-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μου φαίνεται ότι το φόρουμ δε θέλει επαγγελματίες οδηγούς αγώνων αλλά ανώριμους πιτσιρικάδες που κάνουν ότι τους κατέβει, από rallying μέχρι parachuting...
Όχι. Το φόρουμ απλά γουστάρει τους οδηγούς που έχουν κάτι @@ ΝΑ----> @@
και όχι τους λελέδες που μόλις πατήσουν λίγο χώμα ή γρασίδι στην πίστα τα κάνουν πάνω τους.
Πώς φαίνεται οτι δεν κατέχεις γρι από ιστορία του motorsport... Τα παλιά τα χρόνια ήταν ανώριμοι πιτσιρικάδες οι φτασμένοι (ή μη) οδηγοί F1 που έτρεχαν με ό,τι έβρισκαν? Για να συνερχόμαστε λιγάκι...Τι ιστορία και ποιών σπορ γνωρίζω δε μπορείς να ξέρεις ταυράκι, συνεννοηθήκαμε; Πίσω από ένα πληκτρολόγια όλοι μάγκες και @@τοι το παίζουν... Η προσωπική μου άποψη είναι αυτή και ξέρεις πολύ καλά που γράφω τη δική σου! Τις μαλακίες που έκαναν παλιά τις έχουν κόψει και σωστά μάλιστα! Αυτό μας έλειπε να μέναμε στις βλακίες των 50s και στον James Hunt των 70s.
@VassilisAl: Βρε Βασίλη, δεν τον λες και επαγγελματία τον Κίμι (MB: Kimi, why didn't you come to the photoshoot? KR: I was having a shit... ), ασχέτως με του ότι ειναι ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ και τον πάω με τα 1000 σαν οδηγό.
-
Ψυχραιμια κυριοι!!![mod]
-
Δεν είπανε και τπτ βρώμικο. Ο καθένας βλέπει από την σκοπιά του υπαρκτά θέματα
-
Είναι άψογος επαγγελματίας Zeus και το έχουν πει όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του. Τ' ότι λεέι χύμα μερικά πράγματα δεν δείχνει έλλειψη επαγγελματισμού αλλά ειλικρίνεια.
-
Kαι μπροστά από το πληκτρολόγιο μάγκας είμαι, μόρτης και καραμπουζουκλής, αμά λάχει να 'ούμε! Τσσσς! :κομπολόι:
Όταν όμως με πιάνουν τα τρόλλια μου (όπως το 'διαόλια μου'), είτε μπρος, είτε πίσω από δαύτο δε θα τσινήσω αν μου κουνηθείς με κόκκινο δικέ μου, επακριβώς επειδή πάαινα γυρεύοντας να' ούμε, γκέγκε? :χτύπημα χάντρας:
Άμα βρε φιλαράκι δεν το σηκώνεις το αντίπεινο στο τρόλλιασμα, παράτα το το άθλημα βρε μόρτη μου, κρίμα είναι να καταπίνεις καρτέλες με Σιμέκο για να το χωνέψεις, θα χαλάσεις κι άλλο το στομάχι σου και είναι κρίμας απ' τον θεούλη. Μη μου τσαμπουνάς όμως ό,τι σου κατεβάσει η γκλάβα σου οτι έχεις κοζάρει τι γουσταίρνει το φόρουμ και τι όχι, δεν είσαι στο ξερό του καθενού εδώ μέσα να 'ούμε. Εδώ είμαστε μερακλαντάν τυπάκια και γουσταίρνουμε να βλέπουμε τον Κίμις και τον Κουπίτσας να παίρνουν τα βουνά και να αντιλαλούν οι κορυφές από τις στρακαστρούκες, εσένα τι σε χαλνάει να 'ούμε? Άσε μας να βλέπουμε και να μαθαίνουμε, να παίρνουμε μετά την Μπεμπέ με την κυρα-Κούλα για συνοδηγό και να πάμε μαλλιοκούβαρα στο χωριό, να ζηλεύουν οι οχτροί μας. Αμ πώς! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι μπροστά από το πληκτρολόγιο μάγκας είμαι, μόρτης και καραμπουζουκλής, αμά λάχει να 'ούμε! Τσσσς! :κομπολόι:Όταν όμως με πιάνουν τα τρόλλια μου (όπως το 'διαόλια μου'), είτε μπρος, είτε πίσω από δαύτο δε θα τσινήσω αν μου κουνηθείς με κόκκινο δικέ μου, επακριβώς επειδή πάαινα γυρεύοντας να' ούμε, γκέγκε? :χτύπημα χάντρας:
