-
Συγνώμη αλλά προτιμώ έναν αξιοπρεπή χομπίστα που ψάχνει για χορηγούς
Δεν είδα κάποιον να ψάχνει για χορηγούς σε αυτό το thread. Αυτό προσπαθώ να πω.
ας το αφήσουμε καλύτερα εδώ
+1
over and out
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ποιόν του 'συλλόγου φίλων κολλητών' είδες εδώ ?
Και ποιος ειναι ο συλλογος;Που εχει εδρα,και πώς θα γινουμε μελη του;
Και οταν λες κατι δημοσια φιλε εντυ,μετα χανεις το δικαιωμα του να λες 'αστο'.Πρεπει να το εξηγεις,τουλαχιστον αν γνωριζεις για το τι πραμα μιλας και δεν ριχνεις συνομωσιολογικες μπαλωθιες που απλα σε κανουν να αισθανεσαι οτι κατι μας ειπες.
Πρεπει εδω και τωρα να αναφερεις ποιοί που απαντησανε σε αυτο το τοπικ ειναι αυτου του συλλογου,γιατι δεν απαντησαμε και πολλοι,και να ξερουμε σε ποιόν πέφτει ο κληροςΘα συμφωνησω με μγιακομπ.Λαθος θεση ποσταρισματος του θρεντ,μιας και το φορουμ των 4τροχων δεν φιλοξενει ατομα που εχουνε παρακολουθησει εστω και μια φορα αγωνα αυτοκινητων,και αρα ειναι εντελως αδιαφορα απεναντι στο θεμα (παραξενο-ξεπαραξενο,αυτο ειναι γεγονος)
Θα συμφωνησω και με τον φιλο που ειπε για 'ξερο ποσταρισμα'.Δυστυχως θα επρεπε οι ιδιοι οι αγωνιζομενοι (και ο ιδιος ο ΓΙΝΕ) να φροντιζουν στο να ειναι τουλαχιστον γνωστη η υπαρξη τους και ο αθλητικος τους χωρος στην κοινωνια που ζουνε.Θελει δουλεια αυτο το θεμα,και σιγουρα το να κρυβονται και να παραμενουν στη σκια μεχρι να ξαναγινει αγωνας,δεν ειναι προς οφελός τους -
Αυτό το TEAM GREECE τι είναι? Υπάρχει θεσμοθετημένη η συμμετοχή εθνικών ομάδων στο WRC ή απλά είναι μία ονομασία που βάζει ο καθένας κατά βούληση?
-
Και οταν λες κατι δημοσια φιλε εντυ,μετα χανεις το δικαιωμα του να λες 'αστο'.Πρεπει να το εξηγεις,τουλαχιστον αν γνωριζεις για το τι πραμα μιλας και δεν ριχνεις συνομωσιολογικες μπαλωθιες που απλα σε κανουν να αισθανεσαι οτι κατι μας ειπες.
Πρεπει εδω και τωρα να αναφερεις ποιοί που απαντησανε σε αυτο το τοπικ ειναι αυτου του συλλογου,γιατι δεν απαντησαμε και πολλοι,και να ξερουμε σε ποιόν πέφτει ο κληροςΒασικά ήταν λάθος που απάντησα εξ' αρχής στο θέμα δεδομένου ότι το σχόλιο που έκανα, το εξέφρασαν πολλοί άλλοι και επειδή έχει ξαναγίνει η κουβέντα σε παλιότερο θέμα με παρόμοιους πρωταγωνιστές που στην πρώτη υποψία αρνητικού σχόλιου για κάποιον/κάποιους δέχτηκα επίθεση από διάφορες κατευθύνσεις.
Μάλλον είμαστε (εγώ και κάποιοι άλλοι) πολύ λίγοι για να κρίνουμε την ανώτατη αξία του motorsport στην Ελλάδα.
Μας συγχωρείτε για μια ακόμα φορά που βάλαμε στο στόμα μας (ή στην οθόνη μας) κάποιες uber προσωπικότητες του θαυμαστού αυτού χώρου. Δεν θα ξαναγίνει, I promise.
Σας αφήνω στα ικανά χέρια του ΙΚΕ...@GINE
αγαπητέ φίλε άλλο να ζητάς αόριστα λεφτά από πάσα κατεύθυνση ωσάν ελεειμοσύνη (γιατί έτσι παρουσιάζεται και όπως είδες δεν το είδα μόνο εγώ έτσι) και άλλο να εμπλέκεις περισσότερο κόσμο στην προσπάθεια σου και να αξιοποιείς κάτι τέτοιο οικονομικά προς όφελον σου.
