-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Μπα τα χορτα δε πήραν γιατι με το σκαψε σκαψε δεν θα εμεινε τιποτα διπλα στις ροδες για να αναψει. Το πιο πιθανό πυρωσε η εξατμιση και η μηχανη απο το ζόρι και την ελλειψη ψυξης απο την 'ακινησια' με αποτέλεσμα τα ξερά κατω απο το αμαξι να παρουν φωτια....Επειδή το είδα όλο live...η φωτιά ξεκίνησε από τον εμπρός αριστερό τροχό του και όχι από πίσω ή από κάτω.
Οπότε υποθέτω ότι το λάστιχο πήρε φωτιά.
-
θυμήθηκα ένα ζώο της περασμένης εβδομάδας, αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα στην αριστερή λωρίδα της Βουλιαγμένης πριν τον Α Γιάννη (στο ρεύμα προς Γλυφάδα) Βέβαια τον είδα πιο πριν και πήγαινε σιγά σιγά κι έκοψα, του έκανα το σχετικό σήμα και γέλαγε ο τύπος σα να κατάλαβε τη μλκια του
ήθελα να γράψω και γι'άλλο ένα ζώο αλλά το ξέχασα
-
-
Το έβαλα πριν λίγο στο Funny αλλά ταιριάζει και εδώ αλλά ο τύπος που λέει για την πρόσφυση είναι λιιιιιγο αστείος ...
-
Σε αλλα δυο θεματα,ταιριαζει ομως και στα τρια
-
αρχικά κ εγω εκεί θα έβλεπα να το βάλω (η να δω αν έχει μπει) αλλα μόνο για το XT που πλησιάσανε αξίζουν εδώ περισσότερο!
-
Κοπελιά με την μπλέ μηχανή BMW, μπορεί να μην θέλεις να πληρώσεις διόδια στις Αφίδνες, αλλά τουλάχιστον ΜΗΝ με προσπερνας πριν την μπάρα!!!!!!
Την έφαγα στον ουρανό του Herbie, ευτυχώς γλυτωσαμε τα χειρότερα...
-
Επαθες ζημια? Τι π@υτανα.
-
Η σε όλο της το μεγαλείο
-
-
-
-
Παπαρα με το κιτρινο barchetta την επομενη φορα μπορει τ αντανακλαστικα μου να κοιμουνται και να παρω για δωρο και τη πορτα και το βρωμοχερο σου..
-
Αφού σας φαίνονται αστείες τέτοιες καταστάσεις (βλ. video), τότε ΟΚ.
Αυτοί οι τσακίστηκαν μεταξύ τους , αλλά αν έπεφταν επάνω σας ερχόμενοι απο το αντίθετο ρεύμα, έστω και με απλές υλικές ζημιές 3-4.000€ , θα είχε την ίδια πλάκα ??
Στο 0:15 που περνάνε κοντά στον μοτοσικλετιστή, που - ευτυχώς - πήγαινε πολύ δεξιά ???
Γιατί δεν βλέπω τίποτε αστείο, αλλά μόνο θυμώνω .....Α, και κάτι ακόμα. Μάλλον πιτσιρικάδες είναι, οπότε ο μ΅@κ@ς ο πατέρας τους θα πληρώσει τη ζημιά !!!
-
Εγώ θυμώνω όταν εκθειάζουν αυτές τις σκοτώστρες και αυτά είναι τα αποτελέσματα
Sent from my LG-P500
-
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Επαθες ζημια? Τι π@υτανα.Δεν ξέρω ακόμα θα το δω απο Δευτέρα στο συνεργείο... Καλού κακού ζήτησα και έγινε καταγραφή του συμβαντος απο το τοπικο τμήμα τροχαίας. Αν υπάρχει ζημιά θα το κυνηγησω...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ θυμώνω όταν εκθειάζουν αυτές τις σκοτώστρες και αυτά είναι τα αποτελέσματαSent from my LG-P500
-
Έχω άδικο εε?
Sent from my LG-P500
-
ζωο εγω χθες που απο τον ενθουσιασμο μου που ξανασμιξα με το μωρο μου το γκαζωνα αδικαιολογητα (και) σε πολυσυχναστα μερη
σε καποια φαση μου σκαει τηλεφωνο φιλη μου που καθοταν καπου εκει , μου αρχιζει το κραξιμο και ηρθα στα ισια μου
η γυναικα φυσικα να τα χει παρει με το 18χρονο που τα φτιαξε..
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]