-
Αν αποβληθει 1 παικτης της Ρεαλ αποψε παιρνεις την Μπρερα, αν αποβληθουν 2 παιρνεις 2 κ.ο.κ.
-
Καλά δεν νομίζω ότι είπε κανείς ότι παίρνοντας Brera αποκτάς αυτόματα και βασιλικά αξιώματα ή τίποτα τέτοιο...Η Brera είναι ένα απλώς ένα ξεχωριστό κουπέ (hatchback για κάποιους, μην χαλάσουμε και τις καρδιές μας) που λόγω σπανιότητας έχει διατηρήσει ένα κάποιο μύθο που δύσκολα συναντάς σε σύγχρονα αυτοκίνητα αυτής της αξίας. Παρόλα αυτά πρόκειται και για ένα ιδιαίτερα αξιόλογο αυτοκίνητο στο δρόμο ειδικά τα μοντέλα μετά το 2008...
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Αν αποβληθει 1 παικτης της Ρεαλ αποψε παιρνεις την Μπρερα, αν αποβληθουν 2 παιρνεις 2 κ.ο.κ.Αν αποβληθεί πάλι παίχτης της Βασίλισσας ποιος τον ακούει μετά τον special one...
-
Ο χρήστης NRATHENS έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,Είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Είμαι σε αναζήτηση coupe αυτοκινήτου, με budget το πολύ 30,000 Ευρώ (φυσικά όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο). Εστιάζομαι σε μεταχειρισμένο, με γνώμονα να γίνει η αγορά σε κανένα εξάμηνο απο τώρα, αν και ήδη έχω αρχίσει την σχετική έρευνα. Έχω καταλήξει στα εξής δύο: Alfa Romeo Brera και Audi TT. Δεν αποκλείω και τις ανοιχτές τους εκδόσεις (Roadster και Spider αντίστοιχα) αλλά μάλλον με βλέπω για τις κλειστές καθώς θα είναι το μοναδικό μου αμάξι οπότε την χρειάζομαι την (όποια) πρακτικότητα. Η προσωπική μου θέση μέχρι στιγμής είναι η εξής: το Audi φαίνεται καλύτερο σε όλα (επιδόσεις, αξιοπιστία, κινητήρας, κατανάλωση), αλλά η Brera με ελκύει περισσότερο, καθότι είναι πολύ μα πολύ ιδιαίτερη και σπάνια...Θέλω να με βοηθήσετε να αποφασίσω, πόσο μάλλον αν έχετε οδηγήσει/είστε κάτοχοι των εν λογω αμαξιών. Α, και κάτι τελευταίο: το Audi με ενδιαφέρει στην κλασσική έκδοση των 2.000 κυβικών TFSI ενώ η Brera ιδανικά σε αυτή με τον 1.750 TBI. Βέβαια το πρόβλημα είναι πως είναι πολύ σπάνια η εν λόγω έκδοση και σε μεταχειρισμένο δεν υπάρχει τίποτα. Αλλιώς θα σκεφτόμουν τον 3.2 αν και με αποτρέπουν τα όσα έχω ακούσει περί κατανάλωσης. Για τον 2.2 δεν το συζητάω καθόλου. Εκεί η διαφορά με το ΤΤ αρχίζει να γίνεται χαώδης.
Η φωνή της λογικής σού λέει ΤΤ.
Η φωνή της καρδιάς σού λέει Βrera.
