-
Εντωμεταξύ, το έχει εξαφανίσει από το Instagram της να γέλαγα λιγάκι;
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Εντωμεταξύ, το έχει εξαφανίσει από το Instagram της να γέλαγα λιγάκι;Φαίνεται θα την έκραξαν και το έσβησε
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Εντωμεταξύ, το έχει εξαφανίσει από το Instagram της να γέλαγα λιγάκι;
Φαίνεται θα την έκραξαν και το έσβησε
Το ελπίζω για να καταλάβει ότι πολλοί δεν αντιλαμβάνονται αυτό που έκανε, ως πλάκα.
-
Πριν λίγο είμαι σε φανάρι η μία λωρίδα του οποίου πάει ΚΑΙ ευθεία ΚΑΙ αριστερά.
Περιμένω στην αριστερή πίσω από τύπο όποιος δεν έχει ανάψει φλας. Ανάβει πράσινο το φανάρι για ευθεία, αλλά ο τυπος ακινητος. Του κορνάρω, τίποτα. Πηγαίνω δίπλα του και τον ρωτάω:
-Γιατί δεν ξεκινάτε;
-Θα στριψω, μου απαντά εκνευρισμένος.
-Γιατί δεν βγάλατε φλας να το δείξετε σε αυτούς που έρχονται από πίσω σας;Και τι μου απαντάει ο θεούλης;
-Δεν χρειάζεται να βγάλω φλας στο φανάρι!
-
Γενικα δεν χρειαζεται να βγαζεις φλας στην Ελλαδα. Τα μοντελα που προοριζονται για εδω δε θα πρεπε να εχουν καν λεβιε και φωτακια, θα γλιτωναμε και καποια λεφτα
-
Δεν με εντυπωσίασε τόσο ότι δεν έβγαλε, αλλά η σιγουριά του ότι δεν χρειαζόταν να βγάλει.
Αν υπήρχε η πολυτέλεια χρόνου και χώρου, θα τον ρωτούσα από περιέργεια ποτέ πιστεύει ότι είναι υποχρεωμένος να βγάζει φλας.Και ήταν και νέος άνθρωπος.
-
Είναι τόσο συχνό αυτό που περιγράφεις Χρήστο που δεν μου φαίνεται καν περίεργο. Η απάθεια βέβαια είναι ένδειξη για το ποσο χαμηλα στανταρ εχουμε θεσει.
Κατι που με τρελανε προσφατα σε σημειο που σταματησα στην ακρη του δρομου για να βρισω και να ξεσπασω πριν συνεχισω να οδηγω: Σταματαω σε στοπ. Ειμαι πρωτος, δεν εχω κανεναν μπροστα μου. Κοιταζω προς τον καθετο δρομο, προς τα δεξια απ τον οποιο ερχεται η κινηση. Ψαχνω να βρω ευκαιρια για να βγω. Οταν βρισκω κενο, αφηνω το φρενο (αυτοματο γαρ) και ρολλαρω μπροστα. Με την ακρη του ματιου κοβω καποια κινηση μπροστα μου. Ευτυχως αντιδρω ακαριαια και για μερικα χιλιοστα μονο, σταματαω εγκαιρα. Καποιο ************** (insert βρισιδια here) ανθρωποειδες με ειχε περασει απο το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρευμα οσο κοιταζα την κινηση, και ειχε ερθει και ειχε σταματησει οριακα μπροστα μου. Ολοαυτο πρεπει να γινε σε λιγοτερο απο 3 δευτερολεπτα που εκανα να ξανακοιταξω μπροστα τη τελευταια φορα.
Κι αν τον τρακαρεις αυτον θα φαινεται οτι τον χτυπησες απο πισω και θα τη πληρωσεις απο πανω!
-
Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι τον πληρώνεις. Σύμφωνα με τον κανονισμό θεωρείτε πρόξενος ατυχήματος . Ναι σύμφωνα με τον απλοϊκό κανόνα του από πίσω τον πληρώνεις αλλά αν το πας πιο μακριά υπάρχουν αμφιβολίες.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Άχρηστα έως επικίνδυνα για το κοινωνικό σύνολο πηθίκια. Θα έγραφα τι τους αξίζει, αλλά είναι λόγος αποκλεισμού από το φόρουμ...
-
Στην κρίση σας αν είναι σε σωστό θέμα.
