-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ
ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΙ' ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ;Με προβληματίζει αυτό. Δεν είναι δυνατόν να δίνεις τόσα λεφτά και να έχεις πρόβλημα απο το πρώτο εξάμηνο.
το πρωτο εξαμηνο καλα ειναι..
εκτος εγγυησης ειναι το προβλημα
Το 316 ειναι αργο για τα κιλα του και βγαζει προβληματακια.............Το σ60 ειναι καινουργιο και σιγουρα θα βγαλει κανενα παιδικο προβλημα.......... Αμα θες αξιοπιστια κοιτα ενα μοντελο να ειναι 3 ετη στο κουρμπετη... .........Επισης αν κοιταγα να τοεχω χρονια και πολλα κλμ θα επερνα ατμοσφαιρα και οχι turbo.Kana mazda 1.8 kana mondeo 1.8 Honda Accord
ναι ατμοσφαιρα να κατεβαινει να το σπρωχνει για να γλιτωσει μια αλλαγη τουρμπινας στα 300.000 χλμ
παντως γιατι του προτεινετε ντε και καλα ιαπωνικο? επειδη ειναι ηδη κατοχος?
λες να την πατήσω και να βγει ζημιά την 721 ημέρα?
δεν είμαι κατα των γιαπωνέζικων. απλα πολύ λίγα μου αρέσουν. τα 2 που περιεγραψα και πρίν. που σίγουρα δεν είναι τα πιο γρήγορα αλλα με καλύπτουν.
-
CITROEN C5
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες. Τα κεφαλαία δείχνουν οτι φωνάζεις. mod -
Koita kai to Honda Civic 5d kai 4d Παντως εχουν πιο μεγαλο μπαγκαζ απο το σ60 που ειναι πολυ μικρο ακουσα.........ΤΟ θεμα ειναι οτι ειχες το πιο αξιοπιστο αυτοκινητο και οτιδηποτε μετα απο αυτο θα σε ξενερωσει λιγο......... παντως η volvo ειναι φωτια στα ανταλακτικα.
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
.. παντως η volvo ειναι φωτια στα ανταλακτικα.Τι volvo εχεις?
-
Ο χρήστης mitsosath έγραψε:
δεν είμαι κατα των γιαπωνέζικων. απλα πολύ λίγα μου αρέσουν. τα 2 που περιεγραψα και πρίν. που σίγουρα δεν είναι τα πιο γρήγορα αλλα με καλύπτουν.
εμενα παντως η ζημια μου βγηκε στα 2 χρονια και ενα μηνα
(αλλα δεν ειχε να κανει με το τουρμπο παρολα αυτα )ευτυχως ειχα κανει επεκταση εγγυησης , αλλα και να μην ειχα κανει δεν ηταν κατι τρομερο
απλα μου κανε εντυπωση οτι εμφανιστηκε η ζημια με το που τελειωσε η εργοστασιακη εγγυηση
-
Koita kai to Honda Civic 5d kai 4d Παντως εχουν πιο μεγαλο μπαγκαζ απο το σ60 που ειναι πολυ μικρο ακουσα.........ΤΟ θεμα ειναι οτι ειχες το πιο αξιοπιστο αυτοκινητο και οτιδηποτε μετα απο αυτο θα σε ξενερωσει λιγο......... παντως η volvo ειναι φωτια στα ανταλακτικα.το ξέρω. είναι ακόμα πολύ καλό. απλα θα το πάρει άλλο μελος της οικογενείας και ήρθε η σειρά μου να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο.
παλι σε τουοτα αντιπροσωπία θα βρεθώ μάλλον ...όπως τότε που ήμουν 8 χρονών
για Audi ? εμφανίζει προβλήματα?
