-
Απλα τους γραφεις και κανεις οτι γουσταρεις απο την στιγμη που δεν παρανομεις.
Πριν 2000 χρονια παντως Δημητρη, ολοι πιστευαν σε μενα...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλα τους γραφεις και κανεις οτι γουσταρεις απο την στιγμη ποτ δεν παρανομεις.Πριν 2000 χρονια παντως Δημητρη, ολοι πιστευαν σε μενα...
το θέμα είναι πόσοι συνεχίζουν....αν δεν συνεχίζει κανείς, σημαίνει ότι κάτι έκανες στραβά
-
Φροντισαν για αυτο κατι καλοπαιδα Αυτοκρατορες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φροντισαν για αυτο κατι καλοπαιδα Αυτοκρατορες...Sent from my Neo V using Tapatalk.
Μωρέ και κάτι σουλτάνοι προσπάθησαν για το αντίθετο αλλά ήταν μεγάλο fail τελικά κι όχι μόνο στην Ελλάδα ή στην Αν. Ευρώπη.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Βεβαια οι πιο πολλοι που το παιζουν αθεοι , θα τρεξουν στην εκκλησια να βαπτισουν τα παιδακια τους γιατι...γιατι ετσι
Ο γάμος μου έγινε σε μια παραλία. Τα παιδιά μου, με το καλό, ΔΕΝ θα βαπτιστούν απολύτως τίποτα. Όταν αποφασίσουν ας το πράξουν μόνα τους. Έχω αρνηθεί σε δικαστήριο ως κατηγορούμενος να ορκισθώ στο ευαγγέλιο(πίστεψέ με θέλει @@@). Σε παιδικό μου φίλο δεν έγινα κουμπάρος, γιατί του είπα ότι δεν έχω θέμα να κάνω τον ηθοποιό μέσα στην εκκλησία, αλλά σε μυστήριο δεν πιστεύω. Επειδή είναι πιστός προτίμησε φίλη της γυναίκας του. Στους γονείς μου(τυπικοί Έλληνες χριστιανοί) όρθωσα την άποψή μου, όταν είχα γίνει οικονομικά ανεξάρτητος. Δεν ξέρω αν το πούστης ή άθεος ήταν χειρότερο για αυτούς. Το έχουν πάντως στην ίδια κατηγορία. Μαζί και με τον κομμουνισμό ίσως.
Και ενώ λοιπόν υποτίθεται ότι έχουμε ελευθερία, αρκετοί άθεοι δεν τολμούν να το δηλώσουν, γιατί απλά δεν επιβιώνουν με τις συνέπειες αυτής της δήλωσης. Και στην εκκλησία θα πάνε(πάσχα καλή ώρα), και παπάς θα τους διαβάσει κλπ κλπ. Μπορεί πλέον να μην κινδυνεύεις νομικά δηλώνοντας κάτι τέτοιο(δεν θα σε κάψουν στην πυρά ), αλλά υπάρχουν κοινωνικές επιπτώσεις.Οι κοινωνικές επιπτώσεις είναι αποτέλεσμα του ότι σε αυτή τουλάχιστον την χώρα οι περισσότεροι δηλώνουν χριστιανοί εδώ και κανα 2 χιλιάδες χρόνια, καταλαβαίνεις ότι αυτό δύσκολα αλλάζει και συμπεριφορές τύπου κάνω ΒΒQ επιδεικτικά στην αυλή μου την Μ. Παρασκευή και γεμίζω την γειτονιά τσίκνα μόνο χειρότερα κάνουν τα πράγματα. Μπορείς BBQ να κάνεις 150 μέρες τον χρόνο και την Μ.Παρασκευή να ρίξεις τα μπριζολάκια σου στον φούρνο (όπως πιθανότατα κάνει και η μισή γειτονιά ) απλά για να μην προκαλέσεις τοι κοινό αίσθημα.
