-
Καλημέρα σε όλους.
Επειδή το τελευταίο καιρό υπάρχει έξαρση κλοπών SMART και ήδη μια φορά μου σπάσαν το πλαινό παράθυρο για να το κλέψουν, μήπως υπάρχουν τρόποι αποτροπής; έχω ασφάλεια κλοπής αλλά δεν θέλω να μπλέξω. Υπάρχει λύση; -
Καλημέρα σε όλους.
Επειδή το τελευταίο καιρό υπάρχει έξαρση κλοπών SMART και ήδη μια φορά μου σπάσαν το πλαινό παράθυρο για να το κλέψουν, μήπως υπάρχουν τρόποι αποτροπής; έχω ασφάλεια κλοπής αλλά δεν θέλω να μπλέξω. Υπάρχει λύση; -
Καλημέρα σε όλους.
Ο χρήστης elin έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Επειδή το τελευταίο καιρό υπάρχει έξαρση κλοπών SMART και ήδη μια φορά μου σπάσαν το πλαινό παράθυρο για να το κλέψουν, μήπως υπάρχουν τρόποι αποτροπής; έχω ασφάλεια κλοπής αλλά δεν θέλω να μπλέξω. Υπάρχει λύση;Τι εννοεις δεν θελεις να μπλεξεις;Την πληρωνεις τζαμπα;
Υπαρχει το θεμα για τους συναγερμους viewtopic.php?f=6&t=25403&hilit=%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%82#p111592 -
Επειδή τα παίρνουν αβέρτα μόνο αδφάλεια κλοπής ή άντε κανένας συναγερμός με gps ίσως σε σώσει. Φίλος μου αποζημιώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
-
πηγαινε να σου βαλουν συναγερμο και διακοπτακι στην αναφλεξη και τρομπα βενζινης.βαλε και κανα μπαστουνι να φενετε ομως απεξω καλα.αυτος που θα βαλει συναγερμο καλο ειναι να μην βαριετε και να βαλει παγιδες σε ολες τις πορτες καθως και κραδασμο για σπασιμο τζαμιων.σκοπος ειναι να αρχισει να χτυπαει ο συναγερμος και να ακουστει το αμαξι.να εχει και μπαστουνι στα πεταλια για να καθυστερει τους κλεφτες.στο δικο μου υπαρχει και μεσα στην καμπινα σειρηνα σε πολυ δυσπροσβαστο σημειο,σκοπος ειναι να τους παρει τα αυτια και να μην μπορουν να συγκεντρωθουν.φυσικα το καλυτερο ειναι σε ιδιωτικο παρκιν και κλειδωμενο εννοειτε αυτο.
-
Όλα αυτά θα κοστίσουν πιο πολύ απο το smart.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Όλα αυτά θα κοστίσουν πιο πολύ απο το smart. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Όλα αυτά θα ζυγίζουν πιο πολύ απο το smart. -
Πιο πολύ μου άρεσε το ...
-
Κανε ασφάλεια κλοπής και γραφτω στα @@ σου ...
Εργαλείο δουλειάς είναι το κουβαδακι ... Αν είναι να το φοβάσαι τόσο δεν αξίζει ...
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Πιο πολύ μου άρεσε το ...ρε συ εννοουσα παγιδες συναγερμου που μερικοι εγκαταστατες δεν το κανουν.απλα βαζουν τα ματακια μεσα και τελειωσε.και δεν κοστιζει πολλα.το δικο μου το εβαλα μονος και κοστισε 110 εβρω αγορα.οπλιζει οταν κλειδωνει το αμαξι δεν εχει ασυρματο χειριστηριο.οσο για το σμαρτ.οταν ηθελα να αγορασω εγω αμαξι και ψαχνομουν κοστιζε 12 χιλιαρικα.δηλαδη τωρα ποσο εχει καινουριο?μη τρελαθουμε εγω ακουω παντος πως ειναι φαρμακειο για τοσο μικρο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Πιο πολύ μου άρεσε το ... -
-
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πιο πολύ μου άρεσε το ...
Χμ.. κάτι τέτοιο θα βάλω, για τις γάτες όμως...
-
http://cgi.ebay.com/Car-Realtime-GPS-GS ... 2a0e2341c9
-
Εγω θα εβαζα συναγερμο.Μεχρι να τον απενεργοποιησει θα γινει χαμος...Ενος φιλου μου του ανοιξανε το παραθυρο αλλα μαλλον για σπασιμο...Το αυτοκινητο ακομα ειχε και τις δαχτυλιες του τυπου απανω!!! Το ανοιξε πηρε ενα στικακι και το ξανακλεισε.Το αμαξι SMART.
Κλοπές SMART