-
Ο χρήστης billy7 έγραψε:
τυχερά είναι αυτά
στην οικογένεια έχουμε 3 όπελ και από προβλήματα 0Κι εμείς 2 είχαμε (ένα astra f κι ένα corsa) και τα 2 ήταν μια χαρά.
-
και εγω μετα της ascona του πατερα πηρα το βεκτρα και καηκα....
παιζουμε με τον νομο των πιθανοτητων το εχετε καταλαβει? -
Ο χρήστης petransfhp έγραψε:
Παρουσίαση του κ... Το 2λιτρο ανακοινώσιμη ιπποδύναμη 220ps 35,7kg ροπή. Στο Θέμα στο car&speed έγραψαν οτι με το γκάζι στο πάτωμα το 4κίνητο σε κατανάλωση δεν ξεπέρασε τα 10,5 λίτρα ανα 100χλμ.
Πάρα πολύ καλό αν ισχύει. Φένεται η αεροδυναμική 0,27cd έκανε καλή δουλειά.
Οπότε από άλογα, και ειδικά ροπή η οποία δεν συγκρίνεται, υπάρχουν άφθονα στο εργαλείο!!!η καταναλωση αυτη θα ναι θαυμα αλλα δε νομιζω να ισχυει...4κουνα, 2λιτρο τουρμπο και γκαζι στο πατωμα με 10,5 λιτρα sci fi μου ακουγεται...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Παρουσίαση του κ... Το 2λιτρο ανακοινώσιμη ιπποδύναμη 220ps 35,7kg ροπή. Στο Θέμα στο car&speed έγραψαν οτι με το γκάζι στο πάτωμα το 4κίνητο σε κατανάλωση δεν ξεπέρασε τα 10,5 λίτρα ανα 100χλμ.
Οπότε από άλογα, και ειδικά ροπή η οποία δεν συγκρίνεται, υπάρχουν άφθονα στο εργαλείο!!!η καταναλωση αυτη θα ναι θαυμα αλλα δε νομιζω να ισχυει...4κουνα, 2λιτρο τουρμπο και γκαζι στο πατωμα με 10,5 λιτρα sci fi μου ακουγεται...
πολυ απλά είναι ένα ψέμα.
-
Το φιδι παει συννεφο εδω μεσα
-
Το isignia ειναι πολύ ομορφο αμαξι, και μου αρέσει ιδιαίτερα....αλλα ειναι opel.... και με τόσα κουλά που έχουν παθει γνωστοί μου δεν ειμαι τοσο θαραλλέος να τολμήσω να το αγοράσω.....
-
μακαρι να εχουν αλλαξει τα πραγματα αλλα οντως ειναι δυσκολο να γινει καπoιος τοοοσο θαραλεος
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μπα καλέ... Μην το λές...
Η κατανάλωση και οι επιδόσεις ειναι οι κατεξοχήν τομείς μυθομανίας και ακατάπαυστων ψευδών. Σ' αυτά συμβάλουν και τα περιοδικά του είδους.
Εγώ με 1600άρι μικρομεσαίο με μόλις 102 άλογα εάν οδηγώ με το γκάζι στο πάτωμα η κατανάλωση δεν πέφτει κάτω από τα 11λίτρα και οι τύποι με ένα αυτοκίνητο περίπου 30-35% βαρύτερο με δίλιτρο τούρμπο κινητήρα με υπερδιπλάσια ιπποδύναμη βλέπουν 10,5 λίτρα; Χα χα χα...
Τα 15-17 λίτρα με το γκάζι στο πάτωμα είναι κατά τη γνώμη μου μια λογική, αν όχι συντηριτική, εκτίμηση για το αμάξι αυτό.
-
ποιοί γνωστοί και σε ποιές μάρκες είναι καλά . για πές μας .
δώσε και το στατιστικό δείγμα έτσι για να είμαστε στο κλίμα των ημερών. -
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Μπα καλέ... Μην το λές...
Η κατανάλωση και οι επιδόσεις ειναι οι κατεξοχήν τομείς μυθομανίας και ακατάπαυστων ψευδών. Σ' αυτά συμβάλουν και τα περιοδικά του είδους.
Εγώ με 1600άρι μικρομεσαίο με μόλις 102 άλογα εάν οδηγώ με το γκάζι στο πάτωμα η κατανάλωση δεν πέφτει κάτω από τα 11λίτρα και οι τύποι με ένα αυτοκίνητο περίπου 30-35% βαρύτερο με δίλιτρο τούρμπο κινητήρα με υπερδιπλάσια ιπποδύναμη βλέπουν 10,5 λίτρα; Χα χα χα...