Μετριοπάθεια χρειάζεται και από τις 2 πλευρές.Όπως είπε και ο Δίας, δεν είναι κάτι παράνομο. Με ενοχλούν 365 ημέρες το χρόνο. Ας τους ενοχλήσω και εγώ μια.... Πιστεύεις ότι οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν με μετριοπάθεια τους άθεους;;;
Απλα τους γραφεις και κανεις οτι γουσταρεις απο την στιγμη ποτ δεν παρανομεις. Πριν 2000 χρονια παντως Δημητρη, ολοι πιστευαν σε μενα... Sent from my Neo V using Tapatalk.
το θέμα είναι πόσοι συνεχίζουν....αν δεν συνεχίζει κανείς, σημαίνει ότι κάτι έκανες στραβά
Πόσοι είναι πραγματικά χριστιανοί στην Ελλάδα;; Όχι τι δηλωνουν. Πόσοι πραγματικά είναι χριστιανοί. Και επιπλέον η άσκηση πολιτικής εξουσίας από την εκκλησία για αιώνες, παγίωσε την κατάσταση. Πόσο εύκολο είναι να δηλώσεις χριστιανός στην Τουρκία; Όχι κρυφοχριστιανός. Φανερά. Να είσαι πολιτική προσωπικότητα και να το δηλώσεις; Νταηλίκι τα χριστιανικά στο σχολείο, νταηλίκι το βάπτισμα, νταηλίκι το θάψιμο, νταηλίκι οι ορκωμοσίες των κυβερνήσεων, νταηλίκι προβολή της εκκλησίας από τα ΜΜΕ και πολλά άλλα.
Φροντισαν για αυτο κατι καλοπαιδα Αυτοκρατορες... Sent from my Neo V using Tapatalk.
Μωρέ και κάτι σουλτάνοι προσπάθησαν για το αντίθετο αλλά ήταν μεγάλο fail τελικά κι όχι μόνο στην Ελλάδα ή στην Αν. Ευρώπη.
Τα κατάφεραν καλά όμως μέχρι την Ξάνθη...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Βεβαια οι πιο πολλοι που το παιζουν αθεοι , θα τρεξουν στην εκκλησια να βαπτισουν τα παιδακια τους γιατι...γιατι ετσι
Ο γάμος μου έγινε σε μια παραλία. Τα παιδιά μου, με το καλό, ΔΕΝ θα βαπτιστούν απολύτως τίποτα. Όταν αποφασίσουν ας το πράξουν μόνα τους. Έχω αρνηθεί σε δικαστήριο ως κατηγορούμενος να ορκισθώ στο ευαγγέλιο(πίστεψέ με θέλει @@@). Σε παιδικό μου φίλο δεν έγινα κουμπάρος, γιατί του είπα ότι δεν έχω θέμα να κάνω τον ηθοποιό μέσα στην εκκλησία, αλλά σε μυστήριο δεν πιστεύω. Επειδή είναι πιστός προτίμησε φίλη της γυναίκας του. Στους γονείς μου(τυπικοί Έλληνες χριστιανοί) όρθωσα την άποψή μου, όταν είχα γίνει οικονομικά ανεξάρτητος. Δεν ξέρω αν το πούστης ή άθεος ήταν χειρότερο για αυτούς. Το έχουν πάντως στην ίδια κατηγορία. Μαζί και με τον κομμουνισμό ίσως.
Και ενώ λοιπόν υποτίθεται ότι έχουμε ελευθερία, αρκετοί άθεοι δεν τολμούν να το δηλώσουν, γιατί απλά δεν επιβιώνουν με τις συνέπειες αυτής της δήλωσης. Και στην εκκλησία θα πάνε(πάσχα καλή ώρα), και παπάς θα τους διαβάσει κλπ κλπ. Μπορεί πλέον να μην κινδυνεύεις νομικά δηλώνοντας κάτι τέτοιο(δεν θα σε κάψουν στην πυρά ), αλλά υπάρχουν κοινωνικές επιπτώσεις.νομιζω το χω ξαναναφερει, στο στρατο ημασταν 3-4 για πολιτικη (ετσι λεγεται?) ορκομωσια, και κανεις μεσα στο στρατοπεδο δεν ηξερε πως επρεπε να σηκωσουμε το χερι μας, γιατι το κλασσικο με 3 δαχτυλα ειναι θρησκευτικο λεει, τελικα τα σηκωσαμε ετσι
να ειχα μια φωτο γμτ
ο στρατηγος-κατι που ηρθε απο τα κεντρικα να παραστει περπατησε μπροστα απο ολους τους λοχους χαιρετωντας και μολις εφτασε πριν απο εμας, τραβηξε μια μεταβολη κι εξαφανιστηκε, μην μολυνθει η τσουτσου
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Φροντισαν για αυτο κατι καλοπαιδα Αυτοκρατορες...
