-
plutare είσαι ο ανθρωπος μου! Εμενα ο μεγάλος είναι 3, ο μεσαίος 1,5 και η μπέμπα! Λίγο πολύ είμαστε στην ιδια κατασταση αν κι εγω χρησμοποιώ ήδη δυο μεγαλά καθίσματα για τα αγορια. Το άγχος μοπυ είναι για τη μπέμπα ότνα θα μπει σε κανονικό κάθισμα. δεν θελω να βγαλω τον μεγάλο από το κάθισμα από τόσο νωρίς για να μην συνηθίσει. ετσι ψαχνω (όσο ακόμη υπάρχει το τελος ταξινόμησης) για έν ακαινούριο αυτοκίνητο που θα μας βολέψει για τα επόμενα χρόνια. Το επταθσειο όπως το περθιγραφεις το φαντάζομαι... ψαχνω την καλύτερη επιλογή μεταξύ πενταθέσιου και επταθέσιου...
-
Ο χρήστης kids έγραψε:
plutare είσαι ο ανθρωπος μου! Εμενα ο μεγάλος είναι 3, ο μεσαίος 1,5 και η μπέμπα! Λίγο πολύ είμαστε στην ιδια κατασταση αν κι εγω χρησμοποιώ ήδη δυο μεγαλά καθίσματα για τα αγορια. Το άγχος μοπυ είναι για τη μπέμπα ότνα θα μπει σε κανονικό κάθισμα. δεν θελω να βγαλω τον μεγάλο από το κάθισμα από τόσο νωρίς για να μην συνηθίσει. ετσι ψαχνω (όσο ακόμη υπάρχει το τελος ταξινόμησης) για έν ακαινούριο αυτοκίνητο που θα μας βολέψει για τα επόμενα χρόνια. Το επταθσειο όπως το περθιγραφεις το φαντάζομαι... ψαχνω την καλύτερη επιλογή μεταξύ πενταθέσιου και επταθέσιου...Κοίτα μου αρέσουν πολύ τα crossover/suv γι αυτό άλλωστε πήρα και πριν 2 χρόνια το qashqai, αλλά όντας πλέον 3τεκνος αν αγόραζα κάτι τώρα θα πήγαινε η στο touran ή στο c4 grand picasso
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απλα δεν μπορω να συνηθισω τα πολυμορφικα... Αν είχα τέσσερα παιδια ίσως
-
Όταν κάνεις χρήση των 7 θέσεων το πορτ μπαγαζ γίνεται 200 λίτρα.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
200 και κάτι... μετα πας για μπαγκαζιερα
-
5Θέσιο αρκεί να μην υπάρχει πεθερά
εαν υπάρχει πεθερά , επταθέσιο και μπαγκαζίερα η ΚΤΕΛ.
-
Μεταξύ Xtrail, kuga και Tiguan (άνεση-τιμη) ποιο θα προτείνατε?
-
Ο χρήστης kids έγραψε:
Μεταξύ Xtrail, kuga και Tiguan (άνεση-τιμη) ποιο θα προτείνατε?Κουγκα και με διαφορα. Βενζινη ή ντηζελ ενδιαφέρεσαι.
-
οπωσδήποτε ντίζελ και ενδεχομενως αυτόματο
-
Απο αποψη χωρων χωρίς να το εχω δει θεωρω οτι το Kodiaq είναι η καλυτερη περιπτωση για τρια μικρά παιδια.
Απο αυτα που αναφερεις το kuga εχει μικρο σχετικα χωρο αποσκευων 456λιτρα , το ιδιο ισχυει και για το tiguan 420-610 στην θεωρια αλλα εαν εχεις μικρο παιδι και χρειαζεσαι να το εχεις ανάποδα στην κινηση τοτε 420.
To xtrail ειναι θεωρητικά καλυτερο απο τους αλλους (550) δυο αλλα εαν πας σε αυτα τα λεφτα θα προτιμουσα το crv το δικινητο (590) και με αρκετη ανεση στο πισω μερος.
Δες το παρακατω
-
Από άποψη χωρών για τρία παιδιά xtrail και kodiaq
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην πενταθέσια ή στην επταθέσια έκδοση τους?
-
Αν το αντέχεις πάρε 7θέσια έκδοση. Δε βλέπω να υστερεί κάπου σε σχέση με την 5θέσια (άντε να έχεις ελάχιστα μικρότερο χώρο αποσκευών στο 7θέσιο όταν το χρησιμοποιείς ως 5θέσιο σε σχέση με το αμιγώς 5θέσιο κι αυτό αν).
Από 'κει και πέρα είναι και πώς βολεύεται ο καθένας προσωπικά, θεωρώ πως μόνο αν το χρησιμοποιήσεις στην πράξη θα το εκμεταλλευτείς πλήρως. Αλλιώς ακόμα και test drive να στο δώσουν για μία μέρα δε θα προφτάσεις να δεις κάθε πιθανό τρόπο χρηστικότητας.
