-
Megane cc το σκέφτεσαι? Μην ξεκινήσω να απαριθμώ τα + και πάθει καμιά κοπέλα που διαβάζει κανέναν οργασμό...
-
Ο χρήστης Nikos30k έγραψε:
για κοινωνικο status.[/b]
Παρε μια 316 Ε36 και θα εισαι ΟΚ.
-
H σέλικα σαφώς και δεν είναι καγκουρέ αυτοκίνητο. Κάγκουρες είναι δυστυχώς αρκετοί που που την κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, γι' αυτό και το όχημα κουβαλάει μια... φήμη. Ένα θέμα με τον κινητήρα της υπάρχει αν θυμάμαι καλά, έχει μια στενή ζώνη υψηλής απόδοσης και σχετικά ψηλά, ενώ στα χαμηλά δεν πάει σχεδόν καθόλου. Το αποτέλεσμα είναι όταν πας γρήγορα καίει τα άντερα της, ειδικά η τούρμπο.
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Z3 ειναι η πιο τιμια προταση για γκομενοπαγιδα και στατους φιλε.Ακριβώς αυτό , πάρτο και θα μας θυμηθείς!!!!!!!!
-
Δες κάτι σε πιο σύγχρονο και ελαφρώς μτχ supermini CC καλύτερα. Το μικρό 'cabrio' δίνει κάποιο status και τα supermini cc αρέσουν στα κοριτσάκια. Tigra CC, 207 CC, Micra ή Colt CC κλπ. Μικρά, μοντέρνα, χαριτωμένα, αξιόπιστα.
Η Z3, η Ε36 coupe και η πρώτη SLK είναι πλέον καλά μόνο για συλλέκτες. Περισσότερα θα είναι τα θέματα ακόμα και από την εμφάνιση τους. Το θέμα είναι να κάνεις 'το κομμάτι' σου χωρίς να χρειάζεται να είσαι με το χέρι στην τσέπη για να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες του αμαξιού. -
Παρε ενα ομορφο-πρακτικο-γρηγορο- αυτοκινητο για την παρτη σου και μην ασχολεισαι με χαζογκομενες που κοιτανε χαζοαυτοκινητα...Χαμενος χρονος απο την ζωη σου. Αλλα ''εργαλεια'' κοιτανε. Ξερω περιπτωση ανθρωπου που πηρε παλια Boxster ξεφτιλα τιμη για παρομομοιους λογους και του φαγε γκομενα τυπακι με Corsa χιλιαρι.
Αν επιμενεις να παρεις coupeδια για την παρτη σου για να σου φυγει η καψα παρε κατι που γουσταρεις εσυ και που ειναι αρκετα χαμηλοτερα απο το οικονομικο σου οριο...Εχεις 9.000€ στο χερι? Παρε με 7! Celica καλη φαση λογω αξιοπιστιας στον απλο 1.8 με τα 140hp αλλα πιστευω οτι ακομα και με Fiat Coupe την εκανες την δουλεια σου πιο φτηνα και φανταζομαι λογω Punto ,εχεις ηδη συνεργειο εμπιστοσυνης να στο ψαξει και να στο συντηρει.
-
Τώρα που έθιξε ο συνάδελφος το επίμαχο θέμα (γκόμενας) θέλω να τονίσω ότι καμιά γυναίκα δεν είναι χαζή (ειδικά αυτές που το παίζουν χαζές) και η οικονομική επιφάνεια δεν σκεπάζεται με ένα αμάξι. Στη φάση που είσαι φοιτητής υπάρχουν θεογκόμενες που θα σου κάτσουν επειδή γουστάρουν εσένα και όχι το αμάξι σου. Αλλες που θα πάθουν τραλαλά αμα έχεις ροκ γκρουπ δικό σου, τραγουδάς ή παίζεις θέατρο σε ερασιτεχνικό θίασο. Και άλλες που θα κοιτάξουν να σε μαδήσουν και κοκο θα φας λίγο και κακής ποιότητας. Οι άλλες που ψάχνουν για θύμα στην παραλιακή έχουν προυπηρεσία στο θέμα και θα σε κόψουν γρήγορα από το που μένεις, τι σπίτι έχεις, τι δουλειά κάνεις και πόσα ξοδεύεις κάθε βράδυ. Οσο για αμάξια έχουν πάρει άλλοι μέχρι και cayenne (με δοσεις) και πάλι δεν τους κάθεται ούτε γριά (επειδή είναι χάληδες) και άλλοι είναι άνεργοι, άφραγκοι και τσακώνονται ποιά θα τους... παρηγορήσει. Αν σε ενδιαφέρει το γνωστό σπορ σκέψουν λοιπόν τη συνολική σου εικόνα περισσότερο και οχι τόσο επιμέρους κομμάτια.
