-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε.Δεν του κάθονταν καμία και έσπασε με πέτρες το παρμπρίζ του επειδή είχε νεύρα;
Ακριβώς! Το εργαλείο ήταν ελαττωματικό... δε μπορούσε να πεδήξει το παλικάρι!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε.Δεν του κάθονταν καμία και έσπασε με πέτρες το παρμπρίζ του επειδή είχε νεύρα;
Να στο πω πιο απλά. Με ΡΧ-8 δε μαμάς.-
-
Ο χρήστης Nikos30k έγραψε:
πολυ ομορφα τα λες jlian.
Σε ευχαριστω αληθεια...για αυτο και πλεον εχω στα υποψη μου και το αλφα ρομεο το κουπε...οποτε η δουλεια θα παει ειτε για celica ειτε για alfa romeo...θα δειξει...αυτή συχνά αποδεικνύεται ακριβή γκόμενα δεν την θέλουν και πολλοί και χάνει την τιμή της
μπορεί και στο κομμωτήριο να θέλει αρκετά χρήματατώρα θα γίνει χαμός
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε.
Δεν του κάθονταν καμία και έσπασε με πέτρες το παρμπρίζ του επειδή είχε νεύρα;
με μια κατάλληλη μετατροπή έχεις ελπίδες
και φυσικά μία περιποιημένη εξάτμιση -
Την Ζ3 την κοκκινη την γνωστη....(δεν σ αρεσει το κοκκινο ρε νουμερο ΓΙΑΤΙ ...?? που λεει κ ο ιδιοκτητης) θα σε παρακαλανε να μπουνε μεσα τα θηλυκα κ να αγγιξουν .Κ αυτη να δωσεις κ στον φιλο σου θα γινει χαμος. Θα αναστεναξουν οι σουμιεδες ... (http://www.youtube.com/watch?v=AO4hN0yU8kc ΥΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SUPERCAR)
-
Έλα σου έχω το καλύτερο.
Ιταλικό, 2θέσιο, κόκκινο.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το ζητημα ειναι οταν ερθει η ωρα να περιποιηθεις το γκομενακι πως το φροντιζεις σε ενα διθεσιο αμαξι , μηπως πανω στο καπό?Αυτό ακριβώς.
Αν θέλεις, μπορώ να σου δείξω βιντεάκι how-to απόσπασμα από αντίστοιχης θεματολογίας ντοκυμαντέρ. Δείχνει μάλιστα και SLK, οπότε θα ξέρεις ακριβώς τα κατάλληλα βήματα, σαν τους οδηγούς της Haynes ένα πράγμα.H σέλικα σαφώς και δεν είναι καγκουρέ αυτοκίνητο. Κάγκουρες είναι δυστυχώς αρκετοί που που την κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, γι' αυτό και το όχημα κουβαλάει μια... φήμη. Ένα θέμα με τον κινητήρα της υπάρχει αν θυμάμαι καλά, έχει μια στενή ζώνη υψηλής απόδοσης και σχετικά ψηλά, ενώ στα χαμηλά δεν πάει σχεδόν καθόλου. Το αποτέλεσμα είναι όταν πας γρήγορα καίει τα άντερα της,** ειδικά η τούρμπο**.
Η ποιά;
Η απλή Σέλικα δεν είναι τόσο ακραία, αν και σαφώς αποδίδει ψηλά. Η έκδοση TS είναι που πάει σαν 600άρι μηχανάκι supersport (σαν το S2000).
Δες κάτι σε πιο σύγχρονο και ελαφρώς μτχ supermini CC καλύτερα. Το μικρό 'cabrio' δίνει κάποιο status και τα supermini cc αρέσουν στα κοριτσάκια.
Διαφωνώ. Αρέσουν στα κοριτσάκια ...για να τα οδηγούν οι ίδιες. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να πουλήσεις μούρη με ένα τόσο θηλυπρεπές αυτοκίνητο. Εδώ ακόμα και ο WiFi αναγκάστηκε να πάρει BMW για να σταυρώσει γκόμενα (υποθετικό παράδειγμα, πάσα ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική... )
Αλλα ''εργαλεια'' κοιτανε. Ξερω περιπτωση ανθρωπου που πηρε παλια Boxster ξεφτιλα τιμη για παρομομοιους λογους και του φαγε γκομενα τυπακι με Corsa χιλιαρι.
