-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...και ενα ωραιο αρθρακι:'Oσα αξιζει να ξερεις για την Alfa 4C'
της πλάκας «αρθράκι»,
της πλάκας «δημοσιογράφος»
-
...και ενα ωραιο αρθρακι:'Oσα αξιζει να ξερεις για την Alfa 4C'
Περισσότερο σαν κριτική είναι. Ενδεχομένως ο συγγραφεύς να είναι αλφίστα μάλιστα.
-
Πολύ ωραίο άρθρο, αν εξαιρέσει κανείς πως δε λέει σχεδόν τίποτα και όσα λίγα λέει είναι σχεδόν όλα λάθος
Έχει χαρακτήρα όμως
ΝΟΤ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ ωραίο άρθρο, αν εξαιρέσει κανείς πως δε λέει σχεδόν τίποτα και όσα λίγα λέει είναι σχεδόν όλα λάθοςΈχει χαρακτήρα όμως
ΝΟΤ
+Brera
Ειδικά αυτό
Και κάτι ακόμα, με μαρκετινίστικη χροιά. Η 4C είναι η πρώτη Alfa που θα επιστρέψει στην τεράστια αμερικάνικη αγορά μετά από την Duetto του Ντάστι Χόφμαν στον ''Πρωτάρη'' όταν τον ξεπαρθένευε η κυρία Ρόμπινσον.
-
''καθαρόαιμες επιλογές στην αίσθηση της οδήγησης ''
nuff said
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ ωραίο άρθρο, αν εξαιρέσει κανείς πως δε λέει σχεδόν τίποτα και όσα λίγα λέει είναι σχεδόν όλα λάθοςΈχει χαρακτήρα όμως
ΝΟΤ
...η προσφατη...φιλοσοφια της AR τι νομιζεις οτι ειναι? Ολα τα παραπανω που ειπες... Αρα προς τι οι οποιες διαπιστωσεις...?
P.S Ποια ειναι τα 'σχεδον ολα λαθος που λεει για αυτην'?
-
Τι σαχλαμαρίτσες λες πάλι βρε ματάκια μου ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι σαχλαμαρίτσες λες πάλι βρε ματάκια μου ?Εσυ καρδουλα μου, ποτε θα μαθεις να βαζεις κανενα παραδειγμα και επιχειρηματολογια στις δημοσιευσεις σου?
Ρωταω κατι πολυ απλο. Επιστημονας ανθρωπος εισαι, τι διαολο...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αμα σου δώσω παράδειγμα όμως θα ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ή θα κελαηδάς σαν σαχλή πουλάδα για 40 σελίδες?...κοιταξε, οτι εχεις πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου, ειναι γνωστο στο forum, αλλα προσπαθησε λιγο να κατεβεις απο την καλαμια, τωρα που εισαι νεος ακομη, γιατι αργοτερα η πτωση θα ποναει περισσοτερο...Και μαθε να μιλας λιγο πιο πολιτισμενα και οχι σαν εκνευρισμενη ανοργασμικη γεροντοκορη...
Πετας ατακες σαν μεγαλος γκουρου της αυτοκινησης, και οταν απλως σε ρωταει καποιος, να διευκρινησεις λιγο περισσοτερο, να γινεις συγκεκριμενος, και να αφησεις τις ψευτο-ψαγμενες ατακες και σοβαροφανεις ειρωνικες φρασεις, εσυ κανεις σαν ασχετος πολιτικαντης, που αποφευγει ηλιθιωδως και σαν παιδακι, ξεκαθαρες ερωτησεις, ή που για να απαντησει τελικα στο προκειμενο, φροντιζει πρωτα να σου τα εχει κανει μπαλονια...
Επι του προκειμενου, μπορεις να πεις γιατι τα περισσοτερα απ' οσα λεει (οχι τα 2-3 απο τα δεκα πχ) για την 4C
ειναι λαθος, και ποια ειναι αυτα συγκεκριμενα? -
Μα γιατί μου μιλάς έτσι
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μα γιατί μου μιλάς έτσι...εσυ αρχισες ετσι...Επι του προκειμενου μπορεις να απαντησεις?
-
- Πρακτικά είναι μια κατηγορία μόνη της σαν το μόνο junior supercar και δη κεντρομήχανο. Δεν υπάρχει...
ΜΠΑΜ
ΚΛΑΜΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
- Πρακτικά είναι μια κατηγορία μόνη της σαν το μόνο junior supercar και δη κεντρομήχανο. Δεν υπάρχει...
ΜΠΑΜ
ΚΛΑΜΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Το λεει με την πληρη εννοια του ορου, και οντως προκειται για μια κατηγορια μονη της απο την στιγμη που θα εχουμε απο
μολις 1800κ.εκ τετοιες δυνατοτητες (εστω προς το παρον στα χαρτια).
