-
Ρε παιδιά καμιά βοήθεια-γνώμη...
Πήρα προ 5 μηνών μια SLK 200 r171 που επειδή ήταν μάπα την έδωσα πριν κάτι βδομμάδες. Τωρα είμαι στο ψάξιμο πάλι. Θα δώσω γύρω στα 35 χιλ. και έλεγα να πάρω μια Boxster 987 2.7 του '05 με Navi και λοιπά εξτραδάκια, ωστόσο όμως βλέπω τα Z4 2.5 E89 '09 και πέζουν σ'αυτά τα λεφτά, τη να κάνω, είμαι πολλύ προβληματισμένος, συν τις άλλης γιατή μένω κρήτη και δεν έχουμε εξουσιοδοτημένο σέρβις Porsche εδώ. Πείτε καμιά γνώμη -
Πήρα προ 5 μηνών μια SLK 200 r171 που επειδή ήταν μάπα την έδωσα πριν κάτι βδομμάδες. Τωρα είμαι στο ψάξιμο πάλι. Θα δώσω γύρω στα 35 χιλ. και έλεγα να πάρω μια Boxster 987 2.7 του '05 με Navi και λοιπά εξτραδάκια, ωστόσο όμως βλέπω τα Z4 2.5 E89 '09 και πέζουν σ'αυτά τα λεφτά, τη να κάνω, είμαι πολλύ προβληματισμένος, συν τις άλλης γιατή μένω κρήτη και δεν έχουμε εξουσιοδοτημένο σέρβις Porsche εδώ. Πείτε καμιά γνώμη -
Ψήνεσαι για Ζ4 και έχεις αυτό το avatar?
Επί του θέματος, διάβασα σε άλλο τοπικό ότι είχες SLK και την έδωσες γιατί έτριζε. Δυστυχώς ακόμη και σε καινούργιο μπορείς να πετύχεις τριγμούς, οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί ότι σε μτχ δεν θα βρεις τριγμούς. Θα σου συνιστούσα να ξανακοίταγες την πολύ καλή SLK λόγω σκληρής οροφής, αλλά η Κρήτη ούτως ή άλλως δεν έχει δρόμους για να τρέξεις με υψηλές ταχύτητες με ασφάλεια, οπότε μειώνεται το πλεονέκτημα της σκληρής οροφής στα πολλά χιλιόμετρα. Το θέμα του σέρβις είναι σημαντικό, οπότε μάλλον πας για μπεμβέ εάν θες να την κρατήσεις για καιρό.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ψήνεσαι για Ζ4 και έχεις αυτό το avatar?Δεν έχει πρόβλημα με τις ΒΜW αυτές καθ' αυτές μόνο με τους οδηγούς τους;
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Ψήνεσαι για Ζ4 και έχεις αυτό το avatar?
Δεν έχει πρόβλημα με τις ΒΜW αυτές καθ' αυτές μόνο με τους οδηγούς τους;
και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τους οδηγούς των αυτοκινήτων της εταιρίας που οδηγώ...
-
Δε νομιζω πως πρεπει να βαζουμε ολους τους οδηγους αυτοκινητων στο ιδιο σακι...
-
To avatar είναι ειρωνικό, την εποχή που έφτιαξα των λογαριασμό μου στο φόρουμ οδηγούσα Bmw και το έβαλα για να με ειρωνευτό Είχα 2 Bmw στη ζωή μου μέχρι τώρα κι είμαι κατευχαριστημένος απ'τη συγκεκριμένη μάρκα, εξού και ψήνομαι για το Ζ4, το Slk δεν το'χω στην εξίσωση πλέον για πολλούς λόγους που άμα θέλετε τους αναφέρω, έχει πολλά κατά, δεν ήταν μόνο το τρίξιμο.
-
Θείος μου έχει 928 GTS και 993... Αν πορσε τότε μόνο και μόνο carrera. Πολύ ακριβό σέρβις για ένα διθέσιο 250 ίππων. Αλλωστε, ως γγνωστον boxter= το placebo αυτού που θέλει 911 Η βέλτιση επιλογή σίγουρα θα ήταν η νέα τουρμπάτη Ζ4 μπέμπα
-
Την GTS με τα 330 άλογα που ήταν η τελευταία έκδοση; Πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο.. είναι με ελληνικές πινακίδες; την πουλάει;
σόρρυ για το οφ-τόπικ!
-
Ο χρήστης dragoumanos έγραψε:
Αλλωστε, ως γγνωστον boxter= το placebo αυτού που θέλει 911μπουρδες.... δυο διαφορετικα αυτοκινητα μεταξυ τους, με παντελως αλλη φιλοσοφια κατασκευης...
boxter rules
στο θεμα μας ,
πρεπει καποιος να ειναι χαζος να προτιμησει την Ζ4 απο την boxter παντως....(απο καθε αποψη)
-
Συμφωνώ ποιό πολλύ με popol@ro, το ένα είναι 1500 κιλά cruiser και το άλλο 1300 κιλά κεντρομήχανο roadster, και επιτέλους Porsche δεν είναι μόνο η 911, άσε που έχω την υποψία ότι ο μέσος οδηγός μπορεί να πάει ποιό γρήγορα με μια Boxster S απ' ότι με μία απλή 911. Ξέρει κανείς γιατή δεν βάζουν μπλοκέ στις Boxster?
