-
γιά δείτε αυτό το πραγματικά συγκλονιστικό video...
εχει σχέση με αυτό πού εγινε χθές με τόν δημήτρη στη γλυφάδα ,
γνωρίζω ατομα πού μές στόν πόνο τους - στενοχώρια τους - αγανάκτησή τους θα εκαναν τα ιδια κ ισως κ χειρότερα ,
αφού η αστυνομία ειναι ανύπαρκτη κ οπου γουστάρει παρκάρει ο κάθε παπάρας η βάζοντας τραπέζια - καρέκλες κλείνοντας τα πεζοδρόμια κλπ ....
Youtube Video -
Καλημέρα!
Είμαι στο φανάρι σταματημένος. Κόκκινο. Ανάβει πράσινο και ξεκινάω. Ξαφνικά, βλέπω από το απέναντι ρεύμα να έρχεται παπί κολοβό (χωρίς ποδιές, χωρίς φτερά), να μπαίνει μπροστά μου και να θέλει να στρίψει. Μούρη με μούρη δηλαδή!
Φρενάρω μην πέσω επάνω του και κορνάρω.
Ο οδηγός γύρω στα 20 μου γυρίζει το χέρι με στυλ ''τι έγινε'';
Είχε επάνω και ένα ξανθό πλάσμα γ-δ εθνικής κατηγορίας το οποίο μίλαγε κιόλας και είπε ''που πα ρε'';
Όλα αυτά εν κινήσει.
Τους χαιρέτησα με το χέρι. Σκέφτηκα ότι δε μπορεί να έχουν πολύ μέλλον.
Να σας πω ότι ήταν γύρω στις 5:30 το απόγευμα.
Και ερχόμαστε στο θέμα της ποινής όλων αυτών.
Μήπως θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να κατάσχουν τα οχήματα όσων παραβιάζουν κόκκινα, στοπ και οδηγούν μεθυσμένοι; Μήπως σωθούν μερικές ζωές και σφίξουν κάποιοι κώλοι; Λέω τώρα...Μία κίνηση που θα βοηθούσε θα ήταν η επόμενη κυβέρνηση να ζητήσει από τον Ιαβέρη να ασχοληθεί από πόστο υφυπουργού με το θέμα. -
Περασα ενα ωραιο κοκκινο τις προαλλες....
Ζυγιζα αν θα παω αριστερα ή ευθεια στο φαναρι,ο μικρος στο πισω καθισμα εσκουζε καργα,τελικα επιλεγω να παω αριστερα με...πρασινο φαναρι για ευθεια.
Βεβαια δεν ειχε αυτοκινητα εκεινη την ωρα,αλλα αν καποιος ερχοταν με χιλια δεν ξερω αν και τι θα προλαβαινα να κανω.Ακουω κορνες πισω μου,ανακαλω την εικονα του φαναριου,και ετσι καταλαβαινω τι εχει γινει,λαθος αποφαση.
Ανατριχιαστικο ποσο ευκολο ειναι να κανεις λαθος,χωρις να εισαι γερος,χωρις να υπαρχει μηχανικη βλαβη,χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα γενικα,αρκει μια λαθος επιλογη και μπηκες σε τροχια ατυχηματος. -
Αυτό βέβαια αφορά το 1% των κόκκινων που παραβιάζονται στην πατρίδα μας.
-
Ναι τα μηχανακια ειναι γνωστο οτι εχουν αλλη σχεση με τον ΚΟΚ,θεωρουν οτι τα παντα ειναι λαστιχο και βασιζονται στον απεναντι οδηγο για να επιβιωσουν
-
Δεν το είπα για τα μηχανάκια, γενικώς το ανέφερα, για όλα τα οχήματα. Ίσα ίσα που θεωρώ ότι όσοι οδηγούν τα μηχανάκια έχουν πολύ καλύτερη αίσθηση του χώρου από τους οδηγούς αυτοκινήτων και σφάζουν τα κόκκινα όταν τους παίρνει.
Μπορεί να μας τη σπάει εμάς που νιώθουμε κορόιδα αλλά δε νομίζω ότι υφίσταται πραγματικός κίνδυνος. Μιλάω για τη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, πάντα θα υπάρχει το 15χρονο που θα θέλει να περάσει την παραλιακή κάθετα επειδή νιώθει άτρωτο. -
-
Αυτός φταίει, αλλα μήπως φταινε και οι γύρω του που ανοίγουν τις πόρτες μέχρι να χτυπήσει στο διπλανό αυτοκίνητο. Ειδικά αν είναι και καινούργιο τόσο πιο δυνατά την βαρανε. Έχει δύο όψεις το νόμισμα....
