιοστο ταξί και μια καριολα.ο μόνιμος εφιάλτης μου.
οι περισσότεροι είναι τόσο ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ που με βρίζουν λες και είναι προτιμότερο να πέσω στην τάφρο για αυτούς.
γενική εντύπωση: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ για τους υπόλοιπους, ΑΠΛΑ!
Εξαρταται απο που πας που κ πως προειδοποιεις. Αν θεωρεις οτι επειδη εχεις εμποδιο μπροστα σου μπορεις να κανεις μισο-ενα-εναμιση-δυο μετρα δεξια ή αριστερα, κ ο απο πισω α) να μυρισει τα νυχια του να το καταλαβει (γιατι μιλησες κ για φρεατια κ αλλα εμποδια, δεν μιλας μονο για αυτοκινητο πχ που ειναι προφανες οτι δεν θα περασεις απο μεσα του) κ β) να σταματησει να περασεις επειδη εσυ αποφασισες να μετακινηθεις παραπερα, τοτε εχεις χασει απο τα αποδυτηρια.
Συμφωνω με taurus & wannabe. Κατι δεν κανετε καλα, κυκλοφορω στο κεντρο του Πειραια με το ποδηλατο απο τα 12-14, αν θυμαμαι καλα αντε να εχω αντιμετωπισει προβλημα 3-4 φορες.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ενώ επιδιώκω να είμαι όσο πιο δεξιά στο δρόμο γίνεται, λόγω εμποδίων πρέπει σε κάποια σημεία να περάσω ξυστά απο το εμπόδιο (παρκαρισμένα συνήθως παράνομα, κάδους, κλαδιά, φρεάτια, κλπ.) και το πίσω ερχόμενο αυτοκίνητο που με ακολουθεί να φρενάρει για να περάσω εγώ καθώς προηγουμαι βάσει ΚΟΚ. Αρκετά αυτοκίνητα θεωρούν ότι στο εμπόδιο θα σταματήσει το ποδήλατο και θα περάσει το αμάξι και το ποδήλατο και το εμπόδιο. Χωρίς καθρέπτη λοιπόν δυο φορές με έχουν περάσει στο χιλιοστο ταξί και μια καριολα.Γιατί προηγείσαι βάσει ΚΟΚ?
Είχαν την εντύπωση ότι αυτός που έχει το εμπόδιο ΔΕΝ προηγείται και είναι υποχρεωμένος να σταματήσει. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ενώ επιδιώκω να είμαι όσο πιο δεξιά στο δρόμο γίνεται, λόγω εμποδίων πρέπει σε κάποια σημεία να περάσω ξυστά απο το εμπόδιο (παρκαρισμένα συνήθως παράνομα, κάδους, κλαδιά, φρεάτια, κλπ.) και το πίσω ερχόμενο αυτοκίνητο που με ακολουθεί να φρενάρει για να περάσω εγώ καθώς προηγουμαι βάσει ΚΟΚ. Αρκετά αυτοκίνητα θεωρούν ότι στο εμπόδιο θα σταματήσει το ποδήλατο και θα περάσει το αμάξι και το ποδήλατο και το εμπόδιο. Χωρίς καθρέπτη λοιπόν δυο φορές με έχουν περάσει στο χιλιοστο ταξί και μια καριολα.Γιατί προηγείσαι βάσει ΚΟΚ?
Είχαν την εντύπωση ότι αυτός που έχει το εμπόδιο ΔΕΝ προηγείται και είναι υποχρεωμένος να σταματήσει.Γιατί είσαι εμπρός του ως ποδήλατο. Δηλ αν όπως οδηγάς συναντήσεις μοτοσυκλέτα η οποία οδηγεί μεν στην άκρη αλλά είναι εμπρός σου και χρειαστεί να αποφύγει κάποιο εμπόδιο εσύ θα απαιτήσεις να σταματήσει για να τον περάσεις;
-
για κάποιο λόγο υπέθεσα περίπτωση διαφορετικών λωρίδων
-
Για μία ακόμα φορά συμφωνώ 100% με τον kacey. Με το ποδήλατο στην Αθήνα κυκλοφορώ εδώ και 2-3 χρόνια περίπου. Από τότε έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα και χρησιμοποιώ σχεδόν παντού το ποδήλατο. Από Ηράκλειο πάω Βούλα, Π.Φάληρο, Άνω Γλυφάδα, Πολιτεία, Μαρούσι, Λυκόβρυση κτλ. Από την εμπειρία μου αυτή έχω καταλάβει τα εξής.
ΠΛΕΟΝ οι περισσότεροι οδηγοί με προσέχουν. Πολύ σπάνια με έχει περάσει κάποιος ξυστά και επικίνδυνα (θυμάμαι μία φορά Λεωφορείο, και μία ΤΑΞΙ), και ακόμα πιο σπάνια έχει υπάρξει εβρηστική ενόχληση από οδηγό. Βέβαια και εγώ προσπαθώ να μην ενοχλώ, κινούμαι όσο πιο δεξιά μου επιτρέπει ο δρόμος, ελέγχω πριν κινηθώ αριστερά και όποτε κινούμε σε στενό και ακολουθεί αυτοκίνητο με την πρώτη ευκαιρία του ανοίγω δρόμο να περάσει.