-
γιατι δεν χρειαζεται!!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πρεπει καποιος να ειναι χαζος να προτιμησει την Ζ4 απο την boxter παντως....(απο καθε αποψη)
Ή απλά να έχει γούστο.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
γιατι δεν χρειαζεται!!!γιατι ΔΕΝ χρειαζεται?????
δεν θα γινει πιο δασκεδαστικη μ ενα μπλοκε? -
Μήπως επειδή με μπλοκέ θα γίνουν ποιό γρήγορες απ'τις 911, κι αυτό δεν πρέπει να συμβή?
Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλλό μου...
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1197721/
ή
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1293716/ -
Οι Boxster/Cayman, προσφέρονται με μπλοκέ πλεόν (εξτρά).
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Την GTS με τα 330 άλογα που ήταν η τελευταία έκδοση; Πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο.. είναι με ελληνικές πινακίδες; την πουλάει;σόρρυ για το οφ-τόπικ!
ναι..και με το χειροκίνητο , Ασε , μιλάμε για φοβερό αυτοκίνητο. Αλλά τυχαίνει να αναφερόμαστε σε συλλέκτη. Αν το δεις νομίζεις οτι βγήκε χτες από το εργοστάσιο....και τί ήχος... με αμερικάνικες ...
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Μήπως επειδή με μπλοκέ θα γίνουν ποιό γρήγορες απ'τις 911, κι αυτό δεν πρέπει να συμβή?Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλλό μου...
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1197721/
ή
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1293716/Και τα δυο, τουλαχιστον εφοσον ισχυουν αυτα που γραφουν για χλμ κτλ, ειναι καλες περιπτωσεις.
Εφοσον οπως λες, δεν υπαρχει καποια επισημη υποστηριξη για την Porsche, στην περιοχη που μενεις, αυτο ειναι
ενας ανασταλτικος παραγοντας, εκτος αν υπαρχει καποιος ανεξαρτητος που να εισαγει και να κανει σερβις σε Porsche,
οπως o Nερης πχ στο Κορωπι, για να μπορεις να συντηρεις ουσιαστικα το αυτοκινητο σου, χωρις ταλαιπωρια.
Κατα τα αλλα, και τα δυο, ειναι εξαιρετικες επιλογες, και παροτι ενιοτε τιθενται σε συγκριτικο απο διαφορα περιοδικα,
ουσιαστικα απευθυνονται σε διαφορετικη κατηγορια αγοραστων.
Η Boxster ειναι πιο σπορ, (ακομα και αν δεν θεωρειται ιδιαιτερα γρηγορη για Porsche h 2.7 πχ, εντουτοις εχει τελεια ισορροπια δυναμεων πλαισιου-κινητηρα) εχει απολυτη μηχανικη αισθηση σε καθε ενα απο τα χειριστηρια της (τιμονι, κιβωτιο, φρενα), αλλα ειναι παραλληλα και λιγο πιο θορυβωδης, λογω του κινητηρα στο κεντρο, συν της μαλακης κουκουλας, κατι που σε μεγαλη διαδρομη, ενδεχεται να κουρασει μερικους.
Η Ζ4 δευτερης γενιας απο την αλλη, ειναι πλεον ενα ωριμο, ποιοτικο και σπορτιφ roadster, με προσανατολισμο
να συμπεριφερεται περισσοτερο ως GT, κατι στο οποιο βοηθαει και η κλασσικη διαταξη (κινητηρας εμπρος - κινηση πισω)
αλλα και η σκληρη αναδιπλουμενη οροφη.
Οποτε αναλογα με τα θέλω σου, επιλεγεις και αποφασιζεις. -
Ο χρήστης dragoumanos έγραψε:
Την GTS με τα 330 άλογα που ήταν η τελευταία έκδοση; Πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο.. είναι με ελληνικές πινακίδες; την πουλάει;
σόρρυ για το οφ-τόπικ!
ναι..και με το χειροκίνητο , Ασε , μιλάμε για φοβερό αυτοκίνητο. Αλλά τυχαίνει να αναφερόμαστε σε συλλέκτη. Αν το δεις νομίζεις οτι βγήκε χτες από το εργοστάσιο....και τί ήχος... με αμερικάνικες ...
350 θέλετε να πείτε (5.4 και φουσκωτή), εκτός και αν την μπερδεύεις με τη GT (σαν την S4 αλλά manual και με λίγα αλογάκια παραπάνω)...
Boxster987 ή Z4 E89?