-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τί πιο φυσιολογικό και ανθρώπινο,να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα,να μπει ο άλλος στο γκαράζ του;;;;;
Κάποιοι από τα γραφόμενα τους δείχνουν τον πολιτισμό και το τρόπο σκέψης τους. No mercy!Όχι ρε φίλε. Να πάρεις το αυτοκίνητο του Αστυνόμου Σαϊνη για να περνάνε από κάτω οι Βατάνεν...
-
Μέχρι να ετοιμάσω το νέο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκα να μείνω στο σπίτι της πεθεράς μου, που είναι στο κέντρο... Επειδή κανείς δε μου έδινε θέση πάρκινγκ για 1-2 μήνες άφηνα το αυτοκίνητο έξω. ΣΦΑΓΗ καθημερινή για το εκατοστό στο παρκάρισμα. Να αδειάζει θέση και ο άλλος να μπαίνει ανάποδα στο μονόδρομο, για να την προλάβει. Άλλος να βάζει μηχανάκι. Άλλος να βγάζει το παλιό αυτοκίνητο για να πιάσει την 'καλή' θέση με το πιο καινούριο, και να το πετάει το παλιό σε γωνίες. Κάθε βράδυ διπλοπαρκαρισμένα, παρκάρισμα σε ράμπες, παρκάρισμα σε διαβάσεις.... Δηλαδή της πουτ@νας.... Και νόμιζα ότι φταίει η έλλειψη χώρων στάθμευσης.....
Έρχομαι με το καλό στο νέο μου σπίτι, σε μια περιοχή με ΑΠΕΙΡΟ ελευθερο παρκινγκ. Ακόμα και τις Κυριακές που οι ταβέρνες είναι γεμάτες, υπάρχει άπειρος χώρος. ΚΑΙ;;; Κάθε βράδυ κάποιος κλείνει τον κάδο, και το πρωί το σκουπιδιάρικο κορνάρει ή δεν τα μαζεύει. ΚΑΘΕ βράδυ κάποιος παρκάρει πάνω στη ράμπα(ο ίδιος μλκας). Εδώ ακόμα στην απέναντι μονοκατοικία, που έχει 4 θέσεις δικές της. Τις μισές μέρες βλέπεις κάποιον από το σπίτι να το παρκάρει κάθετα στο εξωτερικό πεζοδρόμιο....
Που θέλω να καταλήξω... Είμαστε μπουρδέλο και δεν φταίει η τσατσά.... Τα κάνουμε μόνοι μας πτάνα..... -
Όλα, μα όλα, τα προβλήματά μας πηγάζουν από την λογική 'εγω να είμαι καλά και οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν', χωρίς να καταλαβαίνει ότι θα γυρίσει στο τέλος εναντίον του.
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οταν δεν εισαι ευτυχησμενος ως ανθρωπος απο τη ζωη σου, βγαινουν τετοια αισθηματα στην επιφανεια.
Δεν εχει να κανει πιστευω ειδικως με εμας, αλλα γενικα με τις αμυνες που βγαζει ενας ανθρωπος οταν ζει υπο κριση.Οταν δεν μπορεις να μαζεψεις τα αισθηματα καταθλιψης που ερχονται στην επιφανεια, πως θα αφιερωσεις φαια ουσια, ορεξη και χρονο να ασχοληθεις με τους αλλους και τα δικαιωματα τους.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Με την ψυχρή λογική όμως.Δεν είναι ψυχρή λογική, είναι λογική πιθήκων και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς πιάνουν και τιμόνι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ενοχληθώ αν κάποιος περιμένει μέχρι να ανοίξει η γκαραζόπορτα για να μπει μέσα. Επίσης δεν ενοχλούμαι να περιμένω κάποιον να βγει από την πυλωτή του αν δώ το μισό αυτοκίνητο απ έξω. Ακόμα και αν δω κάποιον να είναι σε σημείο με δύσκολη ορατότητα κι ας έχει και STOP (ντάξει σ αυτό φταίνε τα άλλα ζώα που παρκάρουν πάνω στις στροφές και κλείνουν την ορατότητα). Και αναστροφή να θέλει να κάνει κάποιος αν τον δω από μακρυά θα κόψω και θα τον περιμένω ΟΣΟ και αν βιάζομαι. Μέσα στην πόλη δε θα χάσεις τίποτα σε χρόνο αν περιμένεις για κάποια δευτερόλεπτα τον άλλον.