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
και η λύση είναι η κατάληψη δυο θέσεων ΑΜΕΑ;;;;;
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Αυτός φταίει, αλλα μήπως φταινε και οι γύρω του που ανοίγουν τις πόρτες μέχρι να χτυπήσει στο διπλανό αυτοκίνητο. Ειδικά αν είναι και καινούργιο τόσο πιο δυνατά την βαρανε. Έχει δύο όψεις το νόμισμα....Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου φαίνεται δηλαδή λογικό ένας αγανακτισμένος από χτυπήματα στο αυτοκίνητό του να στερεί 2 θέσεις πάρκινγκ σε ανάπηρους έτσι;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και η λύση είναι η κατάληψη δυο θέσεων ΑΜΕΑ;;;;;Ήταν πολύ χάλια η φωτογραφία τώρα είδα ότι είναι και ΑΜΕΑ γι αυτό και αναφέρθηκα αλλού
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ότι και να ήταν οι θέσεις είναι παράλογο να καταλαμβάνει 2. Λογικά αν δεν είχες να παρκάρεις και πετυχαινες κάτι τέτοιο δεν θα σε πείραζε και θα συνεχίζει να κάνεις γύρους μέχρι να βρεις θέση...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι προκαλούν να τους το γρατζουνισουν επίτηδες;
Τι ξεφτυλισμενοι τύποι...Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Σε διασταυρωση-χωρις ΣΤΟΠ γειτονιας ερχομαι απο δεξια και παντοτε κοβω(ουτως η αλλως σιγα πηγαινεις σε τετοιους δρομους).
Ελεγχω λοιπον και στριβω κανονικοτατα δεξια.
Ενω εχω στριψει,ακουω φρενο και κορνες πισω απο εναν τυπο ,οποιος ερχοταν με χιλια,ουτε λογος να κοψει και να ελεγξει(παρ'ολο που δεν ειχε προτεραιοτητα).
Σταματαω,ανοιγω την πορτα και του λεω : 'Δε βλεπεις οτι ερχομαι απο δεξια?'
'Οχι,δεν εισαι απο δεξια και δεν εχεις προτεραιοτητα'
Κανω κινηση να βγω εξω και βλεπω οτι οδηγει ενας παπας γυρω στα 45,καλοθρεμμενος κιολας
'Δεν εχω προτεραιοτητα πατερ? ',συνεχιζω ματαια τη συζητηση...
'Οχι δεν εχεις,εγω εχω' Ορθα -κοφτα ο πατερ
Αντε τωρα να βγαλεις ακρη... -
Και να σκεφτείς ότι εάν ιερέας προκαλέσει θανάσιμο τροχαίο, χάνει το δικαίωμα να κάνει πολλά μυστήρια, και συνήθως είναι προσεκτικοί (γνωστός μου δεν οδηγεί για το λόγο αυτό).
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Αυτός φταίει, αλλα μήπως φταινε και οι γύρω του που ανοίγουν τις πόρτες μέχρι να χτυπήσει στο διπλανό αυτοκίνητο. Ειδικά αν είναι και καινούργιο τόσο πιο δυνατά την βαρανε. Έχει δύο όψεις το νόμισμα....Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
'Αμα ο καθένας που είχε καινούργιο αμάξι έπιανε από δύο θέσεις στάθμευσης θα έπρεπε να κυκλοφορούν μόνο όσοι έχουν καινούργια αυτοκίνητα. Και εγώ προσέχω το αμάξι μου και δεν θέλω να μου το χτυπήσουν αλλά δε θα κάτσω να πιάνω δύο θέσεις,καλώς ή κακώς τα αυτοκίνητα τα έχουν αυτά,αλλιώς ας τα είχαμε στα πάρκινγκ να τα κοιτάμε.Φιλικά πάντα
-
Προχθες στο lidl, μαζεύτηκαν τα ΑΜΕΑ, 3 από τις 5 θέσεις πιασμένες και από 2 αυτοκίνητα μάλιστα
Και όλο αυτό για να μην πάνε στο υπόγειο...
Από την άλλη πλευρά, σε πλατεία κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει ράμπα αναπήρων στη μέση της πλευράς όπου δεν έχει διάβαση (έχει και στις γωνίες ράμπες όπου έχει διάβαση πεζών). Και να πω ότι είχε εκεί σήμανση για στάθμευση ΑΜΕΑ... -
Αν γινει τεστ IQ στους πελατες του Lidl θα κλαψουν μανουλες
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν γινει τεστ IQ στους πελατες του Lidl θα κλαψουν μανουλεςΕνώ σε άλλα σούπερ μάρκετ ή στον γενικό πληθυσμό θα βγούμε λάδι...
Άσχετο, σε αυτό το group του Facebook βλέπει κανείς πολύ πράμα από ζώα, ώρα να έχεις να χαζεύεις...
-
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι όντως στα Lidl βρισκεις το κάθε καρυδιάς καρύδι σε σχέση με άλλα SM ή τουλάχιστον σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]