-
εμενα παντως η ζημια μου βγηκε στα 2 χρονια και ενα μηνα
(αλλα δεν ειχε να κανει με το τουρμπο παρολα αυτα )ευτυχως ειχα κανει επεκταση εγγυησης , αλλα και να μην ειχα κανει δεν ηταν κατι τρομερο
απλα μου κανε εντυπωση οτι εμφανιστηκε η ζημια με το που τελειωσε η εργοστασιακη εγγυηση
τι λες τώρα......
-
Ο χρήστης mitsosath έγραψε:
Koita kai to Honda Civic 5d kai 4d Παντως εχουν πιο μεγαλο μπαγκαζ απο το σ60 που ειναι πολυ μικρο ακουσα.........ΤΟ θεμα ειναι οτι ειχες το πιο αξιοπιστο αυτοκινητο και οτιδηποτε μετα απο αυτο θα σε ξενερωσει λιγο......... παντως η volvo ειναι φωτια στα ανταλακτικα.
το ξέρω. είναι ακόμα πολύ καλό. απλα θα το πάρει άλλο μελος της οικογενείας και ήρθε η σειρά μου να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο.
παλι σε τουοτα αντιπροσωπία θα βρεθώ μάλλον ...όπως τότε που ήμουν 8 χρονών
για Audi ? εμφανίζει προβλήματα?
Δηλαδή είσαι 28?
Την συγκεκριμένη κατηγορία την κοιτάς λόγω αναγκών που έχεις να καλύψεις (πχ χρειάζεσαι χώρους λόγω οικογένειας)?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
.. παντως η volvo ειναι φωτια στα ανταλακτικα.
Τι volvo εχεις?
Ειπα εχω ακουσει...........οτι ανηκει στο σαρακακη και εχει τα πιο ακριβα ανταλακτικα απο Honda και mitsubishi..... kai se ena filo me S40 toy ζητησαν 600ε για ενα καθρευτη και για ακριβα service εχω ακουσει....
-
Αναμεσα στα 2 ευκολα το s60 απο καθε αποψη εκτος της πισω κινησης αν αυτη σε δελεαζει αν και με τη δυναμη της 316 δε θα καταλαβεις και πολλα, να ηταν 320 θα αλλαζε πολυ το πραγμα σε καποιους τομεις.. Εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα και το φινιρισμα του s60 σε μια εκθεση που το ειδα..Το προτιμω και εμφανισιακα.. Πρεπει να ειναι και λιγο πιο ανετο για τους πισω χωρις να ειμαι σιγουρος.. Δεν εχει το πορτμπαγκαζ που του αρμοζει.. Αυτα για το διλλημα σου..
Απο εκει και περα για να σε τραβανε αυτα θα σε τραβηξουν σε καποιους τομεις και η c5 exclusive και το νεο passat και το a4 και η 159 tbi..ερχεται και το 508 thp..δες τα ολα..Και φυσικα test drive..
Συμφωνω οτι το καινουργιο αυτοκινητο ανεξαρτητως κατασκευαστη και οχι made in japan εχει τις ιδιες πιθανοτητες να εμφανισει κατι..
-
Ξαναδιαβαζωντας λιγο το φιλο και το πως ειναι μαθημενος απο τα αυτοκινητα του κτλπ θα ηθελα να συμπληρωσω οτι ο ασφαλης δρομος για αυτον μαλλον ειναι το mazda 6..χωρις να αναιρω το παραπανω ποστ μου..
-
Εγω παντα ειχα 1.6 115 αλογα και ελεγα σε ολους εδω μεσα οτι δε θελω κατι παραπανω , τωρα πηρα 1.8 145 αλογα και βλεπω μεγαλη διαφορα ασφαλεια και ευχαριστησ.Ξεχνα τα παλια εξαλου τα αμαξια τωρα ειναι βαρια με euro 5 και τα 1.6 ψοφησαν kai den pane mia.