(αντρικές συμβουλές έτσι; ...μιας και έχουμε πατήσει τα δεύτερα άντα )
-
Με 9000€ ξέρεις πόσα κρέατα ανατολικού μπλοκ υπάρχουν;;; Και δεν θα έχεις και την αγωνία άν γουστάρει εσένα ή το πορτοφόλι...
Αυτή που πηδιέται για το όποιο αμάξι(βέβαια με το ποσό που διαθέτεις, δεν ξέρω αν το κάνει κάποια), δεν διαφέρει πολύ από αυτήν που πληρώνεται για να κάνει μόνο την συνουσία..... Διαφέρει μόνο στο ότι η τιμή της επαγγελματία, είναι προκαθορισμένη...Αν ξεπεράσουμε όλα αυτά, θα έπερνα rx-8. Όλα τα άλλα που σκέφτεσαι, είναι κουδουνίστρες μπροστά του...
-
Πολυ ενδιαφερουσες οι απαντησεις σας παλι παιδια. Χαιρομαι που οι περισσοτεροι κλινεται προς το celica γιατι για να μαι ειλικρινεις εμενα αυτο μου αρεσει. Παραπανω αναφερθηκε οτι ειναι καγκουραδικο αμαξι κτλ εγω πιστευω ομως οτι αν δεν το φτιαξεις λες και ζεις στον virtual κοσμο του fast and furious ειναι κυριλε και για μπουζουκακι και για clubaki.
zx lover κυριως για την παρτυ μου το θελω το κουπερ σπορ αμαξακι για αυτο και αν μου ελεγες παρε πχ καμια παππουδιστικη μερσεντες του 1960 που αρεσει και στις ηλικιωμενες και στις νεαρες γκομενες παλι δεν θα την επαιρνα ΑΠΛΑ το θελω και για γκομενοδουλειες.
Jlian χεχε αν και δεν ηθελα να παει το θεμα τοσο στο φιλοσοφικο περι γκομενας και το τι θελουν να σου πω οτι δεν ειναι ολα ασπρο η μαυρο.
Ακομα και φοιτητης να σαι πχ και να το ξερει η γκομενα αλλιως θα γουσταρει να την κυκλοφορησεις με ενα ωραιο αμαξακι και αλλιως με το λεωφορειο η ταξι.
Ολα μετρανε...και η εμφανιση και ο χαρακτηρας πολυ κτλ κτλ...
Καποιοι ομως μπορει να μην εχουμε τον πιο σουπερ ουαου χαρακτηρα και να ειμαστε λιγο πιο μαζεμενοι και να μην κτυπαμε γκομενακια απο τα 15 μας. Οποτε φροντιζουμε να φτιαξουμε την εικονα μας αλλιως...ωραια εμφανιση κανενα γυμναστηριο πχ αποκατασταση (ναι ξερω τα 800 ευρω δεν ειναι τπτ σπουδαιο αλλα στις μερες μας δεν ειναι και ασχημα) κτλ...
Φυσικα και συμφωνω οτι μπορεις να την πατησεις σαν μλκας αν παρεις την σουπερ ουαου αμαξαρα ΜΟΝΟ για να σου κατσει γκομενα. Τιποτα εξαλου δεν ειναι δεδομενο με αυτες. Και εγω εχω γνωστο που αγορασε το mazda rx 8 για αυτο τον λογο...(αν και διαφωνω για το αν ειναι γκομενοπαγιδα)...στο τελος δεν του καθοταν τιποτα που του εσπασε το παρμπριζ με πετρες απο τα νευρα του και πληρωνε και απο πανω μετα...(Ελπιζω να μην ξεκινισει λαικη εξεργεση για τον μλκα γνωστο μου )Το θεμα ειναι να το αγαπας το αμαξακι για αυτο απο ειπα και πιο πανω οτι χαιρομε που ακουσα θετικες ψηφους για το celica.
Το μονο που με κολαει ειναι (επειδη εχει σταματησει να κυκλοφορει νομιζω απο την toyota) σε τι κατασταση μπορω να το βρω και κατα ποσο ειναι δυσευρετα και στην τιμη που ειπα στο αρχικο μου ποστ.Προς το παρον οι δυο πυγμαχοι που εχουν μεινει να παλευουν ειναι το celica και το alfa romeo που μου προτεινε χθες ο φιλος...
