-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Ουισκοπουλε χαζεψε λιγο εδωhttp://e89.zpost.com/forums/showthread.php?t=495159
προσεξε στο ανοιχτο χρωμα πως δενει ο εμπρος Μ προφυλακτηρας και πως ειναι μουρλια ο πισω...
μαζι με αυτη τη ζαντα ειδικα...Για στάσου ρε κουμπάρο, η φώτο που μου δίνεις δεν δείχνη το Μ δείχνη το απλό. Το Μ είναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1109154/ κι είναι Μ-αλακία.
Η ζάντες δε μου αρέσουν όπως είναι, η 17, 18αρές είχα στα 2 προηγούμενα αυτοκίνητα μου και έχω υποσχεθή στη μέση μου να μην το ξανακάνω
Μόνο πρόβλημα τα μπάκετ που μου λες, θα τον πάρω σε κάνα δύο μέρες πάλι να ρωτήσο. Τίποτα άλλο να μου επισημάνεις να ρωτήσο? Μην ανεβένω αθήνα άδικα!Για το άλλο που λες, πρωσοπικά εάν είχα επιλογή μεταξύ Porsche ή Bmw ίδιας χρονολογίας θα προτιμούσα Porsche. Στη δική μου περίπτωση η Ζ4 είναι του '09 και το Boxster του '05 κι είναι ένας απ'τους λόγους που προτειμό το Ζ4, ο άλλος είναι το σέρβις που λέγαμε, κατα τ'άλλα ε, πως να το κάνουμε, ωραίο το μπεεμβού, μουράτο, φρέσκο, γκομενοπαγίδα μεν, άλλα η Porsche είναι Porsche
-
και είναι άλλο πράγμα οδηγικά και λες....έχω ΠΟΡΣ δεν λες έχω Μπενβέ. Γαι μένα παίζει ρόλο κ αυτό , σου δίνει μια αίσθηση μοναδικότητας,κάτι που έχεις εσύ κ πολύ λίγοι...
-
Ισχύει ακόμα αυτό? Νόμιζα ότι έπαψε να ισχύει όταν άρχισαν να κυκλοφορούν τόσες boxster .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ισχύει ακόμα αυτό? Νόμιζα ότι έπαψε να ισχύει όταν άρχισαν να κυκλοφορούν τόσες boxster .Βασικά Boxter βλέπεις πολύ περισσότερες από Ζ4, ακόμα κι αν βάλεις τις Ε85 μέσα...
-
τα παραλετε
οχι και σε σχεση με τις Ε85
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι πολλα τα επιπλεον λεφτα για τη 3λιτρη?Καλά στο λόγο σου τώρα προτίμησες Ζ4 από Boxster S PDK? Απίστευτο.!!!
ειναι πολυ πιο γρηγορο αυτοκινητο (στην ευθεια τουλαχιστον)
και με ενα προγραμματακι, γινεται δραματικα πιο γρηγορο
Πάρ' το αλλιώς... θα βρεις.
-
Χανιά είναι 2 Ζ4 Ε89 που τις βλέπεις σπάνια, καμπόσες Ε85, άπειρες 3άρες, 2-3 Boxster 986, 2-3 987, 2 911 η μία 996 turbo η άλλη 997 απλή, μερικές γκαγέν και μία δύο Cayman, και μέχρι πέρυσι ήταν και μια gallardo που την έκαψαν τα αναρχίδια, α ειναι και μία Corvete, όλα τ'αλλα είναι αγροτικά και 4χ4, και προβλέπετε με την πτώση των τιμών στα SLk να ξεπεράσουν τα 5000 εδω κάτω
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτό με το 'χτιστεί' και το αμάξωμα δεν το καταλαβαίνω... τι θες να πεις; Η 930 ειναι 930 η 911 911, η 964 964 και η 964Τ 964Τ ή 965...
21 χιλιάδες κομμάτια σε σύνολο 15 ετών, από τις οποίες οι τρίλιτρες είναι 2880 αυτοκίνητα (αν θες κιάλλα νούμερα, επειδή το γουικιπίντια δεν αρκει για να βγάλεις επιχειρήματα, πολύ ευχαρίστως) σχεδόν όσο σπάνιες είναι οι αυθεντικές RS ή οι 914/6. Ή, επειδή πρέπει να τρέχεις να ψάχνεις για να δεις τι είναι αυτά, περίπου δύο 930 τρίλιτρα για μια F40...
