-
Από την άλλη όμως οι Βαγγέληδες με το μάρκετίνγκξ τους δεν μας περνάνε για μ@λάκες? Λες και η Γκόλφω είναι καμια Λίζα δηλαδή(ς)
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
μα δεν χρειαζεται,το πραμα μιλαει απο μονο του.
προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ειναι καλυτερη η αλφα ρομεο επειδη ταχα μου ειναι πιο ομορφη(που μπορει και να ειναι) ενω στο ερωτημα οτι ειναι πισω σε επιδοσεις και οδικη συμπεριφορα απαντατε οτι και καλα δεν ειναι το σπορ μοντελο αυτο και τριχες κατσαρες.
αμα δεν ειναι η Brera το σπορ μοντελο της , ποιο ειναι τοτε ρε φιλε;
για μ@λακες μας περνατε;τι σχέση σε αίσθηση και ταχύτητα έχει το τιμόνι της μπρέρα με αυτό του ΤΤ ?
-
και γενικά κάπου κερδίζει το ένα και κάπου το άλλο...
περι ορέξεως ... -
προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ειναι καλυτερη η αλφα ρομεο επειδη ταχα μου ειναι πιο ομορφη(που μπορει και να ειναι) ενω στο ερωτημα οτι ειναι πισω σε επιδοσεις και οδικη συμπεριφορα απαντατε οτι και καλα δεν ειναι το σπορ μοντελο αυτο και τριχες κατσαρες.
για μ@λακες μας περνατε;Θες να σου απαντήσω ειλικρινά τώρα?
Μάλλον διαβάζεις αποσπασματικά και δεν έχεις εικόνα του ποιος λέει τι. Και επειδή εσύ για δικούς σου έγκυρους λόγους θες να πιστεύεις ότι η Brera πρέπει ντε και καλά να είναι το super sport μοντέλο της Alfa, ε να σε πληροφορήσω ότι δεν βγήκε γι' αυτό το σκοπό αν και πάλι είναι πολύ πιο σπορ από πολλά μοντέλα που προβάλλονται ως τέτοια. -
για μ@λακες μας περνατε;Καλα μας δουλευεις? Πλην του gti τα άλλα ειναι σαλιγκάρια . Και άσχημα. Και το ίδιο μοντέλο εδώ και 3 εκδόσεις.Και με προβλήματα. Γιατί όλοι τρέχουν να κάνουν βελτιώσεις νομίζεις. Τυχαίο ? Δε νομίζω!
-
είπε κανένας ότι η brera είναι πιο γρηγορη από το tt?
ότι να ναι?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μάλλον διαβάζεις αποσπασματικά και δεν έχεις εικόνα του ποιος λέει τι. Και επειδή εσύ για δικούς σου έγκυρους λόγους θες να πιστεύεις ότι η Brera πρέπει ντε και καλά να είναι το **super sport **μοντέλο της Alfa, ε να σε πληροφορήσω ότι δεν βγήκε γι' αυτό το σκοπό αν και πάλι είναι πολύ πιο σπορ από πολλά μοντέλα που προβάλλονται ως τέτοια.αχ αυτα οι πονηραδες τυπου** super sport** προσθεσαμε στο sport το super μπας και δικαιολογησουμε την παταγωδη αποτυχια του αυτοκινητου να αντιμετωπισει αλλες παρομοιου τυπου κατασκευες σε επιδοσεις και οδικη συμπεριφορα.
μπορεις να μου απαντησεις ποιο ηταν τοτε το super sport μοντελο της; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν βρίσκω διαφορά...
Ούτε από αυτόν που οδηγεί το 3ο?
-
Εδεσε το γλυκο..κι ελεγα ποιος ελειπε..
-
αχ αυτα οι πονηραδες τυπου** super sport** προσθεσαμε στο sport το super μπας και δικαιολογησουμε την παταγωδη αποτυχια του αυτοκινητου να αντιμετωπισει αλλες παρομοιου τυπου κατασκευες σε επιδοσεις και οδικη συμπεριφορα.
μπορεις να μου απαντησεις ποιο ηταν τοτε το super sport μοντελο της;H GT ήταν το πιο σπορ μοντέλο της τότε γκάμας...ευχαριστημένος? Τις ενστάσεις σου δεν μας έχεις πει ακόμα, και που και αν θες να καταλήξεις κάπου?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι η τζουλιετα qv εξισου σπορ αυτοκινητο με το gti? ποτε δεν εχω ακουσει κατι τετοιοhttp://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... 6&pbreak=2
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εδεσε το γλυκο..κι ελεγα ποιος ελειπε..εσυ γιατί πετάγεσαι όμως?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ούτε από αυτόν που οδηγεί το 3ο?
Ε όσο ισχύσαν όλα τα υπόλοιπα, άλλο τόσο ήταν specialty models οι Brera/Spider...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
εσυ γιατί πετάγεσαι όμως?
εξαγνιστηκε αυτος ,παει.
-
Ολα καλα?
Sent from my MB525 using a gezellig dutch cow
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
εσυ γιατί πετάγεσαι όμως?
Μου αρκει που ασχετα απο την ερωτηση μοιαζεις να συμφωνεις..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ολα καλα?κύριε μακρόπουλε τα παιδιά εδώ είναι άσχετοι
-
-
Μάλλον διαβάζεις αποσπασματικά και δεν έχεις εικόνα του ποιος λέει τι. Και επειδή εσύ για δικούς σου έγκυρους λόγους θες να πιστεύεις ότι η Brera πρέπει ντε και καλά να είναι το **super sport **μοντέλο της Alfa, ε να σε πληροφορήσω ότι δεν βγήκε γι' αυτό το σκοπό αν και πάλι είναι πολύ πιο σπορ από πολλά μοντέλα που προβάλλονται ως τέτοια.αχ αυτα οι πονηραδες τυπου** super sport** προσθεσαμε στο sport το super μπας και δικαιολογησουμε την παταγωδη αποτυχια του αυτοκινητου να αντιμετωπισει αλλες παρομοιου τυπου κατασκευες σε επιδοσεις και οδικη συμπεριφορα.
μπορεις να μου απαντησεις ποιο ηταν τοτε το super sport μοντελο της;Μα γιατι ντε και καλα να εχει ενα σουπερ σπορτ μοντελο;Ειναι το tt για παραδειγμα σουπερσπορτ;Οπως ειπαν και τα παιδια ουδεποτε πλασαριστηκε ως σουπερσπορτ μοντελο παρα μονο ως ενα αυτοκινητο gran turismo.Ως εκει,απο κει και περα τα περι αποτυχιας ειναι σχετικα αφου σχετιζονται με λαθος πολιτικες της αλφα και οχι με μειονεκτηματα του ιδιου του αυτοκινητου.
Σορρυ για το σεντονι με τις παραθεσεις
-
Oτι να ναι γενικώς ...
Ο καθένας γράφει τον πόνο του, τον πόθο του, την ειρωνεία του.
Best τόπικ ψυχοθεραπείας 2011
Brera vs TT (πρωην ALFA ROMEO vs. AUDI)