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/938937/
Γι αυτό και ο Τρίφτης απαρνήθηκε το username του, κι από τότε που άρχισε να κυκλοφορεί με Avensis έχει γίνει world famous, ouzo powered Greek lover...
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
Μπραβο φιλε,παραδεχεσαι οτι θες να παρεις αμαξι για να βρεις γυναικα.Αυτο σε τιμα και σε καθιστα γενναιο.
Νομιζω οτι αν συνεχισεις ετσι ,θα βρεις γυναικα και με ενα απλο αμαξι να εχεις στην κατοχη σου.Ευχαριστω για τα καλα σας λογια...
Να διευκρινισω για αλλη μια φορα και συγνωμη πριν που δεν επεξηγησα μαλλον καλα οτι το αμαξι πρωτα θελω να μου αρεσει εμενα...να με τρελαινει...για αυτο και εβγαλα εξω το mazda rx 8 που ειναι καλο γκαζι αλλα δεν μου κανει αυτο το κλικ εμφανισιακα κυριως απο την μπροστινη μερια...ειμαι πολυ υποχονδριος σε κατι τετοια
Περισσοτερο τονισα οτι το αμαξι το θελω και για γκομενοπαγιδα και κοινωνικο στατους για να αποκλεισω προτασεις του τυπου
** 'να και αυτο το αμαξακι ειναι γαματο φοβερη μηχανη και εργαλειο και ας μην εχει τελεια την εμφανιση.''**
Επειδη ακριβως μια συγκεκριμενη κατηγορια εμφανισης με φτιαχνει...
Και ετσι εμαθα και για το alfa romeo το συγκεκριμενο μοντελο που το ειχα δει μεν πριν αρκετο καιρο αλλα δεν το θυμομουν.
(και παρατηρησα με μια μικρη ερευνα αγορας οτι το βρισκεις δυστυχως λιγο πιο ακριβα απο το celica).Η συζητηση πλατιασε λιγο στην πορεια αναφεροντας το αυτονοητο. Οτι λιγο πολυ οι γυναικες θελουν τον αντρα να τον θαυμαζουν...και αυτο γινεται με πολλους τροπους...ενας τροπος ειναι το lifestyle (να την πηγαινεις την κυρια και κανα μπουζουκακι και οχι μονο κλαψομουνιασμα σπιτι) αλλος ενα ωραιο σενιο αμαξακι και να αποπνεεις τον αερα του ανετου και οχι του κοπριτη φοιτητακου που οδηγαει ενα παπακι κτλ...
Δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ολες παλιοπουτανες του κερατα για αυτο τον λογο. Και εμεις οι αντρες εχουμε αλλες απαιτησεις απο τις γυναικες οπως δυνατοι αεροσακοι κτλ....Έχουν δει πολλά τα μάτια μου και έχω γνωρίσει από πρυτάνεις μέχρι βοσκούς του δημοτικού, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανακούσει!!! Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις;
ΥΓ: Φεύγει επειγόντως για τα funniest!!!
Γαμησετα με κεφαλαια φιλε μου.
Το ατομο ηταν αρρωστο. Το περιστατικο το ανεφερα για να δειξω οτι ξερω και εγω απο τετοιες ακραιες καταστασεις.
Καλα ο συγκεκριμενος ειχε γενικα ενα προβλημα στο κεφαλι...Τρελαθηκα οταν το εμαθα...του λεω καλα το αμαξι ηταναναγκη να πετροβολισεις? ας πεταγες τουλαγιστον το κινιτο σου που ηταν και παλιο και φτηνο... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αύγουστος 1996 ζέστη αργά το απόγευμα και εγώ με την ολοκαίνουργια Ζ3 (ασημί με κόκκινα δέρματα) ξεσκέπαστος σταματημένος σε φανάρι στην Θ.Σοφούλη.Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μία σχεδόν δίμετρη με μίνι στον αφαλό και μου λέει:Που θα με πας αγόρι μου ?Πιστευω οτι αν το επαναλαβεις αυγουστο του 2016 θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα... ο νοων νοειτω!!!!
