Βρε καημένοι όλοι σας. Πόσο τελειωμένοι είστε ξέρετε; Τα ζώα δεν έχουν την δυνατότητα αντίληψης για το τίποτα. Αν μεγαλώσεις κανένα αρσενικό μόνο του, θα έρχεται και θα τριβεται στα πόδια σου, για να ικανοποιήσει τα ένστικτα του. Κι ο μόνος σκοπός που έχουν είναι η γονιμοποίηση.
@markvag
Ώπα, γιατί πήρες φορα και ξεστομίσες ένα σωρό μπούρδες. Έχετε μπερδέψει εδώ την π*-&τσα με την βούρτσα. Για να σε βοηθήσω. Δεν έχει καμία μα καμία μα καμία σχέση η πίστη του καθενός και το άμα τα παιδάκια θα κάνουν προσευχή το πρωί και θρησκευτικά μετά, με το να είναι μέσα σε ένα περιβάλλον που να χάνουν τον προσδιορισμό του ΦΎΛΟΥ τους με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Το 2ο είναι σαφώς πιο σοβαρό. Προσβάλλεται η δημόσια ηθική. Σου λέει κάτι αυτό; Δημόσια ηθική, γιου νοου;;; Τι να λέμε τώρα. Εδώ με μερικούς από σας πρέπει να αρχίσουμε να αναλύουμε πράγματα που έχουν θεσπίσει εδώ και 2-3 χιλιάδες χρόνια, για να δημιουργήσουν μια κοινωνία που αποτελείται από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι ζώα.
Δεν θα σχολιάσω τις υπόλοιπες μπούρδες που έγραψες για μένα, γιατί έχω πάρει θέση παραπάνω. Προσωπικά δεν αηδιάζω με την επιλογή του κάθε ανθρώπου. Ούτε τους λυπάμαι, ούτε τους χλευαζω, ούτε τίποτα. Δεν έχω μάθει να το παίζω 'ανώτερος', γιατί πολύ απλά δεν πιστεύω ότι είμαι. Αηδιάζω όμως με αρκετούς από εδώ που το παίζετε δήθεν. Αντε κάντε και καμιά δημοσίευση στο fb ή στο Twitter για να δείξετε την υποστήριξη σας σε όλα αυτά. Για να πάτε με το 'ρευμα'.. Εδώ ο ορισμός της ράτσας του ' αντιρατσιστού' http://frikipaideia.wikia.com/wiki/�% ... F%8C%CF%82
'Χαρακτηριστικά Αντιρατσιστή
Εκτός από τη προαναφερόμενη κοινωνική συμπεριφορά, υπάρχουν και κάποιες άλλες «στάσεις ζωής» που προδίδουν τον αντιρατσιστή (το αν αυτό το πρόσωπο βρίσκεται «μέσα» σε καθρέπτη, δεν αναιρεί την παραπάνω παρατήρηση).
συμπαθεί τους «ξένους» , αλλά δεν τους κάνει παρέα
θεωρεί βάρβαρο να σφαγιάζονται τα ζώα, αλλά του αρέσουν τα αυγά με μπέικον θεωρεί βάρβαρο να σφαγιάζονται τα ζώα, αλλά φοράει το δέρμα τους
δεν τρώει κρέας, αλλά βάζει τη μάσκα προσώπου, που έγινε από τα ζωτικά μέρη κάποιου ζώου
συμπαθεί τους «ξένους» , αλλά δεν κάθεται δίπλα τους στο λεωφορείο
συμπαθεί τους «ξένους» , αλλά δεν τους θέλει για γείτονες
συμπαθεί κάποιους «ξένους» περισσότερο, και κάποιους άλλους «ξένους» λιγότερο βρίσκει τη (ρατσιστική) ταινία Η αποστολή (The mission)... «...πολύ ωραία ταινία, και αντιρατσιστική!»
έχει Ματέρια και στον εγκέφαλο'
Αντι-ρατσιστες μου εσείς!