-
Καθως κοιτουσα τα χαρτια του αυτοκινητου για να βρω το δικο μου χαρτι και να το ανεβασω εδω..... βρηκα αυτο.... http://img35.imageshack.us/i/0rl0.jpg/
Νομιζω πως βοηθαει αρκετα!!!!Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ευχαριστούμε Alexis 5.
Έφυγε με φαξ ήδη. -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Καθως κοιτουσα τα χαρτια του αυτοκινητου για να βρω το δικο μου χαρτι και να το ανεβασω εδω..... βρηκα αυτο.... http://img35.imageshack.us/i/0rl0.jpg/
Νομιζω πως βοηθαει αρκετα!!!!Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Αυτό το χαρτί από πού είναι;
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό το χαρτί από πού είναι;
Sent from my Note 3 using smoke signals.
Τελωνείο Σερρών
http://www.xo.gr/profile/profile-911006377/el/ -
Δεν θυμαμε... και η φωτογραφια δεν βοηθαει απο οτι βλεπω...!!!
Δυο λυσεις υπαρχουν...
1ον Παρε τηλ στον αριθμο που βλεπεις στο χαρτι και πιστευω πως θα καταλαβουν τι θελεις για να στο δωσουν!
2ον Παρασκευη θα εχω το φορτηγο... ΑΝ το θυμηθω θα το δω και θα σου πω!...παντως αν θυμαμε καλα πρεπει να ειναι απο το τελωνειο!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Δεν θυμαμε... και η φωτογραφια δεν βοηθαει απο οτι βλεπω...!!!Δυο λυσεις υπαρχουν...
1ον Παρε τηλ στον αριθμο που βλεπεις στο χαρτι και πιστευω πως θα καταλαβουν τι θελεις για να στο δωσουν!
2ον Παρασκευη θα εχω το φορτηγο... ΑΝ το θυμηθω θα το δω και θα σου πω!...παντως αν θυμαμε καλα πρεπει να ειναι απο το τελωνειο!
-
Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος. Εργάζομαι σε χώρα εκτός Ε.Ε. (Λιβύη) και με ενδιαφέρουν κάποιες πληροφορίες σχετικές με το αν μπορώ να εισάγω αυτ/το στην Ελλάδα, προκειμένου να τύχω των όποιων προνομίων έχουν οι ξένες πινακίδες. Προφανώς η χρήση που θα κάνω εγώ θα είναι περιορισμένη, (λόγω του οτι λείπω το μεγαλύτερο μέρος του έτους), αλλά θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί η σύζυγος. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
ΕΕ ή όχι τα ίδια είναι. Η σύζυγος μπορεί να το χρησιμοποιεί όσο κι εσύ (δηλαδή για συνολικά 6 μήνες το χρόνο + κόλπα) μόνο εφόσον έχει τα ίδια δικαιώματα με σένα δηλαδή να λείπει το μεγαλύτερο μέρος του έτους! Αυτό είναι για να το κυκλοφορήσεις. Αν θέλεις να το κάνεις εισαγωγή και να αλλάξεις πινακίδες σε ελληνικές τότε είναι άλλο πράμα (που μάλλον δεν θέλεις να κάνεις).
-
Ευχαριστώ.
-
Παιδιά η κοπέλα μου είναι από την Βουλγαρία.
Έχω βάλει στο μάτι ένα αμάξι που εκεί παίζει 30.000€... Εδώ γύρω στα 60.000€ τουλάχιστον!!Μου ήρθε η ιδέα να το πάρω στο όνομα της για να είναι 100% νόμιμο.
Να πληρώνω εκεί με λίγα λόγια και τέλη και ασφάλεια και να το οδηγώ εγώ εδώ.
Φαίνεται καλή ιδέα?Γίνετε για λόγους εξασφάλισης δικής μου να έχω και εγώ το 50% στα χαρτιά?
