-
Πως φαίνεται η εμπειρία...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Μετα απο 23 σελιδες εχω μια μικρη περιεργεια να δω σε τι καταληξαμε τελικως?
σημαντικο2.....πουλας παντα κατι, για να αγορασεις κατι αλλο!!!
Οι γιαπωνεζοι ομως δεν πουλανε........
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Μετα απο 23 σελιδες εχω μια μικρη περιεργεια να δω σε τι καταληξαμε τελικως?
Προς το παρόν μας πηρε χαμπάρι η σύζυγος και κάνω τον ψόφιο κοριό..... Δεν το έχω εγκαταλείψει όμως....
διαβαζει 4 τροχους?????
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1640283/
ωραιο φενεται!!!!!!! -
Ωραιο δειχνει..Υπηρχε και στην ευρυτερη οικογενεια ενα τετοιο πριν καμμια δεκαρια χρονια,αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι πολλα πραγματα Νομιζω παντως πως η μηχανη-σασμαν ειχε παρομοια διαταξη με του 304.
Παντως σιγουρα δεν ειναι το μοναδικο,μολις πριν μια εβδομαδα περασε μπροστα μου ενα γαλαζιο -
Σίγουρα δεν είναι μοναδικό, σίγουρα του λείπουν τα εμπρός (αρκετά σπάνια) φλασάκια του προφυλακτήρα, σίγουρα είναι αρκετά ακριβό....
Συμπαθέστατο μεν αλλά μέχρι εκεί, ασε που οι φρασεις του στυλ 'ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ' δίπλα σε α-σοβαρες περιγραφές με νευριάζουν!
-
Λοιπον τωρα το ειδα το θεμα!
Δημητρη η λυση ειναι απλη!**Mazda RX7 και τα μυαλα στα καγκελα! **
Αν βρεις κανενα σουλουπωμενο, η τιμη του θα ειναι καπου εκει στα 3-4000.
Αν εχει σπασμενο μοτερ, τοτε το παιρνεις ενα χιλιαρικο και με 2-2,5 το κανουμε τουμπανο!
Θα σου κοστισει κατι παραπανω σε βενζινες αλλα μην ακους τους κακοηθεις εχθρους των βανκελ!
Αααα, και ειναι και γιαπωνεζικο!Χαιρομαι που εδωσα τη δημιουργικη και αντικειμενικη συνεισφορα μου στη συζητηση!
-
+9000
Mazda RX7 και τα μυαλα στα καγκελα!
-
Εγω σας προτεινω κανα ascona ψαξτε στο car.gr
-
-
Πιστευω οτι μια BMW E21 ειναι καλη βαση για αρχη.
Πολλά κομματια ακομα σε κυκλοφορια, σπανια πεφτεις σε σαπιο, αποκλειστικα 2πορτο, πισωκινητο και ανταλλακτικα που δεν τελειωνουν ποτε!!!
Ειχα πετυχει πριν 2 χρονια ενα γνησιο 323 με BBS εποχης, bodykit AC Schnitzer εποχης με ελαχιστα σαπια σε ενα διαλυτηριο.
Πουληθηκε την ιδια μερα 700 €!!!Μερικά:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1232767/
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
Πιστευω οτι μια BMW E21 ειναι καλη βαση για αρχη.Πολλά κομματια ακομα σε κυκλοφορια, σπανια πεφτεις σε σαπιο, αποκλειστικα 2πορτο, πισωκινητο και ανταλλακτικα που δεν τελειωνουν ποτε!!!
Δυστυχώς πολύ εύκολα πέφτεις σε σάπιο που δεν φαίνεται πόσο σάπιο είναι. Τα σημεία στα οποία υποφέρουν πχ μέσα από τα φτερά, στα ράμφη, δεν φαίνονται και τόσο εύκολα. Τα ανταλλακτικά ναι μεν δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά τα περισσότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν - πωλούνται είναι αλλοιωμένα είτε με μεγαλύτερους κινητήρες είτε με μεταγενέστερους. Είναι μια παρα πολύ καλή βάση για κάποιον που θέλει ενα φτηνό σχετικά πισωκίνητο και δεν τον νοιάζει η γνησιότητα.
Πριν από καιρό ήταν στις αγγελίες ενα πολύ καλό 323 ex KP61 που άξιζε τον κόπο. -
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλορίζικο!!!!
Να υποθέσω ότι θα το δούμε και από τα μέρη μας? -
Καλορίζικος ο σκάθαρος Δημήτρη!!!
-
Καλοταξιδο!!!!
-
Νίκησε ο Αλέξανδρος τελικά ε;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Νίκησε ο Αλέξανδρος τελικά ε;νικησε το συναισθημα-νοσταλγια, και πολυ καλα εκανε!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Νίκησε ο Αλέξανδρος τελικά ε;
νικησε το συναισθημα-νοσταλγια, και πολυ καλα εκανε!
Έτσι, έτσι, αρκεί να μην γίνει του σαλονιού!
Καλορίζικο λοιπόν!
Τι κλασσικό μέχρι 3.000€?