-
Ακόμα το θυμάμαι εκείνο το στιφάδο στον ΠΥΡΓΟ!!!
-
Στριφάδο; Πού; Πού; Να κανονίσουμε!
-
STi...STiφάδο!!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μερικές αναμνήσεις από τα πρώτα χρόνια (2002 - 2003)
Εξασκηση μνημης....Απο αριστερα ο Γιαννης ο Βαλατσος,διπλα ο Κυριακος ο Πινατσης στο τιμονι ο Ευριπιδης ,μετα ο Λαμπης και ο Στελιος και στην ακρη ο Κωστας ο Γιαννακοπουλος.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η πρώτη φωτό πρέπει να είναι από την πρώτη συγκέντρωση που οργανώθηκε, σε ένα Ράλλυ (Παλλάδιο, Βοιωτίας?)....Στερεάς Ελλάδος αν θυμάμαι καλά ;
-
Χρόνια πολλά 4τφ.
Εγώ αν και σχετικά καινούριος (τι διάολο παντού νέο είμαι ? ) θέλω βασικα να ευχαριστήσω εδώ μέσα γιατι γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι την ίδια αγάπη-τρέλα.Έκανα νέους φίλους που με βοήθησαν πολύ και το ίδιο είμαι έτοιμος να κάνω αν χρειαστεί ανά πάσα στιγμή κι οπότε αυτό μου ζητηθεί.Κατ' επέκτασή αισθάνομαι τρομερα χαρούμενος που ανήκω σ' αυτή τη διαδικτυακη οικογένεια γιατί γιατι κάποιοι έδω μέσα αυτό ειστε
Χρόνια μας πόλλα λοιπόν κύριοι -
Ποτε περασαν τοσα χρονια ρε γαμωτο! Ποσες ωραιες αναμνησεις, γνωριμιες ιδεες, και ποσα αλλα. Χρονια πολλα φορουμ θα ειμαστε εδω και τα επομενα 10 χρονια να μας ζησεις
-
Χρονια πολλα κι απο μας τους νεους
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μερικές αναμνήσεις από τα πρώτα χρόνια (2002 - 2003)OK, τώρα νιώθω εντελώς ψάρακας...
Χρόνια πολλά!!!
-
Χαχα, και εγω με αυτα που ειδα στις προηγουμενες σελιδες νομιζω οτι δεν εγω γραφτει ακομα...
Χρονια πολλα λοιπον στο φορουμ μας και να ειμαστε καλα ολα τα μελη του για να τα λεμε!
-
@ euripides..... μπραβο... για τις αναμνησεις...που μας επανεφερες... Χρονια μας πολλα και να τα 20ρισουμε... και με καλλυτερες συνθηκες στην Ελλαδα.
Που θα μαζευτουμε?? θα ερθω με ευκαιρια του Ακροπολις για 10 μερες... Κουκ... κοτοπουλα? μπριζολες? παιδακια?? -
Πω πω 10 χρόνια και μάλιστα όπως αναφέρθηκε και πιο πριν ''ζωντανά''!!!
Χρόνια πολλά και από μένα! -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Χρονια πολλα κι απο μας τους νεουςΕυχαριστούμε μικρό γατάκι
-
Ημουν απο τους πρωτους που γραφτηκαν στο φορουμ, τα 10 χρονια περασαν σφαιρα. Το φορουμ εχει τα πανω του και τα κατω του αλλα ελπιζω να συνεχησει.
-
Το να κάνεις νέους φίλους, γνωρίζοντάς τους πρώτα σαν μυαλά και μετά σαν οντότητες.
Το να παίρνεις συμβουλές για κάποιο πρόβλημα που έχεις με το καμάρι σου, χωρίς ο άλλος να σε κοιτάει στην τσέπη.
Το να μοιράζεσαι το ίδιο τραπέζι με ανθρωπους που δεν εχεις ξαναδει και να ειναι σαν να το κάνετε χρόνια.
Το να κυνηγιέσαι σε ένα στροφιλίκι του Πηλίου με ανθρώπους που κατέχουν.
To να είσαι σκατά μετά από χωρισμό και να σου στέλνει φοβερό υποστηρικτικό πμ άνθρωπος που δεν έχεις δει ποτέ από κοντά.Αυτα και άλλα τόσα... αξία ανεκτίμητη.
-
Πολύ καλές οι ηλεκτρονικές φιλίες και η χαλαρη διαδικτυακή συζητηση στην καθημερινότητα, ανεκτιμητες οι φιλίες ζωής που προέκυψαν!
Χρόνια πολλά σε όλα τα μελη παλιά και νέα, μόνιμα ή περιστασιακά, σοβαρα ή trolls για την υποστηριξη του forum! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ακόμα το θυμάμαι εκείνο το στιφάδο στον ΠΥΡΓΟ!!!Κρίμα που περίσσεψαν τα μισά και βάλε...
Χωρίς κάποια ιδιαίτερη σειρά, θυμίζω Πήλιο, Λιτόχωρο, Οίτηλο, Καλύβια, Νέα Σμύρνη. Τόσες όμορφες οδηγικές στιγμές, τόσα γέλια, τόσο φαγητό.
Ο σκληρός πυρήνας του πάλαι ποτέ 4Tforum θα επιστρέψει, όταν και εφόσον οι συνθήκες ευοδώσουν. Αυτό είναι υπόσχεση.
-
Ποσα αυτοκινητα εχουν αλλαξει απο αυτη τη συλλεκτικη φωτογραφια......
-
5 σίγουρα.
10 Χρόνια 4T forum (?)