To hyundai coupe το FX μου αρεσε παντως εμφανισιακα εχει ωραιο κοψιμο οπως το θελω αλλα τα φαναρια του celica
απο μπροστα μου αρεσουν περισσοτερο -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Με 9000€ ξέρεις πόσα κρέατα ανατολικού μπλοκ υπάρχουν;;; Και δεν θα έχεις και την αγωνία άν γουστάρει εσένα ή το πορτοφόλι...
Αυτή που πηδιέται για το όποιο αμάξι(βέβαια με το ποσό που διαθέτεις, δεν ξέρω αν το κάνει κάποια), δεν διαφέρει πολύ από αυτήν που πληρώνεται για να κάνει μόνο την συνουσία..... Διαφέρει μόνο στο ότι η τιμή της επαγγελματία, είναι προκαθορισμένη...Αν ξεπεράσουμε όλα αυτά, θα έπερνα rx-8. Όλα τα άλλα που σκέφτεσαι, είναι κουδουνίστρες μπροστά του...
ενταξει παιδια ας μην το τραβηξουμε αλλο το θεμα με τις γκομενες...
Εχω φαει φιλε μου πολλα κρεατα οπως τα αποκαλεις απο ανατολικο μπλοκο αλλα τα βαρεθηκα πια.Και ακομα και οι γκομενες οι τελειωμενες οπως λες που πανε μαζι σου για ενα αμαξι δεν διαφερουν μονο στην προκαθαρισμενη τιμη αλλα και στον χρονο που θα τις απολαυσεις,
Και ναι αν φαω τα 9 χιλιαρικα στις εκδιδομενες καλος μαλακας θα ειμαι γιατι δεν θα μου μεινει τιποτα...ενω στην αλλη περιπτωση μου μενει ενα αμαξακι που γουσταρω. -
Φίλε Νικ30 δεν είναι ούτε φιλοσοφίες ούτε και άσπρο μαύρο. Μιας και έριξες το θέμα αμάξι σαν image maker στα έγραψα αυτά για να διαλέξεις ένα αμάξι που να ταιριάζει με το στιλ που έχεις ή που θέλεις να βελτιώσεις. Κι επειδή είδα οτι γράφεις κάτι σε στυλ 'πίστα & κλαμπ' τότε σου λέω να μην σταθείς πολύ σε άλλα θέματα πχ κατανάλωση ή αξιοπιστία αλλά περισσότερο σε εμφάνιση και μάρκα. Κάτι Alfa Romeo είναι ότι πρέπει για αυτές τις περιπτώσεις.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Φίλε Νικ30 δεν είναι ούτε φιλοσοφίες ούτε και άσπρο μαύρο. Μιας και έριξες το θέμα αμάξι σαν image maker στα έγραψα αυτά για να διαλέξεις ένα αμάξι που να ταιριάζει με το στιλ που έχεις ή που θέλεις να βελτιώσεις. Κι επειδή είδα οτι γράφεις κάτι σε στυλ 'πίστα & κλαμπ' τότε σου λέω να μην σταθείς πολύ σε άλλα θέματα πχ κατανάλωση ή αξιοπιστία αλλά περισσότερο σε εμφάνιση και μάρκα. Κάτι Alfa Romeo είναι ότι πρέπει για αυτές τις περιπτώσεις.τα αρ είναι στυλ πίστα και κλάμπ??
έχουν πανέργια και φωτορυθμικά? αν είναι να σε χαρακτηρίζει ένα 4τροχο την έχασες την μπάλα... -
Αν διάβασες τι γράφει ο φίλος παραπάνω και κυρίως τι ψάχνει, θα δεις ότι τον ενδιαφέρει ένα μουράτο μεταχειρισμένο σχετικά φτηνό. Στην περίπτωση του οι AR είναι ότι πρέπει. Βρίσκεις σε πολύ καλή κατάσταση και τιμή γιατί απαξιώνονται εύκολα. Δεν είναι από τα αμάξια με υψηλή μεταπωλητική αξία. Το 'πίστα και κλάμπ' είναι αυτά που έγραψε ότι κυκλοφορεί το βράδυ. Το να σκάσεις μύτη εκεί με impreza & evolution, λίγα θα πούνε στο κοινό που απευθύνεσαι. Κάνω κάπου λάθος;
-
πολυ ομορφα τα λες jlian.
Σε ευχαριστω αληθεια...για αυτο και πλεον εχω στα υποψη μου και το αλφα ρομεο το κουπε...οποτε η δουλεια θα παει ειτε για celica ειτε για alfa romeo...θα δειξει... -
Το σηματάκι του ΚΤΕΟ στην πινακίδα δεν είναι υποχρεωτικό. Άλλωστε, αποτελεί ενδεικτικό και όχι αποδεικτικό του ότι το όχημα έχει περάσει έλεγχο.
