-
Μέσω των πινακίδων επιδιώχθηκε να εντοπιστεί ο κάτοχος του οχήματος, κάτι που κατέστη αδύνατο
Ποιος ήταν ο Κάρλος το τσακάλι? -
Μαλλον εννοει οτι εψαξαν να δουν ποιος ειναι+την διευθυνση του, μπας κ τον εντοπιζαν επι τοπου για
α) να κουνησει το ρημαδι του
β) τον σκισουν επι τοπουκ δεν κατεστη δυνατο.
-
ΑΠό τον τύπο του αυτοκινήτου και την περιοχή, μπορεί να είναι και νοικιασμένο, οπότε μέχρι να βρεις αυτόν που το νοίκιασε..
-
Αν η γυναίκα όπως σκαρφάλωσε πάνω από το αυτοκίνητο για να μπει μέσα στο σπίτι του έκανε κάποιο σημάδι, θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης να ζητήσει και τα ρέστα;
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Δεν ξέρω κατά πόσο ζώο μπορεί να έγινα σήμερα αλλά σε αυτούς αξίζει αυτό που κάνω γενικά... είμαι στον πειραιά στην ακτή μιαούλη και είμαι να στρίψω αριστερά στην σαχτούρη (στην λωρίδα εννοείται που στρίβει για αριστερά). Κλασικά** μ@λ@κ@ς με τζιπ πάει με το έτσι θέλω να στρίψει από την μεσαία προς τα αριστερά** (αυτό που λέμε πάει να χωθεί). Ε, εννοείται δεν τον άφησα και όταν μου είπε δεν είδες ότι έχω βγάλει φλας του απάντησα να στρίβεις από την λωρίδα που είναι για να στρίψεις αριστερά και όχι από όπου γουστάρεις... το κάνουν πολλοί και νομίζουν ότι είναι μάγκες με το να χώνονται από όπου γουστάρουν επειδή βαριούνται να περιμένουν το φανάρι... επίσης πολύ μεγάλοι μαλάκες είναι αυτοί που θέλουν στην γρηγορίου λαμπράκη στην κάθοδο προς πασαλιμάνι να πάνε ευθεία στην διασταύρωση με την βασιλέως γεωργίου και κάθονται στην δεξιά λωρίδα που είναι ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΔΕΞΙΑ και εμποδίζουν (ναι τους εμποδίζουν κανονικότατα) τους άλλους να στρίψουν όταν έχει πράσινο και στα κορναρίσματά των άλλων κάνουν ότι δεν ακούν και συνεχίζουν να κάθονται με το έτσι θέλω εκεί μέχρι να ανάψει πράσινο για ευθεία. Δεν ξέρω αν είμαι και εγώ ζώο, αλλά όποτε μπορώ δεν αφήνω να χώνονται οι άλλοι με το έτσι θέλω μπροστά μου και παράνομα (αφού πατάνε εννοείται και την διάβαση πεζών). Σόρρυ για το σεντόνι αλλά θα έσκαγα αν δεν τα έλεγα
Καθόλου ζώο . Τελικά όμως τον άφησε ο πίσω σου να φανταστώ?
Ναι τον άφησε όντως... όσο για την Β. Γεωργίου, όσο σήμανση και να μην έχει, πρέπει να είναι χαζός ο άλλος για να μην καταλάβει ότι εμποδίζει όλη την κυκλοφορία εκεί για να κάτσει... και επειδή το γνωρίζω δεν το κάνουν επειδή δεν το ξέρουν το κάνουν επειδή βαριούνται να περιμένουν, επειδή στη λωρίδα που πάει ευθεία επίσης είναι κάποιοι που στρίβουν για αριστερά (επιτρέπεται, αλλά γίνεται κακώς συγχρονισμός στα φανάρια) και όταν στρίβουν αριστερά έχουν πράσινο και αυτοί που έρχονται απ' το αντίθετο ρεύμα, οπότε επίσης θα πρέπει να σταματήσει όλη η κυκλοφορία. Εκεί συμφωνώ ο άλλος να προσπεράσει από δεξιά, αλλά δεν γίνεται όποτε έχει κόκκινο για ευθεία να πρέπει να πηγαίνουν όλοι από την δεξιά λωρίδα για να περιμένουν το φανάρι, γιατί εν τω μεταξύ ανάβει πράσινο για να στρίψουν δεξιά οι άλλοι. Οπότε όλοι το ξέρουν και δεν είναι άγνοια
-
Ο χρήστης georgets20 έγραψε:
Αν η γυναίκα όπως σκαρφάλωσε πάνω από το αυτοκίνητο για να μπει μέσα στο σπίτι του έκανε κάποιο σημάδι, θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης να ζητήσει και τα ρέστα;θα εκανε μηνυση η γυναικα που έκλεισε το πεζοδρόμιο και αυτός το ίδιο για το σημάδι
κάποιος θα έπαιρνε περισσότερα -
Τον παρατηρούσα απο μακριά , κάθε φορά που φρέναρε, κάτι ''περίεργο''
γινόταν (μετακινούνταν ελαφρώς δεξιά-αριστερα ...) . -
Επειδή είναι δυσδιάκριτο, κάτι 'παίζει' πίσω αριστερά;
-
ναι ..