Μια που έθεσες το θέμα σε ευρύτερο κοινό μην παρεξηγείς τα σχόλια αυτά. Νομίζω παίρνεις μια ιδέα του τι γίνεται παραέξω.
Πάντα φιλικά. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δυστυχως θα επρεπε οι ιδιοι οι αγωνιζομενοι (και ο ιδιος ο ΓΙΝΕ) να φροντιζουν στο να ειναι τουλαχιστον γνωστη η υπαρξη τους και ο αθλητικος τους χωρος στην κοινωνια που ζουνε.Θελει δουλεια αυτο το θεμα,και σιγουρα το να κρυβονται και να παραμενουν στη σκια μεχρι να ξαναγινει αγωνας,δεν ειναι προς οφελός τουςΒασικά λίγο-πολύ έρχεσαι στα λόγια μου που έχω πει παλιότερα στους 'ελληνικούς αγώνες' και έχω φανεί κακός ή γραφικός: ένα χωριουδάκι είναι ο χώρος και οι περισσότεροι εκεί μέσα δυστυχώς νομίζουν οτι είναι το κέντρο του κόσμου και οτι τους γνωρίζουν όλοι, επειδή τυχαίνει να είναι γνωστοί ανάμεσα στους 2, 3, 100, 1000 που ασχολούνται.
-
Δεν ξέρω τα λόγια που είχες πει ταύρε αλλά δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Και αν είναι να μην δέχεστε (εσείς οι γνώστες-κλειδοκράτες-θεματοφύλακες γουατέβα) των ελληνικών αγώνων να μας το πείτε για να μπούμε στη θέση μας εμείς οι αδαείς.
-
Να ρωτησω κατι χαζο,το donation γινεται για την συμμετοχη μονο στο rally acropolis??
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δυστυχως θα επρεπε οι ιδιοι οι αγωνιζομενοι (και ο ιδιος ο ΓΙΝΕ) να φροντιζουν στο να ειναι τουλαχιστον γνωστη η υπαρξη τους και ο αθλητικος τους χωρος στην κοινωνια που ζουνε.Θελει δουλεια αυτο το θεμα,και σιγουρα το να κρυβονται και να παραμενουν στη σκια μεχρι να ξαναγινει αγωνας,δεν ειναι προς οφελός τους
Βασικά λίγο-πολύ έρχεσαι στα λόγια μου που έχω πει παλιότερα στους 'ελληνικούς αγώνες' και έχω φανεί κακός ή γραφικός: ένα χωριουδάκι είναι ο χώρος και οι περισσότεροι εκεί μέσα δυστυχώς νομίζουν οτι είναι το κέντρο του κόσμου και οτι τους γνωρίζουν όλοι, επειδή τυχαίνει να είναι γνωστοί ανάμεσα στους 2, 3, 100, 1000 που ασχολούνται.
Δεν ξερω τι εχεις πει εσυ και δεχτηκες επίθεση,αλλα κι'εγω το εχω επισημανει παλιωτερα (οταν μπορούσα να γραψω σε εκεινη την ενωτητα) περισσοτερες φορες απο μια μαλιστα,και κανενας δεν μου επιτεθηκε ούτε θυμαμαι να κακοχαρακτηριστηκε η δημοσιευσή μου.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν ξέρω τα λόγια που είχες πει ταύρε αλλά δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Και αν είναι να μην δέχεστε (εσείς οι γνώστες-κλειδοκράτες-θεματοφύλακες γουατέβα) των ελληνικών αγώνων να μας το πείτε για να μπούμε στη θέση μας εμείς οι αδαείς.Κανονικο παραληρημα μιλαμε.
Ελα!Πές την αληθεια!Δεν βγηκες για κυνηγι!
-
+Yaris
+Brera -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν ξέρω τα λόγια που είχες πει ταύρε αλλά δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Και αν είναι να μην δέχεστε (εσείς οι γνώστες-κλειδοκράτες-θεματοφύλακες γουατέβα) των ελληνικών αγώνων να μας το πείτε για να μπούμε στη θέση μας εμείς οι αδαείς.H κριτική μετά λόγου γνώσεως είναι ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη, ιδιαίτερα αυτή που προέρχεται εκτός του χώρου διότι δείχνει μια φρέσκια αντίληψη.