Όσοι είναι γνώστες αμάξι 3800cc 2010 μοντέλο τι τέλη κυκλοφορίας και σήμα πληρώνει στην Βουλγαρία?
Η κοπέλα μου θα έχει κάποιο θέμα εκεί φορολογικό? Τεκμήριο δηλαδή έχουν εκεί?
Στην Βουλγαρία δηλώνει 0 εισόδημα αφού μένει και εργάζεται εδώ. -
Δεν υπαρχουν τεκμηρια στη Βουλγαρια και η επιβαρυνση που εχεις καθε χρονο (φορος, ασφαλεια του κρατους κτλ) ειναι ελαχιστη και ειναι σχεδον ιδια στη βουλγαρια για ολα τα οχηματα. Κατα βαση οσο πιο παλιο ειναι το οχημα τοσο λιγοτερο πληρωνεις ανεξαρτητως κυβικων. Το ποσο ακριβως ειναι δεν γνωριζω να σου πω. Να ξερεις παντως πως εφοσων η κοπελα σου μενει μονιμα Ελλαδα δεν δικαιουται να εχει οχημα με βουλγαρικες πινακιδες στο ονομα της. Το μονο που επιτρεπεται, αν θελεις να εισαι συννομος, ειναι να εχει οχημα με βουλγαρικες πινακιδες σε ονομα υφισταμενης βουλγαρικης εταιρειας της οποιας θα εισαι υπαλληλος ή ιδιοκτητης.
-
Από το ψάξιμο που έκανα είδα ότι να κάνω εταιρία εκεί εγώ είναι η καλύτερη λύση για να είμαι κατοχυρωμένος.
Όπως διάβασα όσοι ανοίγουν εταιρίες χωρίς πραγματικές κινήσεις έτσι απλά για να πάρουν αμάξι την πατάνε στο τέλος.
Οπότε εγώ θα χρησιμοποιήσω πραγματικά την εταιρία γιατί από ότι κατάλαβα αξίζει πολύ να το εκμεταλλευτώ για την δουλειά μου αφού είμαι επιχειρηματίας.Ισχύει αυτό που λένε ότι κάθε 6 μήνες πρέπει να βγαίνεις έξω ή αν έχεις όντως πραγματική εταιρια και είναι όλα νόμιμα δεν χρειάζεται?
Επίσης γνωρίζει κανείς τι γινετε με την ασφάλεια εκεί?
Αν τρακάρω κάποιον? Αν με τρακάρει κάποιος? Τι διαδικασία ακολουθούμε?Επίσης υπάρχει ελπίδα να βγει μικτή ασφάλεια? Ασφάλεια κλοπής?
-
Χωρίς να είμαι ειδικός το θέμα, ο γείτονας μας που έχει εταιρία στη Γερμανία (κανονική όχι εικονική) κι έχει αγοράσει αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες το βγάζει έξω υποχρεωτικά ανά χρονικά διαστήματα. Επίσης ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) μπορεί να βοηθήσει.
http://www.euro2day.gr/news/economy/art ... kides.html
-
Εγώ μίλησα με ένα λογιστικό γραφείο στην Βουλγαρία και μου είπαν οτι αυτό για τους 6 μήνες δεν ισχύει γιατι δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς έλεγχος στα σύνορα από ότι είπαν.. Δεν γίνετε με λίγα λόγια να αποδείξω ή όχι ότι πέρασα τα σύνορα...
