-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από αυτή την πλευρά δείχνει κάτι από Juke.
Οι γραμμές πίσω θυμίζουν λίγο Egeus από το 2005 και στο προφίλ στα παραθυρα κάτι από το concept car Duster της Dacia.Τελικά αυτή η μάσκα θα είναι η νέα οικογενειακή ή θα είναι στα εκθεσιακά τους?
H μάσκα έχει μπει σε δυο-τρια πρωτότυπα, οπότε υποθέτω ότι θα κάτσει έτσι τελικά. Κατά τ'άλλα, νομίζω ο jlian έχει δίκιο. Κατά βάση κάποια φώτα ή/και κάποιες γραμμές παραμένουν στα μοντέλα παραγωγής στα Ρενό. Το megane coupe ήταν ένα από τα πιο πιστά σχέδια ως προς το πρωτότυπο.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
At the 2009 Frankfurt Motor Show, Renault revealed its new brand identity which puts people at the forefront of its concerns. The new, ambition design strategy which resulted from this is founded on different stages of the human life cycle, with each phase taking the form of a specific concept car.
The first, the two-seater DeZir coupé, expressed ‘falling in love’, the passion present at the beginning of any new adventure. Now Renault Captur addresses the second phase of this cycle, that of two people exploring the world around them.
Just like its predecessor, Renault Captur defines the simple, sensuous and warm style that will be progressively extended to future Renault car designs. “Captur is a fun and sporty crossover, ideal for a young couple about to discover the world” explains Laurens Van den Acker, Director of Design.
Axel Breun, Director of Concept Cars says: “It takes as its basis the fundamental design language introduced on the DeZir concept car but adds a more technical dimension – more functional but still highly sensuous'.
Κι εγώ πιστεύω ότι αυτή η μάσκα θα βγει στην παραγωγή.
-
Μακάρι να μην το ευνουχίσουν και να το βγάλουν με όσα περισσότερα στοιχεία στην παραγωγή.
Το Coupe σχήμα του Megane δείχνει να έχει προοπτική
-
δεν επεσα και κατω απο την ομορφια.. κυριως επειδη ηδη υπαρχει το τζουκ που ειναι πολύ καλο..
-
Με την ύπαρξη του Juke περίμενα κάτι σε πιο συμβατικό ή διαφορετικό σχήμα σαν πρόταση. Δυο νεανικά εκκεντρικά από το ίδιο γκρουπ, ανταγωνισμό μεταξύ τους θα κάνουν και όχι με τους άλλους. Θα μπορούσαν να συνδυάσουν κάποιο άλλο χαρακτηριστικό μαζί με το supermini/crossover. Ίσως βάζοντας λίγο από MPV ... υπερυψωμένο R Space πχ ή Modus με offroad εμφάνιση κλπ.
-
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Youtube VideoΠροσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.
-
Κι εμένα μου αρέσει, αλλά το R-Space είναι το κάτι άλλο.
-
Τα R Space και Captur σε περίπτωση παραγωγής θα δείξει αν η Renault μένει 'πιστή' στην τακτική από τα όμορφα πρωτότυπα/εκθεσιακά να παρουσιάζει σε γραμμή παραγωγής ... το Koleos ή αλλάζει νοοτροπία.
Αν δεν κάνω λάθος το Captur είναι το δευτερο εκθεσιακό της Renault που βλέπω που έχει ζάντες που μου θυμίζουν πολύ έντονα ... Citroen.
-
Ενδιαφέρον το......ποστ αλλά τα 'εισαγωγικά' και........ οι τρεις τελείες δεν 'προσφέρουν' κάτι στο ...νόημα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ενδιαφέρον το......ποστ αλλά τα 'εισαγωγικά' και........ οι τρεις τελείες δεν 'προσφέρουν' κάτι στο ...νόημαΆντε πάλι! Ελπίζω να την γλύτωσε η οθόνη σου και αυτή τη φορά!
Δίνουν ένα συν στην εμφάνιση του κειμένου.Τα R Space και Captur σε περίπτωση παραγωγής θα δείξει αν η Renault μένει πιστή στην τακτική από τα όμορφα πρωτότυπα/εκθεσιακά να παρουσιάζει σε γραμμή παραγωγής το Koleos ή αλλάζει νοοτροπία.
Αν δεν κάνω λάθος το Captur είναι το δευτερο εκθεσιακό της Renault που βλέπω που έχει ζάντες που μου θυμίζουν πολύ έντονα Citroen.Μονότονο και φλύαρο. Πολύ μονότονο και πολύ φλυαρο και δύο προτάσεις που μοιάζουν ατέλειωτες!!!
Με την πρώτη γραφή όμως έχει μια τσαχπινιά! -
Μεγάλη εντύπωση έχουν κάποιοι για τον εαυτό τους....
-
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι αλλά αν το λες για εμένα ισχύει... στο 'ακέραιο'.
-
Περαστικά...
-
-
Ωραίοι εργασιακοί χώροι!
..και το πρωτότυπο , πολύ αξιόλογο.
Το μόνο που με χαλάει είναι το παιχνίδισμα στο πίσω μέρος (κολώνα-πλευρικό κρύσταλο). -
Renault Captur - New Photos (HD)
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2011/03/renault-captur-new-photos-hd.html -
-
Δεν μπορω να αποφασισω αν μου αρεσει η μελλοντικη η μασκα που μας εχει δειξει τωρα τελευταια η Ρενω
-
Θα φανεί σε μοντέλα παραγωγής! Που θα έχει πραγματικές 'ενώσεις' μεταξύ των διάφορων μερών της πρόσοψης.
Στα περισσότερα εκθεσιακά η πρόσοψη είναι ένα ενιαίο κομμάτι ως το μπροστά παρμπρίζ. Μετά όταν μπαίνουν μασκάκια, προφυλακτήρες, κανονικά φωτα κλπ δείχνουν λιγότερο πρωτότυπα.
Στο Captur περιμένω να αλλάξουν πολλά αν βγει σε παραγωγή. Πλαίσια στις πόρτες, κολόνες, χειρολαβές, καπό, φτερά κλπ και κυρίως ... φυσιολογικού μεγέθους ζάντες/λάστιχα. Μόνο το γενικό στυλ και ίσως το προφίλ να μπορεί να κρατηθεί που κάπου να θυμίζει το εκθεσιακό. Θα δείχνει πιο ... 'γήινο'. Το ίδιο συνέβη και στο Juke.
Renault CAPTUR