Ε ναι γιατι η δικια σας θρησκεια κερδαει την θρησκεία των απεναντι...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Οι κοινωνικές επιπτώσεις είναι αποτέλεσμα του ότι σε αυτή τουλάχιστον την χώρα οι περισσότεροι δηλώνουν χριστιανοί εδώ και κανα 2 χιλιάδες χρόνια, καταλαβαίνεις ότι αυτό δύσκολα αλλάζει και συμπεριφορές τύπου κάνω ΒΒQ επιδεικτικά στην αυλή μου την Μ. Παρασκευή και γεμίζω την γειτονιά τσίκνα μόνο χειρότερα κάνουν τα πράγματα. Μπορείς BBQ να κάνεις 150 μέρες τον χρόνο και την Μ.Παρασκευή να ρίξεις τα μπριζολάκια σου στον φούρνο (όπως πιθανότατα κάνει και η μισή γειτονιά ) απλά για να μην προκαλέσεις τοι κοινό αίσθημα.
Μετριοπάθεια χρειάζεται και από τις 2 πλευρές.Εσύ δεν έλεγες ότι οι μειοψηφίες πρέπει να κάνουν τον 'αγώνα τους', να μην ντρέπονται για τις 'ιδιαιτερότητές τους', να τις επιδεικνύουν ανοιχτά κλπ για να αρχίσουν να τους σέβονται οι πλειοψηφίες;
Τώρα τι έγινε;
Τώρα πρέπει να κρύβονται για να μην προκαλούν;Η μετριοπάθεια από την πλειοψηφική πλευρά σε τι αναφέρεται;
Ότι αν δεν δείχνετε πουθενά ότι δεν είστε χριστιανοί, εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα μαζί σας; -
Εντάξει mjacob, σε καταλαβαμε, come out of the closet
-
Ας το βαλω εδω αυτο,
Τρεμοπαίζει το Αγιο Φως
Από τον Αδαμάντιο Κοραή μέχρι τον Νίκο Δήμου εκφράζονται αντιρρήσεις για την ύπαρξή του ενώ διαπρεπείς βυζαντινολόγοι θεωρούν ασέβεια το να του αποδίδονται τιμές κράτους -
Για τους δυο μαυρους αμερικανους αθλητες (Τομ Σμιθ και Τζων Καρλος) και τους συμβολισμους τους ( σκυφτα κεφαλια , υψωμενη γροθια , χωρις παπουτσια , μαυρο φουλαρι, κτλ) νομιζω οτι καποια πραγματα ειναι γνωστα.
Ο τριτος (2ος στα 200 μ.) ηταν ο λευκος αυστραλος αθλητης Πητερ Νορμαν. Μετα τον αγωνα οι δυο αμερικανοι αθλητες ειπαν στον Νορμαν τι ειχαν προθεση να κανουν. Ο Νορμαν ( αν και ηξερε οτι πιθανοτατα θα ρισκαρε την καριερα του και θα αντιμετωπιζε προβληματα * ) συμφωνησε , πηρε την κονκαρδα του OPHR (Olympic Project for Human Rights) και την φορεσε. Ξεκαθαρη δηλωση και πραξη αλληλεγγυης οταν υπηρξε καποια στιγμη που επρεπε να παρει θεση. Θα ειναι ανθρωπος ή γουρουνι ? Και ο Νορμαν πηρε αυτη που θεωρουσε σωστη.