Άρα μάλλον λες ασυναρτησίες ......που να το καταλαβεις...Το πλαισιο της 964 ηταν ακριβως το ιδιο με αυτο της 930. Οι αλλαγες που ειχε ηταν καθαρα
εμφανισιακες, (περα απο τον αναβαθμισμενο κινητηρα και αναρτηση) και ουσιαστικα αλλαζοντας σε μια 930 τα εμπρος και πισω φτερα, μαζι με προφυλακτηρες-φωτα, ουσιαστικα μπορουσες να ειχες μια look 964. Το εκαναν καποιοι καγκουρες Γερμανοι, ως 'ευκολη' αναβαθμιση εμφανισιακη, και δυστυχως ακολουθησαν το παραδειγμα και σε αλλες χωρες, αφου ηταν εφικτο και σχετικα ευκολο να γινει.
Αυτο που επισης δεν καταλαβαινεις ειναι οτι εγω ΔΕΝ αναφερθηκα αποκλειστικα σε 3λιτρη 930, για την οποια συνεχιζεις να εχεις 'κολλημα' περι λιγων κομματιων. Εγω αναφερθηκα στην 930 γενικως, ως παλαια και ΜΗ σπανια παραλληλα 911.
Ουτε για RS μιλησα, ουτε πχ για speedster, ουτε για flatnose. Μιλησα απλα για 930. Το εχεις καταλαβει ή πρεπει να το εξηγησω κι αλλο?Ε, αφού είναι υπαρκτό πρόσωπο για ρώτα τον να σου πει...
Μου εχει πει ηδη, και ισχυουν αυτα που ανεφερα και πριν. Τα (oiginal) ανταλλακτικα (οχι μονο τα αναλωσιμα, φιλτρα, τακακια, αλλα και φλασακια, προφυλακτηρες, καθρεπτες κτλ) ειναι ΠΙΟ ακριβα απο αυτα μιας σημερινης 987. Κατα τα αλλα η συντηρηση ΜΠΟΡΕΙ να ειναι πιο ευκολη, εφοσον εχεις καποια βιβλια της Porsche, και φυσικα πιανει το χερι σου, ετσι ωστε να κανεις ακομα και μονο σου τις ρυθμισεις, και την γενικοτερη βασικη συντηρηση σε αυτοκινητα που ειχαν μηχανικο ψεκασμο, χωρις υπερβολικα εξοδα. Οι ανθρωποι που κανουν κατι τετοιο ομως ειναι ελαχιστοι, και ανηκουν στις κατηγοριες που ανεφερα σε προηγουμενο post.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ελα ρε πού να παει η boxter s σε επιταχυνση?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μακριά.
-
Μακριά.
ναι να τρως ξυλο απο polo GTI και ibiza cupra μαμα
μονο η S αξιζει.
αναφερομαι μονο σε επιδοσεις, μη παρεξηγηθουμε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μονο η S αξιζει.
Τι να πω τώρα, και των καιρό που είχα 316 γραμμένους στα @@ μου τους είχα τους πιτσιρικάδες με τα Gti ggg dgt tgr και δεν ξέρω κι εγώ τη! Σιγά μην επιλέγουμε κι αυτοκίνητο με βάση τους κοντράκιδες, το πολλυ πολλύ άμα με στραβωκοιτάει κανείς να του ρίχνω μερικές στον κόλο άμα τον πετυχένο σε κάνα φανάρι
-
http://www.youtube.com/watch?v=Elv8_sW6atc
αμερικανιές -
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
μονο η S αξιζει.
Τι να πω τώρα, και των καιρό που είχα 316 γραμμένους στα @@ μου τους είχα τους πιτσιρικάδες με τα Gti ggg dgt tgr και δεν ξέρω κι εγώ τη! Σιγά μην επιλέγουμε κι αυτοκίνητο με βάση τους κοντράκιδες, το πολλυ πολλύ άμα με στραβωκοιτάει κανείς να του ρίχνω μερικές στον κόλο άμα τον πετυχένο σε κάνα φανάρι
φυσικα και τους ειχες γραμμενους, 316 ειχες
τι να εκανες δηλαδη?προφανως δεν επιλεγουμε αυτοκινητο με βαση τους 'κοντρακηδες'.
προσεξε ομως, οσοι επιλεγουν gti κτλ κτλ δεν ειναι κοντρακηδες, οπως και οσοι επιλεγουν bmw δεν ειναι απαραιτητα 'γαμπροι'
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Ουισκοπουλε χαζεψε λιγο εδω
http://e89.zpost.com/forums/showthread.php?t=495159
προσεξε στο ανοιχτο χρωμα πως δενει ο εμπρος Μ προφυλακτηρας και πως ειναι μουρλια ο πισω...