Βασικα και απο του παραχρονου μεσα εισαι... η μηπως και απο του χρονου ?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η απλή Σέλικα δεν είναι τόσο ακραία, αν και σαφώς αποδίδει ψηλά. Η έκδοση TS είναι που πάει σαν 600άρι μηχανάκι supersport (σαν το S2000).
Μιας και το ανεφερες φιλε μου ενας αλος λογος που με φτιαχνει η celica ειναι ο θορυβος της μηχανης της! Δεν ειναι ερεθιστικος?
Νομιζω εχει κατι το ξεχωριστω ειδικα της TS. Και αν παρω celica πιθανον να παω για το TS.Διαφωνώ. Αρέσουν στα κοριτσάκια ...για να τα οδηγούν οι ίδιες. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να πουλήσεις μούρη με ένα τόσο θηλυπρεπές αυτοκίνητο. Εδώ ακόμα και ο WiFi αναγκάστηκε να πάρει BMW για να σταυρώσει γκόμενα (υποθετικό παράδειγμα, πάσα ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική... )
και εδω συμφωνω απολυτα! τα μινι cooperakia ,,κουβαδακια,σκατουλακια και δεν ξερω και εγω τι αλλο τα θεωρω μονο για τις μπαρμπιε οτι ειναι.
-
O nik30k ξέρει τι θέλει και δεν ντρέπεται να το πει. Αντίθετα από αρκετούς από εμάς, που κρυβόμαστε πολλές φορές πίσω από 'τεχνικούς όρους' και άλλα συναφή. Βασικά, το αμάξι δεν το θέλεις μόνο για να ρίξεις γκόμενα. Το θέλεις και για image maker δηλαδή να σου βελτιώσει την εικόνα σου, για τον ίδιο λόγο που έχεις ένα σπίτι σενιαρισμένο, πας γυμναστήριο, κάνεις ηλιοθεραπεία (μέχρι και σολάριουμ), ψωνίζεις καλά ρούχα (και όχι από πανέρια) κτλ. Δεν υπάρχει ντροπή σε αυτό το θέμα, ούτε έγινες κάφρος, ούτε κοροϊδεύεις τις γκόμενες. Και αυτές το ίδιο κάνουν στην πρώτη ευκαιρία. Μην μασάτε
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
O nik30k ξέρει τι θέλει και δεν ντρέπεται να το πει. Αντίθετα από αρκετούς από εμάς, που κρυβόμαστε πολλές φορές πίσω από 'τεχνικούς όρους' και άλλα συναφή. Βασικά, το αμάξι δεν το θέλεις μόνο για να ρίξεις γκόμενα. Το θέλεις και για image maker δηλαδή να σου βελτιώσει την εικόνα σου, για τον ίδιο λόγο που έχεις ένα σπίτι σενιαρισμένο, πας γυμναστήριο, κάνεις ηλιοθεραπεία (μέχρι και σολάριουμ), ψωνίζεις καλά ρούχα (και όχι από πανέρια) κτλ. Δεν υπάρχει ντροπή σε αυτό το θέμα, ούτε έγινες κάφρος, ούτε κοροϊδεύεις τις γκόμενες. Και αυτές το ίδιο κάνουν στην πρώτη ευκαιρία. Μην μασάτεΚαι τι γυναίκα βρίσκετε ρε παιδιά με αυτόν τον τρόπο ????
Έτσι από περιέργεια ρωτάω ...
Γιατί αν θέλεις να πηδήξεις απλώς υπάρχουν και άλλοι φθηνότεροι και με σίγουρο και συχνά ποιοτικότερο αποτέλεσμα !!!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
O nik30k ξέρει τι θέλει και δεν ντρέπεται να το πει. Αντίθετα από αρκετούς από εμάς, που κρυβόμαστε πολλές φορές πίσω από 'τεχνικούς όρους' και άλλα συναφή. Βασικά, το αμάξι δεν το θέλεις μόνο για να ρίξεις γκόμενα. Το θέλεις και για image maker δηλαδή να σου βελτιώσει την εικόνα σου, για τον ίδιο λόγο που έχεις ένα σπίτι σενιαρισμένο, πας γυμναστήριο, κάνεις ηλιοθεραπεία (μέχρι και σολάριουμ), ψωνίζεις καλά ρούχα (και όχι από πανέρια) κτλ. Δεν υπάρχει ντροπή σε αυτό το θέμα, ούτε έγινες κάφρος, ούτε κοροϊδεύεις τις γκόμενες. Και αυτές το ίδιο κάνουν στην πρώτη ευκαιρία. Μην μασάτε
Και τι γυναίκα βρίσκετε ρε παιδιά με αυτόν τον τρόπο ????