Το 2012 ο Καρλος δηλωσε σε μια συνεντευξη του: “Δεν υπάρχει κάποιος στην Αυστραλία που θα πρέπει να τιμηθεί και να αναγνωριστεί περισσότερο από τον Peter Norman για τις ανθρωπιστικές του ανησυχίες, το χαρακτήρα του, τη δύναμη του και τη θέληση του να θυσιαστεί για τη δικαιοσύνη.”
Την ιδια χρονια, ξεκινησε μια συζητηση στο κοινοβουλιο της Αυστραλιας προκειμενου να δοθει επισημα συγγνωμη στον αθλητη για τον αποκλεισμο του. Το αρνηθηκαν.Ο Π. Νορμαν πεθανε το 2006. Στην κηδεια του το φερετρο το κουβαλησαν οι δυο συναθλητες του.
- Γι΄ αυτη την πραξη του ο Νορμαν κατακριθηκε απο τα ΜΜΕ της Αυστραλιας και την κυβερνηση της Αυστραλιας και απομονωθηκε.
Αν και επιασε καμια 10αρια φορες το χρονο προκρισης , η ολυμπιακη επιτροπη της Αυστραλιας τον εκοψε απο την αποστολη για τους επομενους Ολυμπιακους αγωνες του Μοναχου (νομιζω οτι προτιμησαν να μην στειλουν κανενα αντρα σπριντερ παρα να παει και ο Νορμαν).
- Γι΄ αυτη την πραξη του ο Νορμαν κατακριθηκε απο τα ΜΜΕ της Αυστραλιας και την κυβερνηση της Αυστραλιας και απομονωθηκε.
-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
... -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
νομιζω το χω ξαναναφερει, στο στρατο ημασταν 3-4 για πολιτικη (ετσι λεγεται?) ορκομωσια, και κανεις μεσα στο στρατοπεδο δεν ηξερε πως επρεπε να σηκωσουμε το χερι μας, γιατι το κλασσικο με 3 δαχτυλα ειναι θρησκευτικο λεει, τελικα τα σηκωσαμε ετσι
να ειχα μια φωτο γμτ
ο στρατηγος-κατι που ηρθε απο τα κεντρικα να παραστει περπατησε μπροστα απο ολους τους λοχους χαιρετωντας και μολις εφτασε πριν απο εμας, τραβηξε μια μεταβολη κι εξαφανιστηκε, μην μολυνθει η τσουτσου
Νομιζω πως αρκουσε να υψωσετε το δεξι χερι (αλα χιτλερ) οπως ορκιζονται οι μουσουλμανοι στον Ελληνικο στρατο.
@Δια,
ριξε εναν μπότσον σε μια 15χρονη (που να το θελει κιολας) και μετα πες στο δικαστη αυτα που μου λες περι ωριμοτητας.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_co ... ope#Greece
διαβασε και το παρακατω, αν πηδηξεις 15χρονη και ειαι 17 ενταξει, αν εισαι 30πολλα οπως ο Διας, εχεις ενα θεματακι.
Απλα τους γραφεις και κανεις οτι γουσταρεις απο την στιγμη που δεν παρανομεις.
Πριν 2000 χρονια παντως Δημητρη, ολοι πιστευαν σε μενα...
Εχεις ενα θεμα με τους νομους.
Ε, τοτε να βαλουμε τους εθνικοφρονες να κοψουν μερικες βολτιτσες στην Πατησιων την επετειο του Πολυτεχνειου, δεν κανουν κατι παρανομο.Όπως είπε και ο Δίας, δεν είναι κάτι παράνομο. Με ενοχλούν 365 ημέρες το χρόνο. Ας τους ενοχλήσω και εγώ μια.... Πιστεύεις ότι οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν με μετριοπάθεια τους άθεους;;;
Πως ακριβως σε ενοχλουν οι χριστιανοι 365 μερες το χρονο, θα θελα να ακουσω
Τα υπολοιπα περι Ξανθης και ποιος τα καταφερε καλα, ας τα αφησουμε ειναι για αλλο τοπικ.