Επειδή ψάχνεις για κουπέ αμάξι πολύ ιδιαίτερο και σπάνιο, όπως μας λες, πάρε την ιταλίδα καλλονή και άσε την καρδιά σου να πετάξει στους ρυθμούς του 1750 TBI... buon viaggio... καλό ταξίδι... -
δεν θα γραψει κανεις οτι τα 2 αυτοκινητα δεν συγκρινονται γιατι βασιζονται σε αλλα πλαισια (και καλα μεγαλυτερης κατηγοριας η brera);
παρολο που ειμαι λιγο καιρο εδω, το χω εμπεδωσει. ετσι γραφει μια μεριδα χρηστων, δεν συγκρινονται
αυτες οι προσφορες για τη brera ποσους μηνες διαρκουν; κανεις δεν εχει βρεθει αν παρει εστω και μια;
- δεν υπαρχει καρδια εκει εξω
- ολοι τη θελουν, κανεις δεν αγοραζει
- μηπως αρεσει σε μια μικρη μειοψηφια που νομιζει οτι αρεσει σε ολους;
- η λογικη αυτη την περιοδο λεει να μην παρεις τιποτα, ειδικα ττ που το 'χουν ξεσκισει σε φορους
- αν παρεις brera απο την ακινησια τοσων μηνων, ετοιμασου για λαστιχα (και μακρια απο πινακιδωμενες, δεν εχουν εγγυηση)
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
παρολο που ειμαι λιγο καιρο εδω, το χω εμπεδωσει. ετσι γραφει μια μεριδα χρηστων, δεν συγκρινονται
ναι εχει επιχειρηθει κατα το παρελθον πολλες φορες αυτο θελησαν να ειναι η brera στην ιδια κατηγορια με Α5 (για να ειναι η διαφορα στη τιμη χαωδης και να φανταζει ακομα περισσοτερο ευκαιρια η brera ) , αλλα ασχετα απο το πατωμα στο οποιο βασιζεται οι διαστασεις της, τιμη της και πρακτικα αυτοι που κοιτουν αυτο το αυτοκινητο τη βαζει στην ιδια κατηγορια με ΤΤ
με τη παραπανω λογικη να μη θεωρουμε και τη σειρα 1 της bmw μικρομεσαιο γιατι και αυτη βασιζεται στη 3αρα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι εχει επιχειρηθει κατα το παρελθον πολλες φορες αυτο θελησαν να ειναι η brera στην ιδια κατηγορια με Α5 (για να ειναι η διαφορα στη τιμη χαωδης και να φανταζει ακομα περισσοτερο ευκαιρια η brera ) , αλλα ασχετα απο το πατωμα στο οποιο βασιζεται οι διαστασεις της, τιμη της και πρακτικα αυτοι που κοιτουν αυτο το αυτοκινητο τη βαζει στην ιδια κατηγορια με ΤΤ
με τη παραπανω λογικη να μη θεωρουμε και τη σειρα 1 της bmw μικρομεσαιο γιατι και αυτη βασιζεται στη 3αρα
οτι αυτους που αγοραζουν αυτοκινητα, ειδικα σε κατηγοριες σπορ/κουπε δεν τους ενδιαφερουν τα πλαισια/καταγωγη κλπ δεν παιζει λες;
του αλλου του αρεσει το χ και το ψ και τα συγκρινει και κοιταζει τι συμφερει, δεν θα αγορασει καποιο απο τα 2 επειδη ειναι αλλη κατηγορια; (λεμε τωρα)
δεν συζηταμε για κατι τραγικο, πχ zafira mpv με renault megane 3d, για τριπορτα coupe με ελαχιστους χωρους πισω συζηταμε στο ιδιο ευρος τιμης και επιδοσεων (ττ/160 με brera/200)
-
αυτο που σε οδηγει κυριως ειναι το budget σου , οποτε ακομα και αν ξερεις τις διαφορες λεπτομερειες εκει θα καταληξεις
και αυτος που θα κοιταξει α5 θα κοιταξει και 3αρα , οχι τα αλλα 2 που ειναι σαφως πιο μικρα και φθηνα αυτοκινητα , απλα πραγματακια
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
δεν θα γραψει κανεις οτι τα 2 αυτοκινητα δεν συγκρινονται γιατι βασιζονται σε αλλα πλαισια (και καλα μεγαλυτερης κατηγοριας η brera);παρολο που ειμαι λιγο καιρο εδω, το χω εμπεδωσει. ετσι γραφει μια μεριδα χρηστων, δεν συγκρινονται
αυτες οι προσφορες για τη brera ποσους μηνες διαρκουν; κανεις δεν εχει βρεθει αν παρει εστω και μια;
- η λογικη αυτη την περιοδο λεει να μην παρεις τιποτα, ειδικα ττ που το 'χουν ξεσκισει σε φορους
- αν παρεις brera απο την ακινησια τοσων μηνων, ετοιμασου για λαστιχα (και μακρια απο πινακιδωμενες, δεν εχουν εγγυηση)
Προς τι τόση εμπάθεια σε ένα αμάξι που δεν απειλεί την παντοκρατορία των uber alles αγαπημένων σου?? Αφού το θεωρείς τόσο κακό και άσχημο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, θα έπρεπε να δείχνεις και τη δέουσα συμπάθεια που δείχνουμε προς τους αδύνατους και καταβεβλημένους...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
δεν θα γραψει κανεις οτι τα 2 αυτοκινητα δεν συγκρινονται γιατι βασιζονται σε αλλα πλαισια (και καλα μεγαλυτερης κατηγοριας η brera);
Προς τι τόση εμπάθεια σε ένα αμάξι που δεν απειλεί την παντοκρατορία των uber alles αγαπημένων σου?? Αφού το θεωρείς τόσο κακό και άσχημο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, θα έπρεπε να δείχνεις και τη δέουσα συμπάθεια που δείχνουμε προς τους αδύνατους και καταβεβλημένους...
την εμπαθεια που την ειδες; αμφιβαλλεις για τα πινακιδωμενα αυτοκινητα πχ η για το οτι θα χρειαστουν λαστιχα; πριν καιρο, κοιτα τι επαθε καποιος που αγορασε α4 στοκ...