-
Mια ερωτηση για οποιον ξερει. Διαβασα αρκετες σελιδες, αλλα δεν εβγαλα ακρη μιας και στο ελλαδισταν συνεχως αλλαζουν τα πραγματα κ οι νομοι. Σκεφτομαι να φερω ενα αμαξι απο ιταλια, το οποιο θα ειναι στο ονομα του αδερφου μου (μονιμος κατοικος ιταλιας με μονιμη εργασια,αφμ, και φορολογικη δηλωση εκει). Το αμαξι θα ειναι ασφαλισμενο κανονικα σε ιταλικη ασφαλιστικη εταιρεια ή χρειαζεται να ασφαλιστει καπως αλλιως? Μπορω να το οδηγαω στην ελλαδα ολη την διαρκεια του χρονου ή θα πρεπει να μπαινοβγαινει το αμαξι ιταλια -ελλαδα καθε εξαμηνο? Για οποιονδηποτε αλλο οδηγο εκτος απο τον ιδιοκτητη, χρειαζεται ειδικη αδεια ή καποιο χαρτι απο ελληνικη ΔΥ? Ευχαριστω...
-
Δεν μπορεις νομιμα να το οδηγας καθολου. Ο αδελφος σου μπορει να το οδηγαει μεχρι 6 μηνες. Επισης η ιταλικη ασφαλεια δεν προκειται να σε καλυψει στην Ελλαδα αν το οδηγας εσυ.
-
Ο χρήστης kotsifos έγραψε:
Mια ερωτηση για οποιον ξερει. Διαβασα αρκετες σελιδες, αλλα δεν εβγαλα ακρη μιας και στο ελλαδισταν συνεχως αλλαζουν τα πραγματα κ οι νομοι. Σκεφτομαι να φερω ενα αμαξι απο ιταλια, το οποιο θα ειναι στο ονομα του αδερφου μου (μονιμος κατοικος ιταλιας με μονιμη εργασια,αφμ, και φορολογικη δηλωση εκει). Το αμαξι θα ειναι ασφαλισμενο κανονικα σε ιταλικη ασφαλιστικη εταιρεια ή χρειαζεται να ασφαλιστει καπως αλλιως? Μπορω να το οδηγαω στην ελλαδα ολη την διαρκεια του χρονου ή θα πρεπει να μπαινοβγαινει το αμαξι ιταλια -ελλαδα καθε εξαμηνο? Για οποιονδηποτε αλλο οδηγο εκτος απο τον ιδιοκτητη, χρειαζεται ειδικη αδεια ή καποιο χαρτι απο ελληνικη ΔΥ? Ευχαριστω...Ξεχνα το ,δεν γίνεται.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν μπορεις νομιμα να το οδηγας καθολου. Ο αδελφος σου μπορει να το οδηγαει μεχρι 6 μηνες. Επισης η ιταλικη ασφαλεια δεν προκειται να σε καλυψει στην Ελλαδα αν το οδηγας εσυ.Σωστά, αλλά οι 6 μήνες δεν αποδεικνύονται οποτε δεν ισχύουν. Αυτό που πρέπει όμως είναι να πηγαίνει το αυτοκίνητο κάθε χρόνο Ιταλία για ΚΤΕΟ.
-
πετυχα για Θεσσαλονικη στην εθνικη δυο ολοιδια Lexus πεντακαθαρα ολοκαινουργια με ξενες πινακιδες δεν τις θυμάμαι. ηταν τα 4χ4 της Lexus, μοντέλο δεν προσεξα αν και τι εγραφε. και στα δυο ηταν ενα μονον ατομο (ανδρας). πριν 4 με 5 χρονια πριν τα συνορα για Κωνσταντινουπολη (απο Ελλαδα) πετυχα βραδι παλυ 3 S-Class με ξενες πινακιδες, μαυρες που και σε αυτες ηταν ενα ατομο στην καθε μια. τι παιζει; και στις δυο περιπτωσεις ο ενας πισω απο τον αλλον πηγαιναν. στην περιπτωση με τις S-class τους ακολουθησα για λιγο, κατω απο 200 οπου ο δρομος σε αφηνε δεν τις πηγαιναν. ταπα οι τυποι τις οδηγουσαν.
-
Μαντραδες λογικα που ετρεχαν να προλαβουν τρενο,καραβι, παραδοση ?
Κυκλοφορία στην Ελλάδα με ξένες πινακιδες