-
η 159 tbi ξερουμε τι καταναλωσεις εχει? γιατι την εχει παρει ο θειος μου και κλαιγεται (νουμερο δε μπορεσα να αποσπασω)
απλα σε σχεση με την 1600αρα δ που ειχε πριν καει πολυ , αυτο μονο μπορεσα να καταλαβω
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δηλαδή είσαι 28?
Την συγκεκριμένη κατηγορία την κοιτάς λόγω αναγκών που έχεις να καλύψεις (πχ χρειάζεσαι χώρους λόγω οικογένειας)?
Αν δεν έχει την λόξα που έχουμε εμείς φυσικό να κοιτάει αυτά τα αυτοκίνητα.Ξέρω 20άρηδες με 316 4Θ, Avensis,Tiida,Passat....
Στα 20 κάτι σε daddy's car μου κάνει αυτό...
-
η 159 tbi ξερουμε τι καταναλωσεις εχει? γιατι την εχει παρει ο θειος μου και κλαιγεται (νουμερο δε μπορεσα να αποσπασω)Τσιμπημένες
-
Ειπα εχω ακουσει...........οτι ανηκει στο σαρακακη και εχει τα πιο ακριβα ανταλακτικα απο Honda και mitsubishi..... kai se ena filo me S40 toy ζητησαν 600ε για ενα καθρευτη και για ακριβα service εχω ακουσει....Α...οκ...Οτι ο Σαρακακης ειναι απλα dealer εδω και 11 χρονια δεν το εχεις ακουσει? Ο φιλος σου δεν το ξερει? Η Volvo Car Hellas απο το 2000 ειναι ο εισαγωγεας...
-
Εχω φιλο στη σχολη που τη βρισκει με το vento και επεμεινε να παρουν σαν αντικαταστατη το octavia 5..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δηλαδή είσαι 28?
Αν δεν έχει την λόξα που έχουμε εμείς φυσικό να κοιτάει αυτά τα αυτοκίνητα.Ξέρω 20άρηδες με 316 4Θ, Avensis,Tiida,Passat....
Στα 20 κάτι σε daddy's car μου κάνει αυτό...
Πέρσυ έκανα την ερώτηση σε πιτσιρικά που αγόρασε Πασσάτ.Γιατί δεν πήρες το Σιρόκο? Και μου απάντησε.Κατ αρχήν δεν είναι κούρσα,δεν έχει 4 πόρτες και είναι και άσχημο.......περί ορέξεως.
πλακα πλακα κι εγω εχω φιλους που δεν τους αρεσουν τα αυτοκινητα 'χωρις κωλο' (τα hatch)
χωρις να σημαινει οτι δεν τους αρεσουν τα σπορ αυτοκινητα..
Εχω φιλο στη σχολη που τη βρισκει με το vento και επεμεινε να παρουν σαν αντικαταστατη το octavia 5..
κι εμενα παιδικος μου φιλος την εβρισκε με το renault 5 και δεν το αλλαζε μεχρι που σαπισε και πεθανε μια και καλη
(και εχει απειρα λεφτα το παιδι να παρει ο,τι θελει , σε 'λογικα πλαισια' φυσικα οχι πορσε)παρτε το αποφαση οι αυτοκινητοφιλοι ειμαστε μειοψηφια
-
'κλεμμένο' .... ΝΟ turbo, NO fun.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δηλαδή είσαι 28?
χαχα
Δεν έχω μεγάλο κόλλημα με την ταχύτητα (δεν είπαμε να σέρνεται κ ολας να είναι >120 hp), δεν μου αρέσουν τα τρίπορτα και ετοιμάζομαι και για γάμο αρα καταλαβαίνετε. σεβαστές οι απόψεις για όσα προτείνετε.
Λίγο περισσότερο μου αρέσει η ΒΜW. αλλα είμαι ανοιχτος και σε prius, ct 200h, a3. Τα 2 τελευταία οριακά αρκούν στους χώρους που θα ήθελα.
BMW 316 comfort ή VOLVO S60?