Γιατί αν θέλεις να πηδήξεις απλώς υπάρχουν και άλλοι φθηνότεροι και με σίγουρο και συχνά ποιοτικότερο αποτέλεσμα !!!!
Να συμπληρωθεί ο τίτλος παρακαλώ.
Ενδέχεται να υπάρχει η πιθανότητα να διαβάζει καμιά γκόμενα. -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Μα για αυτό και του πρότεινα, να πληρώσει εξαρχής αυτό ακριβώς που θέλει... Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Δεν είναι κακό να θέλεις να μαμήσεις. Το φυσιολογικότερο είναι. Βιολογική ανάγκη....Αυτά για image maker δεν στέκουν. Και εξηγώ. Το σπίτι δεν είναι κάτι που κοστίζει λίγο. Ένα ωραίο σπίτι, σε ωραίο μέρος σημαίνει αναγκαστικά ότι έχεις κάποια χρήματα.
Το να πάρεις ένα μτχ καρούλι, και 3 ιταλικά τσόλια και να παριστάνεις κάτι που ΔΕΝ είσαι, είναι κάτι άλλο. Και κάνεις αυτό ακριβώς που αρνείσαι. ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ τις γκόμενες, αλλά κυρίως κοροϊδεύεις τον εαυτό σου..... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μα για αυτό και του πρότεινα, να πληρώσει εξαρχής αυτό ακριβώς που θέλει... Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Δεν είναι κακό να θέλεις να μαμήσεις. Το φυσιολογικότερο είναι. Βιολογική ανάγκη....**Αυτά για image maker δεν στέκουν. Και εξηγώ. Το σπίτι δεν είναι κάτι που κοστίζει λίγο. Ένα ωραίο σπίτι, σε ωραίο μέρος σημαίνει αναγκαστικά ότι έχεις κάποια χρήματα. **
Το να πάρεις ένα μτχ καρούλι, και 3 ιταλικά τσόλια και να παριστάνεις κάτι που ΔΕΝ είσαι, είναι κάτι άλλο. Και κάνεις αυτό ακριβώς που αρνείσαι. ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ τις γκόμενες, αλλά κυρίως κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.....Αυτό μπορεί να σημαίνει και 2 άλλα πράγματα:
- Έχεις ένα τεράστιο δάνειο να πληρώνεις για άλλα 40 χρόνια
ή - Έχεις πλούσιο μπαμπά
Γενικώς, δεν μπορείς να αποφανθείς σχεδόν ποτέ για κάποιον αν έχει χρήματα ή όχι, εκτός αν πραγματικά τον γνωρίσεις.
Ξέρω περιπτώσεις με ΒΜWδάρες και σπιταρώνες οι οποίοι πραγματικά δεν έχουν να φάνε.
Γενικώς η παροιμία με τα μικρά καλάθια συνήθως πέφτει μέσα.
Τους πραγματικά πλούσιους ανθρώπους συνήθως δεν τους παίρνεις χαμπάρι ...
- Έχεις ένα τεράστιο δάνειο να πληρώνεις για άλλα 40 χρόνια
-
Απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου και παρατηρηση στην αγρια ζουγκλα μπορω να πω μετα βεβαιοτητας οτι οι εποχες αλλαξαν και οι συναγερμοι των θυληκων αρχιζουν και βαρανε μονο αν διαθετεις ferrari,porsche,και εξακυλινδρες coupe/cabrio merc. και bmw.Φταιει το δανεικο χρημα που κατεκλυσε τους δρομους τη τελευται δεκαετια.Εχω φιλους με coupe/cabrio των 50000 ευρω οι οποιοι και χρημα εχουν και normal ειναι εμφανισιακα αλλα εχουν να σταυρωσουν γκομενα τη τελευταια 3ετια...Συνεπως τιποτα δεν ειναι απολυτο.