Πολιτισμός, ανθρωπιά και κατανόηση λέγεται αυτό και είναι πάνω από τον κάθε ΚΟΚ. Το χω δει και στην Ευρώπη, μόνο τα εδώ κολόζωα την έχουν δει νταήδες της ασφάλτου.
Αν από την άλλη κάποιος κλείσει το δρόμο για να πάει στην τράπεζα, courier, περιμένει τη γκόμενα και γενικά οτιδήποτε ενώ θα μπορούσε να παρκάρει το αυτοκίνητο λίγο παρακάτω και δεν το κάνει απλά και μόνο για να μην περπατήσει λίγο, ναι εκεί θα πάρω ανάποδες.Ακόμα δεν έχω δει που επιτρέπει ή απαγορεύει ο ΚΟΚ αναστροφή, πόσο μάλλον αυτές τις «3 κινήσεις» που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αν η αναστροφή διδάσκεται και εξετάζεται (που δεν μπορώ να θυμηθώ να γινόταν κάτι τέτοιο) μπορεί να είναι γιατί καθίσταται απαραίτητη όταν υπάρχει εμπόδιο μπροστά, όχι για την ταχύτερη εξυπηρέτηση (σε βάρος άλλων πάντα) του εκτελών την αναστροφή.
Ισχύει. Θυμάμαι που το κάναμε και στα μαθήματα, δεν έτυχε να μου το ζητήσουν αλλά όντως έπρεπε να ολοκληρώσεις την αναστροφή με 3 κινήσεις, και εννοείται δεν μπορούσες να ακουμπήσεις κράσπεδο.
Συμπέρασμα: Δεν βάζουμε όπισθεν όποτε γουστάρουμε και η αναστροφή είναι μέσα στο «γουστάρουμε», εκτός αν την κάνετε χωρίς όπισθεν, οπότε απαγορεύεται μόνο σε αυτοκινητόδρομους και σήραγγες...
Έτσι, κι εγώ φροντίζω να μην βάζω όπισθεν αν χρειαστεί να κάνω αναστροφή...
[spoiler:1hp66noo]
[/spoiler:1hp66noo]
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν είναι ψυχρή λογική, είναι λογική πιθήκων και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς πιάνουν και τιμόνι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ενοχληθώ αν κάποιος περιμένει μέχρι να ανοίξει η γκαραζόπορτα για να μπει μέσα. Επίσης δεν ενοχλούμαι να περιμένω κάποιον να βγει από την πυλωτή του αν δώ το μισό αυτοκίνητο απ έξω. Ακόμα και αν δω κάποιον να είναι σε σημείο με δύσκολη ορατότητα κι ας έχει και STOP (ντάξει σ αυτό φταίνε τα άλλα ζώα που παρκάρουν πάνω στις στροφές και κλείνουν την ορατότητα). Και αναστροφή να θέλει να κάνει κάποιος αν τον δω από μακρυά θα κόψω και θα τον περιμένω ΟΣΟ και αν βιάζομαι. Μέσα στην πόλη δε θα χάσεις τίποτα σε χρόνο αν περιμένεις για κάποια δευτερόλεπτα τον άλλον.
Πολιτισμός, ανθρωπιά και κατανόηση λέγεται αυτό και είναι πάνω από τον κάθε ΚΟΚ. Το χω δει και στην Ευρώπη, μόνο τα εδώ κολόζωα την έχουν δει νταήδες της ασφάλτου.
Αν από την άλλη κάποιος κλείσει το δρόμο για να πάει στην τράπεζα, courier, περιμένει τη γκόμενα και γενικά οτιδήποτε ενώ θα μπορούσε να παρκάρει το αυτοκίνητο λίγο παρακάτω και δεν το κάνει απλά και μόνο για να μην περπατήσει λίγο, ναι εκεί θα πάρω ανάποδες.Απόλυτα σωστός σε όλα! Δεν θα μπορούσα να τα έχω γράψει καλύτερα!!!