μπορω να σου απαντησω αντιστροφα. προς τι τοση αγαπη για ενα αυτοκινητο που εχει καταργηθει; που ποτε δεν ηταν αυτο που ηθελε να ειναι, που κανεις δεν το αγορασε και που ηταν η πληρη αποτυχια στο δρομο και στις πωλησεις;
ποια ειναι τα uber alles αγαπημενα μου οπως γραφεις; εσυ εχεις η δεν εχεις uber alles αγαπημενα; εκτος κι αν εχουν μονο οι αλλοι και συ δεν εισαι οπαδος καμιας μαρκας
τουλαχιστον θα μου απαντησεις γιατι κανεις δεν αγοραζει παρα τις χωμα τιμες;
-
τι αστείο θέμα είναι αυτό? δηλαδή παίζει να έχει ο κύριος τέτοια απορία η μας δουλευετε όλους εδω μέσα μερικοί για να έχετε κάπου να μαλώνετε???
πέραν του ότι λέγονται κουπέ, απολύτως καμία σχέση τα δυο αυτοκίνητα, σε τεχνολογία, ποιότητα, ασφάλεια, αξία μεταπόλησης και οδηγική ευχαρίστηση... όσο για την ομορφιά και τα δυο έχουν πουν πολλά πράγματα αλλά είναι τόσο διαφορετικά εκφρασμένα που δεν στέκει και να ρωτάει κάποιος! ας πάρει αυτό που του αρέσει ειδάλλως να πάρει αυτό που αξίζει, με ή χωρίς φόρους...
-
Ποιο απο τα 2 να ειναι πιο ασφαλες ,ποιοτικο και προχω τεχνολογικα ρε γμτ..
-
Το Berlingo...
Πωωω τι κολλήματα τρώτε ρε σεις... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποιο απο τα 2 να ειναι πιο ασφαλες ,ποιοτικο και προχω τεχνολογικα ρε γμτ.. -
Βλέπω αναβαθμίστηκα σε master troll
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
και προχω τεχνολογικα ρε γμτ..μηπως αυτο που καταφερνει να διατηρει το βαρος του σε λογικα εως χαμηλα επιπεδα , ή μηπως αυτο που ειναι πιο γρηγορο παντου?
δυσκολη ερωτηση..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Βλέπω αναβαθμίστηκα σε master trollΈχεις δρόμο ακόμα...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Βλέπω αναβαθμίστηκα σε master trollγια σενα εχει γινει μνεια στους αντι-αλφιστες δε χρειαζεσαι αναβαθμισεις
-
Ο χρήστης NRATHENS έγραψε:
WOW...Το τελευταίο σχόλιο είναι όλα τα λεφτά! 2 πράγματα ακόμη να ρωτήσω παιδιά: (α) δεν μου είπατε για τον 3.2 της brera. Είναι τόσο βενζινοβόρος όσο ακούγεται? Δεν νομίζω οτι θα μπορούσα να ζήσω με μια μέση κατανάλωση άνω του 12-13...(β) έχω διαβάσει γενικά οτι έχει ανύπαρκτους πίσω χώρους η brera. Εμένα πάντως από φωτογράφίες μου φαίνονται κανονικότατοι, σε αντίθεση με τους καθαρά διακοσμητικούς του TT. Με ενδιαφέρει αυτό καθώς το είχα στο μυαλό μου σαν ένα πλεονέκτημα της brera έναντι του ΤΤ, οτι δηλαδή είναι για παραπάνω από 2 άτομα. Πάντως για μεταπωλητική αξία που είπε ένας φίλος παραπάνω, μάλλον προς τα άσχημα τα βλέπω τα πράγματα. Υπάρχουν αρκετές 3.2 στο car.gr που τις 'χαρίζουν' κυριολεκτικά. Πάντως δεν το γνώριζα το alfa gain και ομολογώ πως έχει καλές ευκαιρίες. Αν και προσανατολιζόμουνα σε αγορά εντός 6-7 μηνών, οπότε δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμα τα εν λόγω μοντέλα (ίσως πρέπει να το επισπεύσω...)Μάλλον έχω 'προδωθεί' απο τα λεγόμενά μου ως προς το που κλίνω, αν και είναι γεγονός πως λίγο πριν αποχωριστεί κάποιος τα χρήματά του αρχίζει ξαφνικά και γίνεται επικίνδυνα ρεαλιστής...Αν θες και πίσω χώρους μην το κουράζεις.
Scirocco R
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Βλέπω αναβαθμίστηκα σε master trollε ναι σαφως..οτιδηποτε αλλο δε σε τιμαει...εχω και 2-3 πμ που με ρωταγαν ποιος ειναι αυτος ο ΙΚΕ που εγραψε αυτο το μαργαριταρι..
Brera vs TT (πρωην ALFA ROMEO vs. AUDI)