-
εγω φιλε κιρ δεν ειπα κατι προσωπικά! εγω να αλλαξω πλευρο ... ομος να ξέρεις οτι δεν είμαι τις άποψης αμαξι=προεκταση πεους!....το αντίθετο θα έλεγα! μονο μετα μην γελάω όπως ξαναείπα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Oι σεξουαλικές επιδόσεις δεν νοιάζουν κανέναν μας. Τέλος τα offtopic. Τα άσχετα θα πάρουν πόδι εντός ολίγου.[mod]**Πάμε άλλη μια για όσους δεν το κατάλαβαν με την πρώτη.[mod] **
-
[edit mod]
-
[edit mod]
-
Στο επόμενο o/t θα πέσει κλείδωμα.[edit mod]
-
να κάνω μια ερώτηση?? στα 1.8με τα 140 αλογα δεν έβγαζαν πρόβλημα χοντρό στο μπλοκ τις μηχανής?
-
Δεν βρίσκω offtopic για να με κάνουν edit mod και μένα.
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ρε φιλαράκι πάρε τον τσέλιγκα να γουστάρεις αφού αυτό σου έχει καρφωθεί γιατί το κουράζεις? Όμορφο είναι, αξιόπιστο είναι γιατί το κουράζεις?sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
σας ευχαριστω φιλοι μου
τελικα θα παρω το Celica επειδη το γουσταρω εγω απολυτα και επειδη αντικειμενικα ειναι ενα ωραιο αμαξακι και για αυτο που το θελω...
Οποτε οποιος θελει να με συμβουλεψει τι να προσεξω στην αγορα μονο του συγκεκριμενου αμαξιου....
Ευχαριστω παλι οσους απαντησαν σοβαρα ακομα και αν διαφωνησαν με την λογικη αγορας αμαξιου...γκολφω σπορ κ γκομενακια δεν πανε μαζι ...Το πιο βαρετο αυτοκινητο εμφανισιακα κ οδηγικα . Αφηστε που καμια δεν το θεωρει premium. Aαααα κ δεν ειναι αυτοκινητο ειναι γκολφ....Παρε την celica να μην σου ρχονται αναγουλες καθε φορα που το βλεπεις...k να γουσταρεις που την οδηγεις .
Oh yeaaaaaaa
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Z3 ειναι η πιο τιμια προταση για γκομενοπαγιδα και στατους φιλε.
Ακριβώς αυτό , πάρτο και θα μας θυμηθείς!!!!!!!!
Ησουν σε σωστό δρόμο, αλλά.............
-
Καλή επιλογή το celica να το χαρείς όπως γουστάρεις , το αυτοκίνητο δεν είναι για να προσεγγίζεις γυναίκες αυτό στο είπαν και οι παραπάνω , θα σου πω όμως κάτι που δεν ανέφερε κανείς μέχρι τώρα ένα ακριβό αυτοκίνητο δημιουργεί και υψηλές προσδοκίες από το αντίθετο φύλο δεν μπορεί για παράδειγμα να την πηγαίνεις για σουβλάκι ή για καφέ σε παρακμιακά μέρη θα έχει απαιτήσεις που εσύ θα πρέπει να ικανοποιήσεις αλλιώς θα αρκεστείς περιστασιακές σχέσεις .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Καλή επιλογή το celica να το χαρείς όπως γουστάρεις , το αυτοκίνητο δεν είναι για να προσεγγίζεις γυναίκες αυτό στο είπαν και οι παραπάνω , θα σου πω όμως κάτι που δεν ανέφερε κανείς μέχρι τώρα ένα ακριβό αυτοκίνητο δημιουργεί και υψηλές προσδοκίες από το αντίθετο φύλο δεν μπορεί για παράδειγμα να την πηγαίνεις για σουβλάκι ή για καφέ σε παρακμιακά μέρη θα έχει απαιτήσεις που εσύ θα πρέπει να ικανοποιήσεις αλλιώς θα αρκεστείς περιστασιακές σχέσεις .Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Μπορει να μην ειναι αμαξι καμακιου αλλα σιγουρα δεν θα ντρεπομαι οπως με ενα φιατ κτλ να το παω και σε ενα κυριλε μερος οπως μπουζουκια η club. Το νιωθω βασικα σαν ενα αμαξι που και τις καφριλες μου μπορω να κανω και να βγαλω κυριλε το γκομενακι εξω...και κυριως εμφανισιακα μου αρεσει εμενα...