-
Ας αλλαχθει ο τίτλος του τοπικού σε για να μη μπερδεύεται κανείς που πρώτομπαίνει
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Την Παρασκευή έχω μπάρμπεκιου με τα πάντα όλα(πανσέτες, σουβλάκια, παϊδάκια, λουκάνικα). Ένα λάθος πριν χρόνια, που έγινε παράδοση
σε προλαβα, καθε μεγαλη πεμπτη εχει bbq...
Όπως είπε και ο Δίας, δεν είναι κάτι παράνομο. Με ενοχλούν 365 ημέρες το χρόνο. Ας τους ενοχλήσω και εγώ μια.... Πιστεύεις ότι οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν με μετριοπάθεια τους άθεους;;;
Ενα απλο πρωτο παραδειγμα. ΚΑΘΕ μερα στις 7.01 το πρωι οι γαμωκαμπανες της γαμωεκκλησιας με ξυπνανε. Για να μη πουμε για το οτι απ'οτι φαινεται οι νομοι περι ηχορυπανσης δεν αφορουν την εκκλησια.
-
Ρε σεις υμαρτον μεγαλοβδομαδιατικα μην βριζετε
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Όπως είπε και ο Δίας, δεν είναι κάτι παράνομο. Με ενοχλούν 365 ημέρες το χρόνο. Ας τους ενοχλήσω και εγώ μια.... Πιστεύεις ότι οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν με μετριοπάθεια τους άθεους;;;
Τα υπολοιπα περι Ξανθης και ποιος τα καταφερε καλα, ας τα αφησουμε ειναι για αλλο τοπικ.
Πρώτον με ενοχλούν γιατί μπροστά στο σπίτι μου έχει εκκλησία. Σε μέρος του οικοπέδου που χάρισε ο προπάππους. Και ενώ εφαρμόστηκε η ρυμοτομική γραμμή και έπεσαν ΟΛΑ τα σπίτια, η εκκλησία έμεινε στη θέση της. Μου κόβει καθημερινά τη θέα. Το δε προαύλιο είναι 100% ιδιοκτησία μας, αλλά αν το φράξω, δε θα βγάλω τη μέρα. Δεύτερον με ενοχλεί καθημερινά η πλύση εγκεφάλου που έζησα στα μαθητικά μου χρόνια. Ξαναέγραψα για τον κοινωνικό ρατσισμό σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής(γάμοι, βαφτήσια, κηδείες, πάσχα κλπ. Επίσης με ενοχλούν τα νταηλίκια αργίες (αγίου πνεύματος, μεγάλη Παρασκευή....http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 82&catid=3). Τρίτον με ενοχλεί που ενώ είμαι άθεος, νταηλίκι πληρώνω τους μισθούς του παπαδαριού, το φως που πάει βόλτες, τους αγιασμούς νερών, γης, μέχρι και αυτοκινήτων(για να πέσει το 20ευράκι). Τέταρτον, πέμπτον,..... ΑΠΕΙΡΑ. Και επειδή γενικά με ενοχλούν τα ψέματα και οι θεατρινισμοί, με ενοχλεί το θέατρο των ντεμέκ χριστιανών.
Να πω μόνο, πως αν κάποια από αυτά που διδάσκει ο χριστιανισμός, ήταν οι πράξεις των πιστών του, ο κόσμος δε θα είχε φτάσει σε αυτά τα χάλια.
Για αυτό και δεν έχω κανένα θέμα με την πίστη. Οι πράξεις με ενοχλούν -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ρε σεις υμαρτον μεγαλοβδομαδιατικα μην βριζετεήμαρτον γαμω την μπ*για μου, ήμαρτον μεγαλοβδομαδιάτικο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ήμαρτον γαμω την μπ*για μου, ήμαρτον μεγαλοβδομαδιάτικο
Δεν στρώνει η μπογιά ε;
Βιβεχρώμ φίλε την άλλη φορά που θα βάψεις -
Περί εκκλησίας [#3]