μαζι με αυτη τη ζαντα ειδικα...Για στάσου ρε κουμπάρο, η φώτο που μου δίνεις δεν δείχνη το Μ δείχνη το απλό. Το Μ είναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1109154/ κι είναι Μ-αλακία.
Η ζάντες δε μου αρέσουν όπως είναι, η 17, 18αρές είχα στα 2 προηγούμενα αυτοκίνητα μου και έχω υποσχεθή στη μέση μου να μην το ξανακάνω
Μόνο πρόβλημα τα μπάκετ που μου λες, θα τον πάρω σε κάνα δύο μέρες πάλι να ρωτήσο. Τίποτα άλλο να μου επισημάνεις να ρωτήσο? Μην ανεβένω αθήνα άδικα!Για το άλλο που λες, πρωσοπικά εάν είχα επιλογή μεταξύ Porsche ή Bmw ίδιας χρονολογίας θα προτιμούσα Porsche. Στη δική μου περίπτωση η Ζ4 είναι του '09 και το Boxster του '05 κι είναι ένας απ'τους λόγους που προτειμό το Ζ4, ο άλλος είναι το σέρβις που λέγαμε, κατα τ'άλλα ε, πως να το κάνουμε, ωραίο το μπεεμβού, μουράτο, φρέσκο, γκομενοπαγίδα μεν, άλλα η Porsche είναι Porsche
οχι ρε κουμπαρο το Μ πακ σου δειχνω ... εσυ μου βαλες φωτο που καποιος καγκουρας εβαλε ενα σκετο μ πακ προφυλακτηρα .
Πηγαινε στο λινκ που σου εβαλα και κοιτα τις φωτογραφιες μεχρι κατω κατω, εχει μια ασημι 35is που φοραει το Μ πακ μπρος πισω τη δειχνει και μεσα ,γενικα εχει αρκετες φωτο απο το εξωτερικο της και θα δεις πως φαινεται στο ανοιχτο χρωμα. αντε ρε κουμπαρο , κοιτα μια.
Με τις 17αρες θα το αφησεις ???? εγω που εχω κανει 60Κ χλμ με 19αρες δηλαδη τι να πω σε καταλαβαινω απολυτα μη νομιζεις ,αλλα μολις βγω και κλεισω την πορτα και το κοιταξω..... !! αφου θα το εχεις για λιγες βολτες θα επεμενα να του φορεσεις κατι ωραιο να το βλεπεις να γουσταρεις.. που θα συμβαλλει και σε κρατηματα φρεναρισματα κτλπ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μακριά.
μονο η S αξιζει.
Αλλά και η απλή (όχι οι πρώτες με τα 200 άλογα φυσικά), είναι σαφώς ταχύτερη από αυτά που ανέφερες.
-
Μπι-Εμ-Βι. Τέλος.
-
Μακριά.
μονο η S αξιζει.
Αλλά και η απλή (όχι οι πρώτες με τα 200 άλογα φυσικά), είναι σαφώς ταχύτερη από αυτά που ανέφερες.
με συμπαθας, δε το ειδα καλα
δεν ειναι σαφως ταχυτερη η απλη, εκτος αν μιλαμε μονο απο σταση.
-
Κίκιζα, το ότι έχεις μπλέξει τούρμπο με ατμοσφαιρικές τόση ώρα το έχεις καταλάβει, φαντάζομαι, ε; Οι παραφουσκωμένες 911 ή 964 'λουκ τούρμπο' που περιγράφεις δεν έχουν καμία σχέση ούτε σε κόστος κτήσης ούτε σε κόστος συντήρησης με τις αυθεντικές 930 ή 965 αντίστοιχα (911 turbo και 964 turbo, για να σε διευκολύνω).
Όποια χρονιά και να διαλέξεις, η αναλογία 930/911 είναι 1/10 ή και πολύ περισσότερο, πράγμα που τις καθιστά από αρκετά σπάνιες μέχρι εξαιρετικά σπάνιες (όπως αυτή που διάλεξες από μόνος σου, για παράδειγμα, προφανώς χωρίς να γνωρίζεις) ανάλογα με τη χρονιά.Τελικά πράγματι είσαι ανίκητος... αποσύρομαι, λοιπόν, ντροπιασμένος (να αφήσω και τον άνθρωπο να αποφασίσει για το αμάξι του)!
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
που θα συμβαλλει και σε κρατηματα φρεναρισματα κτλπΤι σε κάνει να πιστευεις οτι σε άσφαλτο με ανωμαλίες (χαρακτηριστική ελληνική δηλαδή) θα φρενάρεις και θα στρίψεις καλύτερα με το λάστιχο-φλίδα?
Boxster987 ή Z4 E89?