-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Κατοχυρωμένο πώς το εννοείς? Επισήμως ή σαν... χρησικτησία?Επίσημα. Όλα τα τριψήφια νούμερα με 0 στη μέση (για να μπαίνει η μανιβέλα...)
Τώρα βλέπω στην wikipedia ότι η κατοχύρωση αφορούσε μόνο τη Γαλλία βέβαια. Ας μας διαφωτίσει κάποιος PSAisti -
Χμμμ, δηλαδή όταν έβγαλαν το 1001 ποιό μηδενικό ήταν το κατοχυρωμένο?
-
http://www.gocar.gr/news/races/4631,F1: ... bica!.html
-
1 λίτρο αίμα..... τελικά ο Πολωνός είχε Άγιο.
-
While Kubica continues to make good progress, former world champion Niki Lauda slammed his decision to undertake rallying.
'It makes no sense for him to put his job and his life at risk like this,' Lauda said. 'Was it unreasonable? Of course it was. He has to ensure that he can do his job, and his job is Formula One. Only he is to blame for what happened to him. Did he have to be doing this? No.'
Asked about Kubica's explanation that rallying helped him keep his reflexes in shape, Lauda was unimpressed. 'That's nonsense,' he replied. 'Rally driving has nothing to do with Formula One. They are different sports.'
http://en.espnf1.com/renault/motorsport ... 40802.html
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
While Kubica continues to make good progress, former world champion Niki Lauda slammed his decision to undertake rallying.'It makes no sense for him to put his job and his life at risk like this,' Lauda said. 'Was it unreasonable? Of course it was. He has to ensure that he can do his job, and his job is Formula One. Only he is to blame for what happened to him. Did he have to be doing this? No.'
Asked about Kubica's explanation that rallying helped him keep his reflexes in shape, Lauda was unimpressed. 'That's nonsense,' he replied. 'Rally driving has nothing to do with Formula One. They are different sports.'
http://en.espnf1.com/renault/motorsport ... 40802.html
Kαλά τα λέει ο βετεράνος!
-
Είναι πολύ μεγάλη μαλακία αυτό που κάνει (και) ο Lauda. Ο Kubica γνώριζε τα ρίσκα και πήρε μια απόφαση σε συμφωνία με τη Renault. ΤΕΛΕίΑ.
-
Εν τω μεταξύ αυτές οι δηλώσεις είναι λες και κάθε μήνα υπάρχουν 308730873107 νεκροί οδηγοί από αγώνες ράλλυ. Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια πόσοι οδηγοί έχουν τραυματιστεί σοβαρά?
-
Μαζί με το αυτί έχει χάσει και φαιά ουσία ο Λάουντα μου φαίνεται...
-
+1
... Μπορεί να του έχει μείνει και απωθημένο από κάποιον που ρίσκαρε 'λίγο' παραπάνωhttp://www.youtube.com/watch?v=1Kr2fqlrQd8
Gilles και τα ξερό ψωμί -
Μου φαίνεται ότι το φόρουμ δε θέλει επαγγελματίες οδηγούς αγώνων αλλά ανώριμους πιτσιρικάδες που κάνουν ότι τους κατέβει, από rallying μέχρι parachuting...
-
Κατ εμέ η δήλωση του Lauda ήταν εντελώς fail , στου χάρου την αγκαλιά πήγε ο Kubica κανονικά!
