-
εδω αλλοι αγοραζαν 116 με 45Κ, γιατι να μην παρει ο ανθρωπος Χ3 με 85Κ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εδω αλλοι αγοραζαν 116 με 45Κ, γιατι να μην παρει ο ανθρωπος Χ3 με 85Κ?Πέστα χρυσόστομε.
-
Καλή η Χ3 αλλά γιατί να χαρίσεις 40.000€ στο ελληνικό κράτος; για να τα φάνε οι ημέτεροι; πάρε 2 Q5 2.0TFSI με 43 το ένα! (και θα σου κάνουν και έκπτωση να είσαι σίγουρος!!!)
-
Τι να το κάνει το γυμνό Q5? Όσοι προλάβαμε προλάβαμε...και τα δικά μας τώρα 80.000€ έχουν...
-
Καλησπέρα.
Το θέμα είναι ότι γυμνά αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας δεν έχουν νόημα. Εξωτερικά είναι όμοια αλλά μόλις μπεις μέσα εκεί φαίνεται η προσωπική σου σφραγίδα. Αλήθεια πόσοι απο εσάς πήρατε αυτοκίνητο και δεν βάλατε έστω και 1 αξεσουάρ είτε από την μαμά εταιρεία ή aftermarket?Προσωπική μου άποψη για τα αυτοκίνητα τουλάχιστον είναι να παίρνουμε αυτό που μας αρέσει όπως μας αρέσει. Πίσω στη δουλειά τώρα
-
ΠΟΛΛΑ λεφτά κατά την άποψή μου για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, στο οποίο σε επικείμενη πώληση δε θα πιάσει ούτε τα μισά...άρα μιλάμε για 40Κ (άλλο ένα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ αυτοκίνητο).
Τι το καλό έχει το Χ3?
-
Έχει φόρους, φόρους και έξτρα φόρους.
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Το αν αξίζει ένα καθημερινό αυτοκίνητο (γιατί στα super/hyper-cars το πράγμα αλλάζει), είναι συνάρτηση και της τιμής του. Κατά την ταπεινή μου γνώμη 85.000 Ευρώ (σχεδόν 29 εκ. παλιές Δραχμούλες δηλαδή), για ένα μεσαίο δίλιτρο ντίζελ SUV είναι παράνοια. Με 82.000 παίρνεις Tοuareg 3.6 FSi 280 ίππων!!!
καλημέρα
και το κόστος του έξτρα εξοπλισμού? Η το touareg έρχεται με όλα αυτά που ειπα στον στάνταρ εξοπλισμο?
Καλησπέρα!
Ειλικρινά είναι απαραίτητα όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια; Μετά από πόσο καιρό θα τα βαρεθείς; Αυτά κάνουν ένα αυτοκίνητο ή μήπως ο κινητήρας, το τιμόνι, τα φρένα, οι αναρτήσεις και το πλαίσιο του; Τα μόνα που πραγματικά λείπουν από όποιον δεν τα έχει είναι τα ηλεκτρικά παράθυρα, οι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, το ABS, το υδραυλικό τιμόνι, οι προβολείς ομίχλης και το air con. Οποιοδήποτε supermini τα έχει ως στανταρ αυτά. Τροφή για σκέψη απλά.
-
ε να μην εχεις ηλιοροφη και κανα δερμα ?
επισης ειναι και πώς θα καλομαθεις, εγω που στο ταπεινο μου c2 εχω αισθητηρα φωτων/βροχης χαλιεμαι παρα πολυ που δεν τα εχω στα υπολοιπα αυτοκινητα και αναγκαζομαι να γυρναω το διακοπτη των φωτων και να αλλαζω ταχυτητα στους υαλοκαθαριστηρες μονος μου
επισης και τα xenon γ@μουν.. ειναι πολλα τα εξτρα που θα θελες να εχεις οταν πας να τα σκασεις για ενα αυτοκινητο..
πολλα απο αυτα ειναι ανουσια ,μερικα ομως οπως η οροφη (για μενα που καπνιζω και θελω να παιρνω αερα απ'εξω ακομα και οταν βρεχει) αξιζουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ε να μην εχεις ηλιοροφη και κανα δερμα ?επισης ειναι και πώς θα καλομαθεις, εγω που στο ταπεινο μου c2 εχω αισθητηρα φωτων/βροχης χαλιεμαι παρα πολυ που δεν τα εχω στα υπολοιπα αυτοκινητα και αναγκαζομαι να γυρναω το διακοπτη των φωτων και να αλλαζω ταχυτητα στους υαλοκαθαριστηρες μονος μου
επισης και τα xenon γ@μουν.. ειναι πολλα τα εξτρα που θα θελες να εχεις οταν πας να τα σκασεις για ενα αυτοκινητο..
πολλα απο αυτα ειναι ανουσια ,μερικα ομως οπως η οροφη (για μενα που καπνιζω και θελω να παιρνω αερα απ'εξω ακομα και οταν βρεχει) αξιζουν
Σιγά θα πάθεις τίποτα από την έλλειψη βιταμίνης Β λόγω μειωμένης έκθεσης στον ήλιο καθώς δεν θα έχεις ηλιοροφή...
Επίσης πρόσεχε τις τενοντίτιδες και τις θλάσεις μυών από τους διακόπτες φώτων και υαλοκαθαριστήρων.
Μόνο για τα ζήνον δεν θα διαφωνήσω καθώς προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια.