Άμα βρε φιλαράκι δεν το σηκώνεις το αντίπεινο στο τρόλλιασμα, παράτα το το άθλημα βρε μόρτη μου, κρίμα είναι να καταπίνεις καρτέλες με Σιμέκο για να το χωνέψεις, θα χαλάσεις κι άλλο το στομάχι σου και είναι κρίμας απ' τον θεούλη. Μη μου τσαμπουνάς όμως ό,τι σου κατεβάσει η γκλάβα σου οτι έχεις κοζάρει τι γουσταίρνει το φόρουμ και τι όχι, δεν είσαι στο ξερό του καθενού εδώ μέσα να 'ούμε. Εδώ είμαστε μερακλαντάν τυπάκια και γουσταίρνουμε να βλέπουμε τον Κίμις και τον Κουπίτσας να παίρνουν τα βουνά και να αντιλαλούν οι κορυφές από τις στρακαστρούκες, εσένα τι σε χαλνάει να 'ούμε? Άσε μας να βλέπουμε και να μαθαίνουμε, να παίρνουμε μετά την Μπεμπέ με την κυρα-Κούλα για συνοδηγό και να πάμε μαλλιοκούβαρα στο χωριό, να ζηλεύουν οι οχτροί μας. Αμ πώς!Den briskw kai to videaki apo radio arbyla me to 'Ti leei'
Exw dakrysei apo ta gelia kai oi kelempiades me koitane kala kala.....
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Είναι άψογος επαγγελματίας Zeus και το έχουν πει όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του.Αψογος δε λεει τιποτα, ειδικα οταν το 2009 στην Μοντσα εσκασε στην πιστα με τα φιλαρακια μεθυσμενος και γκρεμισε τα καγκελα με την Μαζερατι του ολοι ξετρελαθηκαν.
-
Άμα ο οδηγός γίνεται συνέχεια κουρούμπελο, είναι δικό μας παιδί, όχι σαν τους άλλους τους ξενέρωτους.
Όταν καταλάβετε ότι είναι αθλητές (και μάλιστα αδρά αμοιβόμενοι), θα καταλάβετε ότι το να πίνει τα ξύδια σαν νεράκι είναι και αντιεπαγγελματική και ανώριμη συμπεριφορά.
Άμα σε πληρώνουν με δις, δεν κάνεις βουτιά από το κότερο πάλι στο κότερο. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Είναι άψογος επαγγελματίας Zeus και το έχουν πει όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του.
Αψογος δε λεει τιποτα, ειδικα οταν το 2009 στην Μοντσα εσκασε στην πιστα με τα φιλαρακια μεθυσμενος και γκρεμισε τα καγκελα με την Μαζερατι του ολοι ξετρελαθηκαν.
Πού ακριβώς το είδες/άκουσες εσύ αυτό να γίνεται? Ο Kimi έχει σταματήσει να πίνει πολύ από το 2007-08.
Ρε συ ripper, έλεος, τόσο έυκολα βάζεις ταμπέλες σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις? Βασίζεσαι σ' ένα video πολλών ετών που δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι ήταν ο Kimi συτός γιατί δεν φαίνεται καθαρά. Αλλά βλέπεις έναν ξανθό μεθυσμένο, διαβάζεις στον τίτλο ότι είναι ο Kimi και αμέσως το πιστεύεις. Ωραίος...
Στο κάτω-κάτω δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε εσείς αν ο Kimi έκανε παλιά ό,τι ζωή έκανε εκτός πίστας την στιγμή που στην πίστα ήταν άψογος. Κάνουν πάρα πολύ κακό οι κουτσομπολίστικες εκπομπές! Σας κάνει να σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Άμα ο οδηγός γίνεται συνέχεια κουρούμπελο, είναι δικό μας παιδί, όχι σαν τους άλλους τους ξενέρωτους.Όταν καταλάβετε ότι είναι αθλητές (και μάλιστα αδρά αμοιβόμενοι), θα καταλάβετε ότι το να πίνει τα ξύδια σαν νεράκι είναι και αντιεπαγγελματική και ανώριμη συμπεριφορά.
Άμα σε πληρώνουν με δις, δεν κάνεις βουτιά από το κότερο πάλι στο κότερο.Έλα τώρα...κάνεις σαν κάτι γιαγιάδες που πιστεύουν τα βίντεο που βάζει η Λαμπίρη.
Κι ας είναι κομμάτια...κι ας πίνει όλο το βόσπορο! Πρωτάθλημα πήρε? Ναι!
Εδώ άλλοι δε μπορούν να το πάρουν νηφάλιοι...