-
-
Ιδέα μου είναι ή του λείπει ένας από τους δύο πίσω αριστερά τροχούς;
Βάζω τις φωτογραφίες σε λινκ γιατι δεν μου εμφανίζονται κανονικά:http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... 123ae.jpg/
-
ο αριστερός εσωτερικός ...
-
Είναι άδειος και πηγαίνει δεξιά, αν πήγαινε και αργά (που δεν φαίνεται από τις φωτό αυτό) τότε δεν νομίζω ότι ανήκει στο παρόν τοπικό.
Από όσο γνωρίζω μπορεί να μετακινηθεί με ασφάλεια ένας τράκτορας με έναν πίσω τροχό λιγότερο αρκεί να τηρεί κάποια όρια ο οδηγός του.
-
Ο χρήστης georgets20 έγραψε:
Αν η γυναίκα όπως σκαρφάλωσε πάνω από το αυτοκίνητο για να μπει μέσα στο σπίτι του έκανε κάποιο σημάδι, θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης να ζητήσει και τα ρέστα;Θα διακινδύνευε να εισπράξει τα ρέστα σε νόμισμα Kacey.
-
Με άδειο τράκτορα και τάπα μπορεί να πάει με ένα τροχό λιγότερο, δέν εχει σημασία. Όταν είναι φορτωμένο ανάλογα και με το τρέηλερ που σέρνει και το φορτίο, θέλει ένα μίνιμουμ κάποιων τόνων (5-10 ή και παραπάνω) πάνω στο πέταλο ωστε να μη σπινιάρουν οι τροχοί. Οπότε αδειο δέν μασάει καθόλου.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αν η γυναίκα όπως σκαρφάλωσε πάνω από το αυτοκίνητο για να μπει μέσα στο σπίτι του έκανε κάποιο σημάδι, θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης να ζητήσει και τα ρέστα;
Θα διακινδύνευε να εισπράξει τα ρέστα σε νόμισμα Kacey.
-
Ταριφο-ζωάρα σήμερα το πρωϊ, πετάει τον φραπέ μέσα από το ταριφό-κουτο, through the window of συνοδηγού, σημαδεύοντας τον κάδο που ήταν δεξιά του. Όλα αυτά εν κινήσει εννοείται. Ο φραπές δεν βρήκε στόχο, με αποτέλεσμα να σκάσει μεγαλοπρεπέστατα, με θόρυβο και ζουμί, στο πεζοδρόμιο. Εννοείται πως ο Ομάρ είχε την αναμενόμενη αντίδραση (δεν σταμάτησε, συνέχισε κανονικά την πορεία του).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Θα διακινδύνευε να εισπράξει τα ρέστα σε νόμισμα Kacey.
Τι λες μωρε, θα την βοηθουσε κιολας.
-
Χθές το βράδυ οδηγούσα σε στενό δρόμο διπλής κατεύθυνσης. Βλέπω στα περίπου 100 μέτρα ένα νεαρό να περνάει απέναντι - απο δεξιά προς αριστερά - αλλά ξαφνικά ενώ έχει σχεδόν πάει απέναντι γυρίζει απότομα να επιστρέψει πίσω χωρίς να κοιτάξει αν έρχεται άλλο αμάξι. Τρελάθηκα!!! Εντελώς απο ένστικτο φρέναρα και τράβηξα χειρόφρενο ταυτόχρονα. Ο λαλάκας έκανε και το χειρότερο που θα μπορούσε να κάνει. Κοκκάλωσε στη μέση του δρόμου. Το αμάξι ευτυχώς σταμάτησε 1 μέτρο πρίν του σπάσει τα πόδια και δε ξέρω κι εγώ τί άλλο.
Κρύος ιδρώτας έλουσε όλο μου το σώμα!!! Ευτυχώς όλα καλά. Ο τύπος μετά που σταμάτησα σαν να μην έγινε τίποτα, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε τρέχοντας!!! -
Μέγιστα ζώα οι συνοδηγοί που ταξιδεύουν με τα πόδια πάνω στον αερόσακο. Χτες είδα τουλάχισοτν 10 τέτοιους. Δεν καταλαβένετε βρε ζώα ότι και με 20 να τρακάρετε θα σκοτωθείτε;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]