Τα δέρματα όμως καίνε το καλοκαίρι! -
και θελουν ΠΟΛΛΗ φροντιδα
παντως εγω βαζω και την οροφη μαζι με τα xenon , γιατι θελω να καπνιζω οταν βρεχει
-
Πέρα από τις ζάντες αλουμινίου, αλουμίνια στο εσωτερικό, κλίμα κλπ (που είναι στάνταρ σε κάποιες εκδόσεις), απαραίτητα για μένα είναι:
-Xenon
-PDC εμπρός και πίσω (park distance control)
-Ηλεκτρικά ανακλινόμενοι καθρέπτες (ΣΩΤΗΡΑΣ για τα μηχανάκια)Αυτά...άντε και καμιά μεγαλύτερη ζάντα.
-
το τεστ να ελέγξεις κατά ποσο η επικείμενη αγορά σου 'στέκει' ειναι το εξής:
πηγαίνες με το καλο στην αντιπροσωπία, πιάνεις ένα καρντάση και του λες την ιστορία σου. αυτός μολις πληκτρολογήσει το ακριβές νουμερο, σίγουρα θα διστάσει καπως να το ξεστομίσει.
ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ: εσυ χωρίς δεύτερη σκέψη πες ΟΚ, ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ;
και ξεκινάς να παρατηρείς τι θα συμβεί γυρω σου. σημεία που θα σε βάλουν σε σκέψεις ειναι τα εξης:
-το στομα του πωλητή (μαζί με τα σάλια του) που δε θα κλείνουν ούτε στην πρέσσα
-από το πουθενά εμφανίζεται ο διευθυντής και σε καλωσορίζει
-στηνεται ολοκληρος μπουφές μπροστά σου με εξωτικά φρουτα και σουβλάκια (πανω απ'ολα είμαστε έλληνες). ρετσίνα ή σαμπανιζέ κρασί, αναλογα με το ποσο κιμπάρης ειναι ο διευθυντής
-νιωθεις ένα παράξενο γαργαλητό στα ποδια: μην ανησυχεις, είναι το καρντάσι που αφήνοντας τη θεση του στο διευθυντή, σου κανει μασάζ
-κρατάς στα χέρια σου ισα με 3-4 στυλό και λείπουν τα γυαλιά σου (υπουλο αυτό, να το προσέξεις. θα προσπαθήσουν να σε κανουν να υπογράψεις πριν ακομα τελειώσει το λαπ ντανς). α ναι,
-λαπ ντανςεπαναλαμβάνεις το παραπάνω 2-3 φορές σε διάφορους αντιπροσώπους. το ηθικό διδαγμα που θα βγει απ'αυτό δε θα είναι το ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ, αλλά το ποσο τρελό ειναι αυτό που θα πας να κάνεις.
περιμένουμε τις εμπειρίες σου εναγωνιώς!
-
Epic post...
-
παρτο άνθρωπέ μου άμα το γουστάρεις... τι είναι 80 χιλιάρικα , ένα μηνιάτικο... άσε που θα πας και βόλτα τον Στρος Καν και τη τρόικα... σώθηκε η επόμενη δόση του ΔΝΤ, γλυτώσαμε την πτώχευση
-
Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις το χ1 με το νεο διτουρμπινο διλιτρο. Με 80κ θα το πάρεις και κείνο αρκετά πλούσιο όπως το θέλεις. Το θέμα ειναι ότι θα έχεις και έναν (λογικά) πολυ καλο και δυνατό κινητήρα να σε συντροφεύει για χρόνια. Απο τα έξτρα αυτο που εντυπωσιάζει τον οδηγό ειναι ο κινητήρας,το cruise control, τα ξένον και τα ποιοτικά ηχεία. Τους επιβάτες εντυπωσιάζουν το δέρμα,η οροφή και η μεγάλη οθόνη του ηχοσυστηματος. Χεστηκα όμως για τους επιβάτες αν και τα είχα βάλει στο δικό μου. Αν τα παραγγελνα τωρα δεν θα τα ξαναεβαζα όμως.
-
Καλησπέρα.Βλέπω διάφορα post και θα παρακαλούσα να είναι επικεντρωμένα στο αν αξίζει το αυτοκίνητο και τις γνώμες σας αν κάποιος το έχει οδηγήσει γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο σαν δοκιμή.Ευχαριστώ
-
Αφού κατα βάθος το έχεις πάρει απόφαση τι περιμένεις εντυπώσεις ? εμπιστευσου τον εαυτό σου και προχωρά.
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Καλησπέρα.Βλέπω διάφορα post και θα παρακαλούσα να είναι επικεντρωμένα στο αν αξίζει το αυτοκίνητο και τις γνώμες σας αν κάποιος το έχει οδηγήσει γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο σαν δοκιμή.ΕυχαριστώΕγώ που έχω το Q5 σου λέω παρ' το! Το Χ3 είναι ένα αυτοκίνητο που με το που το βγάλεις στον δρόμο (και εκτός αυτού) θα ξεχάσεις αμέσως πόσα έδωσες... Θα χαρείς και τον επιπλέον εξοπλισμό στο έπακρο. Δες όμως μήπως και πετύχεις κάποιο Model Introduction μοντέλο (ΜΙ) το οποίο έχει τα πάντα επάνω (περισσότερα από όσα αναφέρεις) γιατί σε αυτά κάνουν γενναίες εκπτώσεις. (Με 85Κ θα πάρεις ένα αυτοκίνητο που θα έχει όλους τους κωδικούς που προσφέρει ο κατασκευαστής για το μοντέλο. )
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Καλησπέρα.Βλέπω διάφορα post και θα παρακαλούσα να είναι επικεντρωμένα στο αν αξίζει το αυτοκίνητο και τις γνώμες σας αν κάποιος το έχει οδηγήσει γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο σαν δοκιμή.ΕυχαριστώΘα δωσεις τοσα € και δεν θα κανεις test drive?
ΝΕΑ BMW X3 F25