Τον ΚΟΚ δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να τον παραβιάζεις. Βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις που η κίνηση στο πεζοδρόμιο είναι πρωτιμητέα, αλλά φυσικά ξέροντας ότι πρέπει να σέβεσαι τους πεζούς. Επίσης μερικές φορές προτιμώ να περνάω ένα φανάρι από τη διάβαση των πεζών. Συγκεκριμένα για παράδειγμα όταν θέλω να μπω στη Βουλιαγμένης προτιμώ να περνάω από το πεζοφάναρο και να συνεχίζω ευθεία στη Βουλιαγμένης, παρά να κινηθώ αριστερά στην Λεοφόρο.
-
Ferrari 360 ή 430 με πινακίδες Θεσσαλονίκης, μπροστά στην Μητρόπολη Θεσ/νικης Αγίας Σοφίας με Μητροπόλεως. Είχε παρκάρει πάνω στην στροφή με κίνδυνο να τον χτυπήσουν όσοι κινούνταν επί της Μητροπόλεως. Να δίνεις 300.000 και να τσιγκουνεύεσαι τα 10 Ευρώ για το πάρκινγκ... Στην απέναντι στροφή είχε μια Porsche 911 Turbo η οποία όμως δεν ενοχλούσε καθόλου. Παρκάρεις που παρκάρεις παράνομα, φρόντισε τουλάχιστον να μην ενοχλείς.
Σήμερα το απόγευμα γινόταν πανικός από διπλοπαρκαρισμένα στην Θεσσαλονίκη. Άρε Μπουτάρη... -
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να οδηγείς και ο μπροστινός σου να πηγαίνει με 30 (το πολύ). Μου τυχαίνει συχνά. Δεν τρέχω, θεωρώ ότι οδηγώ όπως οι περισσότεροι που βλέπω στο δρόμο. Βασικά τους οδηγούς τους (μας) καταττάσω σε 3 κατηγορίες. Σε αυτούς που έχουν μονίμως το πόδι στο γκάζι, που δεν κοιτούν/σταματούν σε καμία διασταύρωση, που δεν τους νοιάζει αν πατήσουν τον απρόσεκτο πεζό που περνάει το δρόμο. Σε αυτούς που δεν ακολούθησαν την οδήγηση που τους δίδαξε ο δάσκαλος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και στο άλλο άκρο. Με λίγα λόγια το πατάνε αλλά ταυτόχρονα είναι προσεκτικοί, σταματούν εκεί που πρέπει. Και σε εκείνους που συχνά πυκνά όταν τους συναντούμε μπροστά μας λέμε 'φάε ένα μ@λ@κ@'.
Μετά από πολλή σκέψη για αυτή την τελευταία κατηγορία, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι προκαλούν την τύχη τους. Δεν γνωρίζω το λόγο που οδηγούν έτσι. Οικονομία στο καύσιμο? Νέοι οδηγοί? Ή απλά προκλητικοί? Το χερότερο: ενώ σε βλέπουν να τους έχεις κολλήσει από πίσω, ενώ βλέπουν σε Παλιά Εθνική φεριπίν ότι έχουν δημιουργήσει ουρά 15 αυτοκινήτων από πίσω τους και όλοι τους κορνάρουν, παρόλα αυτά δεν κάνουν στην άκρη, εξακολουθούν να πηγαίνουν στη μέση του δρόμου με πολλή χαμιλή ταχύτητα και συνεχόμενα αδικαιολόγητα φρεναρίσματα. Και μιλάμε για παλιά εθνική που όποιος πάει να προσπεράσει, θα έβγαινε στο αντίθετο ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Στο σημείο αυτό να προσθέσω ότι δεν μιλάω για συνετούς οδηγούς, δεδομένου ότι οι περισσότεροι εξ αυτών οδηγούν κάτι παλιές κούρσες που ποτέ δεν ανάβουν και τα δυο στοπ, που ποτέ δεν θα ανάψουν αλάρμ για να σταματήσουν ή φλας για να στρίψουν. Πέρα από το αδίκημα της παρακόλλησης που προκύπτει. Τι μπορούμε να κάνουμε με δαύτους? Να τους υποστούμε σε όλη τη διαδρομή? Να τους προσπεράσουμε με κίνδυνο να συγκρουστούμε στο αντίθετο ρεύμα? Να τους κορνάρουμε και να ανάβουμε τα μεγάλα, μπας και καταλάβουν να κάνουν στην άκρη? Τι? Μήπως η τροχαία να έγραφε και καναν τέτοιο? Παραλογίζομαι θα μου πείτε.... -
-
ΑΡΧΙΖΩΟ από τα λίγα σήμερα. Περιμένω σε φανάρι και βλέπω ένα ποδήλατο να προσπαθεί να περάσει από δεξιά μου. Κάνω πιο αριστερά, περνάει κανονικά και μετά από λίγο ακούω ένα γκντουπ και βλέπω τον καθρέφτη από ένα παρκαρισμένο πιο μπροστά κάτω! Ο ποδηλάτης τον έσπασε! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι σηκώθηκε κι έφυγε και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έπρεπε να προλάβω μια υπηρεσία και δεν τον κυνήγησα . Γιατί να μην έχει πινακίδα κυκλοφορίας ο ποδηλάτης να του $#%#σουμε τα πρέκια μαζί με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου??
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]