-
Οι Alfisti θα ήθελαν έναν μελωδικό V6. Και το εργοστάσιο το δοκίμασε. Αλλά μαζί με το κιβώτιο που θα χρειαζόταν για να αντέξει την επιπλέον ροπή, το βάρος θα αυξάνονταν κατά 90 kg, απομακρύνοντας την 4C από την αρχική ιδέα.
Αν αυτά τα 90kg θα είχαν τόοοσο μεγάλη επιρροή στη συμπεριφορά, τότε καλώς έπραξαν με τον 4κυλινδρο.
-
Θα ηταν +10% πιο βαρια, ειναι μεγαλη η διαφορα.
Για εμενα οι μηχανικες επιλογες που εγιναν ειναι τελειες.
-
Αν πιστεύψουμε ότι έχει γραφτεί μέχρι στιγμής τότε ισχύει. Έχουν γίνει τέλειες επιλογές. Ακόμα και η ανάρτηση που πολλοί έλεγαν διάφορα, είναι από τα πλέον δυνατά χαρτιά του αυτοκινήτου.
-
Αν το πάρεις σοβαρά, είναι για γέλια καθώς πολλά πράγματα
δείχνουν μια σχεδόν ποταπή νοοτροπία και αντίστοιχα
εκτέλεση.Για ένα παιχνίδι όμως, που δείχνει νόστιμο (σχετικά) , πηγαίνει πολύ καλά
και μεταδίδει τέλεια την ιδέα της σπορ οδήγησης,
είναι καλή.http://www.roadandtrack.com/car-reviews ... ive-review
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Οι Alfisti θα ήθελαν έναν μελωδικό V6.** Και το εργοστάσιο το δοκίμασε.** Αλλά μαζί με το κιβώτιο που θα χρειαζόταν για να αντέξει την επιπλέον ροπή, το βάρος θα αυξάνονταν κατά 90 kg, απομακρύνοντας την 4C από την αρχική ιδέα.
Αν αυτά τα 90kg θα είχαν τόοοσο μεγάλη επιρροή στη συμπεριφορά, τότε καλώς έπραξαν με τον 4κυλινδρο.
H φαντασια οργιαζει.Τετοια δοκιμη δεν εγινε ποτε ......γιατι δεν υπαρχει στο ραφι διαθεσιμος V6 που να τοποθετειται εγκαρσια.Και αν υποτεθει οτι θα ηταν ατμοσφαιρικος.....για ποια ροπη μιλανε;
-
http://www.automobilemag.com/reviews/dr ... al12881624
Despite the Cayman's 38-hp advantage, the 4C was almost always the quicker car, and it was also more fun to drive, at least while the driver's physical stamina lasted.
-
Εγώ πάντως ακόμη να καταλάβω πως μπαίνει η luxurious Cayman απέναντι στη γύμνια της 4C, έστω κι αν είναι κοντά σε κόστος και επιδόσεις τα 2 αμάξια...κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με το το gif του Eddie...
-
Εγώ πάντως αν είχα τα φράγκα θα έπαιρνα μια SZ και με τα ρέστα ένα σουπερμίνι για τις καθημερινές και αν περίσευε κάτι άλλο θα ήταν καβάτζα για τα ανταλακτικά της SZ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πάντως ακόμη να καταλάβω πως μπαίνει η luxurious Cayman απέναντι στη γύμνια της 4C, έστω κι αν είναι κοντά σε κόστος και επιδόσεις τα 2 αμάξια...κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με το το gif του Eddie...+1
-
-
Η εντύπωσή μου είναι ή η 4C συνεχίζει επάξια (και καλύτερα ίσως), το μύθο της Stratos;
(κάθε φορά που την κοιτάζω μου τη θυμίζει έντονα)... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Η εντύπωσή μου είναι ή η 4C συνεχίζει επάξια (και καλύτερα ίσως), το μύθο της Stratos;
(κάθε φορά που την κοιτάζω μου τη θυμίζει έντονα)...Μαλλον κατι αλλο θελεις να εκφρασεις.Διαφορετικα προκειται περι ατυχους συσχετισμου (ενος μυθου....με το τιποτα)........
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
(κάθε φορά που την κοιτάζω μου τη θυμίζει έντονα)...Μαλλον κατι αλλο θελεις να εκφρασεις.Διαφορετικα προκειται περι ατυχους συσχετισμου (ενος μυθου....με το τιποτα)........
Μπορεί να είναι ατυχής ο συσχετισμός για τους γνωρίζοντες περισσότερα ή για τους οπαδούς της Stratos, η έντονη ανάμνηση της Stratos όμως παραμένει κάθε φορά που τη βλέπω...
Ίσως σε αυτό συμβάλλει σημαντικά το καμπυλωτό παρμπρίζ... -
Τελικά έγινε δοκιμή με V6;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ίσως σε αυτό συμβάλλει σημαντικά το καμπυλωτό παρμπρίζ...
αρα εννοεις οπτικα......>Τελικά έγινε δοκιμή με V6;
οχι....
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ίσως σε αυτό συμβάλλει σημαντικά το καμπυλωτό παρμπρίζ...αρα εννοεις οπτικα......
Ναι ρε συ, οπτικά...
Θα έλεγες ότι υπό αυτή την οπτική γωνία είναι συνεχιστής της; (ενδεχομένως όχι τόσο πρωτοποριακή όσο η Stratos αλλά εστω μία σύγχρονη εκδοχή βασισμένη στις σχεδιαστικές γραμμές του προγόνου)
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ναι ρε συ, οπτικά...Θα έλεγες ότι υπό αυτή την οπτική γωνία είναι συνεχιστής της; (ενδεχομένως όχι τόσο πρωτοποριακή όσο η Stratos αλλά εστω μία σύγχρονη εκδοχή βασισμένη στις σχεδιαστικές γραμμές του προγόνου)
πότε πήγες τελευταία φορά σε οφθαλμίατρο.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ναι ρε συ, οπτικά...Θα έλεγες ότι υπό αυτή την οπτική γωνία είναι συνεχιστής της; (ενδεχομένως όχι τόσο πρωτοποριακή όσο η Stratos αλλά εστω μία σύγχρονη εκδοχή βασισμένη στις σχεδιαστικές γραμμές του προγόνου)
πότε πήγες τελευταία φορά σε οφθαλμίατρο.
Ρε γμτ είναι τόσο λάθος να μου τη θυμίζει ή να μου φαίνεται ότι αν ήταν Lancia θα την έλεγαν Stratos; (έστω και υπερβολικά)
[ψάχνοντας να βρω τις φωτό για να υποστηρίξω αυτό που λέω, βρήκα και ομοιότητες με ένα αυτοκίνητο του Pinifarina (2010 Lancia New Stratos)]
EDIT:
2014 Alfa Romeo 4C Coupe
A Lancia Stratos for the rest of us.BY AARON ROBINSON
September 2013
ΠΗΓΗ: caranddriver.com
-
Βρε λες? Βάλτε κανα δέρμα, νάβι, κλίμα κτλ να γίνει λίγο τζέρτζελο και για το έξτρα βάρος βάνετε κάνα άλογο παραπάνω για να μη μας τσαγιώνουν τα ερπετά.
-
cool cool cool το μικρουλίνι
Alfa Romeo 4C