-
Αυτο με τα διπλοπαρκαριαμενα ακριβως λιγο πριν την διασταυρωση οπου δεν βλεπεις τιποτα για να βγεις πως προβλεπεται απο τις ασφαλιστικες;
Αν γινει ατυχημα το καταγραφουν το διπλοπαρκαριαμενο ωστε να υπαρχει αποδηξη πως δεν μπορουσε να δει ο οδηγος που διεσχιζε την διασταυρωση;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αυτο με τα διπλοπαρκαριαμενα ακριβως λιγο πριν την διασταυρωση οπου δεν βλεπεις τιποτα για να βγεις πως προβλεπεται απο τις ασφαλιστικες;Αν γινει ατυχημα το καταγραφουν το διπλοπαρκαριαμενο ωστε να υπαρχει αποδηξη πως δεν μπορουσε να δει ο οδηγος που διεσχιζε την διασταυρωση;
Όχι! Το πολύ πολύ ΑΝ έρθει η τροχαία να του κόψει μία κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Κατά τ' άλλα είναι ευθύνη του οδηγού που δεν έχει προτεραιότητα να ελέγξει πριν βγει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ακόμα δεν έχω δει που επιτρέπει ή απαγορεύει ο ΚΟΚ αναστροφή, πόσο μάλλον αυτές τις «3 κινήσεις» που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αν η αναστροφή διδάσκεται και εξετάζεται (που δεν μπορώ να θυμηθώ να γινόταν κάτι τέτοιο) μπορεί να είναι γιατί καθίσταται απαραίτητη όταν υπάρχει εμπόδιο μπροστά, όχι για την ταχύτερη εξυπηρέτηση (σε βάρος άλλων πάντα) του εκτελών την αναστροφή.
Ισχύει. Θυμάμαι που το κάναμε και στα μαθήματα, δεν έτυχε να μου το ζητήσουν αλλά όντως έπρεπε να ολοκληρώσεις την αναστροφή με 3 κινήσεις, και εννοείται δεν μπορούσες να ακουμπήσεις κράσπεδο.
Για να το θυμάστε όλοι προφανώς και θα εξετάζονταν (η μνήμη μου πάντα ήταν... ελαττωματική [spoiler:z4fyb9a4]- έτσι καλύπτω και το γεγονός ότι έδωσα για δίπλωμα όταν συνομιλητές μου μπορεί να ήταν και ανήλικοι τότε [/spoiler:z4fyb9a4]). Επίσης προφανές όμως είναι ότι εξετάζεται για την αναστροφή σε περίπτωση που δεν μπορεί να συνεχιστεί η πορεία και όχι για την εξυπηρέτηση μας.
-
-
Ξέρω, το προφανές είναι δύσκολο για κάποιους. Για παράδειγμα θα φαινόταν εντελώς λογικό να κάνει αναστροφή κανένα φορτηγό ή φορτηγάκι ή έστω αυτοκίνητο (αφού δεν απαγορεύεται κάπου ρητά ώστε να διαχωριστούν οι περιπτώσεις) στην Νικηφορίδη για παράδειγμα (από την γειτονιά) γιατί δεν απαγορεύεται ρε αδερφέ αφού δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις...
-
Θυμάμαι πριν πολλά-πολλά χρόνια ήμουν Λευκάδα για διακοπές με κάποια.
Είχα κάνει μία σοφή κίνηση. Είχα πάει με το Yugo.
Κάποια στιγμή εκείνη επέμενε. Ήθελε να οδηγήσει εκείνη να πάμε λέει στην άλλη άκρη του νησιού σε ερημική παραλία.
Της το έδωσα το αυτοκίνητο, έκατσα δίπλα και έπινα φραπέ.
Πήγαινε, πήγαινε ... αργά και σταθερά. Κάποια στιγμή βλέπει ένα δρόμο και μου λέει ότι μάλλον πάει για παραλία. Κόβει, μπαίνει μέσα στο δρόμο, πάει, πάει, πάει. Κάποια στιγμή αντί για παραλία αρχίσαμε και ανεβαίναμε βουνό...Της λέω: Κάνε αναστροφή γιατί βλέπω να πηγαίνουμε για την κορυφή του Ολύμπου...