Τα 15-17 λίτρα με το γκάζι στο πάτωμα είναι κατά τη γνώμη μου μια λογική, αν όχι συντηριτική, εκτίμηση για το αμάξι αυτό.
Συμφωνω τα αλογα θελουν να φανε πεινανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Το isignia ειναι πολύ ομορφο αμαξι, και μου αρέσει ιδιαίτερα....αλλα ειναι opel.... και με τόσα κουλά που έχουν παθει γνωστοί μου δεν ειμαι τοσο θαραλλέος να τολμήσω να το αγοράσω.....Ρε παιδιά μήπως τα παραλέμε λίγο? Έ όχι και να βγάλουμε και προβληματικά τα Οπελ , αν είναι έτσι άλλες μάρκες (εκ Γαλλίας ή Ιταλίας ) ορμώμενες τι να πουν?
-
3 + 1 opel στην οικογένεια και κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. για συνέλθετε...
απεναντίας ένα golf 2002 με αρκετά ''προβληματάκια''....
σίγουρα πολύ όμορφο αυτοκίνητο το insignia! -
ακριβώς , εμένα κολλητός μου και Golf 1.6 fsi 2005 , έχει πάει συνεργείο 4-5 φορές , με μικροβλάβες τύπου δεν έκλεινε το πορτ παγκαζ , έκανε θόρυβο η ντίζα του συμπλέκτη κ.τ.λ
Πάντως εάν υπάρχει 1 λόγος που με αποθαρρύνει για το Insignia μέχρις στιγμης είναι το μέγεθος του .κατά τα άλλα super -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Το isignia ειναι πολύ ομορφο αμαξι, και μου αρέσει ιδιαίτερα....αλλα ειναι opel.... και με τόσα κουλά που έχουν παθει γνωστοί μου δεν ειμαι τοσο θαραλλέος να τολμήσω να το αγοράσω.....
Ρε παιδιά μήπως τα παραλέμε λίγο? Έ όχι και να βγάλουμε και προβληματικά τα Οπελ , αν είναι έτσι άλλες μάρκες (εκ Γαλλίας ή Ιταλίας ) ορμώμενες τι να πουν?
Ενταξει δεν ειναι ετσι...καθε μερα με astra opc κολλητου ειμαι παρεα...και αλλοι δυο εχουν corsa opc...κανενα προβλημα τα αμαξια...
-
πάντως στην Νορβηγία όταν λέω για ΟΠΕΛ γελάνε.... (χωρίς να συμφωνώ)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πάντως στην Νορβηγία όταν λέω για ΟΠΕΛ γελάνε.... (χωρίς να συμφωνώ)Αρα γελανε και οταν ακουν SAAB οι κρυοκωλοι?
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ρε παιδιά μήπως τα παραλέμε λίγο? Έ όχι και να βγάλουμε και προβληματικά τα Οπελ , αν είναι έτσι άλλες μάρκες (εκ Γαλλίας ή Ιταλίας ) ορμώμενες τι να πουν?
Το αστειο της υποθεσης με αυτο που λες ειναι οτι λιγο παρακατω αντι για προβλημα σε ιταλικο ή γαλλικο αναφερεις τον κολλητο με το Golf ορμωμενος απο Γερμανια.
Μπραβο ρε φιλε. Καλες γιορτες
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
πάντως στην Νορβηγία όταν λέω για ΟΠΕΛ γελάνε.... (χωρίς να συμφωνώ)
Αρα γελανε και οταν ακουν SAAB οι κρυοκωλοι?
Τι ακριβώς σχέση έχουν με τα SAAB? πες μου?
-
GM?
-
Λοιπον, δεν λέω οτι αν πάρεις οπελ σώνει και καλά θα σου βγει σκάρτο, αλλα μου εχει κανει εντύπωση κατι ζημιές περίεργες...πχ corsa του '2004 το ταμπλό εγινε χριστουγενιατικο δεντρο αναβόσβηνε κατα βουληση το πηγε στην αντιπροσωπεια πληρωσε 100 ευρώ και παλι τα ιδια του εκανε τελικά του το φτιαξανε.
Δεν σημαινει πως το δικό μου στατιστικό δειγμα ειναι σωστό αλλα ειναι η αισθηση που σου δίνει το καθε αμαξι..και προσωπικα με ενοχλεί αρκετα να τρέχω στα συνεργεία ακομη και για σφιξιμο βίδας ειναι θεμα εμπιστοσύνης καποιν αλλο δεν τον ενοχλεί εμενα με ενοχλεί, εχω πουλήσει αμαξι για αυτο ακριβώς το λογο με εκνευριζε που καθε λιγο και λιγακι κατι θα παθενε μικρη ή μεγάλη ζημιά...ρενο ηταν παντως οχι οπελ
Opel Insignia