Μεχρι πρωτινως το μοναδικο αυτοκινητο, που μπορουσε να χαρακτηριστει ως τετοιο, στον απολυτο βαθμο, και ως οτι κοντινοτερο με την 4C , αλλα και σαφως λιγοτερο ντυμενο στο εσωτερικο του, ΗΤΑΝ η προηγουμενη Lotus Exige στα 1800κ.εκ επισης.Η νεα Cayman S, με την πληρη εννοια του ορου, οπως αναφερθηκε και ο συγγραφεας του κειμενου, ΔΕΝ αποτελει Junior supercar, παρα μονο στο μεγεθος, διαταξη κινητηρα, και στην τιμη. Οχι στον κυβισμο.
...καταλαβες, μικρο κοτοπουλακι?
...καπου αλλου εχεις να κανεις επισημανση για τα ΛΑΘΗ του συντακτη, γιατι ειπες 'τα περισσοτερα' και εδω ανεπτυξες μολις ενα, οπου εσυ εισαι λαθος...
-
Γρηγόρη πάλι λες μπουρδίτσες, τι σχέση έχειο κυβισμός? Τότε το οποιοδήποτε αυτοκίνητο είναι μια κατηγορία από μόνο του, πάρε και την Elise που έχει (κατά τύχη) ίδιο κυβισμό.
Δεν περίμενα τόσο σαχλή απάντηση από εσένα, με απογοητεύεις.
-
Το λεει με την πληρη εννοια του ορου, και οντως προκειται για μια κατηγορια μονη της απο την στιγμη που θα εχουμε απο
μολις 1800κ.εκ τετοιες δυνατοτητες (εστω προς το παρον στα χαρτια).Πρέπει να έχουν παντού τα ίδια χαρακτηριστικά?? Μόνο στα κυβικά διαφέρουν, σε διάταξη μοτέρ και αν δεν κάνω λάθος και επιδόσεις πάνω κάτω είναι τα ίδια.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γρηγόρη πάλι λες μπουρδίτσες, τι σχέση έχειο κυβισμός? Τότε το οποιοδήποτε αυτοκίνητο είναι μια κατηγορία από μόνο του, πάρε και την Elise που έχει (κατά τύχη) ίδιο κυβισμό.Δεν περίμενα τόσο σαχλή απάντηση από εσένα, με απογοητεύεις.
Oxι Γιαννακη, εχει ΚΑΙ ο κυβισμος. Αν λαβεις υποψιν ολοκληρωτικα την εννοια 'junior supercar', αυτη την στιγμη, ειναι κατι που ισχυει για την 4C. Eιπα, οτι μεχρι πρωτινως οταν παραγοταν η προηγουμενη Exige στα 1800κ.εκ (οχι η elise που λες, μιλαμε για κλειστο αυτοκινητο, εστω hardtop, οχι με κουκουλα οπως η Elise...)
αυτη ΗΤΑΝ τοτε ενα junior supercar με την ΑΠΟΛΥΤΗ εννοια του ορου, δηλαδη λαμβανοντας υποψιν και την χωρητικοτητα κινητηρα.Εαν λαβουμε υποψιν στοιχεια κυριως διαταξης, επιδοσεων, εμφανισης, και σχεδον τιποτε αλλο, τοτε υπαρχουν σαφως περισσοτερα junior supercar, με πρωτο και κυριο σημερα, την νεα Exige S V6 με 355ps απο 3.5λιτρα, αλλα και την Cayman S με τα 320ps, απο 3.4λιτρα για παραδειγμα...
Η εννοια 'junior' ομως διπλα στο 'supercar' δεν ισχυει στο ακεραιο, οταν και η χωρητικοτητα αλλα και οι προδιαγραφες κινητηρα ειναι στα ιδια επιπεδα με αυτη ενος κανονικου supercar, δεν λεω κατι πολυπλοκο-δυσνοητο, περιμενα εσυ τουλαχιστον να το καταλαβεις...
-
Mια κατηγορία μόνο του
Mια κατηγορία μόνο του
Mια κατηγορία μόνο του
Mια κατηγορία μόνο του
Mια κατηγορία μόνο του -
Το άρθρο λέει ένα μάτσο τίποτα με ολίγη από alfisti virus.
Το πιο fail δεν είναι για μένα οι ανακρίβειες (όπως πχ αυτή που κουόταρα εγώ) αλλά το ότι έχει ένα τίτλο που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το κείμενο.
Πιο πολύ θυμίζει post κάποιου που γύρισε σπίτι μετά από ξενύχτι, ψιλοβαριέται και είχε μια καύλα στο δρόμο με την 4C που είδε το μεσημέρι σε ένα βλογκ, παρά άρθρο κάποιου που ασχολείται επαγγελματικά με την ειδική δημοσιογραφία.
-
Εμένα πάλι μου φαίνεται για άρθρο κάποιου που ασχολείται επαγγελματικά με την ειδική δημοσιογραφία.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εμένα πάλι μου φαίνεται για άρθρο κάποιου που ασχολείται επαγγελματικά με την ειδική δημοσιογραφία.10000000000000000000000000000000000 %
Ειδικοτυπισμός στο ταβάνι!
Alfa Romeo 4C