Η άσχετη κριτική για να πούμε την εξυπνάδα μας και να ρίξουμε στο τραπέζι τις προκαταλήψεις μας δεν μπορεί φυσικά να απαγορευθεί (βλ. επιθεωρητή Κάλαχαν) αλλά μπορεί να τύχει της αντίστοιχης απάντησης.(Το συνεχίζω δημόσια επειδή είχες πει over and out αλλά το κλείνω εδώ)
@taurus
Δίκιο έχεις αλλά κάτι μας είπες φίλτατε... Εδώ γενικά νομίζουμε ότι η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου επί 3000 χρόνια, γιατί να μην ισχύει αυτό στο motorsport, στο ποδόσφαιρο (κάθε χρόνο όλοι οι Πελέ του κόσμου μεταγράφονται στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό), στην επιστήμη (η μισή NASA αποτελείται από Ελληνες), στον τουρισμό (ως γνωστόν είμαστε η ομορφότερη χώρα στον κόσμο) κτλ. Πολύ απλά, ως λαός δεν έχουμε αίσθηση της αναλογίας και όταν η ιστορία μας ρίχνει ένα χαστούκι το αποδίδουμε σε κάποια προσφιλή θεωρία συνομωσίας. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο αθλητής Γ (καλής οικονομικής επιφάνειας αλλά όχι και ...μπρούκλης) δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα συμμετοχής του σε ένα παγκόσμιας εμβέλειας γεγονός (σα να λέμε ένα αγώνα του Champions League) και βγαίνει και ζητάει βοήθεια από τους φίλους του (προσοχή, ο Γ θα μπορούσε να ήταν είτε οδηγός αγώνων είτε πχ. τενίστας που ήθελε να πάει να παίξει στο Australian Open)
Ο ένας έχει αγοράσει ένα σύμβολο επειδή κάποιος πρέπει να το έχει. Δεν μπορεί να μείνει χωρίς διαχειριστή, αλλιώς πεθαίνει. Ο άλλος εκπροσωπεί τη μούρη του και μόνο. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσω ότι θεωρώ ηλίθιο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Όμως έχει λαϊκή απήχηση τεράστια σε σχέση με το PWRC. Και όπως κάθε πράγμα που έχει απήχηση στο λαό του γίνονται χάρες από το κράτος...
Ο αθλητής Γ (καλής οικονομικής επιφάνειας αλλά όχι και ...μπρούκλης)
Δηλαδή αν κάποιος με GT3 και σπουδές αξίας 200.000 ευρώ μίνιμουμ δεν είναι μπρούκλης τότε ποιός είναι ρε φούστη μου??? Εκτός εάν όλοι στο 4τφ είναι κάτοικοι μονακό...
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=8793
http://www.athanassoulas.gr/4/74/ -
Δεν έχει νόημα η σύγκριση ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το 2ο ποστ του κ.Αθανασούλα θα έπρεπε να είναι στη θέση του πρώτου.Επίσης θα πρότεινα στους mod αν θέλουν να το βάλουν κάπου στο φόρουμ ώστε να το βλέπουν όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν γιατί εδώ στον Αντίλογο σαν θέμα μόνο σαν θέμα για αντιπαράθεση προσφέρεται και μετά από 5 σελίδες θα ξεχάσουμε και γιατί μιλάμε. Γενικά πάντως είναι κρίμα η παρουσία των αγωνιζόμενων να περιορίζεται σε τέτοιου είδους θέματα.Μιλήστε με τον κόσμο,εξηγήστε του τι θέλετε να κάνετε και γιατί.Ξεκαβαλήστε από το καλάμι σας,ή ξεπεράστε την αμηχανία σας (οι ελάχιστοι που δεν είστε πάνω στο καλάμι).Όσο είστε 'κρυμμένοι' οι περισσότεροι θα είναι επιρρεπείς στο κράξιμο ακόμα και όταν ζητάτε κάτι γνωστό.Το έγραψα και παλιότερα πως οι αγώνες δίνουν στον κόσμο την αίσθηση μιας ελίτ.