Μακρια απο την alfa gt,θα την ταλαιπωρησεις και θα σε ταλαιπωρησει...Δεν ειναι για μπουζουκια η κουκλα αλλα ειναι φτιαγμενη για να σε πηγαινει ατσαλακωτο μεχρι τη Θεσ/νικη και να στριβει αφρεναριστη τις στροφες του Μπραλου.Σε συγκριση με ολοκαινουρια alfa romeo brera των 50Κ (το απολυτο κοσμημα) με ταλαίπωρη Ζ3 δωδεκαετιας οι ''γκομενες'' φωναξαν με ενα στομα ΒΜW,στα ματια τους η brera δεν ξεχωριζε απο μια 147...
Οποιοδηποτε αλλο απο τη λιστα που εγραψες απεφυγε το,τι να τους πεις,οτι εχεις τουοτα???Ανακεφαλαιωνοντας,βρες μια Ζ3 σε εργοστασιακη κατασταση ,κανε ενα καλο σερβις και ενα γυαλισμα-κερωμα-βιολογικο και θα εχεις ενα αυτοκινητο το οποιο θα σε κανει να αισθανεσαι πρωτα απο ολα εσενα καλα οταν θα χρειαστει να βαλεις μια καινουρια μεσα...Θεωρω οτι οι καλοδιατηρημενες Ζ3 ακομα στεκονται στο δρομο...Το αν θα το προσεξει αυτη ή οχι,αν θα παρεις ποντους δεν ξερω αλλα τουλαχιστον δεν θα ντρεπεται να πει στις φιλες της τι αυτοκινητο εχεις...
Και προσεξε μην τη πατησεις σαν και μενα...Γνωρισα μια,εβρεχε βγαινοντας απο το μαγαζι,λεω μισο λεπτο να παω τον φιλο μεχρι το αμαξι του γιατι δεν χωραμε να μπουμε ολοι στο δικο μου-ειναι διθεσιο (δεν καταλαβα εκεινη τη στιγμη τους συνειρμους που θα εκανε εκεινη),και ερχομαι να σε παρω...Ερχομενος μετα με το σμαρταρο πρεπει να εφαγε το ξενερωμα της ζωης της,θα φανταζοταν slk,z4,boxter και ηρθε μπροστα της ανοιγοντας διαπλατα τη πορτα η απολυτη coupe διθεσια mercedes...
-
Εγώ λεω να πάρεις Alfa Romeo, γιατί θα μπορέσεις να γνωρίσεις πολλές αιθέριες υπάρξεις περιμένοντας το γερανό.
Εναλλακτικά, προτείνω κάτι τέτοιο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1075757/Καλλιεργείς το προφίλ του αντισυμβατικού, που έχει πέραση...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Εγώ λεω να πάρεις Alfa Romeo, γιατί θα μπορέσεις να γνωρίσεις πολλές αιθέριες υπάρξεις περιμένοντας το γερανό.
Εναλλακτικά, προτείνω κάτι τέτοιο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1075757/Καλλιεργείς το προφίλ του αντισυμβατικού, που έχει πέραση...
Σε φάση δηλαδή πως θα σε δουν σταματημένο στο 23ο χλμ Εθνικής οδού και θα σταματήσουν.Μάλλον κάνας νταλικιέρης με το 43ο θα σε φορτώσει.Εκτός κι αν στην οδική δουλεύουν γκομενάρες αλλά τελευταία φορά που χρειάστηκα εγώ ο οδηγός ήταν ένας τριχωτός βουτηγμένος μέσα στο γράσο.Λίγο μακριά μάλλον από αυτά που ζητάει ο φίλος.Με το σκαθάρι τώρα το πολύ πολύ να φορτώσει καμμιά που θα τον σέρνει να μοιράζει προκηρύξεις.
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Και προσεξε μην τη πατησεις σαν και μενα...Γνωρισα μια,εβρεχε βγαινοντας απο το μαγαζι,λεω μισο λεπτο να παω τον φιλο μεχρι το αμαξι του γιατι δεν χωραμε να μπουμε ολοι στο δικο μου-ειναι διθεσιο (δεν καταλαβα εκεινη τη στιγμη τους συνειρμους που θα εκανε εκεινη),και ερχομαι να σε παρω...Ερχομενος μετα με το σμαρταρο πρεπει να εφαγε το ξενερωμα της ζωης της,θα φανταζοταν slk,z4,boxter και ηρθε μπροστα της ανοιγοντας διαπλατα τη πορτα η απολυτη coupe διθεσια mercedes...
