-
Όταν δει ότι με καλό εξοπλισμό θα φτάσει εύκολα τα 70Κ€ ίσως και να αλλάξει γνώμη. Καλύτερη επιλογή ίσως να είναι ένα tiguan το οποίο δεν έχει κάτι σοβαρό να ζηλέψει σε ποιότητα κατασκευής και κύλισης και θα έχει λογικότερο κόστος απόκτησης. Επίσης στη μεταπώληση δεν θα χάσει τόσα πολλά χρήματα όσο με τα άλλα δύο (τρία). Αν επιμένει στο τρίπτυχο BMW Audi Mercedes καλύτερα να πάει σε μτχ. Υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες αυτή την περίοδο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αυτες οι ακριβες εταιριες που θα επρεπε να εχουν εγγυηση τουλαχιστον 5 χρονια στα μηχανικα μεροι εχουν ΜΟΝΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ!!!Ελεος δηλαδη να πει να κολλησει το μπ@υρδ€λο να καθεσαι να τραβας τα μαλλια σου!!!2 ή 4 με επεκταση για το αουντι
-
Επειδή ο άνθρωπος έθεσε ενα ξεκάθαρο ερώτημα μεταξύ 2 συγκεκριμένων καινούργιων αυτοκινήτων καλό είναι να μην τον μπερδεύουμε με άλλες επιλογές
-
Να πάρει κανένα κανονικό αυτοκίνητο και όχι νταλίκα μεταφοράς επιβατών. Και χρήματα θα γλιτώσει και μικρότερη κατανάλωση θα έχει και θα χαίρεται την οδήγηση.
-
-
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
συζητωντας με φιλο απο επαρχια μου ειπε οτι σκεφτεται να 'επενδυσει' στην αγορα νεου αυτοκινήτου, εν μεσω κρίσης για την αγορα ενος εκ των δυο σε diesel 2λιτρο, περίπου στις 60.000 €.μου ζητησε τη γνωμη μου και του ειπα οτι σιγουρα προκειτε για δυο εξαιρετικα αυτοκινητα αν ειναι στα πλαισια που ζητάει.σκεφτηκα ομως και το forum μας οντας μη ειδικός στα αυτοκινητα, παρα μονο λατρης. τι λετε αξιζει η αγορα και ποιου απο τα δυο αν και το νεο χ3 αμφιβαλω αν το εχει οδηγησει κανεις, πιστευω οτι οι γνωμες σας θα βοηθησουνΑν πραγματικά θέλει να επενδύσει 60000 ευρώ τότε μόνο αυτοκίνητο να μη πάρει γιατι σε λίγα χρόνια τα 60000 θα έχουν γίνει 30000 + τα έξοδα συντήρησης Πεταμένα λεφτά σε τρύπιο κουμπαρά(=αμάξι).Εκτός αν δεν έχει ανάγκη οπότε...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Να πάρει κανένα κανονικό αυτοκίνητο και όχι νταλίκα μεταφοράς επιβατών. Και χρήματα θα γλιτώσει και μικρότερη κατανάλωση θα έχει και θα χαίρεται την οδήγηση.ποιά εννοείς νταλίκες και ποιά κανονικά αυτοκίνητα μη μας τρελαίνεις
-
Θα συμφωνήσω και γ΄με τους προλαλήσαντες , αν δεν υπάρχει ανάγκη κίνησης εκτός δρόμου ένα Α4 ή μια 320 - 325 θα ήταν καλύτερη επιλογή , στο θέμα μας τώρα η Χ3 είναι πίο δυνατή και με πιό σπορτίφ οδική συμπεριφορά και το Q5 έχει καλύτερη άνεση και πίο ποιοτικό εσωτερικό , γιατί δεν κοιτάει και το Q5 2.0 tfsi 180 ps που είναι σημαντικά φθηνότερο ;
-
Να πάρει κανένα κανονικό αυτοκίνητο και όχι νταλίκα μεταφοράς επιβατών. Και χρήματα θα γλιτώσει και μικρότερη κατανάλωση θα έχει και θα χαίρεται την οδήγηση.
ποιά εννοείς νταλίκες και ποιά κανονικά αυτοκίνητα μη μας τρελαίνεις
Ρε σεις ... λετε να ειμαι ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ και να μη το εχω καταλαβει ???
Youtube Video -
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης στους χώρους μεταξύ audi Α4 και bmw 3 με audi Q5 και bmw X3.Και όταν κάποιος θέλει SUV θέλει SUV,είναι κάτι διαφορετικό ότι και να λέμε.
-
Λευτέρη κηπουρική από τον Μπιλλ33 στην Τρίπολη κουβαλάς;
Ελπίζω να έχεις μαζί σου Δ.Α. γιατί κάνουν έλεγχο τα μεικτά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λευτέρη κηπουρική από τον Μπιλλ33 στην Τρίπολη κουβαλάς;Ελπίζω να έχεις μαζί σου Δ.Α. γιατί κάνουν έλεγχο τα μεικτά...
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ποιά εννοείς νταλίκες και ποιά κανονικά αυτοκίνητα μη μας τρελαίνεις
Ρε σεις ... λετε να ειμαι ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ και να μη το εχω καταλαβει ???
Youtube VideoΦαντάζομαι ότι θα φέρνεις περισσότερο σε Ισπανό νταλικέρη!
-
τελικά ο φιλος μαλλον κλινει προς το χ3. απ οτι μου ειπε οδηγησε τα δυo 2λιτρα diesel , και αν και στα περισσοτερα σημεια εμεινε απολυτα ικανοποιημενος και απο τα δυο(ποιοτητα, χωροι) το χ3 τον 'κερδισε' σε οδηγική συμπεριφορα δηλ. αισθηση και ακριβια τιμονιου, κλισεις και κιβωτιο. το Q5 τον απογοήτευσε σε σχεση μ αυτα που περίμενε
-
τελικά ο φιλος μαλλον κλινει προς το χ3. απ οτι μου ειπε οδηγησε τα δυo 2λιτρα diesel , και αν και στα περισσοτερα σημεια εμεινε απολυτα ικανοποιημενος και απο τα δυο(ποιοτητα, χωροι) το χ3 τον 'κερδισε' σε οδηγική συμπεριφορα δηλ. αισθηση και ακριβια τιμονιου, κλισεις και κιβωτιο. το Q5 τον απογοήτευσε σε σχεση μ αυτα που περίμενεΤελικά όσοι οδηγούν τα δύο αμάξια το ίδιο λένε.
-
ΑΓΟΡΑ DIESEL X3 ή Q5 ?