Τα αποτελέσματα τα βλέπετε τώρα. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό το TEAM GREECE τι είναι? Υπάρχει θεσμοθετημένη η συμμετοχή εθνικών ομάδων στο WRC ή απλά είναι μία ονομασία που βάζει ο καθένας κατά βούληση?+1
Δεν υπάρχει πουθενά θεσμοθετημένη η έννοια της 'εθνικής ομάδας' στο WRC. A1GP γίναμε;
Αλλά σίγουρα η ονομασία υποδηλώνει τη συμμετοχή και χορηγία κάποιου κρατικού φορέα. Για παράδειγμα η ομάδα Abu Dhabi της Ford ονομάζεται έτσι γιατί χρηματοδοτείται από το εκεί κράτος. (Σύμφωνα με το site τους).
Αυτό που είδα στο site του Αθανασούλα είναι ότι η ονομασία 'Team Greece' έχει δίπλα την ελληνική σημαία και το site της ΕΛ.ΠΑ. Συνεπώς συμπεραίνω ότι χορηγείται από την ΕΛ.ΠΑ. ως επίσημο φορέα του μηχανοκίνητου στη χώρα μας.
(Αυτά συμπέρανα εγώ. Πιθανόν να γράφω βλακείες. Διορθώστε με η αγνοήστε με.)
-
-
Ανέβηκε στο σαιτ η σελιδα με τα ονόματα και το μέχρι τώρα συγκεντρωθέν ποσό. Θα ανανεώνεται κάθε μέρα.
http://www.athanassoulas.gr/4/61/ ( η αλλιώς στη επιλογή sponsors απο την κεντρική σελίδα) -
Το πιο σωστό το είπε ο mjacob. Λάθος τόπος. Όσοι μπαίνουν στο 'Rally Acropolis' ή στο 'Ελληνικοί αγώνες' είναι πολύ πιθανό να ξοδέψουν κάμποση βενζίνη για να βρεθούν στα βουνά, και ίσως μπορούν να δώσουν ένα ακόμη 25ρι χωρίς να χαρακτηριστούν και μλκες.
Θα μπορούσε να μεταφερθεί και στον Αντίλογο να ανοιχτεί τοπικό 'Ποιοί είναι περισσότερο μλκς: Aυτοί που πληρώνουν για τη μπάλα ή για τα WRC?' Με ψηφοφορία...edit
επίσης θα μπορούν να δηλώσουν ότι την προσφορά θα την εξοικονομήσουν από 10 σηκώματα μπάρας, οπότε θα έχουν και την ηθική υποστήριξη των Δενπληρώνω. -
Παντως θα μπορουσε να γινει κατι αναλογο με το http://www.milliondollarhomepage.com/
'Kουτακια' πανω στο αμαξι που θα μπορει ο καθενας να τα νοικιαζει για λιγα χρηματα για το ονομα του ή την εταιρια του. -
-
Προκαλεί εντύπωση μια τέτοιου είδους έκκληση για υποστήριξη σε αυτούς τους καιρούς. Ο κόσμος βλέπει το εισόδημά του να συρρικνώνεται και μεις ζητάμε λεφτά για να ένα ακριβό παιχνίδι.
-
Απ' την άλλη, ο GINE δεν προσπαθεί να ξεγελάσει κανέναν ούτε να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Τίμια και ξεκάθαρα ζητάει λεφτά για να τρέξει στο Ακρόπολις, τελεία και παύλα.
Οπότε περίεργο μεν, όχι κατακριτέο δε.
-
-
Αυτή ακριβώς είναι η προσέγγιση. Υπάρχουν άνθρωποι που το βλέπουν σαν ακριβό παιχνίδι και δεν το παρακολουθούν ούτε τους ενδιαφέρει αυτή η προσπάθεια, και άλλοι που το βλέπουν σαν το μαγαλυτερο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός που γίνεται καθε χρόνο στην Ελλάδα και την προσπάθεια της ομάδας μας σε αυτό τον αγώνα σαν μια ευκαιρία να προβληθεί η χώρα μας σε όλο τον κόσμο. Ειδικά αν καταφέρουμε να λάβουμε μέρος μετά από μια τέτοια καινοτόμα προσπάθεια μέσα σε μια περίοδο πολύ δύσκολη. Αυτοί είναι λοιπόν οι υποστηρικτές και τους ευχαριστώ πολύ!!!
Ζηταμε την βοηθεια σασ . Θα το κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τιν τελευταία στιγμή. Περισσότερα νεα από το σάιτ όπου μπορείτε να δείτε το συγκεντρωθεν πόσο και ζωντανά την Κυριακή στον alpha στην εκπομπή για την φορμουλα1. Επίσης και την Κυριακή στην κρατική τηλεόραση για το WRC
Rally driver support for Acropolis Rally