-
ενταξει παιδια ας μην το τραβηξουμε αλλο το θεμα με τις γκομενες...
Εχω φαει φιλε μου πολλα κρεατα οπως τα αποκαλεις απο ανατολικο μπλοκο αλλα τα βαρεθηκα πια.Και ακομα και οι γκομενες οι τελειωμενες οπως λες που πανε μαζι σου για ενα αμαξι δεν διαφερουν μονο στην προκαθαρισμενη τιμη αλλα και στον χρονο που θα τις απολαυσεις,
Και ναι αν φαω τα 9 χιλιαρικα στις εκδιδομενες καλος μαλακας θα ειμαι γιατι δεν θα μου μεινει τιποτα...ενω στην αλλη περιπτωση μου μενει ενα αμαξακι που γουσταρω.Η γκόμενα που θα ευχαριστηθείς με αμάξι των 9.000€(και θα έρθει μαζί σου μόνο για το αμάξι), θα είναι σαν κλασομπανιέρα. Σοβαρό μωρό, δεν πρόκειται να ασχοληθεί με μτχ τσέλιγκες και όμοια αυτοκίνητα...
Αυτό που λες στο τέλος να κάνεις. Να πάρεις ένα αμάξι που γουστάρεις εσύ. Και όχι γιατί θα ρίξει την όποια γκόμενα. sorry, αλλά γυναίκες δεν μπορώ να χαραχτηρίσω τα συγκεκριμένα όντα.
-
Να τονισω και δεν ντρεπομαι να το πω οτι το αμαξακι το θελω και για γκομενοπαγιδα επισης και για κοινωνικο status.
Είσαι θεός αγόρι μου μόνο και μόνο που το παραδέχεσαι. Έχει αγοράσει η μισή ελλάδα αναιμικές 3άρες 'επειδή έχουν καλά πλαστικά και οδηγική αίσθηση' ενώ το μυαλό τους είναι στο γείτονα και στη γειτόνισσα. Δεν είναι σωστή η λογική αυτή και σου εξηγήσω το γιατί αλλά και πάλι μπράβο που το παραδέχεσαι!
...Αυτή που πηδιέται για το όποιο αμάξι(βέβαια με το ποσό που διαθέτεις, δεν ξέρω αν το κάνει κάποια), δεν διαφέρει πολύ από αυτήν που πληρώνεται για να κάνει μόνο την συνουσία... Διαφέρει μόνο στο ότι η τιμή της επαγγελματία, είναι προκαθορισμένη...
Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος. Αναμφίβολα δεν έχω δει κοπέλα που να μην γουστάρει ένα περιποιημένο αμάξι, αλλά αρκετές απωθούνται από καγκούρικα αμάξια και αυτή που θα σε θέλει για αυτό τον τύπο αμαξιού που θες να πάρεις ισχύει στην ανωτέρω κατηγορία.
... Και εγω εχω γνωστο που αγορασε το mazda rx 8 για αυτο τον λογο...(αν και διαφωνω για το αν ειναι γκομενοπαγιδα)...στο τελος δεν του καθοταν τιποτα που του εσπασε το παρμπριζ με πετρες απο τα νευρα του και πληρωνε και απο πανω μετα...
Μου έρχονται διάφορες λέξεις στο μυαλό ωστόσο κάτι μου λέει ότι μπορείτε να τις φανταστείτε
-
... Και εγω εχω γνωστο που αγορασε το mazda rx 8 για αυτο τον λογο...(αν και διαφωνω για το αν ειναι γκομενοπαγιδα)...στο τελος δεν του καθοταν τιποτα που του εσπασε το παρμπριζ με πετρες απο τα νευρα του και πληρωνε και απο πανω μετα...Έχουν δει πολλά τα μάτια μου και έχω γνωρίσει από πρυτάνεις μέχρι βοσκούς του δημοτικού, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανακούσει!!! Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις;
ΥΓ: Φεύγει επειγόντως για τα funniest!!!
-
Μπραβο φιλε,παραδεχεσαι οτι θες να παρεις αμαξι για να βρεις γυναικα.Αυτο σε τιμα και σε καθιστα γενναιο.
Νομιζω οτι αν συνεχισεις ετσι ,θα βρεις γυναικα και με ενα απλο αμαξι να εχεις στην κατοχη σου. -
Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε.
Δεν του κάθονταν καμία και έσπασε με πέτρες το παρμπρίζ του επειδή είχε νεύρα;
Αγορα κουπε σπορ αμαξιου