Λίγος σεβασμό στην κατάσταση που είναι ακόμη ο Kubica δεν θα έβλαπτε -
Μου φαίνεται ότι το φόρουμ δε θέλει επαγγελματίες οδηγούς αγώνων αλλά ανώριμους πιτσιρικάδες που κάνουν ότι τους κατέβει, από rallying μέχρι parachuting...Σχεδόν όσοι σχολίασαν από το grid υποστήριξαν την απόφαση του RK. Αυτό σημαίνει πως είναι ανώριμοι πιτσιρικάδες και δεν είναι επαγγελματίες επειδή απλά διαφωνείς μαζί τους? Ο Kimi είναι ανώριμος πιτσιρικάς? Ενώ ο Lauda είναι πάρα πολύ ώριμος που κάνει τέτοιες δηλώσεις όταν ο άλλος είναι στην εντατική. Αξίζει σεβασμό για όσα είχε καταφέρει οδηγικά αλλά για εμένα οι δηλώσεις του όλα αυτά τα χρόνια ήταν τεράστια μαργαριτάρια (μην το πω αλλιώς). Και δεν ξέρω τί χαρακτήρα πρέπει να έχει κάποιος για να έχει το θράσος να πεί τέτοια πράγματα αυτή την στιγμή.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Ο Kimi είναι ανώριμος πιτσιρικάς?O Κιμι είναι ο ορισμός του ανώριμου. Πιτσιρικάς όχι πλέον.
-
Μου φαίνεται ότι το φόρουμ δε θέλει επαγγελματίες οδηγούς αγώνων αλλά ανώριμους πιτσιρικάδες που κάνουν ότι τους κατέβει, από rallying μέχρι parachuting...Όχι. Το φόρουμ απλά γουστάρει τους οδηγούς που έχουν κάτι @@ ΝΑ----> @@
και όχι τους λελέδες που μόλις πατήσουν λίγο χώμα ή γρασίδι στην πίστα τα κάνουν πάνω τους.
Πώς φαίνεται οτι δεν κατέχεις γρι από ιστορία του motorsport... Τα παλιά τα χρόνια ήταν ανώριμοι πιτσιρικάδες οι φτασμένοι (ή μη) οδηγοί F1 που έτρεχαν με ό,τι έβρισκαν? Για να συνερχόμαστε λιγάκι... -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο Kimi είναι ανώριμος πιτσιρικάς?
O Κιμι είναι ο ορισμός του ανώριμου. Πιτσιρικάς όχι πλέον.
Και να φανταστώ πως το λες αυτό γιατί τον ξέρεις προσωπικά... Μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι ανώριμοι...
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Και να φανταστώ πως το λες αυτό γιατί τον ξέρεις προσωπικά... Μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι ανώριμοι...Ναι, στην ίδια γειτονιά μεγαλώσαμε. Παίζαμε ψειρίτσες μαζί.
Εσυ που ξέρεις ότι είναι ώριμος, μάλλον τον γνωρίζεις και συ προσωπικά, ε;
Στο στρατό; (Γιατί στη γειτονιά δεν σε θυμάμαι). -
Όχι αλλά έχω μιλήσει αρκετά με άτομα που και τον έχουν γνωρίσει αλλά και που τον ξέρουν σε πιο προσωπικό επίπεδο.
Για να γελάσουμε λίγο, πώς ακριβώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι είναι ανώριμος? Μόνο μην μου πείς επειδή έπινε πριν από 3-4 χρόνια και έπειδη έφαγε παγωτό στην Μαλαισία το '09
-
Mα επειδή το χρυσό μου δεν ήταν comme il faut, αδαή νεαρέ. Δεν είναι εποχή για αλητάμπουρες -να με συμπαθάτε δηλαδή για την έκφραση- στην φόρμουλα ένα, πρέπει οι ανώτεροι και επαγγελματίες εκπρόσωποι του ευγενούς αυτού αθλήματος να γνωρίζουν το savoir faire, να πιάνουν την κούπα του τσαγιού (άντε του καφέ, ας είμαστε λίγο επιεικείς) με ανασηκωμένο το δαχτυλάκι και να μην εκδίδονται σε αγενείς και άξεστες δραστηριότητες, ωσάν την οδήγηση στο θεσμό ντάμπλιγιου-αρ-σι, τη σχέση με τον αμαρτωλό κόσμο του μότο τζι-πι, τον τζόγο, τις γενετίσιες πράξεις με την πάσα μία και -θεέ μου βοηθα- τον αλκοολισμό και την κατανάλωση παγωτών εν μέσω τριημέρου αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μάλιστα νεαρέ!
Διάφορα νέα -Φεβρουάριος 2011