Αποκλείεται μου λέει.
Και πάει, πάει, πάει, πάει...
**Κάνε λέω αναστροφή. **
Έχεις χαθεί. Όχι μου λέει. **Απαγορεύεται η αναστροφή. **
Θα πάμε ποιο κάτω και εκεί θα δούμε τι θα κάνουμε.Κάποια στιγμή φθάνουμε σε κάποια θάλασσα και μου λέει:
'Που είμαστε; Δεν μου αρέσει εδώ...'
'Στο Άκτιο είμαστε. Η Λευκάδα είναι 25 χιλιόμετρα πίσω...Να κάνουμε τώρα αναστροφή μπας και ξαναπάμε σε νησί;' -
Τι να κάνουμε, έτσι είναι. Εγώ π.χ. αναγκάστηκα να παρανομήσω εδώ (που έχει και διαγράμμιση) γιατί θα έβγαινα στην άλλη πλευρά του Υμηττού. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα ζητούσα και τα ρέστα ή θα έμενα στη μέση μέχρι να ηρεμήσει στον τυχόν ερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα που θα μου την έλεγε για τον (ίσως και επικίνδυνο αν ερχόταν με ταχύτητα) ελιγμό μου.
-
Εσύ μπορείς να συμπεριφέρεσαι όπως θέλεις.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εσύ μπορείς να συμπεριφέρεσαι όπως θέλεις.Ευχαριστώ θερμά για την παραχώρηση να πράττω το αυτονόητο.
-
Ειμαι ο μονος που θελει να ανοιξει ψηφοφορια με θεμα να συνεχισει την ιστορια του ο καταιγιδας στο νησι;
Να μαθουμε ρε παιδι μουΣχωρα με για το θρασος του χωριατη, κοτζαμ υπουργειο πηρες.
-
Κάποιος από τους 2 μας είναι ζώο. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος. Τι έγινε λοιπόν...
Οδηγώ σε λεωφορο με διαχωριστικο στη μέση, με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση αλλά αυτό που, ας πούμε, μπερδεύει τα πράγματα είναι το γεγονός ότι χώρος στάθμευσης δεν προβλεπεται οπότε η δεξιά λωρίδα είναι μόνιμα πάνω από το μισό της πλάτος μπλοκαρισμενη. Οδηγώ λοιπόν εγώ στην αριστερή λωρίδα βγάζω φλας να στριψω δεξιά. Κοιτάζω πίσω μου βλέπω ένα μηχανάκι, πίσω μου και δεξιά. Κοίταξα, είναι γεγονός, επίμονα να βεβαιωθω ότι είδε το φλας αλλά τελικά ο αναβάτης ήταν στην κοσμαρα του. Δεν είχα άλλη επιλογή σταμάτησα στην αριστερή λωρίδα και περίμενα να περάσει από δεξιά μου μην τον χτυπήσω. Μόνο όταν σταμάτησα είδα τον οδηγό της μηχανής να αντιδράσει. Έκοψε λίγο το τιμόνι του δεξιά για να περάσει από δεξιά μου. Περνώντας λοιπόν από δίπλα μου φώναξε :'που πας ρε κακομοιρηηηηηηηηηη '?Κατάλαβε κάνεις αν έκανα κάτι λάθος? Επαναλαμβάνω, κάτω στο οδό στρώμα έχει 2 λωρίδες κι εγώ μη μπορωντας να κινηθώ εξ ολοκλήρου στην δεξιά ήμουν στην αριστερή.
-
Ότι και να έκανες (δεν νομίζω ότι έκανες κάτι λάθος, έπρεπε να σιγουρευτεις ότι το μηχανάκι κατάλαβε την πρόθεση σου να στρίψεις) θα σε έκραζε.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Γιατί χρειάστηκε να κάνει το τιμόνι του δεξιά; Δεν ήταν ήδη στη δεξιά λωρίδα;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γιατί χρειάστηκε να κάνει το τιμόνι του δεξιά; Δεν ήταν ήδη στη δεξιά λωρίδα;Τρόμαξε μάλλον, εκτός και αν ο Κώστας έκανε το τιμόνι του λίγο δεξιά, οπότε ο Κώστας έκανε μ@λακιουλιτσα
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]