-
Καλησπέρα σε όλους.εγινα τριτεκνος πρόσφατα,με δίδυμα.η πρώτη είναι 3 χρονών.
θελω οπωσδήποτε τρεις κανονικές θέσεις,με isofix και οι τρεις,και επίσης μέγιστη προτεραιότητα στην ασφάλεια και χώρους, αξιοπιστία,αντοχή στο χρόνο, για 15 χρόνια τουλάχιστον κτήση, καλό και φθηνό... καταλαβαίνετε.... ίσως και μεταχειρισμενο... -
Εννοείται ακούω γνώμες...
-
Δώσε μας τουλάχιστον το ύψος του προϋπολογισμού σου...
-
Η γνώμη μου είναι να πάρεις μικρό επταθέσιο (δηλαδή κατηγορία Zafira, Corolla Verso), ώστε να μπορείτε να πάρετε ακόμα κάποιον μαζί σας. Έστω και μέχρι τις κούνιες, πώς θα έρθει μαζί η γιαγιά;
-
Καλημέρα, χρόνια πολλά.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Να διευκρινίσω ότι η επιθυμία μου είναι για καινούριο μέχρι 22-23Κ βαριά.
Τώρα τελευταία κοιτάω ford c-max, Renault scenic , και cirtoen c4 spacetourer.
Η αλήθεια είναι το Citroen με έχει κερδίσει με το vfm,και αυτά που προσφέρει.ενας ενδοιασμος μόνο,στη μάρκα, αξιοπιστία,αντοχή στο χρόνο,μιας και είμαι Γιαπωνέζος στα αμάξια.
Πραγματικά αν μου βγάλει πρόβλημα καινούριο αμάξι,θα ξενερώσω άγρια...
Πραγματικά πάντως είναι ότι ψάχνω,φουλ τεχνολογία, πρακτικό,τρεις θέσεις πίσω,χώρους 537lt Πορτ μπαγκαζ, έβγαλε καινούριο πετρέλαιο 130hp, είναι και ιδιαίτερο.τα opel zafira, vw touran,κτλ καινούρια 25Κ και πάνω..δεν το περνάει η επιτροπή Αγοράς... Με πιάνετε έτσι ..!!! -
Καταρχάς το C4 ΔΕΝ είναι επταθέσιο, ενώ τα υπόλοιπα είναι. Έχω γνωστούς που πήραν πενταθέσια μοντέλα έχοντας τρία παιδιά κι όταν ήρθε το επόμενο, τράβαγαν τα μαλλιά τους.
Αλλά κι επόμενο να μην έρθει, είναι μεγάλη ευκολία να μπορείς να πάρεις 1-2 άτομα ακόμα χωρίς παραχωρήσεις σε θέματα ασφάλειας.Από εκεί και πέρα, όταν πριν ένα χρόνο έψαχνα για μεταχειρισμένο, η Citroen είχε με διαφορά το πιο αξιόλογο μοντέλο στην κατηγορία που κοιτούσα. Μετά από ψάξιμο στο ίντερνετ σε φόρουμ κατόχων και σε κριτικές αξιοπιστίας, έφυγα μακριά. Προφανώς δεν μπορώ να προδικάσω τι βλάβες θα σου βγάλει ένα μοντέλο του 2019 βασιζόμενος σε αυτά που διάβασα εγώ για μοντέλο του 2006. Αν όμως ήμουν ΕΓΩ στη θέση σου, δε θα έκανα το βήμα. Ούτε για το VW θα την έπαιρνα την απόφαση ελαφρά τη καρδία.
Κι εγώ σε Ιάπωνα κατέληξα. Λίγο πιο ξενέρωτος αλλά σκυλί μαύρο.
-
Ο χρήστης costasbab έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.εγινα τριτεκνος πρόσφατα,με δίδυμα.η πρώτη είναι 3 χρονών.
θελω οπωσδήποτε τρεις κανονικές θέσεις,με isofix και οι τρεις,και επίσης μέγιστη προτεραιότητα στην ασφάλεια και χώρους, αξιοπιστία,αντοχή στο χρόνο, για 15 χρόνια τουλάχιστον κτήση, καλό και φθηνό... καταλαβαίνετε.... ίσως και μεταχειρισμενο...Επειδή είμαι στην ίδια φάση με εσένα, από την έρευνα που έχω κάνει, τα μόνα αυτοκίνητα που έχουν τρεις κανονικές θέσεις πίσω είναι τα C4 Spacetourer και Touran. Βγαίνουν και 7θέσια με αξιοπρεπέστατο χώρο στην τρίτη σειρά καθισμάτων. C-Max και Scenic δεν κάνουν. Από αξιοπιστία βέβαια κι εγώ δεν ξέρω πού βρίσκονται. Μιλάω για καινούρια, σε μεταχειρισμένα ίσως υπάρχουν κι άλλες επιλογές.
Αυτοκίνητο για τριτεκνο