-
Θα γράψω δύο περιστατικά γνωστού μου και ας κρίνει ο καθένας. Με μοτοσυκλέτα έγιναν και τα δύο. Οδηγάει στην ευθεία και ο μπροστινός σε σημείο της ευθείας μέσα στην πόλη που μπορεί να στρίψει αριστερά, ξαφνικά σταματάει για να περιμένει να περάσει το αυτοκίνητο από το απέναντι ρεύμα. Ο γνωστός μου έπεσε πάνω του, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με 300 ευρώ ζημίες στα πλαστικά της μοτοσυκλέτας, να έρθουν και να βαφτούν τα καινούργια, στο ψυγείο της μηχανής, στα εργατικά, όλα αυτά είναι το 300άρι. Τον μπροστινό τον πλήρωσε η ασφάλεια του γνωστού μου.
Ο ίδιος σε διασταύρωση μεγάλη, με μεγάλους σε φάρδος δρόμους αλλά με περιορισμένη ορατότητα λόγω φορτηγών παρκαρισμένων, στη μέση της διασταύρωσης κόβει ταχύτητα όπως μου είπε, δεν είδε τίποτα να έρχεται από δεξιά και ξαφνικά ένα φορτηγό από δεξιά τον έστειλε στο αριστερό πεζοδρόμιο. Πλήρωσε πάλι αρκετά σε πλαστικά. Ευτυχώς δεν είχε κάτι σωματικό.
Και στις δύο περιπτώσεις του έφταιγαν ο μπροστινός στην πρώτη και ο ερχόμενος από δεξιά στη δεύτερη περίπτωση..... -
Ο γνωστός σου είναι απρόσεκτος και ευτυχώς έχει μόνο υλικές ζημιές.
-
Είναι να μην πέσεις στον συγκεκριμένο μου φαίνεται. Ειδικά εγώ που αν ο άλλος έχει κάνει παπαριά και μετά ζητάει και τα ρέστα από πάνω δεν κρατιέμαι εύκολα...
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Θα γράψω δύο περιστατικά γνωστού μου και ας κρίνει ο καθένας. Με μοτοσυκλέτα έγιναν και τα δύο. Οδηγάει στην ευθεία και ο μπροστινός σε σημείο της ευθείας μέσα στην πόλη που μπορεί να στρίψει αριστερά, ξαφνικά σταματάει για να περιμένει να περάσει το αυτοκίνητο από το απέναντι ρεύμα. Ο γνωστός μου έπεσε πάνω του, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με 300 ευρώ ζημίες στα πλαστικά της μοτοσυκλέτας, να έρθουν και να βαφτούν τα καινούργια, στο ψυγείο της μηχανής, στα εργατικά, όλα αυτά είναι το 300άρι. Τον μπροστινό τον πλήρωσε η ασφάλεια του γνωστού μου.
Ο ίδιος σε διασταύρωση μεγάλη, με μεγάλους σε φάρδος δρόμους αλλά με περιορισμένη ορατότητα λόγω φορτηγών παρκαρισμένων, στη μέση της διασταύρωσης κόβει ταχύτητα όπως μου είπε, δεν είδε τίποτα να έρχεται από δεξιά και ξαφνικά ένα φορτηγό από δεξιά τον έστειλε στο αριστερό πεζοδρόμιο. Πλήρωσε πάλι αρκετά σε πλαστικά. Ευτυχώς δεν είχε κάτι σωματικό.
Και στις δύο περιπτώσεις του έφταιγαν ο μπροστινός στην πρώτη και ο ερχόμενος από δεξιά στη δεύτερη περίπτωση.....Αυτό που σε φαρδύ δρόμο δεν είδε φορτηγό να έρχεται απο δεξια να του πείς να το κοιτάξει , γνωστός μου επαγελματίας οδηγός μάλιστα , κάποια στιγμή αρχισε να παίρνει παραμάζωμα τους κάδους απορριμάτων στα δεξια , μια δυο τρείς αποφάσισε να πάει στον οφθαλμίατρο που του βρήκε απώλεια περιφερειακής όρασης στο δεξί μάτι ηταν και σε ηλικία να πάρει σύνταξη την έβγαλε πρόωρη και ηρέμησαν οι κάδοι!
-
Τι να του πω...Ξέκοψα με τρόπο γιατί κουράστηκα να ακούω πως φταίει όλο ο άλλος.
-
Προχθές με την απεργία στα μεσα μαζικής μεταφοράς, απο το να περασω 2 ωρες στο αυτοκίνητο κολλημένος στην κινηση ειπα να συνδυάσω μετρό (λειτουργούσε 9 με 9) και περπάτημα.
