-
Και ένα
Τσίμπησα ένα trojan win32 generic από το image shack πριν από 10 λεπτά. Κοκκάλωσε το σύμπαν και το pc
-
Δεν είσαι σε λάθος θέμα; Τι λειτουργικό και τι antivirus?
-
Norton και (s)vista
-
Αρχιζωο ο μπαρμπας με το 5θυρο stilo που στη λ.Καλυβιων αποφασισε οτι απλα μπαινεις ξανα στο δρομο χωρις να κοιταξεις καθρευτη ουτε να βγαλεις φλας..
-
Χθες σε φαναρι της εγνατιας στη Θεσ/νικη suzuki jimmy σταματημενο πισω απο αρκετα αυτοκινητα για τουλαχιστον 20 δευτερολεπτα και ξαφνικα σκαει πανω του corsa MKI το οποιο οδηγουσε μιαα κυρια λιγο ποιο βαρια απο το ιδιο το corsa.
Που εχουν το μυαλο τους ρε πστη μου!!!Πιθανοτατα ειχε ανοιξει κουβεντουλα με τους συνεπιβατες αλλα μιλαμε για σταματημενο οχημα,ειχε χρονο να αντιδρασει. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Χθες σε φαναρι της εγνατιας στη Θεσ/νικη suzuki jimmy σταματημενο πισω απο αρκετα αυτοκινητα για τουλαχιστον 20 δευτερολεπτα και ξαφνικα σκαει πανω του corsa MKI το οποιο οδηγουσε μιαα κυρια λιγο ποιο βαρια απο το ιδιο το corsa.
Που εχουν το μυαλο τους ρε πστη μου!!!Πιθανοτατα ειχε ανοιξει κουβεντουλα με τους συνεπιβατες αλλα μιλαμε για σταματημενο οχημα,ειχε χρονο να αντιδρασει.To ιδιο ειχε συμβει και σε εμενα στην κηφισιας σταματημενος πανω απο 3 λεπτα και σκαει απο πισω μου πιτσιρικας χωρις διπλωμα με ενα suzuki vitara ουτε το σηματακι απο τα τελη κυκλοφοριας δεν εζησε απο το AXακη (citroen ax) μου
-
Μέγιστο ζώο το 25χρονο (πάνω κάτω) αξύριστο τσογλάνι με το μαύρο καγκουρεμένο VW Beetle (new) με πινακίδα ΙΖ?3201 χτες το μεσημέρι στην Αθηνών - Κορίνθου βγαίνοντας προς Κόρινθο στο ύψος των ΕΛΠΕ. Ενώ προπορευόταν μπροστά μου, πέταξε 3 φορές διαδοχικά χαρτάκια από το αμάξι του, κι εν συνεχεία σα να μη τρέχει τίποτε πέταξε κι ένα άδειο πακέτο τσιγάρα που έσκασε στον προφυλακτήρα μου. Το πιο ωραίο ήταν ότι όταν του παιξα τα φώτα (το λιγότερο που μπορούσε να κάνει κάποιος) έβγαλε το χέρι από το παράθυρο και με μούτζωσε. Ά ρε μνημόνιο που θέλουν τα κωλοπαίδια. Και μετά ψάχνουμε πως φτάσαμε σε αυτό το χάλι, νέα γενιά και ιστορίες για αγρίους...Που σαι βρε Kacey
-
Ζώον, ζωάρα, εννοείται. Σε αντίστοιχη περίπτωση σε φανάρι έχω βγει απ' το αυτοκίνητο, έχω πιάσει το πακέτο από κάτω και το έχω πετάξει στα πόδια του μπάρμπα που το αμόλησε λέγοντας 'με συγχωρείτε, κάτι σας έπεσε'.
Το μνημόνιο που κολλάει, όμως;
Επίσης, τα 25χρονα κάποιος τα διαμόρφωσε όπως τα διαμόρφωσε, πρώτον, και δεύτερον τα ίδια σκατά (όπως περιγράφω και παραπάνω) κάνουν και 50άρηδες και 60άρηδες... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πιθανοτατα ειχε ανοιξει κουβεντουλα με τους συνεπιβατες αλλα μιλαμε για σταματημενο οχημα,ειχε χρονο να αντιδρασει.Γυναίκα οδηγός είχε πέσει πάνω σε φίλο με τον ίδιο τρόπο και του είπε πως άλλαζε σταθμό στο ραδιόφωνο.
-
ή ξύριζε το… αιδοίο της ενώ οδηγούσε!
http://www.autoblog.gr/2011/07/02/drivi ... kini-area/
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ή ξύριζε το… αιδοίο της ενώ οδηγούσε!http://www.autoblog.gr/2011/07/02/drivi ... kini-area/
ελεος
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πιθανοτατα ειχε ανοιξει κουβεντουλα με τους συνεπιβατες αλλα μιλαμε για σταματημενο οχημα,ειχε χρονο να αντιδρασει.
Γυναίκα οδηγός είχε πέσει πάνω σε φίλο με τον ίδιο τρόπο και του είπε πως άλλαζε σταθμό στο ραδιόφωνο.
Όταν είχε πέσει μία με ένα Clio πάνω στο καινούργιο (τότε) Primera του αδερφού μου (μέρα μεσημέρι σε φανάρι σταματημένος ώρα) δικαιολογήθηκε ότι κοίταγε τις βιτρίνες...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Όταν είχε πέσει μία με ένα Clio πάνω στο καινούργιο (τότε) Primera του αδερφού μου (μέρα μεσημέρι σε φανάρι σταματημένος ώρα) δικαιολογήθηκε ότι κοίταγε τις βιτρίνες...Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι ακριβώς. Είναι να φοβάσαι όταν οδηγείς σε εμπορικούς δρόμους...
-
Εχω δει πολλα τετοια περιστατικα και παντα οδηγουσε γυναικα.Οταν τις κραζουμε ομως παρεξηγιουνται.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Πιθανοτατα ειχε ανοιξει κουβεντουλα με τους συνεπιβατες αλλα μιλαμε για σταματημενο οχημα,ειχε χρονο να αντιδρασει.
Γυναίκα οδηγός είχε πέσει πάνω σε φίλο με τον ίδιο τρόπο και του είπε πως άλλαζε σταθμό στο ραδιόφωνο.
Όταν είχε πέσει μία με ένα Clio πάνω στο καινούργιο (τότε) Primera του αδερφού μου (μέρα μεσημέρι σε φανάρι σταματημένος ώρα) δικαιολογήθηκε ότι κοίταγε τις βιτρίνες...
Εχω κοντεψει να την πατησω ασχημα χαζευοντας κωλ@ρ@κι.. Εχω φιλο που τελικα επεσε πανω στο μπροστινο για τον ιδιο λογο..
-
Αυτό δε λογίζεται ως ατύχημα που έφταιγε η γυναίκα?
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Αυτό δε λογίζεται ως ατύχημα που έφταιγε η γυναίκα?Επειδη ο αλλος ειναι λιγουρης;
-
Ειναι τα λεγομενα τρακαρισματα του κωλου..
-
http://www.youtube.com/watch?v=5jKN76Pd ... dded#at=91
Τεράστιο κατόρθωμα, συγχαρητήρια
-
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]