Πάμε παρακάτω...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Άμα σε πληρώνουν με δις, δεν κάνεις βουτιά από το κότερο πάλι στο κότερο.Λιγα λογια για τον Κιμι...
-
Δεν μπορούν να καταλάβουν ορισμένοι ότι οι πιλότοι είναι άνθρωποι όχι ρομπότ. Αν δεν τους άφηναν να κάνουν αυτά που συμπληρώνουν την τυρρανική τους αφοσίωση σε αυτό το Σπορτ δεν θα ήταν οι οδηγοί που όλοι ξέρουμε (Kimi, Webber, Kubica)
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Πού ακριβώς το είδες/άκουσες εσύ αυτό να γίνεται? Ο Kimi έχει σταματήσει να πίνει πολύ από το 2007-08.Δεν το ακουσαμε, το ειδαμε με τα ματακια μας μαζι με τον Κατσινη (και ενα σωρο κοσμο που περιμενε για αυτογραφο μεχρι που τον καμαρωσε και του κοπηκε η ορεξη).
-
Και που είναι το πρόβλημα, το ότι μέθυσε και χτύπησα κάτι κάγκελα? Ε και?
-
Πού ακριβώς το είδες/άκουσες εσύ αυτό να γίνεται? Ο Kimi έχει σταματήσει να πίνει πολύ από το 2007-08.
Δεν το ακουσαμε, το ειδαμε με τα ματακια μας μαζι με τον Κατσινη (και ενα σωρο κοσμο που περιμενε για αυτογραφο μεχρι που τον καμαρωσε και του κοπηκε η ορεξη).
Το είδε τόσος κόσμος και δεν έγινε θέμα πουθενά και ποτέ ε? Sorry αλλά επειδή είμαι λίγο δύσπιστος επέτρεψε μου να μην το πιστέψω. Εκτός αν το τραβήξατε φωτό γιατί κάτι τέτοιο είναι must...
Αλλά εντάξει, πες ότι έγινε. Αυτό λογικά θα ήταν την Πέμπτη. ΠΣΚ τρέχει και τότε έκανε πολύ καλό αγώνα οπότε δεν ήταν καθόλου αντιεπαγγελματικό. Εκτός αν όποιος δουλέυει σε αυτόν τον κόσμο και εκτός δουλειάς πίνει και διασκεδάζει είναι αντιεπαγγελαματίας...
Και πάλι όμως μπορείτε να μου εξηγήσετε τί σας νοιάζει τι κάνει εκτός αγώνων την στιγμή που εντός είναι κύριος? Φαντάζομαι δεν υπάρχει απάντηση... Να το πω και στα ελληνικά... mind your own business!
-
δυστυχως για τις αποψεις σου η Φεραρι το ειδε λιγο πιο διαφορετικα και τον εστειλε οπως και τον επομενο που θα ειναι τοσο ασοβαρος
-
δυστυχως για τις αποψεις σου η Φεραρι το ειδε λιγο πιο διαφορετικα και τον εστειλε οπως και τον επομενο που θα ειναι τοσο ασοβαροςΟταν του δινει καποια εκατομμυρια € ειναι φυσιολογικο να εχει απαιτησεις.
-
Τουλάχιστον ο μπεκρής ο Κίμης πήρε νίκη το '09 με το φορτηγό που του δώσαν και γλίτωσε την ομάδα από την ξεφτύλα καμμίας νίκης που σχεδόν πέρασε το 2005 (σχεδόν=Ινδιανάπολη) και μετά το μακρυνό 1993.
Ο σοβαρός Λούης που από δικές του αδικαιολόγητες μαλακίες βγήκε εκτός διεκδίκησης τίτλου πέρσυ φαντάζομαι είναι μια πιο σοφή επιλογή.
Βαρετές αυτές οι συζητήσεις... -
Ανήκω στους... ιστορικότερους ( ) επικριτές του Kimi, από εποχές μάλιστα που η... ice-mania σαν μόδα έπιανε κόκκινο, αλλά δε με απασχόλησαν ποτέ ιδιαίτερα οι μπύρες του. Θα προτιμούσα οι κριτικές να αφορούν το πότε μπαίνει στο γκάζι, τί γυρολόγια κρατάει και αν έχει κακιές αγωνιστικές μέρες. Η Ferrari δεν έκρινε καλά σε πολλά επίπεδα, μέχρι να κάνει την κίνηση και να τον αποδεσμεύσει.
-
Αρχαια ιστορια.
Στα φρεσκα κουλουρια να επιστρεψουμε.
Διάφορα νέα -Φεβρουάριος 2011