Για μια αποσταση 1,5 με 2 χλμ συνάντησα ουκ ολιγα παρκαρισμένα οχήματα πανω στο πεζοδρόμιο - τράβηξα φωτο αυτα που δεν άφηναν ουτε ενα μετρό κενό για να περασεις και έπρεπε να κατέβεις στο δρομο για να προχωρήσεις.
Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτή την κατάσταση, δηλαδη ο καθένας θελει έναν τροχονόμο πισω του να τον κυνηγάει; Και μιλάμε τωρα στο Χαλάνδρι, μετα τη Δουκισης Πλακεντίας που στους γύρω δρομους ειχε μια χαρα θεσαρες να παρκάρουν.
Σε 1-2 εβδομάδες περιμένω να γεννηθεί ο γιος μου και σκεφτομαι οταν θα βολταρουμε με το καροτσάκι του γιατι θα πρέπει να αναγκαζόμαστε να κατέβουμε στο δρομο επειδή ο κάθε ηλίθιος παρκάρει όπου γουστάρει;
-
Το έχουμε ξαναπεί........η έλλειψη αστυνόμευσης φταίει για τέτοια φαινόμενα. Λες να μη πέρασε ούτε ένα περιπολικό, ούτε ένας της ομάδας Ζ και της ΔΙΑΣ;;;;να τούς ζωγραφίσει.........
-
Ποια αστυνομία και ποια τροχαία. Για κανα καμάκι και κανα αραλίκι με φραπεδουμπες είναι.
Γράφουν μόνο μετά από καταγγελία (αν προλαβαίνουν βέβαια να έρθουν) ή στα μπλόκα που τους βάζουν για να γράψουν ότι μαλακια υπάρχει στον κοκ.
Εντωμεταξύ έξω είναι ζούγκλα. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ποια αστυνομία και ποια τροχαία. Για κανα καμάκι και κανα αραλίκι με φραπεδουμπες είναι.
Γράφουν μόνο μετά από καταγγελία (αν προλαβαίνουν βέβαια να έρθουν) ή στα μπλόκα που τους βάζουν για να γράψουν ότι μαλακια υπάρχει στον κοκ.
Εντωμεταξύ έξω είναι ζούγκλα.Όπως πάντα ισοπεδωνεις τα πάντα!
Νομίζω είναι εμφανέστατη η έλλειψη αστυνομικών στους δρόμους, κάθε κλάδου,με την πρώτη φορά αριστερά.........η ΔΙΑΣ ξεκίνησε με 2800 άτομα προσωπικό και τώρα βολταρουν μόλις οι 600!!!!! Οι υπόλοιποι φυλάνε Τόσκα και μουσαφιρηδες........
Η Ζ σχεδόν διαλύθηκε εκ των έσω για τους ίδιους λόγους, αρχής γενομένης πρίν το 2010. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εντωμεταξύ έξω είναι ζούγκλα.Όπως πάντα ισοπεδωνεις τα πάντα!
Νομίζω είναι εμφανέστατη η έλλειψη αστυνομικών στους δρόμους, κάθε κλάδου,με την πρώτη φορά αριστερά.........η ΔΙΑΣ ξεκίνησε με 2800 άτομα προσωπικό και τώρα βολταρουν μόλις οι 600!!!!! Οι υπόλοιποι φυλάνε Τόσκα και μουσαφιρηδες........
Η Ζ σχεδόν διαλύθηκε εκ των έσω για τους ίδιους λόγους, αρχής γενομένης πρίν το 2010.Έχω καθημερινή επαφή με πολλούς αστυνομικούς αλλά και συγγενείς και βλέπω το attitude.
Δεν φταίει μόνο η ΠΦΑ αλλά η ωχαδελελφικη προσέγγιση μας στα πράγματα!
Οι μεν υψηλόβαθμοι για δημόσιες σχέσεις, οι δε χαμηλοί για τα παραπάνω. Εξαιρέσεις πάντα και παντού θα υπάρχουν αλλά όπως παντού τα σκατα τους πνίγουν. Γνωστά σημεία που γίνεται χαμος και τα γράφουν στα παπαρια τους. Μόνο σε μπλόκα και σε αποκλεισμούς του κέντρου αν υπάρχει πορεία έστω και από 10 άτομα εμφανίζονται.
Δημοσιοϋπαλληλικι λέγεται και δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους στα σώματα ασφαλείας.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]