Αυτο ηθελα και ζητουσα εξαρχης και με πηραν με κυνηγι μερικοι...Το μονο που κολαω ειναι στο οτι η αγορα θα γινει στην ουσια σε ενα χρονο περιπου απο τωρα...και φοβαμαι γενικα την αγορα αυτη γιατι μπορει να φαω στην μαπα σακατεμενο αμαξι και να μην εχω και υποστηριξη απο toyota αφου εχει αφησει προς το παρον την παραγωγη celicas....
-
Την παργωγη την εχει αφησει αλλα αν τους το πας στο συνεργειο δε νομιζω κ να σε διωξουν, μαλλον θα τριβουν τα χερια τους
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Την παργωγη την εχει αφησει αλλα αν τους το πας στο συνεργειο δε νομιζω κ να σε διωξουν, μαλλον θα τριβουν τα χερια τουςκαλως το πουλεν θα λενε ε
-
Η Σέλικα είναι από τα πιο αξιόπιστα αμάξια της κατηγορίας. Το ότι την έπιασαν και την πήδηξαν ορισμένοι με ότι πατέντα μπορείς να φανταστείς, και εμφανισιακά και μηχανικά, είναι άλλο θέμα. Εμένα μου αρέσει φοβερά η τελευταία και δεν σας κρύβω ότι την καλοκοίταζα ένα διάστημα. Τέλος πάντων, αμάξι 8ετίας δεν θα έπαιρνα τώρα αλλά πουλιούνται συνεχώς τέτοιες και αρκετές έχουν και σχετικά λίγα χλμ. Οπωσδήποτε αγορά από ιδιώτη, καλός έλεγχος στο αμάξι για πάσης φύσης φθορές και μλκιες και στη συνέχεια επίσκεψη σε Τογιότα για σοβαρό τεχνικό έλεγχο. Καλή η Μ3 που είχες σκεφτεί αλλά τα 2θέσια αμάξια στερούνται πρακτικότητας, εκτός κι αν τα συνδυάσεις με κάποιο φτηνό κουβά για τις καθημερινές σου μετακινήσεις.
-
Ο χρήστης Nikos30k έγραψε:
αλλα σιγουρα δεν θα ντρεπομαι οπως με ενα φιατ κτλ να το παω και σε ενα κυριλε μερος οπως μπουζουκια η club.Από πότε τα μπουζούκια και τα club έγιναν κυριλλέ;
Το όλο σκηνικό μου θύμισε μια κουβέντα δυο γνωστών παλιότερα, ο ένας μόλις είχε πάρει την SLK και ο άλλος είχε ένα Fiat 127 και είχε σχέση με μια συμμαθήτριά μου (και το πρώτο μωρό):
SLK: ρε μλκ, πότε θα πάρεις κανα αμάξι της προκοπής;
127: ρε, γκόμενα έχεις;
SLK: ρε, πού τη βάζεις την κοπέλα εκεί μέσα, δεν ντρέπεσαι;
127: απάντα μου ρε, έχεις γκόμενα;
SLK: όχι ρε, δεν έχω.
127: στα λόγια μου έρχεσαι. Εγώ με το 127 πηδάω, εσύ; -
Μιας και το τόπικ έχει γίνει περίπου 'σχέση δυο φύλων και όχημα' (μη πω καλύτερα 'πήδημα και όχημα') θα πω ότι το αν πηδάς ή όχι δεν έχει σχέση με το τι όχημα έχεις, αν έχεις σπίτι να μείνεις, αν έχεις φράγκα ή όχι, ακόμα κι αν βλέπεσαι ή είσαι αίσχος. Έχει σχέση με άλλα θέματα βαθύτερα, που δεν θα τα αναλύσουμε εδώ αλλά και δεν πρόκειται να βρούμε λύσεις εδώ γιατί είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα. Για πολλούς όμως ένα αμάξι που γουστάρουν πολύ συμβάλει στην αυτοπεποίθηση τους και έχει σαν παράπλευρη συνέπεια επιτυχίες σε διάφορα άλλα θέματα. Κάποιες μπορεί να είναι επαγγελματικές κάποιες άλλες ερωτικές. Φίλος μου για παράδειγμα, που είναι ιατρικός επισκέπτης (πλασιέ φαρμάκων), πήρε κυριλέ αμάξι με σκοπό να συμβάλει στην εικόνα που παρουσιάζει στους γιατρούς. Γι' αυτό μην υποτιμάτε κάποιες σκέψεις που σε τελική ανάλυση τις κάνουμε όλοι.
Αγορα κουπε σπορ αμαξιου