Ελιωσα
ε ρε σμαρτ?? ειναι ενα αμαξι που σιχαινομαι! για μενα δεν ειναι αμαξι βασικα ειναι κουβας! το σιχαινομαι πιο πολυ απο το φιατ punto μου!Παιδες κακα τα ψεματα οι γυναικες και μαλιστα οι ομορφες γυναικες δικαιουνται να γουσταρουν το ωραιο σενιο αμαξακι...οπως γουσταρουν και τον περιποιημενο σενιο ωραιο αντρα με το ωραιο ντυσιματακι και οχι το gothic μεταλαδικο ντυσιμο. Και μην μπουμε τωρα σε νεο flame war για το αν υπαρχουν μουναρες μεταλουδες οι περισσοτερες που εχω γνωρισει ειναι ειτε πατσαβουρακια ειτε καμια θηλυκοτητα με στυλ νταλικιερη.
Το σωστο γκομενακι πρεπει να φοραει το τακουνακι του το ωραιο του φορεματακι το κομμωτηριο του τα πιατακια του να σπαει μερακλιδικα τετοιο γκομενακι ε ξενερωνει αν σκας μυτη με το παπακι η το φιατακι.
Και καλα κανει. Οπως και εγω ποτε δεν θα πηγαινα (και οι περισσοτεροι απο εμας) με ενα κοριτσακι που φοραει ματαμπουκαλα απο το πολυ διαβασμα , πηγαινει ψωνια με τις πυτζαμες του στο μινι μαρκετ απεναντι και δεν ξερει να κουνησει ωραια τον κωλο του.
Ε λοιπον ουτε κενος ανθρωπος ειμαι ουτε χωρις ευαισθησιες ουτε καργιολης...Αλλα γουσταρω το ωραιο και μερακλιδικο και αγαπω το ομορφο φυλο. Δεν ειμαι θεουσος για να μου αρεσει η συμμαζεμενη συμβατικη κοπελιτσα αλλα κανω κεφι τα τρελα μωρα του σαββατο με τα 12ποντα που αναστατωνουν κοσμο στα club και στα μπουζουκια!
Οποτε εχουν δικαιωμα και αυτες να μην γουσταρουν τον ασχημο αλλα και να εχουν μια απαιτησει στο lifestyle σου και περισσοτερο στην εικονα σου προς τα εξω.τελοςπαντων του αλλαξαμε λιγο τα φωτα του θεματος...
προβληματικες λες οι alfa romeo?
Παντως για να ειμαι ειλικρινεις μεταξυ της alfa romeo coupe και celica κλεινω τελικα περισσοτερο προς το celica γιατι θελω να το γκαζωνω και λιγο καμια φορα και η alfra romeo δεν μου βγαζει τοσο αυτο το αγριο
Και δυστυχως ειναι και λιγο πιο ακριβη απο το celica...κατω απο 11 -12 χιλιαρικα δεν βρισκεις στο car.gr -
Όταν λέμε image maker δεν λέμε να σε φτιάξει για να χτυπάς τα πορνίδια του Μαξίμ. Έλεος... δεν καβαλήσαμε το καλάμι... όχι καλάμι... το σκουπόξυλο του Χάρι Πότερ καλύτερα. Λέμε να βελτιώσεις την εικόνα που ήδη έχεις, δηλαδή μια καλοσυντηρημένη AR είναι καλύτερη από μια χιλιοτρακαρισμένη corolla και ένα καλοσυντηρημένο σπίτι (που θα έχεις ρίξει πχ 10Κ για επισκευές & έπιπλα) είναι καλύτερο από κάποιο που νομίζεις ότι είναι έτσι από το σεισμό του 99. Όποιος ψάχνει για 'μωρό' (και οχι η Σούλα η κομμώτρια) που θα πέσει από φιγούρα να ψάξει αλλού για συμβουλές.
ps Νικ αν πας για Σέλικα κοίτα τις άτμο ~2003, σε όσο πιο εργοστασιακή κατάσταση γίνεται. Παίζουν γύρω στα λεφτά που διαθέτεις
Αγορα κουπε σπορ αμαξιου